VANWYNSBERGHE JOZEF

Divers


Dénomination : VANWYNSBERGHE JOZEF
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 875.985.422

Publication

16/07/2014
ÿþ' (nq Mod Word 11.1

FrAPP In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITEUF

09 -07-

LGISCH S

*14137999*

bbLGE

201/1 NEERGELEGD

ATSBLAC 18 JUNI 2U14

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent QriffiRORTRIJK

Ondernemingsnr : 0875.985.422

Benaming

(voluit) : VANWYNSBERGHE JOZEF

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8570 Anzegem (Ingooigem), Pastoor Verrieststraat 86 (volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit de notulen van de buitengewone vergadering opgemaakt door notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op zestien juni twee duizend en veertien blijkt dat ondermeer de volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen:

1. Op aanbeveling van het bestuursorgaan en na de nodige vaststellingen werd beslist om een tussentijds dividend uit te keren in overeenstemming met ar-tikel 537 WIB92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013.

Daartoe zal overeenkomstig voormeld artikel 537 WIB92 een bedrag van in totaal 1.070.538,11 euro worden onttrokken aan de belaste reserves zoals deze ten laatste op 15 november 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergade-ring teneinde het bedrag verkregen door de vennoten(¬ 963.484,30), na afhou-ding van de roerende voorheffing van 10%, integraal onmiddellijk op te nemen in het kapitaal van de vennootschap in het kader van een kapitaalverhoging door inbreng in natura van de dividenduitkering.

Elke vennoot individueel bevestigt voorafgaandelijk en uitdrukkelijk in te stemmen met dit besluit en te willen deelnemen aan de hiervoor bedoelde kapi-taalverhoging met toepassing van artikel 537 WIB92 ten belope van het maximale nettobedrag van het tussentijdse dividend dat hem toekomt

Ter staving van dit besluit wordt vastgesteld:

dat volgens de jaarrekening opgesteld per 30 juni 2013 en goedgekeurd door de gewone algemene vergadering de dato 15 november 2013, de voor deze tussentijdse dividenduitkering in aanmerking komende belaste reserves in totaal 1.070.538,11 euro bedragen;

- dat volgens de jaarrekening opgesteld per 30 juni 2013 en goedgekeurd door de gewone algemene vergadering de dato 15 november 2013, er nog vol-doende belaste reserves bestaan voor de voorgenomen tussentijdse dividenduit-kering, te weten 17.500,- euro beschikbare reserves;

- dat er bovendien voldoende uitkeerbaar vermogen in de vennootschap is in overeenstemming met artikel 320 Wetboek vennootschappen.

Concreet zal het uitgekeerde bedrag integraal worden aangerekend op de beschikbare reserves.

De datum van de betaalbaarstelling wordt bepaald op datum van dit besluit.

Binnen de 15 dagen na deze betaalbaarstelling zal het bestuursorgaan het nodige doen voor he doorstorten van de 10% RV.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 28 april 2014 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van 1,070.638,11 euro, waarop tien procent roerende voorheffing verschuldigd is, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

2. Ontslag van lezing van het verslag van het verslag van de zaakvoerder inhoudende de beknopte uiteenzetting van de omstandige verantwoording van de op het agenda voorgestelde punten, alsook van he verslag van de Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO bedrijfsrevisoren" met zetel te Roeselare, vertegenwoordigd door Heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor te Roeselare, gedateerd te Roeselare op 28 april 2014, houdende de beschrijving van de Inbreng in nature, de aangewezen wijze van schatting en de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

De vennoten erkennen een exemplaar van gezegde verslagen te hebben ontvangen en er volledige kennis van te hebben.

In het verslag van de bedrijfsrevisor luiden de besluiten als volgt:

"De inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de BVBA VANVVYNSBERGHE JOZEF, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA VANVVYNSBERGHE JOZEF zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 963.48.4,30 EUR, yoor een inbrengwaarde van 963.484130 EUR Op de laatste blz. ven Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de op-schortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een scbuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaar-digd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b)dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Odat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en niet het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 6.740 aandelen van de BVBA VANWYNSBERGHE JOZEF, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapi-taalverhoging in de BVBA VANWYNSBERGHE JOZEF en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 28 april 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal worden neer-gelegd ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, samen met de expeditie van onderhavige.

De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bedrijfsrevisor goed te keuren.

3. Het kapitaal te verhogen met 674.000,- euro om het te brengen van 175.000,- euro op 849.000,- euro door inbreng van een schuldvordering en mits creatie van 6.740 nieuwe aandelen.

Op deze 6.740 nieuwe aandelen zal in geld ingeschreven worden tegen de globale prijs van 963,484,30 euro waarvan:

-in totaal 6741,000,-euro zal worden geboekt als kapitaal

-in totaal 289.484,30,- euro zal worden geboekt als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden vol-stort door inbreng in natura van een dividendvordering zoals hiervoor reeds gemeld. De nieuw gecreëerde aandelen worden thans genummerd.

De vergadering deelt mee dat voormelde kapitaalverhoging gebeurt in toe-passing van artikel 537 WIB 92 (ingevoerd door artikel 6 van de programmawet van 28 juni 2013.

4. Om als vergoeding voor deze inbreng 6.740 nieuwe maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde te creëren en uit te geven.

Aan deze nieuwe maatschappelijke aandelen zijn dezelfde rechten en voordelen verbonden als aan de thans bestaande maatschappelijke aandelen.

De nieuwe maatschappelijke aandelen zullen in de winstuitkering deelne-men vanaf het huidig boekjaar, prorata temporis.

5. Het kapitaal te verhogen ten belope van zes honderd vier en zeventig dui-zend euro (674,000 q om het te brengen van honderd vijf en zeventig duizend euro (175.000 ¬ ) op acht honderd negen en veertig duizend euro (849.000 ¬ ) mits het creëren van zes duizend zeven honderd veertig (6.740) nieuwe effecten met dezelfde rechten en voordelen verbonden als aan de thans bestaande maat-schappelijke effecten en die in de winsten zullen deelnemen pro rata temporis. Deze kapitaalverhoging zal gebeuren door inbreng in natura, door inbreng in nature van voormelde vordering srecht op het dividend.

De vergadering deelt mee dat voormelde kapitaalverhoging gebeurt in toe-passing van artikel 537 WB 92 (ingevoerd door artikel 6 van de programmawet van 28 juni 2013.

6. De uitgiftebonus ter waarde van 289.484,30 euro te boeken op een onbe-schikbare rekening 'Uitgiftepremie" waarbij dit bedrag het saldo vertegenwoordigt van de nettowaarde van de inbreng van 963.484,30 euro verminderd met het be-drag dat bestemd is voor de kapitaalverhoging vermeld onder het vorige besluit.

7, Het kapitaal een ander maal te verhogen met een bedrag van 289.484,30 euro om het te brengen van 849.000,- euro op 1.138.484,30 euro door incorpora-tie in het maatschappelijk kapitaal van de onbeschikbare rekening "Uitgiftepre-mie", zonder creatie van nieuwe aandelen.

8. Vaststelling dat de kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt is.

9. Oe aandelen thans te nummeren.

De vergadering beslist de tekst van artikel vijf van de statuten aldus te wijzi-gen om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal van de vennootschap en wel door de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op één miljoen honderd acht en dertig duizend vier honderd vier en tachtig euro dertig cent (1.138.484,30 euro) en is vertegenwoordigd door acht duizend vier honderd negentig (8.490) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/acht duizend vier honderd negentigste (1/8.490ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle acht duizend vier honderd negentig (8.490) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

De aandelen worden thans genummerd."

" door-gehouden aan het Belgisch Staatsblad

10, De nodige machten te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de genomen besluiten, tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst van de statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

11. Bijzondere volmacht aan aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luminad, Hoge Voetweg 14, 8560 Gullegem, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift van de akte

-Verslag van de bedrijfsrevisor

-Verslag van de zaakvoerder

-Gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notes, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.11.2013, NGL 29.11.2013 13674-0238-015
30/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.11.2012, NGL 26.11.2012 12647-0019-015
12/11/2012
ÿþ »ad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MO111ITEL

Q5-~;

ELcIscH

.R`ELGL

- 2Cra

r,1~,~-n- i ~uL,t `~

NEERGELEGD

, 24, 10, 2012

. . ..

" liG'riffi~~Nl~ iiOflPiaANDEL KCSniF3l,fic

I0111 I1'2~I I I II I~nll III~I

*1183930*

E

Ondernemingsnr : 0875.985.422

Benaming

(voluit) : VANWYNSBERGHE JOZEF

(verkort) : i

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pastoor Verrieststraat 86 te 8570 Ingooigem-Anzegem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag zaakvoerder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 2010412012, gehouden ten zetel werd met ëënparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf 01/02/2012 het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van

De Heer VANWYNSBERGHE Joseph, wonende in de Pastoor Verrieststraat 78 te 8570 Ingooigem-Anzegem. Volledige kwijting wordt hem verleend.

Getekend,

Buseyne Nancy,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/04/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uuiiiuiiu~ u u

*13077394*



II1 NyM~iGELEGD

la 04. 2012

RECArdOCtPHAAJDEL

K 'IJ'E







Ondememingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

VANWYNSBERGHE JOZEF

0875.985.422

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Pastoor Verrieststraat 86 te 8570 Ingooigem-Anzegem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 01/0212012, gehouden ten zetel werd met éénparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf 01/02/2012 te benoemen tot zaakvoerder

- De Heer VANWYNSBERGHE Joseph, wonende in de Pastoor Verrieststraat 78 te 8570 Ingooigem-Anzegem. Die bij deze zijn mandaat aanvaardt. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Getekend,

Buseyne Nancy,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.11.2011, NGL 09.12.2011 11634-0160-014
10/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.11.2010, NGL 01.12.2010 10623-0112-014
24/11/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 16.11.2009, NGL 16.11.2009 09853-0324-014
24/11/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.11.2008, NGL 17.11.2008 08816-0079-014
17/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.11.2007, NGL 12.12.2007 07826-0084-016

Coordonnées
VANWYNSBERGHE JOZEF

Adresse
Zetel: 8570 Anzegem (Ingooigem), Pastoor Verrieststraat 86 (volledig adres)

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande