VDM TRADE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VDM TRADE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.413.035

Publication

11/04/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..J

.._: .'_y«; _a .itUi3PrTFiis]EL

3 0 MAART 2011

-Griffie

IIIIMIN11111111111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0421413035

Benaming

(voluit) : VDM Trade

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koksijdestraat 20, 8630 Veurne

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de BVBA VDM Trade door de NV Holding VDM

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor Meester William de Sagher, geassocieerd Notaris te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher & Vandenameele - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4, op 28 maart 2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergaderingen van de volgende vennootschappen:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDM TRADE", met zetel te 8630 Veurne, Koksijdestraat 20, BTW BE421.413.035, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veurne onder ondememingsnummer 0421.413.035.

2/ De naamloze vennootschap "HOLDING VDM", met zetel te 8630 Veume, Pannestraat 237, BTW BE877.276.215, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veume onder ondernemingsnummer 0877.276.215.

Met eenparigheid van stemmen, beslist heeft als volgt.

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL  FUSIEBESLUIT VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

1/ De voorzitter van beide algemene vergaderingen heeft een korte samenvatting gegeven van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDM TRADE" door met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "HOLDING VDM".

2/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDM TRADE" heeft besloten de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde met fusie door ovememing gelijkgestelde verrichting met de naamloze vennootschap "HOLDING VDM".

TWEEDE BESLUIT FUSIE  FUSIEBESLUIT VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

1/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "HOLDING VDM" heeft besloten over te gaan tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij zij het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDM TRADE" overneemt.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "VDM TRADE", met alle rechten en

plichten, onder algemene titel over op de ovememende vennootschap.

Vermits de naamloze vennootschap "HOLDING VDM" houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 oktober 2010, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

2/ Tengevolge van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDM TRADE", zoals hierna beschreven, over op de ovememende vennootschap, de naamloze vennootschap "HOLDING VDM".

A. Vaststelling van de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap

A.1. Tengevolge van de fusie door overneming zoals voorzegd, gaat het ganse vermogen van de overgenomen vennootschap "VDM TRADE", zoals blijkt uit jaarrekening per 30 september 2010, over op de overnemende vennootschap "HOLDING VDM";

A.2. Algemene voorwaarden van overgang

1/ Het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "VDM TRADE" gaat met alle rechten en plichten over op de ovememende vennootschap "HOLDING VDM". Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 oktober 2010 met betrekking tot de overgenomen activa-en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast de activa en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/ De vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, omvat alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan evenals in voorkomend geval de intellectuele eigendom van de overgenomen vennootschap en alle daaraan verbonden rechten.

4/ Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid en haar aangestelden en jegens haar eigen organen en haar aandeelhouder, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

51 Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

6/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

7/ De ovememende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

A.3. Bijzondere omschrijving en voorwaarden van de eigendomsovergang van goederen waarvoor bijzondere publiciteitsvereisten gelden

De overgenomen vennootschap, de BVBA VDM TRADE, is eigenares van het vruchtgebruik voor een termijn van twintig jaar, ingegaan op 28 augustus 2008, op nagemeld onroerend goed, dat krachtens de goedkeuring van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overgaat op de overnemende vennootschap.

Beschrijving van het onroerend goed

Stad Veurne, eerste afdeling:

Een toonzaal met aanhorigheden op en met grond, gelegen te Veurne, Pannestraat 233 (volgens kadaster Pannestraat 232), thans en volgens titel gekend op het kadaster onder de sectie E nummer 278/N/2, met een oppervlakte van vierentwintig are tweeëntachtig centiare (24a 82 ca).

B. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

C. Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de ovememende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op 28 maart 2011 ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT - EINDE MANDATEN ZAAKVOERDERS - KWIJTING

De vergadering van de ovememende vennootschap stelt, ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, de beëindiging vast van de mandaten van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap.

De vergadering heeft tevens besloten dat de goedkeuring door de algemene vergadering van aandeelhouders van de ovememende vennootschap van de eerste jaarrekening, die zal worden opgemaakt na verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders en hun vaste vertegenwoordigers van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 oktober 2010 tot en met 28 maart 2011.

VIERDE BESLUIT - DOELWIJZIGING

De vergadering van de overnemende vennootschap heeft kennis genomen van het feit dat artikel 701 van het Wetboek van vennootschappen stelt dat de wijziging van het doel onmiddellijk na het besluit tot de fusie dient vastgesteld te worden volgens de regels van aanwezigheid en meerderheid in dit wetboek vereist. Formaliteiten van verslaggeving en staat van activa en passiva zijn in onderhavige situatie niet vereist.

De vergadering van de overnemende vennootschap heeft vervolgens besloten tot wijziging van het huidige doel van de overnemende vennootschap ingevolge uitbreiding ervan met de activiteiten zoals vermeld in het doel van de overgenomen vennootschap, waardoor artikel drie van de statuten van de ovememende vennootschap vervangen wordt zoals hierna volgt onder "negende besluit  aanpassing statuten".

VIJFDE BESLUIT  AFSCHAFFING TOEGESTAAN KAPITAAL

De vergadering van de ovememende vennootschap heeft besloten de statutaire bepalingen inhoudende bevoegdheden van de raad van bestuur betreffende toegestaan kapitaal af te schaffen, en dit wegens het verstrijken van de termijn ervan.

ZESDE BESLUIT - WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering van de ovememende vennootschap heeft besloten dat het boekjaar voortaan zal beginnen op 1 oktober om te eindigen op 30 september van het daarop volgende jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel heeft de vergadering beslist het lopende boekjaar begonnen op 1 april 2010 te verlengen tot 30 september 2011.

ZEVENDE BESLUIT  WIJZIGING JAARVERGADERING

De vergadering van de overnemende vennootschap heeft besloten de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigde boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart om achttien uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in de maand maart van het jaar 2012.

ACHTSTE BESLUIT  (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering van de ovememende vennootschap heeft besloten de modaliteiten van ontbinding en vereffening te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het negende besluit hierna.

NEGENDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

De vergadering van de ovememende vennootschap heeft besloten de statuten van de vennootschap aan te "

passen aan de genomen besluiten, en dit als volgt:

Vervanging van artikel drie van de statuten van de overnemende vennootschap door volgende tekst:

"Artikel drie - doel

De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

- zowel in eigen naam en voor eigen rekening, als in naam en voor rekening van derden, de produktie, aan- en verkoop, in- en uitvoer, ontwerpen en promotie van meubelen, decoratieartikelen, keukens, sanitaire toestellen en installaties, elektrische installaties, audiotoestellen, verlichtingsartikelen, beddingartikelen, onderhoudsproducten en alles wat betreft binnenhuisinrichting;

Il. Algemene activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge Al Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B! Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D! Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G! De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A! Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

- Schrapping van artikel vijf bis van de statuten van de ovememende vennootschap;

- Vervanging van de eerste zin van artikel twintig van de statuten van de overnemende vennootschap door volgende zin:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart om achttien uur."

- Vervanging van de eerste zin van artikel vierendertig van de statuten van de overnemende vennootschap door volgende zin:

"Met boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar."

- Wijziging van artikel negenendertig van de statuten van de overnemende vennootschap door volgende tekst:

"Artikel 39.- Ontbinding en vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald."

" TIENDE BESLUIT - OPDRACHTEN

Voorbehouden De vergadering van de overnemende vennootschap machtigde de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om:

aan het - het register van aandelen van de overgenomen vennootschap aan te vullen met de vermelding VERNIETIGD" op elke bladzijde;

Belgisch Staatsblad De vergadering machtigde de ondergetekende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de ovememende vennootschap en deze neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge De vergadering benoemde tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

- Mevrouw Eveline Christiaens

- Mevrouw Ellen Bonte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

William de Sagher - Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd :

- expeditie van de fusieakte;

- gecoördineerde statuten.



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 11111111101111111111111111

*11029840*

NEERGELEGD TER GRIFFU

RECHTBANK VAN KOOPHANTDE1.

1 0 FEB, 2011

Griffie

vElLIENIC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0421413035

Benaming

(voluit) : VDM TRADE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8630 Veurne - Koksijdestraat 20

Onderwerp akte : MEDEDELING - NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij de BVBA VDM TRADE wordt overgenomen door de naamloze vennootschap "HOLDING VDM", met zetel te 8630 Veurne, Pannestraat 237, BTW BE 0877.276.215, RPR Veurne.

Voor de NV HOLDING VDM Voor de BVBA INTERIOR INVEST

zaakvoerder zaakvoerder

De BVBA HEDERA, vaste vertegenwoordiger Anthony VANDERMEEREN

Op haar beurt vertegenwoordigd door Vaste vertegenwoordiger

Thierry VANDERMEEREN

Vaste vertegenwoordigerizaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

22/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 10.12.2010, NGL 17.12.2010 10634-0294-027
17/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 08.12.2009, NGL 10.12.2009 09886-0192-026
10/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.03.2009, NGL 03.04.2009 09104-0236-017
17/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 21.03.2008, NGL 10.04.2008 08104-0259-015
19/01/2007 : VE026574
21/11/2006 : VE026574
11/07/2006 : VE026574
28/09/2005 : VE026574
25/01/2005 : VE026574
08/07/2004 : VE026574
08/12/2003 : VE026574
05/12/2002 : VE026574
10/12/1999 : VE026574
12/01/1991 : VE26574

Coordonnées
VDM TRADE

Adresse
KOKSIJDESTRAAT 20 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande