VANSTEELAAND BRUGGE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VANSTEELAAND BRUGGE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 445.914.740

Publication

30/06/2014
ÿþMd Wald 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IONITEUR dELGE

21 -06- 201/1

11II *14126145* II

13E

Ondememingsnr : 0445.914.740 Benaming

(voluit) : GAVAB (verkort) :

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

18 JUN 2014

Gent Afar (brugge

ISCH STA \TSBLAD e -griffier

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8000 BRUGGE, PATHOEKEVVEG 27

, (volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG EN (HER)BENOEMING (GEDELEGEERD) BESTUURDER(S) VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR - MACHTEN

Uit de notulen van de jaarvergadering en van de daaropvolgende raad van bestuur de dato 30 mei 2014 blijkt:

I. het ontslag, met ingang van 30 mei 2014, van:

- mevrouw Maria Mortier, wonende te 8610 Kortemark (Zarren), Esenstraat 84, ais bestuurder, gedelegeerd

bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur;

- de heer Christ Soete, wonende te 8610 Kortemark (Zarren), Esenstraat 84, als bestuurder;

- de heer Noël Vansteeland, wonende te 8870 Izegem, Zoetemondstraat 2, als bestuurder;

- de heer Geert Vansteeland, wonende te 8870 Izegem, Nachtegaalstraat 3, als bestuurder.

IL de herbenoeming, met ingang van 30 mei 2014, eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015, van de BVBA Soma Invest (BTW BE 0892.681.793 / RPR Gent, afdeling Veurne), met zetel te 8610 Kortemark (Zarren), Esenstraat 84, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Maria Mortier, wonende te 8610 Kortemark (Zarren), Esenstraat 84, als bestuurder categorie B.

Ill. de benoeming, met ingang van 30 mei 2014, eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015, van:

BVBA Soma Invest (BTW BE 0892.681.793 / RPR Gent, afdeling Veurne), met zetel te 8610 Kortemark (Zarren), Esenstraat 84, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Maria Mortier,' wonende te 8610 Kortemark (Zarren), Esenstraat 84, als voorzitter van de raad van bestuur categorie B;

- BVBA Novadem (BTW BE 0537.219.553 / RPR Gent, afdeling Kortrijk), met zetel te 8870 Izegem, Zoetemondstraat 2, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Noël Vansteeland, wonende te 8870 Izegem, Zoetemondstraat 2, ais bestuurder en gedelegeerd bestuurder categorie A;

- BVBA GVG Service (BTW BE 0537.214.803 / RPR Gent, afdeling Kortrijk), met zetel te 8870 Izegem, Nachtegaalstraat 3, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Geert Vansteeland, wonende te 8870 Izegem, Nachtegaalstraat 3, als bestuurder categorie A;

- NV Vanmobil (FM BE 0428.428.511/ RPR Gent, afdeling Veurne), met zetel te 8610 Kortemark (Zarren), Esenstraat 84, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Maria Mortier, wonende te 8610 Kortemark (Zarren), Esenstraat 84, als bestuurder categorie B;

- NV Immo Somo (MW BE 0475.354,933 / RPR Gent, afdeling Veurne), met zetel te 8610 Kortemark gaffer°, Esenstraat 84, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Christ Soete, wonende te 8610 Kortemark (Zarren), Esenstraat 84, als bestuurder categorie B.

ln overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenals door twee bestuurders, waarvan minstens één 6-bestuurder, samen handelend.

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid beschikken over aile machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. 'hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

Voor-

,..behouden

n tut

"Belgisch

Staatsblad

Naar banken en bedrijven toe die een openbare nutsvoorziening aanbieden, behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor aile verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder : beperking van bedrag.

De gedelegeerd bestuurder

Voor de BVBA Novadem

Noël Vansteeland

zaakvoerder - vaste vertegenwoordiger

Ilijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

15/07/2014
ÿþ08 -07_ GISCH STA

1A111J1111 II BEL







In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad beke na neeriegging ter griffie van de

MONITEUR

201

lb g. lb ji

mod 11.1

aken kopie

-1.;:e3-a_EGO

GE

etifie Reetban

3% 010k

Gent Atdenng Brugge De egitt

Ts LAD

, Orelernemingsnr : 0445.914.740

Benaming (voluit) : Gavab

(verkort) : *

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Pathoekeweg 27

8000 Brugge

Onderwerp akte :NV: wijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op 26/06/2014, dat:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap` "GAVAB", waarvan de zetel gevestigd is te 8000 Brugge, Pathoekeweg 27, met Belasting op de Toegevoegde Waarde en Ondernemingsnummer BE0445.914340, in het rechtsgebied Gent, afdeling Brugge.

Tot volgende beslissingen is overgegaan:

EERSTE BESLUIT NAAMSWIJZIGING

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "VANSTEELAND BRUGGE"

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van de eerste zin van artikel één van de statuten door volgende tekst

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "VANSTEELAND BRUGGE"

TWEEDE BESLUIT  DOELWIJZIGING

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de raad van bestuur inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de raad van bestuur en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door volgende tekst:

De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten:

A, De uitbating van een garage-, depannage- en carrosseriebedrijfvoor vrachtwagens, opleggers, trekkers, aanhangwagens, personenwagens en aile andere motorvoertuigen en omvat onder andere het aankopen, verkopen, de vertegenwoordiging het huren, het verhuren, het herstellen en onderhouden van deze motorvoertuigen alsmede van alle toebehoren en wisselstukken; en daarmee samenhangend de uitbating van een pompstation en de verkoop van (Ille vaste en vloeibare brandstoffen, de uitbating van een bandencentrale, de aankoop en verkoop van nieuwe en tweedehandse wagens, de handel in auto-onderdelen en aanverwante artikelen.

B. De uitbating van een verhumfirma voor de verhuringen zonder chauffeur van personenwagens, vrachtwagens, trekkers en andere motorvoertuigen.

C. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies en het verlenen van dienstprestaties van ' administratieve, commerciële en bedrijfseconomische aard, aan garagebedrijven en aanverwante sectoren, zowel in eigen beheer als in deelname met derden.

Daarin wordt onder andere begrepen:

" Het verlenen van advies en bijstand betreffende de commerciële organisatie, de marketing, het, management en de globale uitbating van deze bedrijven;

" Het voeren voor deze bedrijven van het beleid;

e Het beheer op technisch, commercieel, financieel administratief en bedrijfseconomisch vlak;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vaeso Naam en nandtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

.Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Het organiseren van een systeemcentrale;

" Het organiseren van een centraal voorraadbeheer, enzovoort.

D. Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm en zonder chauffeur aan ondernemingen en verenigingen van materialen en installaties.

E. De uitbating van een onderneming voor de opslag, de overslag, bewaring en verhandeling van alle handelsgoederen en omvat ook het vervullen van alle douane- en invoerformaliteiten en alle activiteiten van een douane-agentschap en inklaringskantoor,

F. De uitbating van een cleaning bedrijf zijnde de uitbating van een carwash, self-carwash en reinigingsbedrevoor alle rollend en ander roerend materieel.

G. Het bemiddelen in verzekeringen die betrekking hebben op de garagesector en bovenvermelde activiteiten.

" Algemene activiteiten:

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten , verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

111. Beheer van een eizen roerend en onroerend vermozen.

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen zonder chauffeur, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen,

IV. Bijzondere benalinzen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

Op de laatste blz. van Luit< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso i\laarn an handtekening

A' b

Noor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.".

DERDE BESLUIT  BEVESTIGING AANPASSING ARTIKEL TWEEËNTWINTIG VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit voor zoveel als nodig tot bevestiging van de bepaling van artikel tweeëntwintig van de statuten zoals gewijzigd bij beslissing van voormelde buitengewone algemene vergadering de dato 06/11/2013, bekendgemaakt als voormeld, zodat dit artikel luidt als volgt

"De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen. Indien deze persoon een bestuurder is, zal hij de titel "dagelijks bestuurder dragen".

Indien deze persoon geen bestuurder is, zal hij de titel "algemeen directeur" dragen.

De dagelijks bestuurder of algemeen directeur zal benoemd worden op voordracht van de 4-bestuurders. De raad van bestuur is gemachtigd bijzonder gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene ' kosten."

VIERDE BESLUIT AANPASSING AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure en het gewijzigd vraagecht zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen en dit als volgt:

1/ de huidige tekst onder de titel "vraagrecht" in artikel negenentwintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering

' schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van' gegevens offeiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap ' of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schrifielijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens offeiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden,

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag v(3(3r de algemene vergadering ontvangen."

2/ de huidige tekst van artikel vierendertig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst: "Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars dient door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden bevestigd of gehomologeerd

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging vqn stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

30 alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf"

VIJFDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.. De hier aanwezige bestuurders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van

Op de eatste 'oiz. 'van Luik E vermelden Recto : Maarn en boadanigheid )ian de instrumenterende notaris 'netzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta vertegenwoordigert

 Pz..rso Meer: :.r«1 handtekening

mod 11.1

Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Taegevoegde Waarde te vervullen en te

dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de

bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte.

die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 :

- De heer Alois Monsieurs.

- Mevrouw Eveline Christiaens.

- Mevrouw Ann Hemeryck.

-Voorbehouden aan,het E3elgisch staatsblad

Voor eensluidend uittreksel,

Pierre Macre,

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie wijzigingsakte;

CoÔrdinatie en historiek.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Nist-so : Naam an handtekening

27/11/2013 : BG074893
29/07/2013 : BG074893
27/06/2013 : BG074893
13/06/2013 : BG074893
22/06/2012 : BG074893
25/07/2011 : BG074893
05/07/2010 : BG074893
13/07/2009 : BG074893
30/07/2008 : BG074893
26/09/2007 : BG074893
28/06/2007 : BG074893
17/07/2006 : BG074893
01/07/2015
ÿþMM Waal 11.1

A F LT , ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NtEriGELE~ 1

Griffie Rechtbank Koopr+ar, 41

18 JU 1:a

111111.1111,111111t1111111111

Gent Af+YëttffiaeE ruggF?

t; E~r~ff

._.r-r=~-," --~ w

Ondernemingsnr : 0445.914.740

Benaming

(voluit) : VANSTEELAND BRUGGE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8000 BRUGGE, PATHOEKEWEG 27

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING (GEDELEGEERD) BESTUURDER(S) - VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR - MACHTEN

Lift de notulen van de jaarvergadering en van de daaropvolgende raad van bestuur de dato 29 mei 2015 blijkt de herbenoeming, voor een periode ingaand op 29 mei 2015 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016, van:

- BVBA Somo Invest (BTW BE 0892.681.793 / RPR Gent, afdeling Veurne), met zetel te 8610 Kortemark (Zarren), Esenstraat 84, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Maria Mortier, wonende te 8610 Kortemark (Zarren), Esenstraat 84, als bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, categorie B;

- BVBA GVG Service (BTW BE 0537.214.803 / RPR Gent, afdeling Kortlijk, met zetel te 8870 Izegem, Nachtegaalstraat 3, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Geert Vansteeland, wonende te 8870 Izegem, Nachtegaalstraat 3, als bestuurder, categorie A;

- BVBA Novadem (BTW BE 0537.219.553 / RPR Gent, afdeling Kortrijk), met zetel te 8870 Izegem, Zoetemondstraat 2, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Noël Vansteeland, wonende te 8870 Izegem, Zoetemondstraat 2, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder, categorie A;

- NV Vanmobil (BTW BE 0428.428.511 / RPR Gent, afdeling Veurne), met zetel te 8610 Kortemark (Zarren), Esenstraat 84, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Maria Mortier, wonende te 8610 Kortemark (Zarren), Esenstraat 84, als bestuurder, categorie B;

- NV Immo Somo (BTW BE 0475.354.933 / RPR Gent, afdeling Veurne), met zetel te 8610 Kortemark (Zarren), Esenstraat 84, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Christ Soete, wonende te 8610 Kortemark (Zarren), Esenstraat 84, ais bestuurder, categorie B.

in overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenals door twee bestuurders, waarvan minstens één B-bestuurder, samen handelend.

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven toe die een openbare nutsvoorziening aanbieden, behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

De gedelegeerd bestuurder

Voor de BVBA Novadem

Noël Vansteeland

zaakvoerder - vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vernielden " Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2005 : BG074893
02/07/2004 : BG074893
14/07/2003 : BG074893
26/11/2002 : BG074893
28/06/2001 : BG074893
29/06/2000 : BG074893
01/01/1993 : BG74893
28/12/1991 : BG74893

Coordonnées
VANSTEELAAND BRUGGE

Adresse
PATHOEKEWEG 27 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande