VELO-ROCK

Association sans but lucratif


Dénomination : VELO-ROCK
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 831.760.449

Publication

03/04/2012
ÿþ MOD2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

iVedergelegt7 ter griffie von 4o"f$ rechtbank van lcaapi'landei Brugge  ag#tieílng te 043ebanee op

" iaon11 eoi

Ondememingsnr : 831.760.449 Benaming

(voluit) : Velo-Rock VZW

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Lotuslaan 41, 8400 Oostende

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Adreswijziging

Het raad van bestuur die op datum van 17 februari 2012 rechtsgeldig samenkwam, heeft met een meerderheid van de stemmen beslist om het adres van de vereniging te wijzigen naar Bauwensplein 10 te 8400 Oostende zijnde het lokaal op het vierde verdiep door de deur naar rechts, tweeds deur rechts.

De nieuwe maatschappelijke zetel zal dus voortaan zijn Bauwensplein 10 te 8400 Oostende vierde verdiep, tweede deur rechts. Het postadres van de VZW zal zijn Bauwensplein 10 bus 2 te 8400 Oostende.

Voor eensluidend verklaard,

Oostende, maandag 5 maart 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik _B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

30/12/2011
ÿþ44 MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na renfigiterfflere ter griffie

DIRECTION

I~IIMW l'~N~NY~I~Illml~ 2 1''I~' 2011 ~~eo ~rgeiegcl ter g:~l~r;it~ van ~ recttt3a~Ik van koophal-ic;'d

*1119]563" 3ELGISCH STAAT$BI~AD

13E5TUUR r'taCsâ:~

'~ D



Ondernemingsnr : 0831.760.449

Sens ing

(vote) : Velo-Rock VZW

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Zinnialaan 1, 8400 Oosten de

One:gen.esap e de : Oprichting

Hoofdstuk 1  Naam, zetel, duur

Art. 1. De vereniging draagt de naam Velo-Rock, met zetel te 8400 Oostende, in de Zinnialaan 1, aldus behorende tot het gerechtelijk arrondissement Brugge.

Art. 2. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk 2  Doel, bestemming

Art. 3. De vereniging heeft tot doel om op een actieve manier muziek te promoten en te verspreiden. Daarvoor zal de vereniging ondermeer het festival Velo-Rock uitwerken en ontplooien.

Art. 4. Zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden 1e stellen voorzover deze in overeenstemming zijn met het doel zoals omschreven in artikel 3 en voor zover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken. Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en ondermeer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit zowel in binnen- al buitenland,

Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Art. 5. Overeenstemmend met haar doel wordt de bestemming van het ganse vermogen, bij ontbinding van de vereniging, bepaald door de algemene vergadering.

Hoofdstuk 3 - Leden

Art. 6. Het aantal leden is onbeperkt en mag, overeenkomstig wettelijke bepalingen, nooit minder zijn dan drie.

Art. 7. De vereniging bestaat uit effectieve en toegetreden leden.

Alleen de effectieve leden bezitten de volledige rechten verbonden aan het lidmaatschap, waaronder het

stemrecht in de algemene vergadering.

De toegetreden leden bezitten, naast de rechten die de wet toekent aan belanghebbende derden, de

rechten hen verleent in deze statuten of in een reglement van inwendige orde.

Art. 8. Het effectief lidmaatschap wordt verleend door de raad van bestuur. Kandidaten sturen hiertoe een gemotiveerd schriftelijk verzoek, via e-mail of brief, naar de voorzitter van de raad van bestuur. Het kan verleend worden aan wie overtuigd is om moreel en materieel met de vereniging samen te werken om haar doel te verwezenlijken, na betaling van de financiële bijdrage en op voorwaarde dal de kandidaat, indien het een natuurlijk persoon betreft, de leeftijdsgrens van 18 jaar heeft bereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 9. Één van de effectieve leden moet een afgevaardigde zijn van de Oostendse Jeugdraad.

Art. 10. Het toegetreden lidmaatschap staat open voor eenieder die de leeftijdsgrens van 16 jaar heeft bereikt en na betaling van de financiële bijdrage.

Art. 11. Het maximumbedrag van het lidgeld bedraagt 1 EURO.

Art. 12. Effectieve leden nemen ontslag via een schriftelijke kennisgeving minimum één maand op voorhand aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Hoofdstuk 4  Raad van Bestuur

Art. 13. De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur, zij beschikt over elke bevoegdheid die de wet of statuten niet uit uitdrukkelijk toekent aan de algemene vergadering. Haar leden worden door de algemene vergadering benoemd bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, voor onbepaalde duur. Een bestuurder die ontslag wenst te nemen doet dit door het richten van een aangetekend schrijven aan de voorzitter van de raad van bestuur. Het ontslag gaat in vanaf de datum van ontvangst. De voorzitter roept dan de algemene vergadering bijeen, die binnen de maand na ontvangst van de brief plaatsvindt. Zij beslist of er nood is aan vervanging en benoemt, indien dit het geval is, de nieuwe bestuurder.

Te allen tijde kunnen de bestuurders door de algemene vergadering worden afgezet.

Art. 14. De raad is samengesteld uit:

- een voorzitter;

-een administratief coördinator;

- een secretaris;

-een penningmeester.

Art. 15. Beslissingen van algemene strekking of die van aard zijn om de vereniging, in verhouding tot haar vermogen, in ernstige mate te binden, kunnen louter door de raad van bestuur als collegiaal orgaan worden genomen. Beslissingen die de som van 2000 EURO of de duurtijd van een werkjaar overstijgen worden als vanzelf beschouwd aan deze voorwaarde te voldoen.

Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid op voorwaarde dat minstens de helft van de raad aanwezig of geldig vertegenwoordigd is. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend,

Iedere bestuurder kan schriftelijk volmacht geven aan een andere bestuurder, die het daar bijhorende stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een bestuurder houder mag zijn van meer dan één volmacht.

Art. 16. De raad komt bijeen telkens daarom verzocht wordt door één van haar leden, via een kennisgeving aan de voorzitter. En kan elk lid van de vereniging horen wanneer zij dit nodig acht voor de correcte uitvoering van de activiteiten van de vereniging.

Hoofdstuk 5  Algemene vergadering

Art. 17. De algemene vergadering is de soevereine macht van de vereniging en beschikt over elke bevoegdheid haar krachtens de wet toegekend.

Art. 18. Ze is samengesteld uit de bestuurders en effectieve leden, die samen nooit talrijker zijn dan twintig. Ze komt bijeen in de bij wet bepaalde gevallen en op verzoek van de raad van bestuur, dat haar agenda vaststelt in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake. Onderwerpen niet in de agenda vermeld, kunnen besproken worden op verzoek van elk lid op voorwaarde dat een gewone meerderheid daarmee instemt. Tenzij bijzondere meerderheden vereist worden in de wet, worden beslissingen genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden, ongeacht het aantal aanwezigen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

Ieder lid kan schriftelijk volmacht geven aan een ander lid, die het daar bijhorende stemrecht mag uitoefenen, zonder evenwel een lid houder mag zijn van meer dan één volmacht.

Art. 19. Het samenroepen van de effectieve leden gebeurt door middel van een persoonlijk schrijven, zijnde een e-mail of brief, ten minste 8 dagen voor de vergadering en met vermelding van de agenda.

Art. 20. De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die het wensen. Afschriften en uittreksels van de notulen en het register worden door de voorzitter en de secretaris van de raad ondertekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

MOI? 2.2

Haar besluiten worden aan de leden en belangstellende derden ter kennis gebracht via een nieuwsbrief, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen.

Hoofdstuk 6 -- Financieel beheer

Art. 21. Het actief van de vereniging en al haar inkomsten zijn bestemd om de lasten van de vereniging te

dekken.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Hoofdstuk 7  Ontbinding en vereffening

Art. 22. Het verloop van de ontbinding en vereffening wordt, net als elke niet in deze statuten omschreven situatie, beheerst door de "Wet betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen van 27 juni 1921" zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Tevens kan geen van de artikelen in deze statuten een betekenis worden gegeven die ingaat tegen een dwingende bepaling van diezelfde wet.

Hoofdstuk 8  Overgangsbepalingen

Art. 23. Het eerste boekjaar loopt van de datum van oprichting, zijnde 9 december 2011, tot en met 31 december 2012.

Aldus goedgekeurd door de oprichtingsvergadering te Oostende op 9 december 2011, in drie exemplaren waarvan één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan één wordt neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te 8400 Oostende, Canadaplein 1A.

Tijdens de oprichtingsvergadering heeft de algemene vergadering overeenkomstig de statuten volgende beslissingen genomen:

-Volgende personen worden aangesteld als bestuurder:

Van Damme Joerie

H. Zwaenepoelstraat 1

8450 Bredene

°1 mei 1981

Devlies Dirk

Pastoriestraat 268

8200 Sint-Andries

° 9 juli 1971

De Meester Kim

Jozef 11-straat 17 bus 3

8400 Oostende

° 27 oktober 1985

Merckx Gin ette

Lotuslaan 41

8400 Oostende

011 februari 1964

-De taakverdeling binnen de raad van bestuur werd als volgt vastgelegd:

Voorzitter:

De Meester Kim

Jozef II-straat 17 bus 3

8400 Oostende

° 27 oktober 1985

I

f

` Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

e ~

Luik B - Vervolg

Administratief coordinator:

Merckx Ginette

Lotuslaan 41

8400 Oostende

°11 februari 1964

MOD 2.2

Penningmeester:

Van Damme Joerie

H. Zwaenepoelstraat 1

8450 Bredene

° 1 mei 1981

Secretaris:

Devlies Dirk

Pastoriestraat 268

8200 Sint-Andries

° 9juli 1971

-De volgende personen worden aangesteld als vertegenwoordiger met administratieve en financiële volmacht:

De Meester Kim

Jozef 11-straat 17 bus 3

8400 Oostende

° 27 oktober 1985

Merckx Ginette

Lotuslaan 41

8400 Oostende

°11 februari 1964

Van Damme Joerie

H. Zwaenepoelstraat 1

8450 Bredene

° 1 mei 1981

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2011
ÿþ MOD 2.2

urge~~. i'r:ri

¬ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Vo behc

aan Belg Staat

11111111.11.111.1jt1111111!IIIII

Ondememingsnr: 0831.760.449 Benaming

(voluit) : Velo-Rock VZW

tveaergelega ter gt'iftte den 0.0

rechtbank van koophandel

Brugge - afdel~ e

ma 23 N 201

GriffieGe gratter

Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Lotuslaan 41, 8400 Oostende

Onderwerp akte : Wijziging

Hoofdstuk 1 - Naam, zetel, duur

Art. 1. De vereniging draagt de naam Velo-Rock, met zetel te 8400 Oostende, in de Lotuslaan 41, aldus behorende tot het gerechtelijk arrondissement Brugge.

Art. 2. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Hoofdstuk 2  Doel, bestemming

Art. 3. De vereniging heeft tot doel om op een actieve manier muziek te promoten en te verspreiden. Daarvoor zal de vereniging ondermeer het festival Velo-Rock en bijhorende rockrally uitwerken en ontplooien.

Art. 4. Zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voorzover deze in overeenstemming zijn met het doel zoals omschreven in artikel 3 en voorzover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken. Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en ondermeer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit zowel in binnen- al buitenland.

Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Art. 5. Overeenstemmend met haar doel wordt de bestemming van het ganse vermogen, bij ontbinding van de vereniging, bepaald door de algemene vergadering.

Hoofdstuk 3 - Leden

Art. 6. Het aantal leden is onbeperkt en mag, overeenkomstig wettelijke bepalingen, nooit minder zijn dan drie.

Art. 7. De vereniging bestaat uit effectieve en toegetreden leden.

Alleen de effectieve leden bezitten de volledige rechten verbonden aan het lidmaatschap, waaronder het

stemrecht in de algemene vergadering.

De toegetreden leden bezitten, naast de rechten die de wet toekent aan belanghebbende derden, de

rechten hen verleent in deze statuten of in een reglement van inwendige orde.

Art. 8. Het effectief lidmaatschap wordt verleend door de raad van bestuur. Kandidaten sturen hiertoe een gemotiveerd schriftelijk verzoek, via e-mail of brief, naar de voorzitter van de raad van bestuur. Het kan verleend worden aan wie overtuigd is om moreel en materieel met de vereniging samen te werken om haar doel te verwezenlijken, na betaling van de financiële bijdrage en op voorwaarde dat de kandidaat, indien het een natuurlijk persoon betreft, de leeftijdsgrens van 18 jaar heeft bereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

' r ' MOP 2.2

Art. 9. Één van de effectieve leden moet een afgevaardigde zijn van de Oostendse Jeugdraad.

Art. 10. Het toegetreden lidmaatschap staat open voor eenieder die de leeftijdsgrens van 16 jaar heeft bereikt en na betaling van de financiële bijdrage.

Art. 11. Het maximumbedrag van het lidgeld bedraagt 1 EURO.

Art. 12. Effectieve leden nemen ontslag via een schriftelijke kennisgeving minimum één maand op voorhand aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Hoofdstuk 4  Raad van Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge Art. 13. De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur, zij beschikt over elke bevoegdheid die de wet of statuten niet uit uitdrukkelijk toekent aan de algemene vergadering. Haar leden worden door de algemene vergadering benoemd bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, voor onbepaalde duur. Een bestuurder die ontslag wenst te nemen doet dit door het richten van een aangetekend schrijven aan de voorzitter van de raad van bestuur. Het ontslag gaat in vanaf de datum van ontvangst. De voorzitter roept dan de algemene vergadering bijeen, die binnen de maand na ontvangst van de brief plaatsvindt. Zij beslist of er nood is aan vervanging en benoemt, indien dit het geval is, de nieuwe bestuurder,

Te allen tijde kunnen de bestuurders door de algemene vergadering worden afgezet.

Art. 14. De raad is samengesteld uit:

- een voorzitter;

-een administratief coordinator;

-een secretaris;

-een penningmeester.

Art. 15. Beslissingen van algemene strekking of die van aard zijn om de vereniging, in verhouding tot haar vermogen, in ernstige mate te binden, kunnen louter door de raad van bestuur als collegiaal orgaan worden genomen. Beslissingen die de som van 2000 EURO of de duurtijd van een werkjaar overstijgen worden als vanzelf beschouwd aan deze voorwaarde te voldoen.

Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid op voorwaarde dat minstens de helft van de raad aanwezig of geldig vertegenwoordigd is. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Iedere bestuurder kan schriftelijk volmacht geven aan een andere bestuurder, die het daar bijhorende stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een bestuurder houder mag zijn van meer dan één volmacht.

Art. 16. De raad komt bijeen telkens daarom verzocht wordt door één van haar leden, via een kennisgeving aan de voorzitter. En kan elk lid van de vereniging horen wanneer zij dit nodig acht voor de correcte uitvoering van de activiteiten van de vereniging.

Hoofdstuk 5  Algemene vergadering

Art. 17. De algemene vergadering is de soevereine macht van de vereniging en beschikt over elke bevoegdheid haar krachtens de wet toegekend.

Art. 18. Ze is samengesteld uit de bestuurders en effectieve leden, die samen nooit talrijker zijn dan twintig, Ze komt bijeen in de bij wet bepaalde gevallen en op verzoek van de raad van bestuur, dat haar agenda vaststelt in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake. Onderwerpen niet in de agenda vermeld, kunnen besproken worden op verzoek van elk lid op voorwaarde dat een gewone meerderheid daarmee instemt. Tenzij bijzondere meerderheden vereist worden in de wet, worden beslissingen genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden, ongeacht het aantal aanwezigen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

Ieder lid kan schriftelijk volmacht geven aan een ander lid, die het daar bijhorende stemrecht mag uitoefenen, zonder evenwel een lid houder mag zijn van meer dan één volmacht.

Art. 19. Het samenroepen van de effectieve leden gebeurt door middel van een persoonlijk schrijven, zijnde een e-mail of brief, ten minste 8 dagen voor de vergadering en met vermelding van de agenda.

Art. 20. De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die het wensen. Afschriften en uittreksels van de notulen en het register worden door de voorzitter en de secretaris van de raad ondertekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Plop 2.2

Haar besluiten worden aan de leden en belangstellende derden ter kennis gebracht via een nieuwsbrief, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen.

Hoofdstuk 6  Financieel beheer

Art. 21. Het actief van de vereniging en al haar inkomsten zijn bestemd om de lasten van de vereniging te

dekken.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Hoofdstuk 7  Ontbinding en vereffening

Art. 22. Het verloop van de ontbinding en vereffening wordt, net als elke niet in deze statuten omschreven situatie, beheerst door de "Wet betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen van 27 juni 1921" zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Tevens kan geen van de artikelen in deze statuten een betekenis worden gegeven die ingaat tegen een dwingende bepaling van diezelfde wet.

Hoofdstuk 8  Overgangsbepalingen

Art. 23. Het eerste boekjaar loopt van de datum van oprichting, zijnde 15 november 2010, tot en met 31 december 2010.

Aldus goedgekeurd door de vergadering te Oostende op 30 oktober 2011, in drie exemplaren waarvan één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan één wordt neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te 8400 Oostende, Canadaplein 1A.

De algemene vergadering heeft overeenkomstig de statuten volgende beslissingen genomen: -Volgende personen worden aangesteld als bestuurder:

Van Damme Joerie

H. Zwaenepoelstraat 1

8450 Bredene

°1 mei 1981

Devlies Dirk

Pastoriestraat 268

8200 Sint-Michiels

° 9 juli 1971

De Meester Kim

Jozef II-straat 17 bus 3

8400 Oostende

° 27 oktober 1985

Merckx Ginette

Lotuslaan 41

8400 Oostende

° 11 februari 1964

-De taakverdeling binnen de raad van bestuur werd als volgt vastgelegd:

Voorzitter:

De Meester Kim

Jozef 11-straat 17 bus 3

8400 Oostende

° 27 oktober 1985

Penningmeester:

Van Damme Joerie

H. Zwaenepoelstraat 1

` Voor-

: behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" MOD 2.2

Luik B - vervolg

8450 Bredene

o 1 mei 1981

Secretaris:

Devlies Dirk

Pastoriestraat 268

8200 Sint-Michiels

° 9 juli 1971

Administratief coördinator:

Merckx Ginette

Lotuslaan 41

8400 Oostende

o 11 februari 1964

-De volgende personen worden aangesteld als vertegenwoordiger met administratieve en financiële volmacht:

De Meester Kim

Jozef 11-straat 17 bus 3

8400 Oostende

° 27 oktober 1985

Merckx Ginette

Lotuslaan 41

8400 Oostende

o 11 februari 1964

Van Damme Joerie

H. Zwaenepoelstraat 1 8450 Bredene

o 1 mei 1981

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/05/2015
ÿþ M0D22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

21 APR 2015

Griffie

Gent Afdeling Oostee

De griffier

*15063983*

Ondernemingsnr ; 831.760.449 Benaming

(voluit) : Velo-Rock VZW

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Bauwensplein 10 vierde verdiep tweede deur rechts, 8400 OOSTENDE

" Onderwerp akte : Ontbinding - vereffening -sluiting

Bij algemene vergadering de dato 4 mei 2013 hebben de leden beslist om de VZW te ontbinden. Aan volgende bestuurders wordt kwijting verleend:

Van Damme Joerie

H. Zwaenepoelstraat 1

8450 Bredene

Devlies Dirk

Pastoriestraat 268

8200 Sint-Andries

De Meester Kim

Jozef Il straat 1713

8400 Oostende

Merckx Ginette

Lotuslaan 41

8400 Oostende

Volgende persoon wordt aangesteld om de administratie af te ronden:

Kim De Meester

Jozef Il straat 17/3

8400 Oostende

De boekhouding zal 5 jaar bijgehouden worden op correspondentie adres:

Velo-Rock VZW

Bauwensplein 10/2

8400 Oostende

Getekend,

De Voorzitter

Kim De Meester

Coordonnées
VELO-ROCK

Adresse
BAUWENSPLEIN10 - VIERDE VERDIEP 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande