VECA BUILDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VECA BUILDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 881.597.168

Publication

04/02/2013
ÿþ1 ~

Mon Word lil

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR BELGE

25-01-2013 NEERGELEGD

10. 01, 2013

ATSBLAD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

RECOMOK KOOPFIANDEL K()Ri'Ru II!

Ondernemingsnr : 0881.597.168

Benaming

(voluit) : Veca Building

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Kuipebosstraat 11

Onderwerp akte : Ontbinding - aanstelling vereffenaars - ontslag bestuursorgaan

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 23 november 2012r (Geregistreerd te Menen op 26 november 2012, boek 203 blad 26 vak 4. Ontvangen; 25,00 ¬ . Getekend ; de E.A. Inspecteur Beelprez P.), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van de volgende documenten:

- het verslag van het bestuursorgaan met een toelichting over het voorstel tot ontbinding, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, namelijk op 3t1 september 2012.

- het verslag van de bedrijfsrevisor over de vermelde staat en met de melding of de toestand van de; vennootschap op een volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergadering over de staat van activa en passiva en over de; in de agenda aangekondigde verslagen. Elke vennoot erkent een kopie ontvangen te hebben van deze documenten, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt op 26 oktober 2012 overeenkomstig artikel 181, § 1, van het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor Peter Vandewalle, die de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een CVBA "BDO Bedrijfsrevisoren', met zetel te 1930 Zaventem, Da Vincilaan 9, vertegenwoordigt en aangeduid werd door het bestuursorgaan, Deze conclusies - luiden als volgt:

' '7, Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennoctschap NV VECA BUILDING met zetel te 8880 Ledegem, Kuipebosstraat 11, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2012 opgesteld, die,, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van: 497.145,85 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 480.328,09 EUR. ln toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennoot-schappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuiteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2012 de toestand: van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan-met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de NV VECA BUILDING en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 26 oktober 2012

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Om te voldoen aan artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek en vooraleer de algemene vergadering beslist tot ontbinding, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van: het Wetboek van Vennootschappen gehouden is,

In aansluiting daarbij worden volgende documénten in ontvangst genomen

- het verslag van het bestuursorgaan, waaraan toegevoegd de bijhorende staat van activa en passiva. - het verslag van voomoemde bedrijfsrevisor,

TWEEDE BESLUIT -.ONTBINDING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering besluit dat de NV "VECA Building", met zetel in het gerechtelijk arrondissement

Kortrijk, te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Kuipebosstraat 11, houder van het ondememingsnummer en

BTW-nummer BE 0881.597.168, ontbonden wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

De vennootschap bestaat vanaf heden enkel nog voor haar vereffening.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan

niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten thans vermelden dat de vennootschap in

vereffening is.

DERDE BESLUIT  AANSTELLING VEREFFENAAR

- De algemene vergadering besluit als vereffenaars te benoemen.

- de heer Vercaigne Frank, wonende te 8870 Izegem, Maria van Bourgondiëstraat 6.

- de heer Caset Peter, wonende te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Kuipebosstraat 11.

De benoemde vereffenaars zijn alhier aanwezig en aanvaarden deze functie,

Deze benoeming gebeurt onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van zijn benoeming door

" de rechtbank van koophandel te Kortrijk, overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De heer Vercaigne Frank verklaart het volgende:

- hij werd niet veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen.

- hij is geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend.

- hij werd niet failliet verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen,

- hij heeft geen gevangenisstraf, zelfs met uitstel, opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nr. 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of we-gens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

De heer Caset Peter verklaart het volgende:

- hij werd niet veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen.

hij is geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend.

- hij werd niet failliet verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen.

- hij heeft geen gevangenisstraf, zelfs met uitstel, opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nr. 22 van 24 oktober 1934 be-treffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

De opdracht zal niet vergoed worden. De benoeming is voor onbepaalde duur,

De algemene vergadering benoemt bovendien, voor zoveel als nodig, tot lasthebber ad hoc voor het indienen en ondertekenen van het verzoekschrift tot het bekomen van de bevestiging van de rechtbank van

Koophandel met betrekking tot de benoeming tot vereffenaar: "

- de heer Vercaigne Frank, wonende te 8870 Izegem, Maria van Bourgondiëstraat 6.

- de heer Caset Peter, wonende te 8880 Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), Kuipebosstraat 11,

VIERDE BESLUIT  BEVOEGDHEDEN VEREFFENAAR

De vereffenaars die gezamenlijk handelen, hebben de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van hun mandaat, Meer bepaald kunnen de vereffenaars de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaars die gezamenlijk handelen hebben de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambts-halve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaars zullen alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door 2 vereffenaars die tegenover derden hun machten niet zal moeten verantwoorden,

De vereffenaars worden ervan ontslagen inventaris op te maken, en mogen zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer een plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de overblijvende vereffenaar voorlopig in de vacature voorzien, en de algemene vergadering der vennoten zal in haar eerstkomende zitting deze keuze bekrachtigen, of overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar,

VIJFDE BESLUIT -- ONTSLAG BESTUURDERS

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag onder opschortende voorwaarde dat de Rechtbank van koophandel de benoeming van de voornoemde vereffenaars, bevestigt, van

- de heer Vercaigne Frank, wonende te 8870 Izegem, Maria van Bourgondiëstraat 6.

- de heer Caset Peter Roger André, wonende te 8880 Ledegem (Sint Eloois-Winkel), Kuipebosstraat 11.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het voorbije boekjaar geldt als kwijting voor aile uittredende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het voorbije boekjaar.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopende boekjaar geldt als kwijting voor alle uittredende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het boekjaar gestart op 1 april 2012 tot op heden.

ZESDE BESLUIT-- OPDRACHT EN VOLMACHT TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN, De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

- aan het bestuursorgaan, met recht om afzonderlijk te handelen, tot uitvoering van de genomen besluiten en om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en for-mulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de vereffenaar, met recht om afzonderlijk te handelen, tot uitvoering van de genomen besluiten en om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het' ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde , documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de BVBA "Dedecker Accountants" te 8434 Middelkerke, Lombardsijdelaan 110B, vertegenwoordigd " door de heer Luc Dedecker, evenais haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, tot uitvoering van de genomen besluiten alsook om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Opgemaakt te Menen op 7 januari 2012.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd

- afschrift van de akte.

- verslag van het bestuursorgaan, waaraan toegevoegd de bijhorende staat van activa en passiva.

- verslag van bedrijfsrevisor.

- het vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk dd. 30 november 2012 dat de aanstelling van de

vereffenaars bevestigt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

14/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 17.08.2012, NGL 04.09.2012 12559-0559-011
27/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 27.09.2011, NGL 20.10.2011 11583-0348-012
05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 29.09.2010, NGL 29.09.2010 10563-0174-012
25/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 20.09.2009, NGL 21.09.2009 09766-0380-012
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 30.09.2008, NGL 30.10.2008 08803-0247-012

Coordonnées
VECA BUILDING

Adresse
KUIPEBOSSTRAAT 11 8880 LEDEGEM

Code postal : 8880
Localité : LEDEGEM
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande