VEBAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VEBAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 416.241.945

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.07.2013, NGL 07.08.2013 13399-0181-012
15/05/2013
ÿþ Mbd

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de_aiçte _

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111111111111111111111

*1307414

1*

Ondernemingsar : 0416.241.945

Benaming

(voluit) : VEBAR

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8670 KOKSIJDE, ORCHIDEESTRAAT 8 BUS 401, BELGIE

Onderwerp akte ; VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING - KAPITAALSVERHOGING

Er blijkt uit akte verleden voor geassocieerd notaris Francis Moeykens te Brugge (Sint-Kruis) op, zesentwintig april tweeduizend en dertien, ter registratie, dat de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET', BEPARKTE AANSPRAKELIJKHEID VEBAR volgende beslissingen heeft genomen:

"EERSTE BESLISSING  VERSLAGGEVING

Wegens voorafgaande kennisneming door alle vennoten van het verslag van de zaakvoerders van 22 maart 2013, opgesteld in uitvoering en bij toepassing van artikel 313§3 Wetboek van Vennootschappen, naar aanleiding van navermelde inbreng in natura en de ermee gepaard gaande kapitaalverhoging, wordt de Voorzitter ervan ontslagen lezing te geven van gemeld verslag.

In dit verslag is onder meer voorzien dat naar aanleiding van de kapitaalverhoging door inbreng in natura het artikel 313§1 van het Wetboek van Vennootschappen niet zal worden toegepast. Dit gelet op het feit dat er een waarderingsverslag beschikbaar is, van de aandelen die zullen ingebracht worden, dat voldoet aan de voorwaarden van artikel 313§2, 2° van het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLISSING  EERSTE KAPITAALSVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met twee miljoen driehonderd achtenzestigduizend zeshonderd twintig komma tachtig euro (¬ 2.368.620,80) euro om het van achttienduizend vijfhonderd tweeenegentig komma nul een (E 18.592,01) euro op twee miljoen driehonderd zevenentachtigduizend tweehonderd en twaalf komma eenentachtig (E 2.387.212,81) euro, door inbreng van:

1/ Duizend zeshonderd en vier (1.604) aandelen van de naamloze vennootschap ASSURWEST met maatschappelijke zetel te 8370 Blankenberge, Jean Jaureslaan 26, ondememingsnummer 0452.191.036;

21 Honderd vijfentwintig (125) aandelen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap `ASSURBO' met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Diksmuidse Heerweg 126, ondememingsnummer 0462.290.518;

Uitgifteprijs

In ruil voor de inbreng worden twaalfduizend zevenhonderd veertig (12.740) nieuwe en volledig volstorte aandelen uitgereikt, van dezelfde aard als de bestaande, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande en die pro rata in de winst zullen delen vanaf heden.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven aan de prijs van 235,18 euro per aandeel, aldus voor een totale globale uitgifteprijs van twee miljoen driehonderd achtenzestigduizend zeshonderd twintig komma tachtig euro (¬ 2.368.620,80) euro bestaande uit het bedrag van de kapitaalverhoging te vermeerderen met een uitgiftepremie van zeshonderd zevenentwintigduizend vijfhonderd eenenzestig komma twintig euro (E 627.561,20).

De aanwezige aandeelhouders verklaren zich hiermee akkoord en verklaren tevens voor zoveel als nodig te verzaken aan het wettelijk voorkeurrecht..

Voorwaarden van de inbreng

4. De ingebrachte aandelen werden, door bedrijfrevisor cvba BDO Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door Peter Vandewalle gewaardeerd en deze waardering voldoet aan de volgende voorwaarden overeenkomstig artikel 313 § 2,2° Wetboek van vennootschappen:

a)de waarde in het economisch verkeer werd bepaald op een datum die niet meer dan zes maanden aan de effectieve datum van de inbreng voorafgaat;

b)de waardering is uitgevoerd met inachtneming van de algemeen aanvaarde normen en beginselen voor, de waardering van de categorie vermogensbestanddelen die de inbreng vormen;

` 3 MEI 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De waardebepalingen opgemaakt door cvba BDO Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door Peter

Vandewalle zullen samen met onderhavige akte worden neergelegd ter griffie. De vennoten ontslaan de voorzitter van de lezing van deze verlagen.

Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is veriwezenlïjkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd met twee miljoen driehonderd achtenzestigduizend zeshonderd twintig komma tachtig euro (E 2.368.620,80) euro om het van achttienduizend vijfhonderd tweeenegentig komma een (E 18.592,01) euro op twee miljoen driehonderd zevenentachtigduizend tweehonderd en twaalf komma eenentacthig (E 2.387.212,81) euro.

DERDE BESLISSING  TWEEDE KAPITAALSVERHOGING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met een bedrag van zeshonderd zevenentwintigduizend vijfhonderd eenenzestig komma twintig euro (¬ 627.561,20) om het kapitaal te brengen van twee miljoen driehonderd zevenentachtigduizend tweehonderd en twaalf komma eenentacthig (E 2.387.212,81) euro op drie miljoen en veertienduizend zevenhonderd vierenzeventig euro één cent (¬ 3.014.774,01), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, en dit door incorporatie in het kapitaal van de bij de inbreng in natura bovenbeschreven ontstane uitgiftepremie. Aldus wordt de post uitgiftepremie gereduceerd tot nul.

De aanwezige aandeelhouders verklaren zich akkoord met deze tweede kapitaalverhoging en de vergadering stelt vast dat ook deze tweede kapitaalverhoging werd verwezenlijkt. Hierdoor werd het kapitaal gebracht op drie miljoen en veertienduizend zevenhonderd vierenzeventig euro één cent (¬ 3.014.774,01)

VIERDE BESLISSING - AANPASSING STATUTEN

Ingevolge de bovenvermelde besluiten beslist de vergadering om artikel vijf als volgt te wijzigen;

" Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen en veertienduizend zevenhonderd vierenzeventig euro één cent ( ¬ 3.014.774,01).

Het wordt vertegenwoordigd door twaalfduizend achthonderd veertig (12.840) aandelen zonder nominale waarde, die elk een! twaalfduizend achthonderd veertigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Voor ontledend uittreksel, opgemaakt door geassocieerd notaris Francis Moeykens, te 8310 Brugge (Sint-

Kruis)

Bijlagen:

- afschrift statutenwijziging met bijlagen

- gecoordineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ehouden aan het Belgisch

Staatsblad

4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0416.241.945 Benaming

(voluit) : VEBAR (verkort) :

*12061197*

111

be a B, Sts

12 11AMT 20

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8670 Koksijde, Orchideestreat 8 bus 401

(volledig adres)

Onderwerp akte : doeluitbreiding -statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 6 maart 2012, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist

- om het doel van de vennootschap te verfijnen en te herformuleren zodat de activiteiten in de agenda vermeld ook duidelijk tot het doel van de vennootschap behoren.

De vergadering beslist de tekst toe te voegen aan artikel 3 van de statuten zoals in de agenda voorgesteld. De vergadering beslist evenwel aansluitend het artikel 3 van de statuten te herformuleren zodat het thans luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doe!, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

1. Aan- en verkoop van alle goederen dienend voor de oprichting-inrich-ting, uitbating en verhuring van hotel, motel, café, cafetaria, restaurant, dancing en andere ontspanning en vermakelijkheden, aan- en verkoop van camping en sportma-'teriaal;

2. Onderneming voor versieringswerken (geen schilderwerken);

3. Groothandel in bieren, waters en limonaden, linoleum, balatum en soortgelijke artikelen, meubelen;

4. De aankoop en verkoop zowel groot- als kleinhandel en het plaatsen en aanbrengen van tapijten;

5. De aankoop en verkoop zowel groot- als kleinhandel en het plaatsen en aanbrengen van alle wandbekledingen.

6. Het reinigen en het onderhouden van gebouwen en dit in de breedste zin van het woord.

7. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer: van roerende en onroerende goederen, onder meer door belegging op gelijk welke wijze van de roerende: goederen en opbrengsten, de verhuring der onroerende goederen en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst zoals bijvoorbeeld leasing.

- de studie en uitvoering van algemene bouwwerken, nieuwbouw, sanering en renovatie,

- optreden als coordinator wat impliceert: bestuderen van dossiers en plans, opstellen van offertes door contactname met onderaannemers, onderhandelen met architecten en klanten om tot een contract te komen, werfplanning opzetten, volledige coördinatie van de werken, de voorlopige en definitieve opleveringen van de werken, de financiële en administratieve opvolging van het dossier en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt

- projectontwikkeling

- het optreden als bemiddelaar, tussenpersoon of makelaar in het verkopen, verhuren en beheer van onroerende goederen en handelszaken. Alsook het beheren van de gemeenschappelijke delen in opdracht van, de vereniging van mede-eigenaars, syndicus van gebouwen.

-handel in al zijn vormen, en dus onder andere, groot-en kleinhandel, aan- en verkoop, en/of tussenhandel,; import, export commissionering in bouwmaterialen en  elementen.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met dit doel.

Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, huren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen, beleggen in roerende goederen en waarden; zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen, met een gelijkaardig of aanverwant doel of waarvan de bedrijvigheid voor haar nuttig kan zijn.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit ais medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

De vennootschap zal zich eveneens kunnen borg stellen voor derden, mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in de wet.

8. Managementsvennootschap, omvattende ondermeer

a)het uitvoeren van alle door derden opgedragen

taken in verband met de administratie, financiën en verkoop;

b)het geven van management en consulting adviezen op

het gebied van marketing,produktie, financiën, administratief en commercieel beheer, het uitwerken van

organisatieprojecten in ondernemingen;

c)het nemen van minderheids-en /of meederheidsparticipaties in

bestaande- en lof op te richten ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van

rendementsstudies en technische studies;

d)het beheer en de controle voeren over vennootschappen en

ondernemingen van welke aard ook;

e)de engineering, ontwikkeling, commercialisatie,

vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot welkdanige roerende goederen,materieel, machines

en outillering, publicitaire- en verkoopstechnieken.

9. Zij zal ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht. Indien het uitoefenen van voormelde activiteit(en) onderworpen is aan voorafgaandelijke toelatingsvoorwaarden/vergunningen, zal de vennootschap het uitoefenen van die activiteit ondergeschikt maken aan het voldoen aan deze toelatingsvoorwaarden/vergunningen."

Aile vennoten betuigen hun instemming met de voorgenomen doelherformulering van de vennootschap en verklaren dat de formaliteiten voorzien door artikel 287 van het wetboek vennootschappen voor zoveel als nodig geacht worden te zijn vervuld.

- om aan de notaris opdracht te geven tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, en om alle machten aan de zaakvoering te geven tot uitvoering van de genomen besluiten.

- De comparanten geven bij deze bijzondere volmacht aan N.V. Cormafsk te Sint-Andries (Brugge) evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met de macht om afzonderlijk te handelen, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving en wijziging inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor" 4.ahou gn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 05.07.2011, NGL 23.11.2011 11613-0544-013
01/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 09.08.2010, NGL 30.11.2010 10615-0586-011
13/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 10.08.2009, NGL 12.08.2009 09561-0112-011
01/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 30.09.2008, NGL 28.11.2008 08827-0141-012
04/01/2008 : KO091855
30/08/2007 : KO091855
30/08/2006 : KO091855
12/09/2005 : KO091855
26/07/2004 : KO091855
24/10/2003 : KO091855
05/11/2002 : KO091855
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 07.07.2015, NGL 29.09.2015 15604-0407-013
27/10/2000 : KO091855
04/11/1999 : KO091855
04/02/1989 : KO91855
01/01/1988 : KO91855
25/09/1987 : KO91855
01/01/1986 : KO91855

Coordonnées
VEBAR

Adresse
ORCHIDEESTRAAT 8, BUS 401 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande