VCVD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VCVD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.905.964

Publication

19/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-12-2014

Griffie

*14312873*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506905964

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

VCVD

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Peter Verstraete, met standplaats te Roeselare, op 16 december 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat :

1/ De Heer VAN COILLIE Jürgen (soms geschreven Jurgen) Jules Arno, geboren te Köln-Ehrenfeld (Duitsland) op 12 augustus 1968, echtgenoot van mevrouw Van Daele Heidi, nagenoemd, wonende te 8800 Roeselare, Mandeldreef 7.

2/ Mevrouw VAN DAELE Heidi, geboren te Tielt op 16 september 1971, echtgenoot van de heer Van Coillie Jurgen, wonende te 8800 Roeselare, Mandeldreef 7.

Zij verklaren gehuwd te zijn voor de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand te Tielt op 24 januari 1994, onder het wettelijk stelsel, volgens de bedingen van hun huwelijkscontract verleden voor notaris Yves Ameye, destijds te Roeselare, op 21 januari 1994, ongewijzigd tot op heden, zo zij verklaren en bevestigen.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de benaming  VCVD , met zetel te 8800 Roeselare, Mandeldreef 7.

Een uittreksel uit de akte en de statuten luidt als volgt :

STATUTEN

TITEL I. : NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1. : RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming  VCVD .

ARTIKEL 2. : ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Mandeldreef 7.

ARTIKEL 3. : DOEL

De onderneming heeft tot doel uitbaten van een brood- en banketbakkerij; de fabricatie en kleinhandel in producten van de brood  en banketbakkerij, van peperkoek, beschuiten, biscuits, suikergoed, bereiding van dieetvoeding en voedingswaren, chocolade, cacaoboter, smeerpasta s, roomijs en consumptie ijs, pralines; de klein-handel in algemene voedingswaren en onderhoudsartikelen, kleinhandel in rookwaren; verkoop van uitrusting en inrichting voor brood- en banketbakkerijen; het verstrekken van advies inzake productie, verkoop, organisatie, verpakking en personeel in ondernemingen; het optreden als tussenpersoon voor verkoop van voedingswaren, uitrusting en inrichting voor bakkerijen en winkels.

Dit alles zowel in eigen naam als voor derden zowel in België als in het buitenland.

Het beheren van eigen onroerend of roerend vermogen : aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, ruilen, huren en verhuren, onderhouden ervan evenals het uitvoeren van handelingen nuttig en noodzakelijk om dit doel te bereiken en welke van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, het stimuleren en coördineren van de ontwikkeling van deze vennootschappen en ondernemingen.

Onderwerp akte :

Mandeldreef 7 8800 Roeselare

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruim zin ; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten voor zover zij toegelaten zijn door de wet.

Het optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt vindt.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; zij kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of nuttig achten.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig of soortgelijk doel hebben of die nuttig zijn voor het verwezenlijken van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

ARTIKEL 4. : DUUR

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

TITEL II. - KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL 5. : KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze aandelen werd volledig in geld ingeschreven; deze aandelen werden volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zoals blijkt uit het bankattest dat aan de instrumenterende notaris werd voorgelegd.

- de heer Van Coillie Jurgen, voornoemd, heeft ingeschreven op 50 aandelen, volstort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00);

- mevrouw Van Daele Heidi, voornoemd, heeft ingeschreven op 50 aandelen, volstort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

De vennootschap heeft aldus een bedrag tot haar beschikking van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het kapitaal kan worden gewijzigd.

TITEL III. - BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL 11. : ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, fysieke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer de vennootschap bestuurd wordt door een rechtspersoon, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. Niet-statutaire zaakvoerder

Over de benoeming van een niet-statutair zaakvoerder wordt beslist met een gewone meerderheid. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerders

De statutaire zaakvoerders kunnen slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

ARTIKEL 12. : BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn, heeft de meest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de ven-nootschap aanbelangen te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte, met uitzondering van de aan- en verkoop van onroerende goederen, het toestaan van leningen en het afsluiten van huurcontracten, waarvoor de handtekening vereist is van de meerderheid van de zaakvoerders.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennoot-schap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL 13. : BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. TITEL V. - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

ARTIKEL 18. : JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde zaterdag van de maand december om elf uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

ARTIKEL 22. : STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 23. : WIJZE VAN STEMMEN - VERTEGENWOORDIGING

a) Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij

persoonlijk, hetzij door een lasthebber, drager van een schriftelijke volmacht. Die moet niet

noodzakelijk een vennoot zijn.

De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden

aan de notulen van de vergadering.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

verleden.

TITEL VI. JAARREKENING - JAARVERSLAG - CONTROLEVERSLAG

ARTIKEL 26. : BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening

volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL VII. : BESTEMMING VAN DE WINST

ARTIKEL 27. : WINSTBESTEMMING

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het

reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten

honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder,

de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vast-gesteld door de

zaakvoerders.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

TITEL VIII. - ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 30.: ONTBINDING  VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de

zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere

vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De ontbinding en vereffening van de vennootschap geschiedt overeenkomstig de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen.

VERKLARINGEN VAN DE VERSCHIJNER

Eerste boekjaar en jaarvergadering

1/ Het eerste boekjaar vangt boekhoudkundig aan op heden en zal eindigen op 30 juni 2016.

2/ De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde zaterdag van de maand december van het

jaar 2016.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen vanaf 1 december

2014, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de

opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de

neerlegging van het in artikel 68 van Wetboek van Vennootschappen bedoelde uittreksel uit

onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk

overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens

de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMINGEN

NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te

akteren dat tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd worden :

1/ de heer VAN COILLIE Jurgen, voornoemd;

2/ mevrouw VAN DAELE Heidi, voornoemd.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders verklaren het hen toegekende mandaat te

aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit

mandaat.

COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter

zake.

VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde

van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die

elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht

verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het

ondernemingsloket en de Kruispuntbank met name de heer Dries Lagae, accountant, met kantoor te

8700 Tielt, Egemsesteenweg 67.

VOOR GELIJKLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Peter Verstraete.

Gelijktijdige neerlegging :

- het afschrift van de oprichtingsakte

27/03/2015
ÿþ Moa Word 11.1

I. ,~ _ t - ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0506.905.964

Benaming

(voluit) : VCVD

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Mandeldreef 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 19 februari 2015 en van het controleverslag d.d. 19 februari 2015 van de Burg. Ven. CVBA BDO Bedrijfsrevisoren, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE.

Jurgen VAN COILLIE, zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

Rechtbank van KOOPHANDEL Wit, afd. KORTRIJK

V

i

1 09596

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 17.12.2016, NGL 31.01.2017 17035-0340-015

Coordonnées
VCVD

Adresse
MANDELDREEF 7 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande