VAUBAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAUBAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.431.313

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.03.2014, NGL 24.04.2014 14097-0012-014
27/03/2014
ÿþLui 1(113

Md Werd 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I. m'ai ypiem

REMTBAN.R. VAN uoorne

qi191121121i

II

11111

1 141M11 2014

VELTRI+TE Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0845.431.313

...... -1., Benaming

(voluit) : VAU BAN

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Pirsonlaan 8, 8670 Koksijde (Oostduinkerke)

(volledig adres)

Onderwerp akte Zetelverplaatsing.

Uit de beslissing van de zaakvoerder, d.d. 28/02/2014, blijkt dat de zaakvoerder heeft beslist om de zete van de vennootschap te verplaatsen naar het volgende adres en dit met ingang d.d. 15/03/2014:

Theresialaan 17

8670 Koksijde (Oostduinkerke)

Gedaan te Koksijde (Oostduinkerke), op 28/02/2014.

Getekend:

De heer Pieter Castelein

Zaakvoerder





Op de laatste blz. van vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/05/2012
ÿþ Mad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het

Belgisci Staatshl

*13084365*

11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

Ondernemingsnr : o g 4 Ç Li 3A 3 À 3

Benaming

(voluit) : VAUBAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pirsonlaan 8 - 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BVBA VAUBAN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op 16 april 2012, geregistreerd te Nieuwpoort, negen bladen, geen renvooien op 18.04.2012, boek 5/112, blad 75, vak 01, Ontvangen:! vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de Ontvanger (getekend) E. VANDERMEIRSCH, houdende oprichting van; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAUBAN, met zetel te 8670 Koksijde, Pirsonlaan 8:;;

1) Dat door:

1. De heer CASTELEIN Dirk Louis, geboren te leper op elf juli negentienhonderd vierenvijftig, echtgenoot; van mevrouw DEVOS Hilda Ivonne Marcelline, geboren te Roeselare op zeven oktober negentienhonderd; vierenvijftig, gedomicilieerd te 8630 Veurne, Pannestraat 112.

Gehuwd te Rollegem-Kapelle (Ledegem) op twaalf februari negentienhonderd zesenzeventig onder het stelsel van scheiding van goederen met gemeenschap van aanwinsten, blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Francois Loontjens te Veurne op vijf februari negentienhonderd zesenzeventig tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

Identiteitskaart nummer : 590 6442504 81

Nationaal nummer : 54.07,11-287.81

2. De heer CASTELEIN Pieter Jan Lieven, geboren te Veurne op vijf maart negentienhonderd vijfentachtig,

ongehuwd, gedomicilieerd te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Pirsonlaan 8.

Identiteitskaart nummer : 591-1351447-48

Nationaal nummer : 85.03.05-255.43een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd

opgericht.

2) de vennootschap de naam «VAUBAN» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8670 Koksijde, Pirsonlaan 8

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-Aile financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

-Het verwerven en verhuren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

-Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

-Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

-Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en aile adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

-Het aanleren van managementtechnieken, het geven van commerciële en managementtrainingen, hel organiseren van cursussen en seminaries op het gebied van management.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

w

Voor-

belpuden

aán het

Belgisch

Staatsblad

-Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten,

-Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden aile handelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval het verrichten van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap mag geenszins aan vermo-gensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het i vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal $achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdvijftigste (1/250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door

1. De heer Castelein Dirk voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van vierenzeventig euro veertig cent (74,40 EUR), volstort ten belope van vierentwintig euro tachtig cent (24,80 EUR), waarvoor hem een (1) aandelen worden toegekend

2. De heer Castelein Pieter , voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijfentwintig euro zestig cent (18.525,60 EUR), volstort ten belope van zesduizend honderd vijfenzeventig euro twintig cent (6.175,20 EUR), waarvoor hem tweehonderd negenenveertig (249) aandelen worden toegekend

De verschijners verklaarden dat op ieder aandeel één/derde gestort is, hetzij in totaal zesduizend tweeeuro (6.200,00 EUR).

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot gewone niet-statutaire zaakvoerder benoemd: de heer Castelein Pieter, voornoemd, wonende te 8670 Koksijde, Pirsonlaan 8

die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand april om negentien uur , in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de derde donderdag van de maand april tweeduizend en veertien om negentien uur

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar,. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend en dertien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste ééntwintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en dee! ervan zal worden gereserveerd..

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter DE BAETS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAUBAN

Adresse
PIRSONLAAN 8 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande