VECATEX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VECATEX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.634.682

Publication

15/07/2014
ÿþ1

Mat Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vooi

behoui aan h Belgis

Staatst

31931111 MODNI8TE-Ou7-

.GISCH ST

t3ELL _

NEERGELEGD

2014 1 7 JUNI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

GentefeijORTRIJK



Ondernemingsnr : 0439.634.682

Benaming

(voluit) : "VECATEX"

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 8790 Waregem, Steenovenstraat 40

(volledig adres)

' Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALSVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN

, Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris,'

zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte'. ' aansprakelijkheid 'Nathalie Desimpel Elisabeth Desimpel Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen,; met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van vier juni tweeduizend en veertien, dat de vennoten', van de naamloze vennootschap "VECATEX", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Steenovenstraat 40, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

Met algemeenheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van het voorlezen van notulen , van de bijzondere algemene vergadering de dato 26 mei 2014 houdende de beslissing tot uitkering van een . tussentijds bruto-dividend ten belope van vijfhonderd veertig duizend euro (540.000,00 EUR), waarop tien

procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij vierenvijftig duizend euro (54.000,00 EUR), en dit.

door onttrekking aan de beschikbare reserves.

TWEEDE BESLUIT.

a) Kapitaalverhoging confer artikel 537 WIB

I. Beslissing.

De vergadering heeft beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderd zesentachtig duizend euro (486.000,00 EUR) om het te brengen van tweehonderd en drie duizend achthonderd tweeënnegentig euro en tweeënveertig cent (203.892,42 EUR) op zeshonderd negenentachtig duizend achthonderd tweeënnegentig euro en tweeënveertig cent (689.892,42 EUR), door inbreng van gelden voortvloeiend uit voormelde uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van vijfhonderd veertig

; duizend euro (540.000,00 EUR), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van vierenvijftig duizend euro (54.000,00 EUR), hetzij aldus netto vierhonderd zesentachtig duizend miro' (486.000,00 EUR).

Bankattest

Het netto uitgekeerde bedrag aan dividenden, te weten vierhonderd zesentachtig duizend euro (486.000,00 EUR) werd door de verkrijgende aandeelhouders op een geblokkeerde rekening gestort met nummer BE68 0689 0012 1934bij Belfius bank. Het bankattest van voormelde storting, blijft bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

lnbreng..

Is alhier tussengekomen

- De naamloze vennootschap "I&S CONSULT", voornoemd, die na voortezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en heeft verklaard haar netto-aandeel in voormeid uitgekeerd dividend, te weten tweeëndertigduizend tweehonderd eenentwintig euro vierennegentig eurocent(32221,94 EUR), volledig in het kapitaal van de vennootschap in te brengen;

- De heer VERSCHUERE Stephan, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten driehonderd zesenvijftig duizend vijfhonderd vierenzestig euro zesendertig eurocent (356.564,36 EUR), volledig in het kapitaal van de vennootschap in te brengen;

- De heer VERSCHUERE Allain, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat,' heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en heeft verklaard zijn nettoaandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten zevenennegentig duizend tweehonderd dertien euro:

. zeventig eurocent (97.213,70 EUR), volledig in het kapitaal van de vennootschap in te brengen; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

IV. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doen de inbrengers en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in

respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel. -

V. Vergoeding voor de inbreng.

De comparanten hebben uitdrukkelijk bevestigd dat zij hebben beslist geen nieuwe aandelen te creëren naar aanleiding van de kapitaalverhoging vervat in onderhavige akte.

b) Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft vastgesteld dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot zeshonderd negenentachtig duizend achthonderd tweeënnegentig euro en tweeënveertig cent (689.892,42 EUR),

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat de raad van bestuur van onderhavige vennootschap is ingegaan op het verzoek van de aandeelhouders om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam. Dienvolgens werd op 1 juni 2010 de omzetting van aandelen aan toonder naar aandelen op naam gerealiseerd waarbij eveneens een aandelenregister werd gecreëerd en waarbij de oude aandelen aan toonder werden vernietigd.

Deze omzetting is gebeurd in toepassing van de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder.

De algemene vergadering heeft bevestigd en heeft bekrachtigd dit alles en neemt kennis van de omzetting van haar aandelen aan toonder in aandelen op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen op naam ge-houden. De titularis/eigenaar van aandelen op naam kan inzage nemen van dit register.

De eigendom van de aandelen op naam wordt bewezen door de inschrijving in voormeld register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de titularissen/eigenaars van de aandelen op naam.

Tengevolge van deze beslissing, heeft de vergadering besloten om de eventuele andere effecten uitgegeven door de vennootschap, zoals winstbewijzen, obligaties en warrants, ook om te zetten van effecten aan toonder in effecten op naam.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist om in de statuten de rechten en plichten van de eigenaars van de aandelen bezwaard met vruchtgebruik op te nemen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist om een voorkoopregeling in de statuten in te voegen, waarbij een aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen aan een derde, deze aandelen voorafgaandelijk te koop dient aan te bieden aan de overige aandeelhouders van de vennootschap en waarbij deze overige aandeelhouders het recht zullen hebben om de aan de desbetreffende derde (kandidaat-overnemer) aangeboden aandelen te verwerven tegen de voorwaarden en modaliteiten die door de derde (kandidaat-overnemer) worden geboden.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist om, aansluitend op het voorkooprecht, vermeld onder het voorgaande besluit, een volgrecht in de statuten in te lassen, waarbij elke aandeelhouder het recht heeft om, indien ingevolge de niet (of niet-volledige) uitoefening van het voorkooprecht, zoals beschreven in het voorgaande besluit, een overdracht van aandelen wordt verricht aan een derde die nog geen aandeelhouder van de vennootschap is, zijn aandelen (desgevallend volgens dezelfde pro rata verhouding) mee over te dragen aan de desbetreffende derde (ovememer).

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist om, tevens aansluitend op het voorkooprecht, vermeld onder het zesde besluit, een volgplicht in de statuten in te lassen, waarbij, ingeval een kandidaat-overnemer een bod doet op alle aandelen van de vennootschap, dit bod wordt aanvaard door zittende aandeelhouders die 75% van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen en de andere aandeelhouders hun voorkooprecht, zoals beschreven in het vierde besluit, niet hebben uitgeoefend, de overige aandeelhouders ertoe gehouden zijn om al hun aandelen aan de kandidaat-overnemer aan te bieden tegen de prijs, voorwaarden en overige modaliteiten als deze omvat in het bod van de kandidaat-overnemer.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering beslist om, onverminderd het voorkooprecht, het volgrecht of de volgplioht, vermeld onder de drie voorgaande besluiten, in de statuten een procedure van wederzijdse uitkoop op verzoek van de meest gerede partij in te lassen, voor het geval er twee aandeelhouders zijn en een 50/50 verdeling van de aandelen, waarbij de partij welke de hoogste verkoopprijs stelt, verplicht is de aandelen van de andere partij over te nemen.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist om in de statuten te preciseren dat de oproeping voor de raad van bestuur per brief, telefax of e-mail kan geschieden,

TIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist om in de statuten te bepalen dal de vennootschap geldig tegenover derden, vertegenwoordigd zal zijn, ofwel door twee bestuurders gezamenlijk optredend ofwel door de gedelegeerd bestuuder.

ELFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist om in de statuten te preciseren dat de opdracht van de bestuurders kosteloos is, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten in de statuten de mogelijkheid van een schriftelijke algemene vergadering te

verduidelijken.

DERTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten overeenkomstig artikel 538 bis van het wetboek van vennootschappen in de

statuten de aandeelhouders de mogelijkheid te bieden om op afstand deel te nemen aan de algemene

vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch

communicatiemiddel.

VEERTIENDE BESLUIT

Aansluitend op de voorgaande besluiten, heeft de vergadering beslist om de statuten in overeenstemming te

brengen met de genomen besluiten ais volgt:

-vervanging van artikel 5 door volgende tekst:

"Het gehele kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd negenentachtig duizend achthonderd

tweeënnegentig euro en tweeënveertig cent (689.892,42 EUR).

Het is verdeeld in veertienduizend honderd drieënnegentig (14.193) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde, die elk één/veertienduizend honderd drieënnegentigste (1/14.193ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen."

-schrappen van volgende tekst:

"ARTIKEL 5BI5. TOEGESTAAN KAPITAAL

Geschrapt."

-vervanging van artikel 7 door volgende tekst:

"De aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Elke

aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de

verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer of hun

vertegenwoordigers of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van

aandelen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op naam en de eventuele

winstbewijzen, warrants en obligaties ; elke houder van een effect kan er inzage van nemen ; In voormeld

register wordt aangetekend

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem toebehorende effecten;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden), ingeval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende, ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van vennoten.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer."

-vervanging van artikel 8 door volgende tekst:

"De aandelen zijn overdeelbaar tegenover de vennootschap.

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om tèn aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden. Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen.

De uitkeringen uit een dividenduitkering komen toe aan de vruchtgebruikers van de aandelen, voor zover en desgevallend pro rata zij betrekking hebben op de uitkering van winsten gerealiseerd tijdens de boekjaren waarop het vruchtgebruik betrekking heeft. Dividenduitkeringen die uitkeringen zijn van winsten die reeds waren gereserveerd voor de aanvang van het vruchtgebruik (vast te stellen op afsluitdatum van het boekjaar en niet op de datum van de jaarvergadering) en dividenduitkeringen waartoe besloten wordt na afloop van het vruchtgebruik komen integraal toe aan de blote eigenaars.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers wordt het liquidatiesaldo als volgt verdeeld:

- De beschikbare reserves en de overgedragen winst komen, na afhouding van roerende voorheffing, toe aan de vruchtgebruikers;

- Het maatschappelijk kapitaal komt toe aan de blote eigenaars en de vruchtgebruikers, gezamenlijk en pro parte.

De blote eigenaars hebben recht op de blote eigendom van het maatschappelijk kapitaal, in geld of in natura. De vruchtgebruikers hebben recht op het vruchtgebruik van het maatschappelijk kapitaal, in geld of in nature.

Vruchtgebruikers en blote eigenaars kunnen evenwel ten allen tijde in onderling afwijken van deze suppletieve regeling.

De uitoefening van het voorkeurrecht komt bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar de eraan

verbonden rechten uitoefenen:

-schrapping van de tweede alinea van artikel 10:

Van "De obligaties aan toonder...." tot worden vervangen."

-invoeging van een artikel 10Bis als volgt

"Artikel 10Bis OVERDRACHT VAN AANDELEN,

A.VOORKOOPRECHT

Onverminderd bijzondere afspraken tussen aandeelhouders, zal een aandeelhouder die een deel of al zijn aandelen wil overdragen (hierna de "Kandidaat-Overdrager" genoemd) aan een derde, al dan niet reeds aandeelhouder, aile andere aandeelhouders en de raad van bestuur hierover in te lichten door middel van een schriftelijke kennisgeving (per aangetekend schrijven), en dit ten laatste vijfenveertig (45) kalenderdagen \id& de geplande overdracht.

In deze kennisgeving zal de Kandidaat-Overdrager de volgende gegevens meedelen:

(i) de voornaam, naam, adres, activiteit of de zetel en het maatschappelijk doel van de kandidaat-overnemer;

(il) het aantal aandelen welke zullen worden overgedragen;

(Hi) de prijs en aile andere voorwaarden en modaliteiten van de voorgenomen overdracht;

Een kopie van het ondertekend en gedagtekend bod van de kandidaat-overnemer met hoger vernoemde vermeldingen dient aan de kennisgeving te worden gehecht

Eerste ronde

Vanaf ontvangst van voormelde kennisgeving hebben de andere aandeelhouders twintig (20) werkdagen de tijd om hun voorkooprecht op de aangeboden aandelen uit te oefenen.

Dit voorkooprecht kan worden uitgeoefend ten opzichte van alle aangeboden aandelen of een gedeelte ervan.

Een aandeelhouder die zijn voorkooprecht wil uitoefenen, moet de Kandidaat-Overdrager en de raad van bestuur per aangetekende brief van zijn voornemen in kennis stellen. Het gebrek aan dergelijke kennisgeving binnen de gestelde termijn geldt als een verzaking aan het recht van voorkoop.

Indien het aantal aandelen waarvoor het voorkooprecht wordt uitgeoefend gelijk is aan of groter dan het aantal aangeboden aandelen, zal het aantal aandelen dat elk van de voorkoopgerechtigde aandeelhouders zal ontvangen, worden bepaald in verhouding tot hun huidige participatie in het maatschappelijk kapitaal, zonder de participatie van de overdragende aandeelhouder in rekening te brengen.

Een aandeelhouder die zijn voorkooprecht heeft uitgeoefend kan in geen geval meer aangeboden aandelen toebedeeld krijgen dan het aantal dat hij gevraagd heeft te verkrijgen.

Tweede ronde

Indien bij afloop van de eerste ronde niet alle aangeboden aandelen toegewezen werden, zal de raad van bestuur schriftelijk alle aandeelhouders die het recht van voorkoop hebben uitgeoefend hiervan schriftelijk op de hoogte brengen, binnen de vijf (6) werkdagen na het aflopen van de uitoefenperiode van de eerste ronde Voor de overblijvende aandelen zal een tweede ronde georganiseerd worden bij de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend. Deze tweede ronde zal volgens dezelfde procedure verlopen ais de eerste ronde, al hebben de aandeelhouders na ontvangst van de kennisgeving vermeld in deze paragraaf tien (10) werkdagen de tijd om hun voorkooprecht uit te oefenen.

Afloop van de procedure

Indien na afloop van de tweede ronde, de aandeelhouders hun voorkooprecht niet hebben uitgeoefend met betrekking tot alle aangeboden aandelen, worden de voorkooprechten geannuleerd en kan de Kandidaat-Overdrager de aangeboden aandelen gedurende een periode van drie maanden vanaf voormelde kennisgeving aan de kandidaat-overnemer overdragen tegen de prijs beschreven in de kennisgeving en aan dezelfde voorwaarden. Na afloop van deze periode van drie maanden, zal de volledige procedure opnieuw dienen te worden gevolgd.

De raad van bestuur dient de Kandidaat-Overdrager en aile aandeelhouders die het recht van voorkoop hebben uitgeoefend schriftelijk het uiteindelijk resultaat van de procedure mee te delen, binnen de vijf (6) werkdagen na het aflopen van de uitoefenperiode van de eerste ronde, en indien niet alle aandelen werden toegewezen na afloop van deze eerste ronde, binnen de vijf (6) werkdagen na het aflopen van de uitoefenperiode van de tweede ronde.

13,VOLGRECHT

Een overdracht door één of meerdere aandeelhouders van titels die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen, kan slechts plaatsvinden na voorafgaandelijke aanbieding aan de andere aandeelhouders van het recht om hun aandelen aan dezelfde prijs en dezelfde voorwaarden over te dragen aan de overnemer.

Een aandeelhouder die zijn volgrecht wil uitoefenen is ertoe gehouden de raad van bestuur en de overdragende aandeelhouder(s) per aangetekende brief van zijn voornemen in kennis stellen binnen de vijftien (16) werkdagen vanaf de ontvangst van de kennisgeving van de voorgenomen overdracht

De aandeelhouder die het bod heeft ontvangen en de aandeelhouder die zijn volgrecht wil uitoefenen, zijn er alsdan toe gehouden samen aan de derde te melden dat zij hun aandelen gezamenlijk willen overdragen aan de door de derde geboden prijs.

In geval van overdracht van aandelen verricht in strijd met de bepalingen inzake het volgrecht, beschikt de aandeelhouder die wenst gebruik te maken van zijn volgrecht over een verkoopoptie tegenover de overdragende partij. De overdragende partij is er alsdan toe gehouden om de aandelen van de begunstigden van het volgrecht aan te kopen en dit tegen dezelfde prijs en voorwaarden als deze waartegen de overdragende partij haar eigen aandelen heeft overgedragen aan de kandidaat-overnemer. Indien er meerdere overdragende

e II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouders zijn, zal elk van hen deze overname van aandelen van de begunstigden van het volgrecht moeten dragen in verhouding tot de aandelen die hij heeft overgedragen, uitsluitend vergeleken met de andere overdragende aandeelhouders

O.VOLGPLICHT

Indien een kandidaat-overnemer een bod doet op aile aandelen van de vennootschap en dit bod gesteund wordt door de aandeelhouders die minstens 80% van het kapitaal vertegenwoordigen:

e) zal het voorkooprecht zoals hiervoor vermeld, onverminderd van toepassing blijven,

b) zullen de aandeelhouders die het overnamebod hebben goedgekeurd van de overige aandeelhouders kunnen eisen dat ze een standpunt innemen betreffende dit bod binnen de tien (10) werkdagen 1) na de kennisgave door de raad van bestuur indien er een voorkooprecht werd uitgeoefend zonder dat evenwel deze procedure geleid heeft tot de aankoop van het geheel van de aangeboden aandelen of ii) na afloop van de nitoefenperiode van de eerste ronde zonder uitoefening van het vocrkooprecht,

elke aandeelhouder die het overnamebod heeft goedgekeurd, kan vervolgens van de overige aandeelhouders die binnen voormelde termijn het overnamebod geweigerd of niet aanvaard hebben, eisen dat ze hun titels of andere rechten in het kapitaal van de vennootschap aan dezelfde voorwaarden verkopen als vermeld in het overname bod.

De aandeelhouders die geweigerd hebben of die het overnamebod niet uitdrukkelijk goedgekeurd hebben binnen de vermeide termijn, zijn verplicht al hun aandelen aan de overnemer over te dragen overeenkomstig de voorwaarden van het overnamebod en dit onmiddellijk na ontvangst van de schriftelijke kennisgave dat de aandeelhouders die meer dan 80% van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen hun recht ingevolge de volgplicht hebben uitgeoefend en indien mogelijk deze aandelen op hetzelfde ogenblik over te dragen als de aandeelhouders die zijn ingegaan op het overnamebod.

D.PROCEDURE TOT WEDERZIJDSE UITKOOP

Indien er twee aandeelhouders zijn en er een 50/50 verdeling van de aandelen is, dan kan de meest gerede partij, behoudens wanneer er een voorkooprecht, volgrecht of volgplicht procedure lopende is en dit tot twee maand erna, de volgende procedure tot wederzijdse uitkoop initiëren: beide partijen zullen elk gelijktijdig een voorstel tot verkoop overhandigen, onder gesloten omslag, bij een door hen gezamenlijk of door de Rechtbank op vraag van de meest gerede parti] aangestelde notaris, waarbij aangegeven wordt tegen welke prijs zij bereid zijn hun 50% participatie te verkopen.

Oit aanbod moet worden opgemaakt in een geldwaarde en zal slaan op de totaliteit van de aandelen in zijn bezit, zonder enige andere voorwaarde of verbintenis.

De notaris zal in gezamenlijke aanwezigheid van de partijen de omslagen openen, de biedingen bekend maken en hiervan een geschrift opstellen.

De partij welke de hoogste verkoopprijs stelt, is verplicht de aandelen van de andere partij over te nemen tegen de, door de partij die de hoogste verkoopprijs voorstelde, gestelde verkoopprijs, waarbij de andere partij zich ertoe verbindt deze aandelen te verkopen.

De betaling en eigendomsoverdracht van de aandelen zal gebeuren binnen de drie maanden na de datum van bekendmaking door de notaris van het hoogste aanbod,

In geval de overnemende partij in gebreke Met haar verplichtingen na te komen, zal zij vanaf de datum van ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn op de niet betaalde sommen gerekend aan 8% op jaarbasis, te verhogen met een forfaitaire en onverminderbare schadevergoeding van 20% van de prijs van de over te nemen aandelen, onverminderd het recht van de benadeelde aandeelhouder om binnen de drie maanden na datum van ingebrekestelling, de aandelen van de andere partij te kopen tegen de waarde die de benadeelde aandeelhouder in de initiële gesloten omslag opgegeven had."

- invoeging van een tweede lid in artikel 13 als volgt:

"De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail."

-schrapping van de laatste alinea van artikel 14:

Van: In uitzonderlijke gevallen..." tot het toegestane kapitaal"

- vervanging van het tweede lid van artikel 15 door volgende tekst:

"Onverminderd de door de raad van bestuur verleende machtsafvaardigingen, zal de vennootschap geldig

tegenover derden, in de handelingen of in rechten vertegenwoordigd zijn door:

-Ofwel de gedelegeerd bestuurder,

-Ofwel door gezamenlijk twee bestuurders."

- vervanging van het eerste lid van artikel 16 door volgende tekst:

"De opdracht van de bestuurders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval

kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van de kosten, aan de bestuurders een vaste

bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten leste komt van

de bedrijfskosten van de vennootschap."

-schrapping van de laatste alinea van artikel 20:

Van: "De raad van bestuur..." tot "...op de door hem aangeduide plaats".

-vervanging van artikel 23 door volgende tekst

leder aandeel heeft recht op één stem.

E3ehoudens afwijkende bepaling van de wet of van de statuten, beslist de algemene vergademing, welke

ook het aantal weze der vertegenwoordigde aandelen, bij enkele meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Bij

staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Schriftelijke besluitvorming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Volgens de bepalingen van het wetboek van vennootschappen is een schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering eveneens mogelijk. De wettelijke bepalingen terzake zullen moeten nageleefd worden.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, warrant-, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de opgelegde termijn, bepaalde voorstellen van besluit wél en andere voorstellen van besluit niet de eenparige schriftelijke goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders."

Deelneming aan de algemene vergadering op afstand langs elektronische weg

§1. De aandeelhouders kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een aandeelhouder op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§3. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de

krachtens §1 in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand.

Die procedures worden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de website van de vennootschap.

§4. De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van winstbewijzen, obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten.

Uitoefening van het stemrecht langs elektronische weg v6ar de algemene vergadering

§1. Elke aandeelhouder heeft het recht op afstand te stemmen vaar de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

§2. Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de raad van bestuur ter

beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

-de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

-het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

-de vorm van de gehouden aandelen;

-de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

-de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

-de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische

handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels

in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een

elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

§3. Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste 3 werkdagen va& de algemene vergadering warden betekend aan de raad van bestuur (bij aangetekend schrijven).

§4. Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vaar de vergadering.

De hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen várir de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur.

§6. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te steblen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

Uitoefening van het recht schriftelijke vragen te stel-ilen langs elektronische weg v66r de AV

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de aandeelhouders schriftelijk vragen stellen aan de , bestuurders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die! aandeelhou'ders voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden , toegelaten Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de ' oproeping tot de vergadering vermelde adres

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk de dag ver& de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

Uitbreiding van de mogelijkheid om deel te nemen aan de Algemene vergadering langs elektronische weg tot de AV van obligatiehouders

De obligatiehouders kunnen op afstand deelnemen aan de al-rgernene vergadering van obligatiehouders door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel onder de voorwaarden die hiervoor zijn bepaald voor de algemene vergadering van aandeelhouders."

-toevoeging van volgende zin bij de laatste alinea van artikel 26:

"De raad van bestuur is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 10 van het Wetboek van vennootschappen?'

" -vervanging van artikel 28 door volgende tekst:

"Vervroegde ontbinding kan mits inachtname van de wettelijke beschikkingen en de regels opgenomen in de

statuten.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte, voorzien in artikel 184, §5 van het

Wetboek van Vennootschappen, zullen bij ontbinding met vereffening één of meer vereffenaars benoemd

worden door de algemene vergadering. Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187

van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De

algemene vergadering kan evenwei ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.,

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden °

voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de datum van het besluit

tot ontbinding haar zetel heeft.

Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is

de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing

ervan."

VIJFIENDE BESLUIT

De algemene vergadering heeft kennis genomen van de aanbieding van het ontslag van de heer

Verschuere Xavier, wonende te 8793 Sint-Eloois-Vijve, Milleniumstraat 66, als bestuurder blijkens schrijven van

De algemene vergadering heeft dit ontslag aanvaard en heeft voorgesteld om de heer Verschuere Xavier

kwijting te verlenen bij de eerstkomende jaarvergadering.

De algemene vergadering heeft beslist als bestuuder aan te stellen met ingang vanaf heden: de heer

VERSCHUERE Stephan, wonende te 8790 Waregem, Langveld 12, welke aanwezig is en aanvaardt.

Het mandaat van de heer VERSCHUERE Stephan loopt tot de algemene vergadering van 2017.

ZESTIENDE BESLUIT.

De vergadering heeft de nodige machten verleend aan de bestuurder om de genomen besluiten ten uitvoer

te brengen

ZEVENTIENDE BESLUIT.

De vergadering heeft kennis genomen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag heeft de vergadering beslist de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 04/06/2014.

- coördinatie van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 10.01.2014 14004-0436-016
21/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.12.2012, NGL 19.12.2012 12668-0002-016
09/01/2012
ÿþ Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbia

1

,Jizoosass"



"

~N !

Z. ~ ~'~. ~: ,: r^r!P

nECrl"-Gri1`tië G~ iA~lLEL

~.`" " , .IJK

Ondernemingen': 0439.634.682

Benaming

(voluit) : VECATEX

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Steenovenstraat 40 - 8790 Waregem

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de schriftelijke Algemene Vergadering dd 10/12/2011 : Conform de wettelijke bepaling dient een nieuwe Raad van Bestuur te worden benoemd.

De Algemene Vergadering heeft met algemeenheid van stemmen tot bestuurders herbenoemd :

- de NV I & S Consult, Langveld 12, 8790 Waregem, met vaste vertegenwoordiger de heer Verschuere

Stephan, Langveld 12, 8790 Waregem

- de heer Verschuere Xavier, Milleniumstraat 66, 8793 Sint-Eloois-Vijve

- de heer Verschuere Allain, Fazantstraat 36, 9870 Zulte

Uit het verslag van de Raad van Bestuur dd 10/12/2011 blijkt dat de NV I & S Consult, met vaste vertegenwoordiger de heer Verschuere Stephan herbenoemd werd als voorzitter van de Raad van Bestuur en als gedelegeerd bestuurder.

Bovenstaande mandaten vervallen met de Algemene Vergadering van 2017.

NV I & S Consult, gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Stephan Verschuere

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.12.2011, NGL 20.12.2011 11640-0132-016
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 11.12.2010, NGL 11.01.2011 11005-0557-016
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 12.12.2009, NGL 08.01.2010 10006-0379-016
22/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 13.12.2008, NGL 19.01.2009 09013-0341-016
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 08.12.2007, NGL 20.12.2007 07835-0315-016
05/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

2 9 -05-

. BELGISCH .S 7

Ondernemingsnr : Benaming 0439.634.682

(voluit) VECATEX

(verkort) :

NEEí;Cr~ 1

~ " ,. ~

Z ~Y~~.~ i

Rechtbankvan t f00' p+PltUt'

Gant, aSd

Griffie

~niïëxés dü Mónífëü`r 6élgë

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Steenovenstraat 40, 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder



Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 02/02/2015:

- Ontslag als bestuurder van de heer Verschuere Allain, Fazantstraat 36, 9870 Zulte.

- Benoeming als bestuurder van de BVBA LEAMCO, Fazantstraat 36, 9870 Zulte, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Verschuere Allain, Fazantstraat 36, 9870 Zulte.

Bovenstaande mandaten vervallen met de Algemene Vergadering van 2017.

I&S CONSULT NV gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Verschuere Stephan

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 09.12.2006, NGL 27.12.2006 06933-1672-016
27/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 07.01.2006, NGL 23.01.2006 06025-1188-016
07/02/2005 : KO120461
25/01/2005 : KO120461
31/12/2004 : KO120461
09/01/2004 : KO120461
17/01/2003 : KO120461
13/01/2000 : KO120461
20/01/1999 : KO120461
01/01/1993 : KO120461
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 10.12.2016, NGL 02.02.2017 17036-0281-018

Coordonnées
VECATEX

Adresse
STEENOVENSTRAAT 40 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande