VDB INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VDB INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.991.334

Publication

19/12/2013
ÿþsue mod 11.1



4~~t1~~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.

Voo

behou

aan t

Belgit

Staatst









1 190777

NEERGELEGD ter GRIFFIE del

RECHTBANK V/M1 N0012HAND!L 7!

BRUGGE (ÂftS l rg Brucine)

6 9 CECI 2013

Gritheeg "

Ondernemingsnr : 0436.991,334

Benaming (voluit) : VDB INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Blankenbergse Steenweg 44/A

8377 Zuienkerke

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Karlos Dewagtere, met standplaats te Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe & Dewagtere" op 2 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT  VERMENIGVULDIGING VAN HET AANTAL AANDELEN

De vergadering besluit tot vermenigvuldiging van het aantal aandelen met tien (10) zodat het kapitaal thans, zal vertegenwoordigd worden door tweeduizend zeshonderd twintig (2.620) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die ieder één/tweeduizend zeshonderd twintigste (1/2.620ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Elke aandeelhouder zal tien (10) nieuwe aandelen bekomen a rato van één (1) bestaand aandeel en het aandelenboek zal dienovereenkomstig aangepast worden.

TWEEDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt - Roobrouck Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat;i 39a, vertegenwoordigd door de Heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare,, Kwadestraat 151 bus 42, hiertoe aangesteld door de raad van bestuur, betreffende de hierna vermelde inbreng'" in natura,

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"VLBESLUIT

De inbreng in natura in de naamloze vennootschap "VDB INVEST" bestaat uit de inbreng van dividendvorderingen ten belope van 450.000,00 EUR door de heer en mevrouw Gilbert Van Den Broucke  Simonne De Geeter en de heer Patrick Van Den Broucke, die zullen ontstaan na betaalbaarstelling van de per 22 november 2013 toegekende tussentijdse dividenduitkering, voorafgaandelijk aan de geplande kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van., 10%;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch'' verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste.. overeenkomen met het aantal, de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 1.391 nieuwe aandelen van de NV "VDB INVEST" zonder;, vermelding van nominale waarde voor de inbreng van een schuldvordering.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 28 november 2013

Burg. CVBA "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren"

Vertegenwoordigd door

Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Verslag bestuurders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de raad van bestuur. Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweeëndertigduizend negenhonderd en elf euro zes cent (¬ 32.911,06) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62,400,00) op vierennegentigduizend negenhonderd en elf euro zes cent (¬ 94.911,06) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van duizend driehonderd eenennegentig (1.391) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van vierhonderd zeventienduizend achtentachtig euro vierennegentig cent (¬ 417:088,944), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbreng

De Heer en Mevrouw Gilbert Van Den Broucke-Simonne De Geeter, te Zuienkerke, Blankenbergse Steenweg 3, verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van vierhonderd achtenveertigduizend tweehonderd tweeëntachtig euro vierenveertig cent (¬ 448.282,44), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van tweeëntwintig november tweeduizend en dertien.

De Heer Patrick Van Den Broucke, te Zuienkerke, Blankenbergse Steenweg 30, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van duizend zevenhonderd zeventien euro zesenvijftig cent (E 1.717,56), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van tweeëntwintig november tweeduizend en dertien.

Ingevolge onderhavige inbrengen worden de verkregen nettpbedragen  na inhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.1.B. 1992  van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00), zijnde de , nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van duizend driehonderd eenennegentig (1.391) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, en dit als volgt:

- aan de Heer en Mevrouw Gilbert Van Den Broucke-Simonne De Geeter worden duizend driehonderd zesentachtig (1.386) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van vierhonderd achtenveertigduizend tweehcnderd tweeëntachtig euro vierenveertig cent (E 448.282,44),

- aan de Heer Patrick Van Den Broucke worden vijf (5) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van duizend zevenhonderd zeventien euro zesenvijftig cent (E 1.717,56).

Deze duizend driehonderd eenennegentig (1.391) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene vocrwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de in breng wordt toegekend.

DERDE BESLUIT  TWEEDE KAPITAALVERHOGING  INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vierhonderd zeventienduizend achtentachtig euro vierennegentig cent (¬ 417,088,94) om het kapitaal te brengen van vierennegentigduizend negenhonderd en elf euro zes cent (E 94.911,06) op vijfhonderd en twaalfduizend euro (¬ 512.000,00) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijfhonderd en twaalfduizend euro (E 512.000,00) bedraagt,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Y

mod 11.1

vertegenwoordigd door vierduizend en elf (4.011) aandelen.

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van de eerste zin van artikel vijf van de statuten door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd en twaalfduizend euro (ê 512.000,00) en is verdeeld in vierduizend en elf (4,011) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/vierduizend en elfde (4.011de) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE DE GEWIJZIGDE VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen en dit door vervanging van de huidige tekst van artikel vierentwintig van de statuten door volgende tekst :

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaekvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf."

ZESDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige bestuurders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, Inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 :

- de Heer Alois Monsieurs.

- Mevrouw Eveline Christiaens.

- Mevrouw Ann Hemeryck.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, gecoördineerde tekst van de statuten en historiek van de vennootschap in één geheel, verslag raad van bestuur en verslag van bedrijfsrevisor

K. Dewagtere

Geassocieerd notaris

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2013
ÿþhSad Ward 11.1

.~. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i ~ º%;~ *~ I~



~

3E

MONITEUR

12 -07-

OittrtUCLiïVL 1'vr Jrvr"r'IE dt.

2013 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afding Bogie) LGISCH STAATSBL.' °p:

Griffie rv rerg

BELGE

0 if JULI 2013

I1I~~uiiw~uMu~~fli~uu

<131127

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ortdernemingsnr : 0436.991.334

Benaming

(voluit) : VDB INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BLANKENBERGSESTEENWEG 44A, 8377 ZUIENKERKE (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING (GEDELEGEERD) BESTUURDER - VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en van de daaropvolgende raad van bestuur de dato 27 juni 2013 blijkt:

- het ontslag, met ingang van 27 juni 2013, van de heer Gilbert Van Den Broucke, wonende te 8377 Zuienkerke, Blankenbergsesteenweg 3, ais bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur:

- de benoeming, met ingang van 27 juni 2013, eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015, van de BVBA Gilbert VDB, met zetel te 8377 Zuienkerke, Blankenbergsesteenweg 3, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Gilbert Van Den Broucke, wonende te 8377 Zuienkerke, Blankenbergsesteenweg 3, als voorzitter van de raad van bestuur.

Een gedelegeerd bestuurder

Voor de BVBA Gilbert VDB

Gilbert Van Den Broucke

zaakvoerder - vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 24.06.2013 13214-0303-022
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 19.06.2012 12192-0091-019
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 30.06.2011 11251-0438-018
12/07/2010 : BG069214
18/06/2010 : BG069214
19/05/2010 : BG069214
09/07/2009 : BG069214
25/07/2008 : BG069214
04/07/2007 : BG069214
21/02/2006 : BG069214
13/01/2006 : BG069214
21/11/2005 : BG069214
21/11/2005 : BG069214
29/06/2005 : BG069214
02/07/2004 : BG069214
26/02/2004 : BG069214
02/02/2004 : BG069214
08/12/2003 : BG069214
26/08/2015
ÿþMol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

III III IIIIIIIIIIIIII i

*15122647'



~~.r.~ettEM,



Et=s :GD

Griffie Rechtbank Koophandel

17AUG2015

Geetrifdelelirrg Brugge j

De firfhtter

Uit de notulen van de jaarvergadering en van de daaropvolgende raad van bestuur de dato 6 juni 2015 blijkt de herbenoeming voor een periode ingaand op 6 juni 2015 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2021, van:

- de BVBA Gilbert VDB (BTW BE0812.343.2271 RPR Gent, afdeling Brugge), met zetel te 8377 Zuienkerke, Blankenbergsesteenweg 3, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Gilbert Van Den Broucke, wonende te 8377 Zuienkerke, Blankenbergsesteenweg 3, als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur;

- mevrouw Simonne De Geeter, wonende te 8377 Zuienkerke, Blankenbergsesteenweg 3, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

ln overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenals door één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend,

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zuilen in deze hoedanigheid besckikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven toe die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques; op de geopende of te openen rekeningen aile verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor aile verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Een gedelegeerd bestuurder

Voor de BVBA Gilbert VDB

Gilbert Van Den Broucke

zaakvoerder - vaste vertegenwoordiger

Ondernemingsnr : Benaming 0436.991.334

(voluit) : VDB INVEST

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel 8377 ZUIENKERKE, BLANKENBERGSESTEENWEG 44A

Onderwerp akte HERBENOEMING (GEDELEGEERD) BESTUURDER(S) - VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR - MACHTEN



i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

10/08/2002 : BG069214
25/07/2000 : BG069214
21/07/1999 : BG069214
07/07/1994 : BG69214
20/03/1993 : BG69214
13/01/1993 : BG69214
22/11/1991 : BG69214

Coordonnées
VDB INVEST

Adresse
BLANKENBERGSE STEENWEG 44A 8377 ZUIENKERKE

Code postal : 8377
Localité : ZUIENKERKE
Commune : ZUIENKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande