VC RENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VC RENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.872.738

Publication

30/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IJIl1!1119I~u!Ell'u11wi

C.)ndeni m)ngsnr : 0826.872.738

Benaming

(VL)i1.it) VC RENT

(verkor" )

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

,Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . Beselarestraat 22 - 8940 WERVIK

(volt rlin adres)

Q tde(,:,,erp akte ; Sluiting vereffening

Bij vonnis van de Rechtbank van Koophandel van leper van 27 juni 2013 werd het vereffeningsplan goedgekeurd en is de vereffening definitief gesloten.

Alle handelsdocumenten en boeken zullen gedurende een periode van tien Jaar bewaard worden in de woonplaats van de vereffenaar, mevrouw Lefevre Evelien, Kasteelstraat 2 - 8980 GELUVELD.

Hierbij wordt ook nog eens kwijting verleend aan de vereffenaar en de plaatsvervangend vereffenaar voor het gevoerde beleid tot op heden.

Lefevre Evelien

Vereffenaar

Ct de,d:+ísie vL+metzicil . i.eGta, iNaarn hoeàauiraloeEd vz;n de instrurt-enter2nrie .lakarts. hetzy t b.i, d(: ~ .rS4íra)n(~it}

)ievocgd rechtsriesoorl ten aanzien van derden te vertegenk,;roordigr,rl

Versa . Nuarn nulit#i:SY...:ronÿ

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 18.06.2013 13187-0449-010
15/05/2013
ÿþMod 2.1

mea

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V til,11.1.111101111111111

Ondernemingsnr : 0826.872.738 Benaming

(voluit) : VC RENT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8940 Wervik, Beselarestraat 22

Onderwerp akte : ONTBINDING - IN VEREFFENINGSTELLING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Luc Ghesquière te leper op 27 maart 2013, nog niet geregistreerd.

BLIJKT

Dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VC RENT onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De algemene vergadering stelt vast dat er op voornoemde verslagen geen opmerkingen werden gemaakt door de aandeelhouders en beslist met eenparigheid van stemmen ze goed te keuren en zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

TWEEDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

De vergadering beslist het ontslag te aanvaarden van de heer Dimitri Carbon, mevrouw Isabelle Cokelaere en mevrouw Evelien Lefevre uit hun functie van zaakvoerders van de vennootschap en dit omwille van de vervroegde ontbinding en in vereffening stelling van de vennootschap.

Bovendien beslist de vergadering hen kwijting te verlenen voor het door hen gevoerde beleid gedurende de periode vanaf 1 januari 2013 tot op heden.

DERDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de benoeming van mevrouw Evelien Lefevre voornoemd tot vereffenaar, onder voorbehoud van bevestiging van de benoeming door de rechtbank van Koophandel ingevolge artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, Mevrouw Evelien Lefevre voornoemd verklaart haar opdracht te aanvaarden.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de benoeming van mevrouw Isabelle Cokelaere voornoemd tot plaatsvervangende vereffenaar, onder voorbehoud van bevestiging van de benoeming door de rechtbank van Koophandel ingevolge artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen én dit voor het geval de benoeming van mevrouw Evelien Lefevre door de Rechtbank van Koophandel te leper niet bevestigd wordt. Mevrouw Isabelle Cokelaere verklaart haar opdracht  voor zoveel als nodig  te aanvaarden.

Deze benoemingen geschieden onder voorbehoud van de bevestiging of homologatie door de Rechtbank van Koophandel te leper.

De Rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaar aile waarborgen van rechtschapenheid biedt.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren mevrouw Evelien Lefevre en mevrouw Isabelle Cokelaere, beiden voornoemd, dat zij elk :

- niet werden veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen;

- als enige bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige geenszins niet tijdig rekening en verantwoording hebben gedaan en geenszins niet tijdig hebben afgerekend.

- niet failliet werden verklaard (zonder rehabilitatie te hebben verkregen);

- geen gevangenisstraf, zelfs met uitstel, hebben opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

«d'obr-

ebehq.ujen

áa(i het

Belgisch

Staatsblad

De Rechtbank van Koophandel te leper zal aangezocht worden bij eenzijdig verzoekschrift van de' vennootschap, dat zal worden ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

VIERDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de machten erº% vergoeding van de vereffenaar, die de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen in en buiten rechte, zowel als eiser en als verweerder - weliswaar onder voorbehoud van de bevestiging door de Rechtbank van Koophandel te leper - vast te stellen als volgt :

De vereffenaar zal de meest uitgebreide machten hebben voor de uitvoering van zijn opdracht en onder meer deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergade-'ring, in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

Hij zal onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtin-+gen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, kunnen overdragen aan een of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de Vennootschap.

Hij zal in het bijzonder in naam van de vennootschap de nodige stukken kunnen ondertekenen in verband met de wijziging en/of doorhaling van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen alsook in verband met de schrapping van het ondememingsnummer.

Het mandaat van de vereffenaar zal kosteloos worden uitgeoefend.

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen en wijzigingen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap en geeft machtiging aan de vereffenaar tot coördinatie van de statuten en tot uitvoering van de genomen beslissingen.

ZESDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de benoeming van de heer Dimitri Carbon en mevrouw Isabelle Cokelaere, beiden voornoemd, als lasthebbers ad hoc ter indiening van een verzoekschrift bij de Rechtbank van Koophandel te Ieper, ter bevestiging van de benoeming van de vereffenaar en de plaatsvervangend vereffenaar en ter bevestiging van de door deze laatste gestelde handelingen v66r de bevestiging van hun aanstelling.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist ten slotte, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DD FISC", Werkenplein 23 te Kortemark, vertegenwoordigd door mevrouw Fien Van Eeckhout, evenals haar aangestelden, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de wijziging van de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties, alsook voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan notaris Luc Ghesquière te leper om het nodige te doen voor de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte met het oog op de publicatie en het ondertekenen van aile stukken met het oog op het bekomen van de bevestiging van de benoeming van voormelde vereffenaar door de rechtbank van Koophandel te leper.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 06.08.2012 12387-0585-010
16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 10.06.2011 11157-0563-010

Coordonnées
VC RENT

Adresse
BESELARESTRAAT 22 8940 GELUWE

Code postal : 8940
Localité : Geluwe
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande