VASTGOED SPRIET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VASTGOED SPRIET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.785.237

Publication

14/02/2013
ÿþ mod 11.1

.Llik B i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-

Ondernemingsnr : 0 Ç43 . g g S 3 Benaming (voluit) : VASTGOED SPRIET

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fraeysstraat 6 8820 Torhout

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Notaris Stefaan Buylaert te Torhout op één februari tweeduizend en

dertien neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie.

Dat:

1) Er door:

1/ Juffrouw SPRIET, Valerie Nancy, geboren te Torhout op 5 maart 1986, ongehuwd, wonende te 8820:

Torhout, Karel de Ghelderelaan 24/A bus 1.

2/ De heer SPRIET, Walter Jozef Georges, geboren te Torhout op 1 maart 1962, echtgenoot van mevrouw)

Nancy Hollevoet, wonende te 8820 Torhout, Keibergstraat 87.

3/ Mevrouw HOLLEVOET, Nancy Rosalie, geboren te Torhout op 30 augustus 1962, echtgenote van de:;

heer Walter Spriet, wonende te 8820 Torhout, Keibergstraat.87.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) Naam: VASTGOED SPRIET

3) Zetel: 8820 Torhout, Fraeysstraat 6

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van,:

derden of in samenwerking met derden:

' " Het uitoefenen van de activiteiten van vastgoedmakelaar, hetzij de activiteiten van bemiddelaar met het oog;:

op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of': handelsfondsen.

" Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten,,; opmaken van plaatsbeschrijvingen, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, ed.

" Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen en renovatiewerkzaamheden.

" Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, commerciële centra, industriële gebouwen, serviceflats, hotels, jachthavens, autowegen, ...

" Het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en)) geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met£; betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankcop, de verkoop, het ter) beschikkingstellen, de bouw, verbouwingen, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de;: ruil, de verkavelingen en, in het algemeen het productief maken van onroerende goederen en onroerende;: zakelijke rechten.

" Het als verzekeringsagent tussenkomen bij het afsluiten van alle mogelijkeverzekeringen in de meest ruime zin.

" Het beheer, zo voor zichzelf als voor rekening van derden, van portefeuilles van verzekering en herverzekering tegen alle risico's van aile aard en alle verrichtingen met betrekkingtot dit beheer; het:: verkrijgen en verkopen van aile verzekeringsmaatschappijen.

" Het geven van advies terzake en het bemiddelen bij het afsluiten van leningen, kredietopeningen, hypotheken, financieringen, beleggingen; het vertegenwoordigen van alleverzekeringsmaatschappijen. De vennootschap mag alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer het.; verwerven, vervreemden, beheren en uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het) doen bouwen of transacties in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing alsmede;' aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

ª% p

Váor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

" Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het vervullen van de functie van : syndicus, het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijvingen en inventarisering van goederen,

" Het bepalen van de verkoop- en verhuurwaarde van onroerende goederen, het uitvoeren van expertises en het verstrekken van advies.

" Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de aankoop, verkoop, huur, verhuur van onroerende en roerende goederen.

" Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk i doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

" Het optreden als tussenpersoon in de handel door bemiddeling en vertegenwoordiging, evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, onder hun meest verscheiden vormen.

" De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtsreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

" Het beleggen, het intekenen op, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm en handelsvennootschappen, instellingen en verenigingen al dan niet met een semi-publiekrechterlijk statuut.

" Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium.

" De vennootschap mag investeren en beleggingen uitvoeren met het oog op het vertonen van haar bestuurders in geld of in natura,

" De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële : tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van het doel;

" De vennootschap kan ten gunste van vennootschappen, ondernemingen en verenigingen borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. , Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt,

5) Duur: onbeperkt

6) Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen

" zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in geld en dit als volgt

1/ Juffrouw Valerie Spriet, voornoemd, schrijft in op achtennegentig (98) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk '

volstort door inbreng van een bedrag van zesduizend en zesenzeventig euro (¬ 6.076,00);

2/ De heer Walter Spriet, voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel, dewelke hij gedeeltelijk volstort door

inbreng van een bedrag van tweeënzestig euro (¬ 62,00).

3/ Mevrouw Nancy Hollevoet, voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel, dewelke zij gedeeltelijk volstort door

inbreng van een bedrag van tweeënzestig euro (¬ 62,00).

7) Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

8) Boekjaar,

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het c daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar vangt aan zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, om te eindigen op dertig september tweeduizend en veertien.

9) De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand februari om twintig uur en voor het eerst in tweeduizend en vijftien,

10) Winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal:

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11,1

s,

,r

Voor-

behouden

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

StaatsbEad

mod 11.1

Luik B - Vervolg

99) Vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen

van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt,

waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De

vereffenaar(s) zalizullen pas in functie treden nadat zijnihun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12) Aanstelling zaakvoerder

Wordt aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder:

Juffrouw Spriet Valerie, voornoemd, die aanvaardt.

13) Deponering van het gestorte kapitaal: ondergetekende notaris bevestigt dat de som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij ING bank,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 9 februari 2013

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

ecleiketeEemeilEtipikfflyieFfleffl: eutte ~~ift:s ~~~t~~.~v~Pd~$Fï~~t~l~~gj~~i~~~l~  e0-: tAiAPrrmiltftiw#teieei]irp

Coordonnées
VASTGOED SPRIET

Adresse
FRAEYSSTRAAT 6 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande