VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 860.530.550

Publication

13/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0860.530.550

Benaming

(voluit) : METHAPHARMA

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Doorniksewijk 110 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Uit een akte verleden notaris Kurt VuyIsteke, te Kuume, op 31 maart 2014, ter registratie neergelegd op het bevoegde registratiekantoor te Kortrijk, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "METHAPHARMA", te 8500 Kortrijk, Doomiksewijk 110, beslist heeft om:

EERSTE BESLUIT  NAAMSWIJZIGING

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM".

Dientengevolge beslist de vergadering artikel 1 van de statuten te vervangen door

"De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam 'VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM".

TWEEDE BESLUIT DOELWIJZIGING

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de raad van bestuur inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, van het verslag van de commissaris en van de staat van activa en passive die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de raad van bestuur en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap uit te breiden, door toevoeging van volgende tekst aan het huidige artikel 3 van de statuten en dit na "het ontwerpen van loges, huisstijl, folders, catalogi, brochures;";

"De huur, verhuur, lease, renting, operationele lease van personenauto's, lichte bestelwagens en allerhande transportmiddelen voor vervoer te land."

DERDE BESLUIT  WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering te wijzigen zodat deze voortaan zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand april om veertien uur.

Als gevolg hiervan zal in de eerste paragraaf van artikel 17 van de statuten het woord "mei" vervangen worden door het woord "aprir.

VIERDE BESLUIT INVOERING VAN EEN NIEUW ARTIKEL 22BIS IN DE STATUTEN

Ingevolge de wijziging van artikel 540 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering een nieuw artikel 22bis toe te voegen aan de statuten inzake het vraagrecht, luidend als volgt:

Artikel 22 bis : Vraagrecht

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vét5r de algemene vergadering ontvangen."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

tes e

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

)5- 201/1 UR BEI\JEERGELEGD

STAAT

zb'E

18' 041 20111

MANI< KOOPHANDEL e KORTeldiffie



MON ITE

05 -

BELGISCH

I11,1,11118111I II

bet

Be Sta;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIJFDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE ARTIKELEN 31 EN 32 VAN DE STATUTEN INZAKE DE ONTBINDING - VEREFFENiNG

Ingevolge de wet van 19 maart 2012 houdende de wijziging van het Wetboek van vennootschappen betreffende de vereffeningsprocedure besluit de vergadering de artikelen 31 en 32 van de statuten inzake de ontbinding en de vereffening aan te passen en te herformuleren als volgt:

"Artikel 31: Ontbinding  Vereffening  Verdeling liquidatiesaldo

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoorder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Artikel 32 : Ontbinding en vereffening in één akte

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passive luidens de staat van activa en passive van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

30 aile vennoten %lin op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparig held van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zer

ZESDE BESLUIT ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

De vergadering neemt kennis van het ontslag, schriftelijk aangeboden, als bestuurder van de vennootschap van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JYV CONSULT", met zetel te 2600 Berchem, Marie-Josélaan 6, RPR Antwerpen en met BTW-nummer BE 0472.408.707, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Jean-Yves DE VEL, wonende te 2600 Berchem, Marie-Josélaan 6, en dit met ingang van éénendertig maart tweeduizend veertien.

De vergadering dankt de ontsragnemende bestuurder alvast voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het boekjaar afgesloten per eenendertig december tweeduizend dertien, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tot en met eenendertig december tweeduizend dertien.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat van één januari tweeduizend veertien tot op éénendertig maart tweeduizend veertien.

De vergadering besluit vervolgens voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en zestien te benoemen tot bijkomende bestuurder:

* de besloten vennootschap naar Nederlands recht "VERSAILLES B.V.", gevestigd te 1112AX Diemen (Nederland), Venijn Stuartweg 60, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 56307675, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Bart BORMS, wonende te London SW6 1QR (Verenigd Koninkrijk), Walham Grove 44.

De aldus benoemde bestuurder, alhier ingevolge onderhandse volmacht, dewelke zal bewaard blijven in het dossier van de notaris, vertegenwoordigd door voornoemde heer Hemando ACOSTA-STOEFS, verklaart het mandaat te aanvaarden in naam en voor rekening van zijn volmachtgever.

ZEVENDE BESLUIT OPDRACHT TOT COORDINATIE  MACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecobrdineerde tekst der statuten.

De hier aanwezige bestuurder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om, indien vereist ingevolge onderhavige akte, aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8a:

Mevrouw isabelle Vansteenkiste.

Mevrouw Linde Martens.

Mevrouw Eugénie Carrez.

Voor analytisch uittreksel

,..-.. Vod,i-behouden

aan het

Berg isch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Kurt Vuyisteke, te Kuume Bijlage:

-Gecoördineerde statuten

-expeditie van de akte + verslagen

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

,.

"

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 16.06.2014 14194-0212-042
16/10/2014
ÿþMod Woni 11.1

tleite

111M1,1,R11

NEERGELEGD

- 4 SEP, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent,GefrIfi«ORTRIJK

MONITEUR BELC":"

09

10- 2014

BELG1SCH G

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

--

Ondernerningsnr 0860.630.560 Benaming

(voluit)

(verkort) :

...... --- ...... f

VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel Doorniksewijk 110, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notule van de jaarvergaclering van 30 mei 2014:

De vergadering besluit, eveneens met eenparigheid van stemmen, 1300 Bedrijfsrevisoren - BDO Reviseurs d'Entreprises BV o.v.v.e« CVBA, (BTW BE-0431.088.289), met zetel te Elsinore Building - Corporate Village, Da' Vincilaan 9 bus Box E6, '1930 Zaventem, België, vertegenwoordigd door de heer Lieven Van Brussel, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Ultbreidingstraat 72 bus '1, 2600 Berchem (Antwerpen), België, tot, commissaris te herbenoemen voor een periode van drie boekjaren, benoeming ingaand op heden en eindigend

onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit. '

Gedelegeerd bestuurder

I4YOU BVBA, vertegenwoordigd door Hemando Acosta Stoefs

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te iertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/02/2014
ÿþ Mod Ward i 1.1

,irj;s i7j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEEFiCiELU_C®

3. 02. 2014

RECHTBeffliOPHHNr,Fi-

KoRTRi)K

v~ beh. aa. Bel Staa ICI i





Ondernemingsnr: 0860.530.550

Benaming

(voluit) : METHAPHARMA

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GROTE MARKT 41 - 8500 KORTRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING - ZETELVERPLAATSING Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 13 januari 2014:

De vergadering besluit tot het ontslag met ingang van heden van de heer Hans DE SERANNO, wonende te 9070 Destelbergen, Gaverstraat 41, als bestuurder van de vennootschap.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

De vergadering besluit vervolgens voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en zestien te benoemen tot nieuwe bestuurder:

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I4YOU", met zetel te 1790 Affligem, Zwarteberg 59, RPR.Brussel en met BTW-nummer BE 0888.472.290, met als vaste

vertegenwoordiger, de heer Hemando Acosta-Stoefs, wonende te 1790 Affligem, Zwarteberg 59.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 13 januari 2014:

De raad van bestuur besluit om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8500 Kortrijk, Grote Markt 41 naar 8500 Kortrijk, Doomiksewijk 110 en dit met ingang van heden.

De raad van bestuur besluit tot het ontslag met ingang van heden van de heer Hans DE SERANNO, wonende te 9070 Destelbergen, Gaverstraat 41, als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Vervolgens besluit de raad van bestuur om voor een periode ingaand op heden en

eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

" de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I4YOU", met zetel te 1790 Affligem, Zwarteberg 59, RPR Brussel en met BTW-nummer BE 0888.472.290.

In deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 16 van de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag. Naar banken en bedrijven toe, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder aile rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques; op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen kan doen en goedkeuren; de rekeningen kan opzeggen of afsluiten en het saldo kan innen, zonder beperking van bedrag. De gedelegeerd bestuurder zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Voor de gedelegeerd bestuurder

I4YOU BVBA

Hemando ACOSTA-STOEFS

01/12/2014
ÿþMal Waad 11,1

E Lie i 7.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0860.530.550

Benaming

(voluit) : VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM

(verkort) .

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : DOORNIKSEWIJK 110 - 8500 KORTRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING (GEDELEGEERD) BESTUURDER Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 25 augustus 2014:

De vergadering neemt kennis van het ontslag ter zitting aangeboden met ingang van heden door de naamloze vennootschap "VEMEDIA PHARMA" in vereffening, met zetel te 8500 Kortrijk, Doorniksewijk 110, rechtspersonenregister Gent (afdeling Kortrijk) en met BTW nummer BE 0478.014.317, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Rob DRENTH, wonende te 3906NA Veenendaal (Nederland), Ruisseveen 1.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de diensten die zij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

Uittreksef uit de notulen van de raad van bestuur van 25 augustus 2014:

De raad van bestuur besluit om voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016, te benoemen tot bijkomend gedelegeerd bestuurder de besloten vennootschap naar Nederlands recht "VERSAILLES B.V.", gevestigd te 1112AX Diemen (Nederland), Verrijn Stuartweg 60, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 56307675, die haar mandaat verklaart te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door een verbodsbepaling voor de uitoefening van haar mandaat.

In deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 16 van de statuten,

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven toe die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques; op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen kan doen en goedkeuren, de rekeningen kan opzeggen of afsluiten en het saldo kan innen, zonder beperking van bedrag. De gedelegeerd bestuurder zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Voor de gedelegeerd bestuurder

I4YOU BVBA

Hemando ACOSTA-STOEFS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ia-ELI' BELG

NEERGELEGD

`11`1014 1 OKT. 2011

Rechtbank van KOOPHANDEL

H STAA7.SB' A, ceriffiefd. KORTRIJK

MO

2

BFLGrS

IVIu

14 5732*



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/02/2013
ÿþ Mod Word ti.s

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13026059*

ui

MONITE

0 5 -0

ELGISCH

1

R BELGE

2- 2013

TAATS3LAD

NEE8GELEG p

01, 2013

REC4elnK KOOPHANDEL OenWK

Ondernemingsnr : 0860.530.550

Benaming

(voluit) : (verkort) .

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GROTE MARKT 41 SST Kc iwh

(volledig adres) 1

Onderwerp akte : ONTSLAG GEDELEGEERD BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur de dato 23 november 2012:

Bij beslissing van de algemene vergadering de dato 26 jull 2007, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 september daarna, onder nummer 07136066, werd kennis genomen van het ontslag van de heer Conrad DEVOS, alsdan wonende te 9850 Landegem, Stationsstraat 32, als bestuurder van de vennootschap. Alsdan bestond tevens een mondeling akkoord aangaande het einde van zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Op heden wenst de raad van bestuur over te gaan tot de schriftelijke bekrachtiging van het mondeling genomen besluit en bekrachtigt hierbij de kennisname van het ontslag van de voornoemde heer Conrad DEVOS ais gedelegeerd bestuurder van de vennootschap met ingang van 26 juli 2007.

Flans DE SERANNO

gedelegeerd bestuurder

METHAPHARMA

Op de laatste biz van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

11/01/2013
ÿþMod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbp

na neerlegging ter griffie van de akte

..-;-" . -

ELEGD

opie

iill

*1300e44>

MONIIEUh CELGE

03 _01_ 201J KORTRIJK

RECHTBANK KOOPHANDEL

BELGISCL STAATSBLAD

1 9. 12. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0860.530.550

Benaming

(voluit) : Methapharma

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Grote Markt 41, 8500 Kortrijk (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging beslissing art. 556 W.Venn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van Methapharma NV, genomen op 11 december 2012, waarop artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing is, zijn in het dossier van de vennootschap neergelegd.

Uittreksel uit voornoemde notulen:

De aandeelhouders besluiten bij eenparigheid een bijzondere volmacht toe te kennen aan:

- iedere bestuurder van de Vennootschap, alsmede cie heer Jean-Yves De Vel, de heer Emile Hoefsmid;

- Sven Bogaerts, Erik Voets, Alexandre Hublet, Jorg Heirman, Bram Van Deel, Joris De Wolf en Matthieu De Donder (allen advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99); en

- Amber de Brabander, An-Charlotte Spriet, Stefanie Baro, Hanne Dekeukeleire en Nathalie Van Speybroeck (allen advocaten, met kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedylaan 37),

elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, alle advocaten van Eubelius CVBA, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het ocg op (i) de neerlegging van deze besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan (integraal, bij uittreksel of bij mededeling) in de bijlagen tot Belgisch Staatsblad, en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbak voor Ondernemingen.

Hanne Dekeukeleire

Bijzondere volmachthouder

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/09/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 10.09.2012 12561-0442-004
06/09/2012
ÿþ11111111P ModNlod VI 1

( I!~~

~ ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr . 0860.530.550

Benaming

(voluit) METHAPHARMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Grote Markt 41, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notule van de jaarvergadering van 25 mei 2012:

De vergadering stelt het ontslag vast van

- I4YOU BVBA, Zwarteberg 59, 1790 Affligem, vertegenwoordigd door de heer Hemando Acosta-Stoefs

als bestuurder en gedelegeerd bestuurder, met ingang van 25 mei 2012.

De vergadering dankt de ontslag nemende bestuurder voor de wijze waarop hij zijn opdracht heeft

uitgeoefend, en voor de bijdrage die hij heeft geleverd tot de ontwikkeling van de vennootschap.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de benoeming van een

nieuwe bestuurder en benoemt tot die functie, met eenparigheid van stemmen, voor een periode ingaand op '

heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016:

- de heer Hans De Seranno, Gaverstraat 41, 9070 Destelbergen

Uittreksel uit de notule van de raad van bestuur van 25 mei 2012:

De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag, van

- I4YOU BVBA, Zwarteberg 59, 1790 Affligem

als gedelegeerd bestuurder, met ingang van 25 mei 2012, ingevolge zijn ontslag als bestuurder, zoals vastgesteld bij de algemene vergadering voorafgaandelijk aan dezer.

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te benoemen voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016:

- De heer Hans De Seranno, Gaverstraat 41, 9070 Destelbergen, tot gedelegeerd bestuurder.

in deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 16 van de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over aile machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, ongeacht het bedrag. Hij zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

Gedelegeerd bestuurder

Hans De Seranno

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid var de inatrurnenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bev,egd de rechtspersoon ter aanz er van derden te vertegenwoordigen

Verso Vaam en handtekening

11

" iaisissi"

MONITEl1

3 0 -GO LGISCH r °

bE

B St

IIN

BE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 31.05.2012 12147-0503-041
01/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

15. 02. 2012

GFpC1TBANK KOOPHANDEL

VnPTRI IK

111

*iaoae1ia"

Ondernemingsnr : 0860.530.550

Benaming

(voluit) : METHAPHARMA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Grote Markt 41 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME ZETELVERPLAATSING

De vergadering neemt kennis van het besluit van de raad van bestuur van veertien oktober tweeduizend en

elf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van acht november daarna, onder nummer

11168060, tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar het huidige adres.

De vergadering besluit vervolgens tot schrapping van de zetel uit het normatief gedeelte van de statuten

(eerste zin van het huidige artikel 2).

TWEEDE BESLUIT  AFSCHAFFING CATEGORIEEN VAN AANDELEN

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur opgesteld conform artikel 560 van

het Wetboek van vennootschappen met het oog op de wijziging van de rechten verbonden aan de aandelen.

De vergadering besluit vervolgens tot de afschaffing van de thans bestaande categorieën van aandelen,

namelijk:

-drieduizend zeshonderd dertien (3.613) aandelen categorie A;

-tweeduizend en negenenveertig (2.049) aandelen categorie B;

-tweeduizend zeshonderd negentien (2.619) aandelen categorie C.

Bijgevolg zal het kapitaal van de vennootschap voortaan vertegenwoordigd zijn door achtduizend

tweehonderd eenentachtig (8.281) gelijke aandelen.

De vergadering besluit tevens om de hierna volgende artikelen van de statuten als volgt aan te passen aan

het hiervoor genomen besluit:

-Artikel 5.1, paragraaf 2 wordt geschrapt.

-Artikel 10, paragraaf 2 wordt geschrapt.

-Artikel 13 inzake de besluitvorming binnen de raad van bestuur wordt aangepast als volgt:

"Artikel 13: vergaderingen.

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging

van de voorzitter, van de gedelegeerd bestuurder of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit

slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De

vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd

minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er

in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens

de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen

die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen,

indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze

tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede

vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de

eerste vergadering.

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's In de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen

en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken,

één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of

elektronisch bericht.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch StaatsbTád - iffON126i2 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval van staking der stemmen is het voorstel verworpen.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekeningen en de eventuele aanwending van het toegestane kapitaal?

DERDE BESLUIT EERSTE KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit het kapitaal een eerste maal te verhogen met honderd en vijfduizend driehonderd tweeëntwintig euro vierenzestig cent (¬ 105.322,64) om het kapitaal te brengen van vier miljoen honderd vierentwintigduizend honderd zevenentachtig euro vierenvijftig cent (¬ 4.124.187,54) op vier miljoen tweehonderd negenentwintigduizend vijfhonderd en tien euro achttien cent (4.229.510,18) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLUIT LEZING VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van de door de wet vereiste verslagen van de commissaris, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO BEDRIJFSRE-VISOREN  BDO REVISEURS D'ENTREPRISES", met zetel te 1935 Zaventem, The Corporate Village/Elsinore Building, Da Vincilaan 9 box E6, vertegenwoordigd door de heer Lieven Van Brussel, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 66 bus 13 en van de raad van bestuur, betreffende de hierna beschreven inbreng in natura.

De besluiten van het verslag van de commissaris luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV METHAPHARMA, bestaat uit de inbreng van de achtergestelde lening op meer dan één jaar, door de vennootschap NV VEMEDIA PHARMA, vertegenwoordigd door NV COSMECEUTICALS RESEARCH AND DEVELOPMENT, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Yvan VINDEVOGEL, voor een inbrengwaarde van 1.300.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuiteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

o) dat de voor de inbreng in natura dcor de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.610 aandelen van de NV METHAPHARMA, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV METHAPHARMA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Antwerpen, 7 februari 2012

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Commissaris

Vertegenwoordigd door Lieven van Brussel"

VIJFDE BESLUIT--TWEEDE KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van één miljoen driehonderd duizend euro (¬ 1.300.000,00) om het kapitaal te brengen van vier miljoen tweehonderd negenentwintigduizend vijfhonderd en tien euro achttien cent (¬ 4.229,510,18) op vijf miljoen vijfhonderd negenentwin-tigdulzend vijfhonderd en tien euro achttien cent (¬ 5.529.510,18) door inbreng In natura van een schuldvordering, mits creatie en uitgifte van tweeduizend vijfhonderd vijfenveertig (2.545) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van één miljoen driehonderd duizend euro (¬ 1.300.000,00).

Deze tweeduizend vijfhonderd vijfenveertig (2.545) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de winst van het lopende boekjaar pro rata temporis et liberationis. ZESDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijf miljoen vijfhonderd negenentwintigduizend vijfhonderd en tien euro achttien cent (¬ 5.529.510,18) bedraagt, vertegenwoordigd door tienduizend achthonderd zesentwintig (10.826) aandelen.

ZEVENDE BESLUIT  FORMELE KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met vijf miljoen driehonderd negenentwintigduizend vijfhonderd en tien euro achttien cent (¬ 5.329.510,18) om het kapitaal te brengen van vijf miljoen vijfhonderd negenentwintigduizend vijfhonderd en tien euro achttien cent (¬ 5.529.510,18) op tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) en dit ter aanzuivering van geleden verliezen ten belope van het overeenkomstige bedrag, aan te

i . 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

rekenen op het werkelijk gestort kapitaal en zonder vernietiging van aandelen. De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de raad van bestuur om dit besluit te concretiseren.

ACHTSTE BESLUIT  AANPASSING VAN ARTIKEL 5.1 VAN DE STATUTEN INZAKE HET KAPITAAL

Ais gevolg van voorgaande beslissingen besluit de vergadering artikel 5.1 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00) en is verdeeld in tienduizend achthonderd zesentwintig (10.826) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

NEGENDE BESLUIT -- AANPASSING VAN ARTIKEL 5.2 VAN DE STATUTEN INZAKE DE HISTORIEK VAN HET KAPITAAL

Als gevolg van de voorgaande beslissingen besluit de vergadering artikel 5.2 van de statuten te vervolledigen als volgt:

"* Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Kurt Vuylsteke te Kuurre op acht februari tweeduizend en twaalf werd overgegaan tot afschaffing van de bestaande categorieën van aandelen en werd het kapitaal:

-vooreerst verhoogd tot vier miljoen tweehonderd negenentwintigduizend vijfhonderd en tien euro achttien cent (4.229.510,18) door incorporatie in het kapitaal van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", ten bedrage van honderd en vijfduizend driehonderd tweeëntwintig euro vierenzestig cent (¬ 105.322,64) zonder creatie van nieuwe aandelen;

-vervolgens verhoogd tot vijf miljoen vijfhonderd negenentwintigduizend vijfhonderd en tien euro achttien cent (¬ 5.529.510,18) door inbreng in natura van een schuldvordering, mits creatie en uitgifte van tweeduizend vijfhonderd vijfenveertig (2.545) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van één miljoen driehonderd duizend euro (¬ 1.300.000,00;.

-en tenslotte verminderd met vijf miljoen driehonderd negenentwintigduizend vijfhonderd en tien euro achttien cent (¬ 5.329.510,18) om het kapitaal te brengen op tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) en dit ter aanzuivering van geleden verliezen ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder vernietiging van aandelen."

TIENDE BESLUIT WIJZIGING VAN ARTIKEL 23 VAN DE STATUTEN INZAKE HET STEMRECHT

De vergadering besluit tot afschaffing van de bestaande beperking van het stemrecht en besluit het artikel 23 van de statuten aan te passen ais volgt:

"Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst."

ELFDE BESLUIT  AANPASSING VAN ARTIKEL 25 VAN DE STATUTEN INZAKE DE INKOOP VAN EIGEN AANDELEN

De vergadering besluit de statutaire bepalingen inhoudende bevoegdheden van de raad van bestuur betreffende de verwerving van eigen aandelen, voorzien in artikel 25 van de statuten, af te schaffen, en dit wegens het verstrijken van de termijn ervan.

TWAALFDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE ARTIKELEN 31 EN 32 VAN DE STATUTEN INZAKE DE ONTBINDING - VEREFFENING

De vergadering besluit de artikelen 31 en 32 van de statuten inzake de ontbinding en vereffening aan te passen als volgt:

"Artikel 31: Vereffening.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Artikel 32: Verdeling liquidatiesaldo.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

DERTIENDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE  MACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

.. i! k

~ . x

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor analytisch uittreksel

Notaris Kurt Vuylsteke, te Kuurre

Bijlage :

-Gecolirdineerde statuten

-expeditie van de akte

- verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/02/2012
ÿþ1111.11111111111

Ondernemingsnr : 0860.530.550

Benaming

(voluit) : Methapharma

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Grote Markt 41, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 27 mei 2011 :

Op voorstel van de raad van bestuur, besluit de vergadering, eveneens met eenparigheid van stemmen., BDO Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, met zetel te The Corporate Village, Da Vincilaan 9 bus E 6, 1935 Zaventem, vertegenwoordigd door de heer Lieven Van Brussel en de heer Patrick Van Cauter,: bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te Uitbreidingstraat 66 bus 13, 2600 Berchem, tot commissaris te herbenoemen voor een periode van drie boekjaren, benoeming ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na; de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

Voor de gedelegeerd bestuurder

I4YOU BVBA

Hernando Acosta-Stoefs

Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

08/11/2011
ÿþMod 2i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iii

*11168060*

bet

Be Sta

d i u

II

Nectergeiegd ter gr:lea ~n

rechtbank van lCoap.heriaiel .8rugge - afdeling te Oorten~

00 2 5 OKT. 2011

ri ie op n

Ondernemingsnr : 0860.530.550

Benaming

(voluit) _ METHAPHARMA

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WETENSCHAPSPARK I - 8400 OOSTENDE

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING - VOLMACHT

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 14 oktober 2011 :

De raad van bestuur besluit om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8400 Oostende, Wetenschapspark 1 naar 8500 Kortrijk, Grote Markt 41 en dit met ingang van 15 oktober 2011.

De bestuurders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8a:

Mevrouw Isabelle Vansteenkiste.

Mevrouw Linda Martens.

Voor de gedelegeerd bestuurder

I4YOU BVBA

Hemando Acosta-Stoefs

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/02/2015
ÿþ i~ Mod Word 11.1

I r)il" I~< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.~

MONITE

17-

BELGISCH

*150309 1

Ondernemingsnr : 0860.530.550

Benaming

(voluit) : VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8500 Kortrijk, Doorniksewijk 110 (volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (GERUISLOZE FUSIE)

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DD, 28 JANUARI 2015 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE BVBA "OPTIMAX NATURAL PRODUCTS" EN DE NV "VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM":

De bestuursorganen van de hierna vermelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OPTIMAX NATURAL PRODUCTS" en de naamloze vennootschap "VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM" hebben besloten om in gemeen overleg, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, over te gaan tot het opmaken van het voorstel van fusie door overneming met vereenvoudigde procedure, zoals bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen..

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overnemende vennootschap

Naam: VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 8500 Kortrijk, Doorniksewijk 110

Doel: artikel 3 van de statuten:

"De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, ais voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

-de ontwikkeling van, de marketing en de groothandel in algemene voedingswaren (met uitzondering van aile tabaksproducten, alcohol en vers vlees), dieetvoeding, speciale voeding, specerijen, schoonheidsproducten, toiletartikelen en aanverwanten, farmaceutische producten, alsmede alle verrichtingen die hierop rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben;

-de produceerbaarheid en commercialisering van bepaalde chemische formules nagaan;

-het ontwikkelen en uitvoeren van biomedische analyses;

-door middel van wetenschappelijke artikels, tijdschriften en gegevensbestanden een antwoord geven op specifieke wetenschappelijke vragen ln het domein van de menselijke en dierlijke voeding en geneeskunde;

-het verwerven van licenties, brevetten en octrooien alsook aile zakelijke rechten op knowhow ontwikkelde procédés;

-het ontwerpen van logo's, huisstijl, folders, catalogi, brochures;

-de huur, verhuur, lease, renting, operationele lease van personenauto's, lichte bestelwagens en allerhande transportmiddelen voor vervoer te land;

-het begeleiden van bedrijven op gebied van commercieel beheer en toegepaste marketing. Dit in het kader van de eigen doelstelling en in het bijzonder de mogelijkheden te werken met licentiehouders- en nemers en franchiseovereenkomsten;

en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

-het geven van opleidingen, verkooptechnieken en interne communicatietechnieken. In het bijzonder kan de vennootschap alle marketingactiviteiten opzetten, zowel voor eigen rekening ais voor derden;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder het om even welke vorm, zich borg stellen voor derden, bestuurders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

-optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

-aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en ombouwen, verhuren, in huur nemen, ruilen en dit alles in de meest ruime zin, alsmede de handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

-belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen;

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn."

2. De over te nemen vennootschap

Naam: OPTIMAX NATURAL PRODUCTS

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8500 Kortrijk, Doorniksewijk 110

Doel, artikel 3 van de statuten;

"De vennootschap heeft tot doel;

de aan- en verkoop, in- en uitvoer, klein- en groothandel, van natuur- en dieetvoeding, voedingssupplementen en van homeopathische geneesmiddelen en natuurlijke schoonheidsproducten.

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van; het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

B. DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen  zowel rechten als verplichtingen  van de over te nemen vennootschap gaat over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2014.

Vanaf 1 januari 2015 worden de handelingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. DE TOE TE KENNEN RECHTEN AAN DE ENIGE VENNOOT VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEEFT, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De enige vennoot van de over te nemen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

Er zijn in de over te nemen vennootschap verder geen houders van andere effecten dan aandelen,

Bijgevolg dienen er door de overnemende vennootschap geen bijzondere rechten toegekend te worden aan de enige vennoot van de over te nemen vennootschap.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

E. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMDECREET

Niet van toepassing.

F. WIJZIGING STATUTEN OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Aan de statuten van de overnemende vennootschap zullen onder meer volgende wijzigingen worden aangebracht:

- het doel van de overnemende vennootschap zal aangevuld worden met de activiteiten van de over te nemen vennootschap die nog niet in het doel van de overnemende vennootschap zijn vervat;

- andere wijzigingen van de statuten kunnen gebeuren op voorstel van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders/vennoot alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten,

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk,

Dit vertrouwelijk karakter mag niet geschonden worden,

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 31 juli 2015.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, elk voor de helft.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Een gedelegeerd bestuurder "14You" BVBA vertegenwoordigd door Hernando ACOSTA-STOEFS Vaste vertegenwoordiger

WORDT TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD: fusievoorstel de dato 28 januari 2015

20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 10.06.2011 11165-0468-041
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 14.07.2010 10307-0275-040
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 29.06.2009 09340-0379-039
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 18.06.2008 08248-0123-041
18/05/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0860.530.550

Benaming

(voluit) ; VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Doorniksewijk 110 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overneming

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume, op 28 april 2015, ter registratie neergelegd op het bevoegd registratiekantoor te Kortrijk, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM", te 8500 Kortrijk, Doomiksewijk 110, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

Bespreking fusievoorstel door de algemene vergaderingen betrokken bij de fusie.

TWEEDE BESLUIT

Fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OPTIMAX NATURAL PRODUCTS", met zetel te 8500 Kortrijk, Doomiksewijk 110 (ondememingsnummer 0439.177.594), waarbij het gehele vermogen, met alle rechten en plichten van de overgenomen vennootschap wordt overgenomen.

PERDE BESLUIT  VASTSTELLING BEËINDIGING MANDAAT - KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDERS EN PE COMMISSARIS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De vergadering stelt, ingevolge de fusie, het ontslag vast van de zaakvoerders en van de commissaris van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OPTIMAX NATURAL PRODUCTS",

De vergadering besluit tevens dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na verwezenlijking van de fusie, zal gelden ais kwijting voor de zaakvoerders en de commissaris van de overgenomen vennootschap alsmede van hun vaste vertegenwoordigers voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één januari tweeduizend vijftien tot en met heden.

VIERDE BESLUIT WIJZIGING DOEL OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering van de ovememende vennootschap neemt kennis van het feit dat artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen stelt dat de wijziging van het doel onmiddellijk na het besluit tot de fusie dient vastgesteld te worden volgens de regels van aanwezigheid en meerderheid in dit wetboek vereist.

De vergadering besluit bijgevolg het doel aan te passen aan de activiteiten van de overgenomen vennootschap en besluit vervolgens artikel 3 van de statuten te herformuleren en aan te passen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

- de ontwikkeling van, de marketing en de groothandel in algemene voedingswaren (met uitzondering van alle tabaksproducten, alcohol en vers vlees), dieetvoeding, speciale voeding, specerijen, schoonheidsproducten, toiletartikelen en aanverwanten, farmaceutische producten, alsmede alle verrichtingen die hierop rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben;

- de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, klein- en groothandel, van natuur- en dieetvoeding, voedingssuplementen en van homeopathische geneesmiddelen en (natuurlijke) schoonheidsproducten;

- de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de ontwikkeling van, de marketing, alsook de klein- en groothandel in algemene voedingswaren (met uitzondering van alle tabaksproducten, alcohol en vers vlees), natuur- en dieetvoeding, voedingssupplementen en homeopathische geneesmiddelen, speciale voeding, specerijen, (natuurlijke) schoonheidsproducten, toiletartikelen en aanverwanten, farmaceutische producten, alsmede aile verrichtingen die hierop rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben;

- de produceerbaarheid en commercialisering van bepaalde chemische formules nagaan;

- het ontwikkelen en uitvoeren van biomedische analyses;

door middel van wetenschappelijke artikels, tijdschriften en gegevensbestanden een antwoord geven op

specifieke wetenschappelijke vragen in het domein van de menselijke en dierlijke voeding en geneeskunde;

~Luik-B

f1111111i o~ona~~uu~u!uu 8

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge v - het verwerven van licenties, brevetten en octrooien alsook alle zakelijke rechten op knowhow en ontwikkelde procédés;

- het ontwerpen van logo's, huisstijl, folders, catalogi, brochures;

- De huur, verhuur, lease, renting, operationele lease van personenauto's, lichte bestelwagens en allerhande transportmiddelen voor vervoer te land;

- het begeleiden van bedrijven op gebied van commercieel beheer en toegepaste marketing. Dit in het kader van de eigen doelstelling en in het bijzonder de mogelijkheden te werken met licentiehouders- en nemers en franchiseovereenkomsten;

- het geven van opleidingen, verkooptechnieken en interne communicatietechnieken. In het bijzonder kan de vennootschap alle marketingactiviteiten opzetten, zowel voor eigen rekening als voor derden;

- het aangaan van leningen, alsook het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder het om even welke vorm, zich borg stellen voor derden, bestuurders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen;

- optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

- alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en ombouwen, verhuren, in huur nemen, ruilen en dit alles in de meest ruime zln, alsmede de handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen;

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten In rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn?

VIJFDE BESLUIT  SCHRAPPING VAN DE VERWIJZING NAAR DE ZAAKVOERDER(S) IN ARTIKEL 31 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de verwijzing naar de "zaakvoerder(s)" in artikel 31 van de statuten te schrappen en te vervangen door de verwijzing naar de "bestuurders".

ZESDE BESLUIT  AANPASSING VAN ARTIKEL 32 VAN DE STATUTEN INZAKE DE ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE

De vergadering besluit om artikel 32 van de statuten inzake de ontbinding en vereffening in één akte aan te passen als volgt:

"Artikel 32 : Ontbinding en vereffening in één akte

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de wettelijk voorziene voorwaarden.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf?

ZEVENDE BESLUIT : Machtiging

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om de genomen besluiten uit te voeren en om met name de nodige vermeldingen aan te brengen in het register van aandelen van de overgenomen vennootschap aangaande de intrekking en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie.

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot aile aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot In de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A:

Mevrouw Linda Martens.

Mevrouw Isabelle Vansteenkiste.

Mevrouw Eugénie Carrez.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Kurt Vuylsteke, te Kuurne

Bijlage :

i

Voor-

bohoudesi aan het Belgisch

Staatsblad



-expeditie van het proces-verbaal

- gecoördineerde statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

] ',

../

27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 21.06.2007 07263-0207-024
31/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.05.2006, NGL 28.07.2006 06572-4459-019
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 12.07.2005, NGL 27.09.2005 05740-2894-015

Coordonnées
VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM

Adresse
DOORNIKSEWIJK 110 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande