VENNOOTSCHAP DRS. JOB D. & MAES P.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VENNOOTSCHAP DRS. JOB D. & MAES P.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.589.180

Publication

09/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

0 In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





--; .,r~. ~ . _.._.... ._._^_ .~~

~ i~ ...,."

" . ~ ~.6,_ ; - - ~ -

t~...:..~^~a: . ; 9

jr~.~..r.S.~}A:..s~" ~!.s á ~ Y

~`.' z-.:" a .~" . :.,F.i s:7,,'1°: ,.a

3 D DEC. 2013 iietiffseM



Ondernemingsnr : 0479.589.180

Benaming

(voluit) : VENNOOTSCHAP DRS. JOB D. & MAES P. BVBA

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8670 Kokijde, Strandlaan 53

Onderwerp akte : - BEVESTIGING VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL -

KAPITAALVERHOGING  OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN -

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent VAN WALLEGHEM te Koksijde (Sint Idesbald) op twintig december tweeduizend dertien, en dragende volgende melding van registratie : "Geregistreerd vier bladen geen renvooien te Nieuwpoort op 23/12/2013 , Boek 5/116 Blad 79 vak 16. Ontvangen vijftig euro. De ontvanger ai Luc De Bergh adviseur ai dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VENNOOTSCHAP DRS. JOB D. & MAES P. BVBA" gevestigd te 8670 Koksijde, Strandlaan 53 met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen.

Zelfde maatschappij werd opgericht bij bij akte verleden voor Notaris Luc de M0elenaere, te Gullegem, op vijf februari tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig februari daarna, onder het nummer 20030226/0025006.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Luc de Mûeleneere, te Gullegem, op acht juni tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven juli daarna, onder het nummer 20040707/0100404.

En waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris Jan Boeykens, te Antwerpen, op vier december tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlag en tot het Belgisch Staatsblad van negen januari tweeduizend en zeven, onder nummer 2007010910005748.

EERSTE BESLISSING

BEVESTIGING VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering bevestigt de beslissing van de zaakvoerders de dato zeventien juni tweeduizend en negen om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8670 Koksijde, Strandlaan 53, zoals bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien augustus daarna, onder het nummer 2009081310116437.

En dienovereenkomstig aanpassing van artikel drie van de statuten :

Artikel 3 -- Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8670 Koksijde, Strandlaan 53.

Hij mag in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist door de wijziging van de statuten. De vennootschap zal eveneens zetels kunnen openen, mits naleving van de code van de medische plichtenleer en voorafgaande de goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad."

TWEEDE BESLISSING

Kennisname verslag bijzondere algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato twaalf december tweeduizend dertien waarbij werd beslist tot de toekenning van een tussentijds dividend aan de vennoten, de heer Job David en mevrouw Maes Petra, beiden voornoemd, van NEGENHONDERD EN TWAALF DUIZEND EUR (912.000,00 EUR) bruto, hetzij elk VIERHONDERD ZESENVIJFTIG DUIZEND EUR (456.000,00 EUR) bruto voor inhouding van de roerende voorheffing van tien procent.

Het verslag van de bijzondere algemene vergadering wordt aan ondergetekende notaris overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

DERDE BESLISSING

VERSLAGEN

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van de lezing van de verslagen door de _zaakvoerders_endoor Y_GD Be_drijfsrevlsoren.laurg._!'VBA,.v_ertegenwocrdigd.dooxsie.beeir_Jean-MichetDalle,__--Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

III 11111111 AI

Voor- eL'uikB - Vervolg

behouden aan het Belgisch bedrijfsrevisor, over de voorgenomen inbreng in natura van de netto-dividendvordering die de vennoten, zijnde de heer Job David en mevrouw Maes Petra, beiden voornoemd, hebben op de vennootschap voor een inbrengwaarde van ACHTHONDERD TWINTIG DUIZEND ACHTHONDERD EUR (820.800,00 EUR), hetzij elk VIERHONDERD EN TIEN DUIZEND VIERHONDERD EUR (410.400,00 EUR), de toegepaste methode van waardering en de als tegenprestatie verstrekte werkelijke vergoeding voor de inbreng.

Staatsblad Een exemplaar van voormelde verslagen zal samen met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veume.

Het verslag van VGD Bedrijfsrevisoren burg. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel Dalle, bedrijfsrevisor, de dato zeventien december tweeduizend dertien, besluit als volgt:

"7. BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VENNOOTSCHAP DRS. JOB D. & MAES P. BVBA" bestaat uit een inbreng van schuldvordering ten bedrage van vierhonderd en tien duizend vierhonderd euro (410.400,00 EUR) aangehouden door de heer David Job en de inbreng van schuldvordering ten bedrage van vierhonderd en tien duizend vierhonderd euro (410.400,00 EUR) aangehouden door mevrouw Petra Maes. Deze schuldvorderingen zijn ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

7.1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebracht bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

7.2. De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

7.3. Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van dé ingebrachte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Om de als tegenprestatie te verstrekken nieuwe aandelen te bepalen heeft ze enkel de fractiewaarde van de bestaande aandelen weerhouden vermits alle vennoten in dezelfde verhouding als hun bestaand aandelenbezit hun schuldvordering inbrengen. Hierdoor kunnen er geen verschuivingen ontstaan tussen de vennoten;

7.4. Rekening houdend met de weerhouden methoden van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuivingen kunnen ontstaan tussen de vennoten, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening er 31 december 2012 en de tussentijdse cijfers van de inbrenggenietende vennootschap;

7.5. ln deze omstandigheden zijn de weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen overeen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

7.6. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in totaal uit 8.212 aandelen van bvba "VENNOOTSCHAP DRS. JOB D. & MAES P. BVBA", zonder vermelding van nominale waarde waarvan 4.106 aandelen worden uitgereikt aan de heer David Job en 4.106 aandelen worden uitgereikt aan mevrouw Petra Maes.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1, eerste en tweede lid W. Venn. aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaaiverhoging van bvba "VENNOOTSCHAP DRS. JOB D. & MAES P. BVBA" in het kader van de toepassing van artikel 537 WIB92 en mag niet voor andere doeleinde worden gebruikt."

VIERDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met ACHTHONDERD TWINTIG DUIZEND , ACHTHONDERD EUR (820.800,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van etCHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EUR (18.592,00 EUR) tot ACHTHONDERD j`iEGENENDERTIG DUIZEND DRIEHONDERD TWEEËNNEGENTIG EUR (839.392,00 EUR) door het creëren Ivan achtduizend tweehonderd en twaalf (8.212) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezeifde rechten en voordeien bieden ais de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de Inschrijving, door de inbreng in natura van de netto-dividendvordering die de vennoten op de vennootschap hebben ten belope van ACHTHONDERD TWINTIG DUIZEND ACHTHONDERD EUR (820.800,00 EUR), hetzij ëlk VIERHONDERD EN TIEN DUIZEND VIERHONDERD EUR (410.400,00 EUR).

. En dit conform het nieuwe artikel 537 WIB92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013. pndergetekende notaris vestigt tevens de aandacht op het feit dat het kapitaal gedurende een periode van vier jaar te rekenen vanaf heden dient te worden behouden opdat men het nadien belastingvrij zou kunnen uitkeren. VIJFDE BESLISSING

Inschrijving op de kapitaalverhoging en valstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Zijn hier tussengekomen :







Magen biij liëtBérgiseTi Staats trad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

w;-behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

R

- De heer JOB, David Francis Ann, geboren te Biizen op negen april negentienhonderd negenenzestig (nationaal nummer : 69.04.09-195.42), echtgenoot mevrouw Maes Petra, wonende te 8670 Koksijde, Strandlaan 53.

- Mevrouw MAES, Petra Chantal, geboren te Tielt op negentien april negentienhonderd eenenzeventig (nationaal nummer : 71.04.19-042.34), echtgenoot van de heer Job David, wonende te 8670 Koksijde, Strandlaan 53.

Die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VENNOOTSCHAP DRS. JOB D. & MAES P. BVBA", en in te schrijven op de achtduizend tweehonderd en twaalf (8.212) nieuwe aandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van NEGENENNEGENTIG EUR VIJFENNEGENTIG CENT (99,95 EUR) per aandeel.

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, naar aanleiding van de inbreng in natura van de netto-dividendvordering die de vennoten, zijnde de heer Job David en mevrouw Maes Petra, beiden voornoemd, hebben op de vennootschap voor een totaal bedrag van ACHTHONDERD TWINTIG DUIZEND ACHTHONDERD EUR (820.800,00 EUR), hetzij elk VIERHONDERD EN TIEN DUIZEND VIERHONDERD EUR (410.400,00 EUR) werd volstort.

3. In ruil voor hun inbreng ontvangen :

- de heer Job David, voornoemd, vierduizend honderd en zes (4.106) nieuwe aandelen met dezelfde waarde en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf heden.

mevrouw Maes Petra, voornoemd, vierduizend honderd en zes (4.106) nieuwe aandelen met dezelfde waarde en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf heden,

4. De vergadering wordt voortgezet met toevoeging van achtduizend tweehonderd en twaalf (8.212) nieuwe

aandelen.

ZESDE BESLISSING

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverhoging van ACHTHONDERD TWINTIG DUIZEND ACHTHONDERD EUR (820.800,00 EUR)

daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ACHTHONDERD

NEGENENDERTIG DUIZEND DRIEHONDERD TWEEËNNEGENTIG EUR (839.392,00 EUR),

vertegenwoordigd door achtduizend driehonderd achtennegentig (8.398) aandelen zonder nominale waarde,

die ieder één/achtduizend driehonderd achtennegentigste (1/8.398ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

ZEVENDE BESLISSING

Wijziging artikel vijf der statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,

beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5  Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTHONDERD NEGENENDERTIG DUIZEND

DRIEHONDERD TWEEËNNEGENTIG EUR (839.392,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door achtduizend driehonderd achtennegentig (8.398) aandelen met stemrecht,

zonder nominale waarde, die elk één/achtduizend driehonderd achtennegentigste (1/8.398ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen. Zolang het kapitaal niet vol gestort is, is de inschrijver op aandelen verbonden door het

totaal bedrag van zijn aandelen.

De aandelen zijn op naam"

ACHTSTE BESLISSING

OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaak-voerder tot uitvoering van het genomen besluit en

vol-macht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd :

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

- verslag van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor

- coördinatie.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 24.06.2013 13199-0288-012
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 26.06.2012 12206-0067-012
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 29.06.2011 11217-0292-012
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 16.07.2010 10305-0234-012
13/08/2009 : KOA022069
08/07/2009 : KOA022069
22/07/2008 : KOA022069
31/07/2007 : KOA022069
09/01/2007 : KOA022069
28/07/2006 : KOA022069
14/12/2005 : KOA022069
20/06/2005 : KOA022069
26/02/2003 : KOA022069

Coordonnées
VENNOOTSCHAP DRS. JOB D. & MAES P.

Adresse
STRANDLAAN 53 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande