VC LEGAL SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VC LEGAL SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.629.203

Publication

10/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13305910*

Neergelegd

08-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0540629203

Benaming (voluit): VC LEGAL SERVICES

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Zultseweg 101

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, geassocieerd notaris te Deerlijk op 3 oktober 2013, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1/ De heer VAN CAUTER Tim, geboren te Aalst op 12 november 1978, wonende te 9230 Wetteren, Helverdinkstraat 7.

2/ Mevrouw COWAN Linda, geboren te Elsene op 9 april 1950, wonende te 9230 Wetteren, Helverdinkstraat 7.

onder de naam  VC LEGAL SERVICES en waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt vijfendertigduizend (35.000), vertegenwoordigd door driehonderdvijftig (350) aandelen zonder nominale waarde.

De comparanten verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven, in speciën :

-door de heer VAN CAUTER Tim, voornoemd, wordt ingeschreven op driehonderdvijfenveertig (345) aandelen, hetzij voor vierendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 34.500,00), die hij volledig volstort in speciën ten bedrage van vierendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 34.500,00);

-door Mevrouw COWAN Linda, voornoemd, wordt ingeschreven op vijf (5) aandelen, hetzij voor vijfhonderd euro (¬ 500,00), die zij volledig volstort in speciën ten bedrage van vijfhonderd euro (¬ 500,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen (W.Venn.), gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 652-8325834-18 bij de RECORD bank te Gent zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 2 oktober 2013 afgeleverd attest.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel één : naam - rechtsvorm.

De vennootschap heeft de vorm van een BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Haar naam luidt :  VC LEGAL SERVICES .

Artikel twee : zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem,

Zultseweg 101.

Hij mag naar elke andere plaats in het Nederlandstalig

gebied van België en in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder.

Artikel drie : doel.

De vennootschap heeft tot doel :

1. - Het verstrekken aan ondernemingen, vennootschappen, overheid en personen van alle diensten, prestaties en adviezen, onder meer op fiscaal, algemeen juridisch, financieel, technisch, commercieel, milieutechnisch vlak, en op het gebied van vastgoed, aanneming en overheidsopdrachten.

- het verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen en voordrachten over algemeen juridische, fiscale of gerechtelijke onderwerpen, het schrijven en (laten) publiceren van juridische, fiscale, financiële, technische en administratieve artikelen en boeken.

- Het verstrekken van bijstand in het beheer van ondernemingen. - Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van wetenschappelijk - en marktonderzoek; promotie; raadgeving; prospectie; marketing, technoconsult, assistentie op gebied van beheer, engineering en consulting; het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en van alle technieken, dit alles in verband met het technisch, commercieel, administratief, financieel, economisch, milieutechnisch en algemeen beheer van ondernemingen.

Dat alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag ofwel alleen, ofwel in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, alle andere handelingen stellen, van welke aard ook en geen uitgezonderd, die op welke wijze dan ook de uitoefening van het beroep van advocaat in binnen- en buitenland en van de werkzaamheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen, of aan dergelijke werkzaamheden deelnemen.

- alle operaties van immobilière aard, te weten kopen en verkopen en verhuren van onroerende goederen zowel gronden als huizen, handelspanden en opbrengsthuizen, dit zonder in strijd te zijn met de reglementeringen van de vastgoedmakelaars.

2. De vennootschap heeft tevens tot doel, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen, die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies :

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering ;

c. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door

gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard ;

d. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

e. het verhuren of huren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing ;

f. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa ;

g. het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen ;

h. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden aan één of meer van haar zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden of aval verlenen voor die schulden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel vier : duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel vijf : kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00) vertegenwoordigd door driehonderdvijftig (350) aandelen zonder vermelding van

nominale waarde, met een fractiewaarde van

één/driehonderdvijftigste van het kapitaal.

Artikel tien : bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder of bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Behoudens andersluidende bepaling van de algemene vergadering, is het mandaat bezoldigd.

Artikel elf : bevoegdheden bestuur

Interne bestuursbevoegdheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Ten aanzien van de handelingen buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden te kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten,

dat het doel overschreden is. Bekendmaking van de statuten

alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Externe bestuursbevoegdheid

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel twaalf : bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap

aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor

bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel veertien : algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt ieder jaar gehouden op 12 november om 19 uur in de gemeente van de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel vijftien : verloop algemene vergadering

Iedere vennoot mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen. Hij mag zich ook door een andere/al dan niet vennoot laten vertegenwoordigen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel zestien : boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één juli tot en met dertig juni van het jaar daarop.

Artikel zeventien : winstverdeling

Het overschot op de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen is de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks tenminste vijf procent verplichtend voorafgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerders kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgend boekjaar of aanwenden tot het spijzen van reservefondsen van algemene of bijzondere aard.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel achttien : ontbinding  vereffening

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf.

OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de oprichters eenparig volgende beslissingen genomen, die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met

30 juni 2015.

2. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering komt bijeen in 12

november 2015.

3. Benoeming niet statutaire zaakvoerder

De oprichters beslissen het aantal zaakvoerders te bepalen op één en benoemen tot zaakvoerder: de Heer VAN CAUTER Tim, wonende te 9230 Wetteren (Massemen), Helverdinkstraat 7, hier

Luik B - Vervolg

aanwezig en die aanvaardt, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur en kan alleen optredend rechtsgeldig de vennootschap verbinden in handelingen en in rechte.

Het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd.

4. Niet benoeming commissaris

De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen daar

de vennootschap er niet toe verplicht is.

5. Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting

zijn aangegaan te rekenen vanaf 16 september 2013. Deze

overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen,

aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

6. VOLMACHT FORMALITEITEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de BVBA DIEDRIVAN, kantoor houdende te Waregem, Churchilllaan 71, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de KBO, ondernemingsloket, alsook alle fiscale, administratieve en sociaalrechtelijke formaliteiten te verzekeren.

RECHTSPERSOONLIJKHEID

De voorgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KOSTEN

De comparanten machtigen de instrumenterende notaris het bedrag van de kosten, uitgaven, vergeldingen en lasten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of die wegens haar oprichting ten hare laste worden gelegd, vooraf te nemen op het ogenblik van het vrijgeven van de bij de bank gedeponeerde gelden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Stéphane SAEY

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13305910*

Neergelegd

08-10-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0540629203

Benaming (voluit): VC LEGAL SERVICES

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Zultseweg 101

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, geassocieerd notaris te Deerlijk op 3 oktober 2013, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1/ De heer VAN CAUTER Tim, geboren te Aalst op 12 november 1978, wonende te 9230 Wetteren, Helverdinkstraat 7.

2/ Mevrouw COWAN Linda, geboren te Elsene op 9 april 1950, wonende te 9230 Wetteren, Helverdinkstraat 7.

onder de naam  VC LEGAL SERVICES en waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt vijfendertigduizend (35.000), vertegenwoordigd door driehonderdvijftig (350) aandelen zonder nominale waarde.

De comparanten verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven, in speciën :

-door de heer VAN CAUTER Tim, voornoemd, wordt ingeschreven op driehonderdvijfenveertig (345) aandelen, hetzij voor vierendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 34.500,00), die hij volledig volstort in speciën ten bedrage van vierendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 34.500,00);

-door Mevrouw COWAN Linda, voornoemd, wordt ingeschreven op vijf (5) aandelen, hetzij voor vijfhonderd euro (¬ 500,00), die zij volledig volstort in speciën ten bedrage van vijfhonderd euro (¬ 500,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen (W.Venn.), gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 652-8325834-18 bij de RECORD bank te Gent zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 2 oktober 2013 afgeleverd attest.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel één : naam - rechtsvorm.

De vennootschap heeft de vorm van een BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Haar naam luidt :  VC LEGAL SERVICES .

Artikel twee : zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem,

Zultseweg 101.

Hij mag naar elke andere plaats in het Nederlandstalig

gebied van België en in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder.

Artikel drie : doel.

De vennootschap heeft tot doel :

1. - Het verstrekken aan ondernemingen, vennootschappen, overheid en personen van alle diensten, prestaties en adviezen, onder meer op fiscaal, algemeen juridisch, financieel, technisch, commercieel, milieutechnisch vlak, en op het gebied van vastgoed, aanneming en overheidsopdrachten.

- het verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen en voordrachten over algemeen juridische, fiscale of gerechtelijke onderwerpen, het schrijven en (laten) publiceren van juridische, fiscale, financiële, technische en administratieve artikelen en boeken.

- Het verstrekken van bijstand in het beheer van ondernemingen. - Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van wetenschappelijk - en marktonderzoek; promotie; raadgeving; prospectie; marketing, technoconsult, assistentie op gebied van beheer, engineering en consulting; het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en van alle technieken, dit alles in verband met het technisch, commercieel, administratief, financieel, economisch, milieutechnisch en algemeen beheer van ondernemingen.

Dat alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag ofwel alleen, ofwel in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, alle andere handelingen stellen, van welke aard ook en geen uitgezonderd, die op welke wijze dan ook de uitoefening van het beroep van advocaat in binnen- en buitenland en van de werkzaamheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen, of aan dergelijke werkzaamheden deelnemen.

- alle operaties van immobilière aard, te weten kopen en verkopen en verhuren van onroerende goederen zowel gronden als huizen, handelspanden en opbrengsthuizen, dit zonder in strijd te zijn met de reglementeringen van de vastgoedmakelaars.

2. De vennootschap heeft tevens tot doel, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen, die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies :

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering ;

c. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door

gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard ;

d. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

e. het verhuren of huren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing ;

f. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa ;

g. het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen ;

h. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden aan één of meer van haar zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden of aval verlenen voor die schulden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel vier : duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Artikel vijf : kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00) vertegenwoordigd door driehonderdvijftig (350) aandelen zonder vermelding van

nominale waarde, met een fractiewaarde van

één/driehonderdvijftigste van het kapitaal.

Artikel tien : bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder of bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Behoudens andersluidende bepaling van de algemene vergadering, is het mandaat bezoldigd.

Artikel elf : bevoegdheden bestuur

Interne bestuursbevoegdheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Ten aanzien van de handelingen buiten de perken van het statutair doel kan de vennootschap de onbevoegdheid van haar organen slechts inroepen tegen derden te kwader trouw, die op het tijdstip waarop gehandeld is, wisten of behoorden te weten,

dat het doel overschreden is. Bekendmaking van de statuten

alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Externe bestuursbevoegdheid

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel twaalf : bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap

aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor

bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel veertien : algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt ieder jaar gehouden op 12 november om 19 uur in de gemeente van de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel vijftien : verloop algemene vergadering

Iedere vennoot mag in persoon stemmen of zijn stem schriftelijk uitbrengen. Hij mag zich ook door een andere/al dan niet vennoot laten vertegenwoordigen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel zestien : boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één juli tot en met dertig juni van het jaar daarop.

Artikel zeventien : winstverdeling

Het overschot op de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen is de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks tenminste vijf procent verplichtend voorafgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerders kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgend boekjaar of aanwenden tot het spijzen van reservefondsen van algemene of bijzondere aard.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel achttien : ontbinding  vereffening

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf.

OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de oprichters eenparig volgende beslissingen genomen, die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met

30 juni 2015.

2. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering komt bijeen in 12

november 2015.

3. Benoeming niet statutaire zaakvoerder

De oprichters beslissen het aantal zaakvoerders te bepalen op één en benoemen tot zaakvoerder: de Heer VAN CAUTER Tim, wonende te 9230 Wetteren (Massemen), Helverdinkstraat 7, hier

Luik B - Vervolg

aanwezig en die aanvaardt, onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur en kan alleen optredend rechtsgeldig de vennootschap verbinden in handelingen en in rechte.

Het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd.

4. Niet benoeming commissaris

De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen daar

de vennootschap er niet toe verplicht is.

5. Hernemen van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W.Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting

zijn aangegaan te rekenen vanaf 16 september 2013. Deze

overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen,

aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 W.Venn., en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

6. VOLMACHT FORMALITEITEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de BVBA DIEDRIVAN, kantoor houdende te Waregem, Churchilllaan 71, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de KBO, ondernemingsloket, alsook alle fiscale, administratieve en sociaalrechtelijke formaliteiten te verzekeren.

RECHTSPERSOONLIJKHEID

De voorgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KOSTEN

De comparanten machtigen de instrumenterende notaris het bedrag van de kosten, uitgaven, vergeldingen en lasten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of die wegens haar oprichting ten hare laste worden gelegd, vooraf te nemen op het ogenblik van het vrijgeven van de bij de bank gedeponeerde gelden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Stéphane SAEY

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

28/01/2015
ÿþ.4

mad 11.1

<pe ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : VC Legal Services

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zultseweg 101

8790 Waregem

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - DOELSWIJZIGING  AANPASSING STATUTEN AAN NIEUWE WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN EN BEROEPSVEREISTEN EN AANVAARDING NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit de akte verleden op 19 november 2014 voor Meester Stéphane SAEY, Geassocieerd Notaris te: Deerlijk dat

de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkter, aansprakelijkheid "VC LEGAI_ SERVICES", onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen van "VC LEGAL SERVICES" in "ADVOCATENBUREAU VAN CAUTER T.", Artikel 1 van de statuten wordt aangepast van de hierna nieuwe aanvaarde statuten.

TWEEDE BESLUIT

VERSLAG

De vennoot en de zaakvoerder verklaren een afschrift te hebben ontvangen van het verslag van de zaakvoerder, dat een verantwoording van de voorgestelde doelwijziging inhoudt, met daarbij gevoegd een staat. waarop het actief en passief van de vennootschap zijn samengevat afgesloten per 30 september 2014.

DOELWIJZIGING

Daarop besluit de vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen en de thans in de statuten opgenomen bepaling te schrappen en te vervangen als volgt :

`De vennootschap heeft tot burgerlijk doel:

Het uitoefenen van het vrij beroep van advocaat en van alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (niet limitatief) het occasion eel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over juridische of gerechtelijke onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van juridische artikelen en boeken, het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar of verzoener, als gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, en ook het uitoefenen van andere gerechtelijke mandaten en opdrachten, de professionele samenwerking met andere binnen- en buitenlandse advocaten en andere vrije beroepen te bevorderen. Dat alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag ofwel alleen, ofwel in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, aile andere handelingen stellen, van welke aard ook en geen uitgezonderd, die op welke wijze dan ook de; uitoefening van het beroep van advocaat in binnen- en buitenland en van de werkzaamheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen, of aan dergelijke werkzaamheden deelnemen.

De vennootschap mag daarbij roerende en onroerende goederen als investeringsgoederen verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken, Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn, zonder dat dergelijke handelingen een handelsactiviteit mogen uitmaken. De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen. De vennootschap kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duur toestaan. De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen van derden, zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van de eigen handelszaak, in hypotheek of in pand te geven. De vennootschap kan deelnemen in middelenvennootschappen voor het leveren van infrastructuur.

rr1F1~~: I?Sç1r (`~~f%'~ . ,~ hCiE.tirr :;P instr'io1C'nt_rr+nde -(" ff'ir+fE'l",~

~~",~ea~.i ^F" i' ._ '.f^-eJGI, ir~F: i?ii19r;'7 van t+ YA4 IS ;~ 7çri'.'r p  riq,r:rJé'~

MONITEUR BELGE

2 0 01- 203



NEERGELEGD

BELGISCH STAATSSLA, - 2 Ut:C, 2014

Recht4rtifie" .,,~tt1ANDEL Gent, afd, KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

E St

Ondememingsnr : 0540.629.203

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Seigisch

Staatsblad

Bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zal steeds worden gehandeld met inachtneming van de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, van de vigerende deontologische regels en reglementen aangenomen door de Orde van Vlaamse Balies van de gedragscode voor de advocaten van de Europese Gemeenschap, ook die betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten?

Ingevolge de doelwijziging zal de vorm van de vennootschap worden aangepast naar een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA.

AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit dat de statuten worden aangepast aan de gestemde wijziging dcor vervanging van artikel 3 van de hierna nieuw aanvaardde statuten.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit overeenkomstig het reglement en de deontologische code betreffende het beroep van advocaat tot (her)formulering van de modaliteiten in de statuten en tot aanpassing van de statuten aan de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten.

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN

Artikel f : Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt : ADVOCATENBUREAU VAN CAUTER T..

Het briefpapier dat de vennootschap voor de uitoefening van het beroep van advocaat aanwendt, vermeldt steeds de naam, de voornaam en de hoedanigheid van de vennoot. Artikel 2 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Zultseweg 101.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel:

Het uitoefenen van het vrij beroep van advocaat en van alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (niet limitatief) het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezing en over juridische of gerechtelijke onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van juridische artikelen en boeken, het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar of verzoener, als gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, en ook het uitoefenen van andere gerechtelijke mandaten en opdrachten, de professionele samenwerking met andere binnen- en buitenlandse advocaten en andere vrije beroepen te bevorderen. Dat alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag ofwel alleen, ofwel in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, alle andere handelingen stellen, van welke aard ook en geen uitgezonderd, die op welke wijze dan ook de uitoefening van het beroep van advocaat in binnen- en buitenland en van de werkzaamheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen, of aan dergelijke werkzaamheden deelnemen.

De vennootschap mag daarbij roerende en onroerende goederen als investeringsgoederen verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitsnaken. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn, zonder dat dergelijke handelingen een handelsactiviteit mogen uitmaken. De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen, zowel lichamelijke ais onlichamelijke, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen. De vennootschap kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duur toestaan. De vennootschap kan, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen van derden, zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van de eigen handelszaak, in hypotheek of in pand te geven. De vennootschap kan deelnemen in middelenvennootschappen voor het leveren van infrastructuur,

Bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zal steeds worden gehandeld met inachtneming van de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, van de vigerende deontologische regels en reglementen aangenomen door de Orde van Vlaamse Balies van de gedragscode voor de advocaten van de Europese Gemeenschap, ook die betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfendertigduizend euro (¬ 35.000,00) vertegenwoordigd door driehonderdvijftig (350) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/driehonderdvijftigste (1/35051°) van het kapitaal,

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen op de aandelen waarop in geld ingeschreven werd, doch die niet werden volstort, naar gelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen.

De statuten voorzien in bijzondere overdrachtsbeperkingen.

Artikel 10 : Aansprakelijkheid vennoten.

De vennoten, die een dossier hebben behandeld, zijn met de vennootschap hoofdelijk gehouden voor de verbintenissen van de vennootschap ten aanzien van de cliënt.

.{ LISii: rq'C'1, r ii~~?,i~(?: `G~' . , ` G,:' _ '1.,f' è'Fnsc li -

hctirr tep !14 1L Ci;tÇ~^- , :, rriQiii,:.n is:

I.,w^;, nr~ I" ~_ ~~ÿf" .- .._





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge















mod 11.1

Voor- behouden Çárt 8etgisch

,Stáatsbiad

De beroepsaansprakelijkheid, zowel van de vennootschap, als deze van de vennoten dient te worden' verzekerd.

Onverminderd de toepassing van artikel 458 Ger.W., blijven advocaten die hun beroep uitoefenen in vennootschap individueel onderworpen aan de tucht van de Orde waar zij op het tableau of op de lijst van stagiairs zijn ingeschreven.

Artikel 11 : Zaakvoering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die vennoot zijn. De zaakvoerders dienen steeds advocaat aan de Balie te Kortrijk te zijn.

t Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennotenlaandeelhouders, zaakvoerderslbestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon en die eveneens advocaat is aan de Balle te Kortrijk.

Deze zaakvoerder mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijkertijd in zijn vervanging te voorzien. De vennootschap kan zich alleen om gegronde redenen verzetten tegen de aanstelling van een vaste vertegenwoordiger.

Artikel 12 : Bevoegdheid.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder heeft in het bijzonder tevens de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen en te ontslaan, ingeval de vennootschap tot bestuurderizaakvoerder of tot lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt benoemd.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in en buiten rechte.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering die hen benoemt, hun bevoegdheid slechts gezamenlijk uitoefenen en zullen zij eveneens in en buiten rechte gezamenlijk optreden, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat bezoldigd.

Artikel 13 : Delegatie van machten.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, volmachten te verlenen voor welbepaalde doeleinden.

Ze mogen eveneens aan één of meerdere gevolmachtigden het dagelijks bestuur toevertrouwen en hun bevoegdheid en de voorwaarden van hun indiensttreding en hun uittreding vaststellen.

Zij bepalen de vergoeding verbonden aan deze delegatie van machten.

Artikel 15 : Algemene vergaderingen.

Ieder jaar op 12 november om 19 uur wordt de gewone algemene vergadering van de vennoten gehouden. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur,

Ingeval gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheid van de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals uiteengezet in artikel 19, moet de vennootschap de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot de voorstellen van besluit over de agendapunten uiterlijk één maand voor de datum van de jaarvergadering ontvangen hebben.

Artikel 16 : Aanwezigheidslijst - Vertegenwoordiging - Stemrecht

leder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 19: Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen steeds eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering evenwel van de besluiten te nemen in het kader van het verlies van kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal door de zaakvoering een rondschrijven per brief, per fax, per e-mail of per enige andere informatiedrager met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, worden verstuurd naar alle vennoten en in voorkomend geval naar de commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle voorstellen van besluit over de agendapunten niet ontvangen, dan worden de voorgestelde besluiten met betrekking tot alle agendapunten geacht niet genomen te zijn.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen besluiten.

Artikel 20 : Boekjaar - Inventaris - Jaarrekening.

Flet boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het jaar daarop.

Artikel 21 : Winstverdeling.

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

I " " lçF~+ i.lç

~t'" , c v=Ein.rrif^,i ':L?rtr, cr h~~t.ltrs ih. ~'^" i;

ri çti.. " ... " " tti t ' t "

it.,i ,  " F ,^,~rxx'c-tir^~retlt]i8 llotol" i3, V8r1 dr ',frrr,!'m(£ri}

. .3 .- .. ,'.:Il CSe1r7alË {C VEiieCret"o'" 1;[,i1_ ~t ,.

av~

Voor-

behouden

' ari i;èt

Belgisch

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft

bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder

" de besteding ervan bepaalt.

Artikel 22 ; Ontbindinq - Vereffening -Verdeling.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte in toepassing van de wettellijke voorwaarden, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Indien de vennoten beroep wensen te doen op een externe vereffenaar, kan uitsluitend een advocaat als vereffenaar aangesteld worden. De naam van de vereffenaar wordt voorafgaandelijk gemeld aan de stafhouder. Bij de overdracht van de dossiers respecteert de vereffenaar de vrije keuze van de cliënt. Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANCYKANTOOR VAN NESTE BERNARD", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Churchilllaan 69, BTW BE0419.056.727, RPR Gent (afdeling Kortrijk), vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, alsook bij een ondememingsfoket met het oog op de inschrijving, wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en BTW-nummer, te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie akte statutenwijziging, met bijzondere verstag doeslwijzging cfr art 287 W.Venn. en de

gecoördineerde statuten.

Dit uittreksel werd afgeleverd váár registratie overeenkomstig artikel 173, 1 °bis van het Wetboek der Registratierechten.

Stéphane SAEY

Geassocieerd notaris.

ry

lir  ~ 5 1" " ,p + t~3!rr__ ~rrrr~} "Iri~n ~ ---- rt ~r r ,rlsirui:^.a." :4rE'rueff; " 1c1 . : "'~~:- , l' :r '

" . r, " 'r: .. .:~'srs.vn ~~ ; ~tzle.e ;;ri {.t:" n' "

Coordonnées
VC LEGAL SERVICES

Adresse
ZULTSEWEG 101 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande