VBC VOLLEYBALCLUB MARKE

Association sans but lucratif


Dénomination : VBC VOLLEYBALCLUB MARKE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 413.951.953

Publication

13/04/2015
ÿþ4 ~

Ondememingsnr: 0413.951.953

Benaming

(voluit) : VBC VOLLEYBALCLUB MARKE

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Diagorasstraat 3 - 8510 Marke

Onderwerp akte : vrijwillige vereffening -sluiting vereffening

Op 5 februari 2015 is de Bijzondere Algemene Vergadering der leden bijeengekomen en heeft de volgende beslissingen genomen

Overeenkomstig art. 28 van de statuten wordt beslist om de vereniging vervroegd in vereffening te stellen.', Alle bestuurders met name, de Bethune Jean-Baptiste, Vermeulen Jozef en Lambert Herman worden ontslagen en de heer Vermeulen Jozef wordt aangeduid als vereffenaar Hij krijgt de bevoegdheid om alle nodige handelingen te stellen om de activa te verzilveren en de passiva af te lossen. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Na inzage van de boekhouding en inventaris van de vereniging, besluit de vereffenaar dat de activa en passiva met inbegrip van alle lopende overeenkomsten, door de VZW Wevelgem-Bissegem, niet zetel in de Menestraat 331 te 8560 Wevelegem (NN 0461 068 318), worden overgenomen.

Er wordt tevens beslist om de vereffening als beëindigd te verklaren, De sluiting van de vereffening wordt uitgesproken en er wordt verklaard dat de Vereniging zonder winstoogmerk opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van haar vereffening. Er wordt volledige décharge verleend aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat. Het mandaat van de vereffenaar neemt daarmee een einde.

De boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vereniging zullen toevertrouwd worden aan de heer Vermeulen Jozef, wonende te 8500 Kortrijk, Rijselstraat 45/62, die de bewaring ervan gedurende een periode van vijf jaar op zich zal nemen.

Vermeulen Jozef

Vereffenaar

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte te

MOD22

3 1. 03. 2015

RECHTBANK KOOPHANDEL

JK

v: r

11111E1 II

*15053378*

u

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VBC VOLLEYBALCLUB MARKE

Adresse
DIAGORASSTRAAT 3 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande