VECTOR HOLDING, AFGEKORT : VECTOR

NV


Dénomination : VECTOR HOLDING, AFGEKORT : VECTOR
Forme juridique : NV
N° entreprise : 826.694.970

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 02.07.2014 14268-0510-026
28/02/2014
ÿþMud Word 11.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8580 AVELGEM, BURCHTHOF 8

(volledig adres)

Onderweg akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 31/12/2013 blijkt:

het vrijwillig ontslag van de heer Frans THOEN, wonende te 8700 Tielt, Papenholwegel 50, als bestuurder, en dit met ingang van 3111212013.

gedelegeerd bestuurder

voor BVBA "VERHEMA"

Jan VERFAELLIE

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

III1mu~u~u~~mu~l

i s iao

19, 02, 2014

FiECH`l'BANK KOOPHANDEL

Ondernemingsnr : Benàming

(voluit) : (verkort) :

0826.694.970

VECTOR HOLDING VECTOR

07/01/2014
ÿþ MadW rad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Voor- behoudi aan he Beigiso Staatsbl

*140 331*

~

hi EElliái ELIMG D

2.4. 12. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

' KOR3iFelg .



Ondernemingsnr : 0826.694.970

Benaming

(voluit) : VECTOR HOLDING

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8580 Avelgem, Burchthof 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul HENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke-Bottelare, op 19 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Naamloze Vennootschap, "VECTOR HOLDING", met zetel te 8580 Avelgem, Burchthof 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister tel Kortrijk, met ondernemingsnummer 0826.694.970 en BTW-nummer BE0826.694.970, volgende beslissingen; met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING VOORLEGGING VERSLAG.

De voorzitter legt het verslag voor van de Raad van Bestuur houdende de omstandige verantwoording van de wijziging van de rechten verbonden aan affecten in het kader van artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen, de dato 13 december 2013.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormeld verslag.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de', rechtshandelingen en formaliteiten tot deze wijziging van de rechten verbonden aan effecten.

Het verslag van de Raad van Bestuur zal samen met een eens-luidende uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

TWEEDE BESLISSING WIJZIGING VAN DE RECHTEN VERBONDEN AAN EFFECTEN-AFSCHAFFING CATEGORIEËN AANDELEN EN VAN CATEGORIEËN VAN BESTUURDERS.

De vergadering besluit en verzoekt mij, Notaris, akte te nettien van het feit dat de verschillende categorieën van aandelen, met name de klassen A, B en C worden afgeschaft en dat dienvolgens de overeenkomstige categorieën van bestuurders eveneens worden afgeschaft.

DERDE BESLISSING WIJZIGING VERTEGENWOORDIGINGSBE-VOEGDHEID.

De vergadering besluit en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid er voortaan en mede door invloed van voorgaande beslissing als volgt zal uitzien:

"De raad van bestuur vertegenwoordigt, ais college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, Onverrnin-derd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, zal de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door een bestuurder en een gedelegeerd bestuurder, samen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend. Elke gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid tevens; beschikken over alle machten van dit dagelijks bestuur.

Naar banken behelst dit ondermeer: het openen van alle re-keningen, op de geopende of te openen rekeningen aile verrich-tingen doen en goedkeuren, de rekeningen opleggen of afsluiten en het saldo Innen.

Behoren evenwel niet tot het dagelijks bestuur: betalingen en financiële transacties die het bedrag van vijftigduizend euro (E 50.000,00) overstijgen. Voor deze verrichtingen zal de handtekening van een bestuurder; en een gedelegeerd bestuurder zijn vereist.

Bovendien zal de vennootschap tevens op geldige wijze ver-tegenwoordigd zijn door speciale lasthebbers' binnen de grenzen van hun opdracht."

VIERDE BESLISSING  MOGELIJKHEID ONTBINDING-VEREFFENING IN EEN AKTE.

De vergadering besluit en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat voortaan in de statuten expliciet de mogelijkheid tot ontbinding-vereffening in één akte zal worden opgenomen en dit voor zover voldaan is aan alle voorwaarden gesteld door artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING-AANPASSING VAN DE STATUTEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit de artikelen vijf, negen, elf, veertien, vijftien, achttien, twintig, eenentwintig en

vierendertig (5, 9, 11, 14, 15, 18, 20, 21, 34 en 44) van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te

brengen met alle genomen besluiten en wel als volgt:

- schrapping in artikel 5 van zin:

"De aandelen zijn verdeeld in drie (3) klassen, genoemd klasse A, B en C.,;

- schrapping in artikel 9, C. van alinea 7:

"Als méér dan één voorkoopgerechtigde aandeelhouder het voorkooprecht uitoefent, zullen de aandelen

onder hen verdeeld worden ais volgt:

(i) Als er, in geval van overdracht van A aandelen of B-aandelen, voorkoopgerechtigde 'aandeelhouders zijn met aandelen van dezelfde klasse ais deze van de kandidaat-overdrager die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, zullen de eandelen toegekend worden aan, en verdeeld worden onder, de voorkoopgerechtigde aandeelhouders die reeds houder zijn van aandelen van de betreffende klasse. is er slechts één voorkoopgerechtigde aandeelhouder met aandelen van dezelfde klasse, worden alle aandelen aan hem toegekend; zijn er meerdere zullen de aandelen onder hen verdeeld worden in verhouding tot het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt.

(ii) Ais er, bij overdracht van A-aandelen of B-aandelen, geen voorkoopgerechtigde aandeelhouders zijn die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend met aandelen van dezelfde klasse ais deze van de kandidaat-overdrager of als de overdracht betrekking heeft op aandelen die niet behoren tot de klasse A of de klasse B, zullen de aandelen verdeeld worden onder alle aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, dit in verhouding tot het kapi-taal dat hun aandelen vertegenwoordigt."; en vervanging van de geschrapte zinsnede door:

"Als er méér dan één voorkoopgerechtigde aandeelhouder het voorkooprecht uitoefent, zullen de aandelen onder hen verdeeld worden in verhouding tot het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt.";

- schrapping in artikel 11 van alinea 7:

"De nieuwe aandelen zullen ingedeeld worden in de klasse van de aandelen waarvan de aandeelhouder die zijn voorkeurrecht uitoefent, reeds houder is. De nieuwe aandelen, waarvoor geen voorkeurrecht uitgeoefend wordt en waarop door derden ingeschreven wordt (die geen medewerker (in ruime zin, inclusief zelfstandigen) zijn van de vennootschap of van de door de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks gecontroleerde vennootschappen, zullen van rechtswege worden omgezet in een nieuwe klasse van aandelen, genoemd naar de eerstvolgende beschikbare letter van het alfabet, tenzij op dat ogenblik anders wordt overeengekomen.';

- schrapping in artikel 14 van alinea's 3,4,5,7 en 10:

"Zowel de A-aandeelhouders als de B-aandeelhouders heb-ben het recht om kandidaat-bestuurders voor te dragen voor elk drie (3) bestuursmandaten, de respectievelijke A- en B-bestuurders. Noch de A-bestuurders, noch de B-bestuurders dienen zelf A-, respectievelijk B-aandeelhouder te zijn.

Per vacant bestuursmandaat waarvoor de bindende voordrachtregeling geldt, dienen minstens twee (2) kandidaten aan de algemene vergadering te worden voorgedragen.

De op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders van de betrokken aandelenklassen, zulten bij de aanvang van de beraadslaging over de benoeming van nieuwe bestuurders, de kandidaten voordragen tussen dewelke de vergadering gehouden is de titularissen van de aan deze categorie

o toekomende bestuursmandaten te verkiezen.

oDe aandeelhouders van de klasse van aandelen op voor-dracht waarvan een bestuurder was benoemd,

o kunnen bij ernstig verlies van vertrouwen in de door hen voorgedragen bestuurder, de algemene vergadering

bijeenroepen om over afzetting te beslissen.

et

De raad van bestuur kan onder zijn B-bestuurders een voorzitter en onder zijn A-bestuurders, een

gedelegeerd bestuurder verkiezen;'

et- schrapping in artikel 15 in alinea 1 van deel van zinsnede:

CA "..., met dien verstande evenwel dat de te coöpteren, nieuwe bestuurder moet worden benoemd uit de

el kandidaten die worden voorgedragen door (de meerderheid van) de aandeelhouders van de klasse van

.. aandelen op voordracht waarvan de weggevallen bestuurder was benoemd. Per vacant bestuursmandaat

t waarvoor de bindende voordrachtregeling geldt, dienen minstens twee (2) kandidaten te worden

voorgedragen."; en het behouden van het eerste deel van de zinsnede:

"Bij het openvallen van een bestuursmandaat, zullen de over-blijvende leden van de raad van bestuur de

el mogelijkheid hebben voorlopig in de vacature te voorzien."; -

- schrapping in artikel 18 onder Beslissingsquorum van alinea 4:

"In de volgende gevallen geldt evenwel wegens belangen-conflict het volgende bijzonder beslissingsquorum

(aanwezige of vertegenwoordigde stemmen):

' - beslissingen die verband houden met een beroep op de ten gunste van de vennootschap gedane

verklaringen en waarborgen in de zin van artikel 7 van de "overeenkomst koop-verkoop aandelen van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FEBA" de dato 8 juni 2010, met recht op schadeloosstelling in de zin van artikel 9 van deze koopovereenkomst: de meerderheid van de B-bestuurders; de A-bestuurders zullen niet deelnemen aan de beraadslaging van de raad van bestuur over de betreffende beslissing, noch aan de stemming in dat verband;

- beslissing tot beëindiging van de samenwerking met een A aandeelhouder of met de heer Edward Smits, geboren te Bornem op 6 oktober 1953, van Belgische nationaliteit, rijksregisternummer 53.10.06-449.69 en met recht voor de betrokken aandeelhouder om zijn aandelen in de vennootschap te verkopen: vier (4) bestuurders (de betrokken aandeelhouder uitgezonderd) beslissen tot beëindi-ging;

-

-'~

- beslissing tot beëindiging van de samenwerking met een A-aandeelhouder of met de heer Edward Smits, geboren te Bornem op 6 oktober 1953, van Belgische nationaliteit, rijksregisternummer 53.10.06-449.69 én zonder recht voor de betrokken aandeelhouder om zijn aandelen in de vennootschap te verkopen: minstens vijf (5) bestuurders (de betrokken aandeelhouder uitgezonderd) beslissen tot beëindiging,";

- schrapping in artikel 20 onder Dagelijks Bestuur van de letter "A-" in het woord "A-bestuurder".

- vervanging artikel 21 door volgende tekst:

"De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ª% in en buiten rechte>, Onvermin-derd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, zal de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door een bestuurder en een gedelegeerd bestuurder, samen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend. Elke gedelegeerd bestuurder za! in deze hoedanigheid tevens beschikken over alle machten van dit dagelijks bestuur.

Naar banken behelst dit ondermeer; het openen van alle re-keningen, op de geopende of te openen rekeningen alle verrich-tingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Behoren evenwel niet tot het dagelijks bestuur: betalingen en financiële transacties die het bedrag van vijftigduizend euro (E 50.000,00), overstijgen. Voor deze verrichtingen zal de handtekening van een bestuurder en een gedelegeerd bestuurder zijn vereist.

Bovendien zal de vennootschap tevens op geldige wijze ver-tegenwoordigd zijn door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht"

- schrapping in artikel 34 onder Besluiten in alinea 3 van de zin-snede:

niet eerbiediging van het voordrachtrecht van A- en B- aandeelhouders in de zin van artikel 14 voormeld,"; en het behou-den van het eerste deel van de zinsnede:

"Bestuurders warden benoemd en afgezet bij gewone meer-derheid,"

- invoegen in artikel 44 na alinea 2:

"In het kader van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Ven-nootschappen wordt uitdrukkelijk voorzien in de mogelijkheid tot ontbinding-vereffening in één akte mits aan alle wettelijke voor-waarden voldaan is,"

ZESDE BESLISSING-COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de neerlegging ervan op de bevoegde griffie,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, -

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.'

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-verslag raad van bestuur;

-de gecoördineerde statuten.

Notaris Paul RENRIST. -

Merelbeke-Bottelare.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

eStaatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i~u i~uuw iii ii

13 0040*

Ondernemingsar : 0826.694.970

Benaming

(voluit) VECTOR HOLDING

(verkort) VECTOR



NEERGELEGD

II 0 6. 12. 2013

RECHTBANK Kff(YlDEL KORTRIJK





Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Zetel : 8580 AVELGEM, BURCHTHOF 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 28/11/2013 blijkt:

het vrijwillig ontslag van de heer Bart NAESSENS, wonende te 9800 Deinze, Breeschoot 24, als A-bestuurder en dit met ingang van 27/11/2013.

de gedelegeerd bestuurder

voor de BVBA' VERHEMA"

Jan VEIFAELLIE

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 30.07.2013 13386-0103-015
27/05/2013
ÿþ ~ i~_~~I" ~h~~ ~" Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van akte--- _ _ __

Ondernemingsar : Benaming 0826.694.970

(voluit) : VECTOR HOLDING

(verkort) VECTOR

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9880 HALTER, STRATEM 11 BUS 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG/(VERVROEGDE) (HER)BENOEMING BESTUURDERS, GEDELEGEERD BESTUURDER EN VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en de daaropvolgende raad van bestuur de dato 02/05/2013 blijkt:

I. het vrijwillig ontslag van:

- de heer Jan VAN MIEGHEM, wonende te 9340 Lede, Ertken 5, als B-bestuurder en dit met ingang van 30/0412013.

- de heer Stefaan VANQUAETHEM, wonende te 8870 Izegem, Ter Beemden 37, als B-bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur en dit met ingang van 30/04/2013.

de BVBA "VECTIS BEHEER", met maatschappelijke zetel 9880 Aalter, Stratem 11 bus 2, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Walter BEYEN, als B-bestuurder en dit met ingang van 30/04/2013.

- de heer Frans THOEN, wonende te 8700 Tielt, Papenholwegel 50, als gedelegeerd bestuurder en dit met ingang van 02/05/2013.

Il. de (vervroegde) (her)benoeming van:

- de BVBA "VERHEMA", met maatschappelijke zetel te 9831 Deurle, Papeleugoed 5, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jan VERFAELLIE, wonende te 9831 Deurle, Papeleugoed 5, tot B-bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, met ingang van 02/05/2013 tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019.

- de heer Patrick DEPUYDT, wonende te 9860 Scheldewindeke, Gaverse steenweg 88, tot B-bestuurder, niet ingang van 02/05/2013 tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019.

- de heer Bart NAESSENS, wonende te 9800 Deinze, Breeschoot 24, tot A-bestuurder, met ingang van 02/05/2013 tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019.

- de heer Abdon MOENS, wonende te 9200 Oudegem, Weidekouter 18, tot A-bestuurder, met ingang van 02/05/2013 tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019.

De gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, zal de vennootschap in en buiten rechte kunnen vertegenwoordigen, overeenkomstig de statuten van de vennootschap.

De gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, zal in deze hoedanigheid tevens beschikken over aile machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur. Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer, het openen van alle rekeningen bij de banken, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere,

III. dat het bestuursmandaat van de heer Frans THOEN, wonende te 8700 Tielt, Papenholwegel 50, dat hem werd verleend bij de oprichting, vervroegd zal beëindigd worden op 31/12/2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vo beha aan Bel Staal

1111

8





i ~ PJEI 2J13

VAN

tcOOl~FIP Ir: -,

~~-~-~fl'e GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

ri

IV. de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 8580 Avelgem, Burchthof 8, en dit met ingang van 02/05/2013.

de gedelegeerd bestuurder

voor de BVBA "VERHEMA"

Jan VERFAELLIE

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

4 '-Voor-' behouden

aan het Belgisch Staatsblad

e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2012
ÿþMod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I II II I IIII IIII I

*13146067*

NEERGELEGD

1 if AUG, 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDE ENT

Ondernemingsnr : 0826.694.970

Benaming

(voluit) : VECTOR HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Stratem 11 bus 2 - 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte: ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 5 april 2012

De algemene vergadering neemt kennis van het vrijwillig ontslag van Wouter Verlinden ais bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van 23 december 2011.

De aandeelhouders beslissen om Jan Van Mieghem met onmiddellijke ingang vanaf 5 april 2012 te benoemen als bestuurder van de vennootschap en voor een periode van 3 jaar (tot de jaarvergadering van 2015),

De aandeelhouders beslissen om een bijzondere volmacht te verlenen aan elke bestuurder van de vennootschap, elkeen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap alle documenten te tekenen enfof formaliteiten te vervullen die namens de vennootschap moeten getekend of vervuld worden ter uitvoering of in het kader van de hoger benoemde besluiten.

Voormelde bestuurder is eveneens aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd op de vergadering en bevestigt zijn benoeming tot bestuurder te aanvaarden.

Vanquaethem Stefaan

bestuurder

Van Mieghem Jan

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 30.07.2012 12366-0302-012

Coordonnées
VECTOR HOLDING, AFGEKORT : VECTOR

Adresse
BURCHTHOF 8 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande