VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID 'AVIAKOM

Divers


Dénomination : VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID 'AVIAKOM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 845.176.242

Publication

23/04/2012
ÿþ"

IAod POF 11.1

111111.111jj11111111

NEERGELEGD

11, 04, 2012

8ECM10C KOOPHANDEL

TRIJK

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie rta neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij liéf 8éïgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tekst:

tis1 J146 . ott-let

Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AVIAKOM"

"AVIAKOM"

Vennootschap naar Russisch recht

Vennootschap is gezeteld te Rusland, 140180 Moskou regio, stad Zhukovsky,

Mayakovskogo straat, huis 3, ruimte 3

Filiaal is gezeteld te Luchthavenstraat I bus 9, 8560 Wevelgem, België

HISTORIEK:

1. De vennootschap werd voor 1992 opgericht als staatsbedrijf, Op 04,04.2003 werd het bedrijf omgevormd. Als gevolg van de reorganisatie is het bedrijf Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AVIAKOM" geworden. De vennootschap is ingeschreven in het handelsregister van Rusland onder het nummer: 1035002607760.

2. De maatschappelijke zettel is gevestigd te: Rusland, 140180 Moskou regio, stad Zhukovsky, Mayakovskogo straat, huis 3, ruimte 3.

3. Het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt 10.000 Russische roebels. De enige aandeelhouder is KLYUEV Boris Fedorovitch, wonende te Rusland, Moskou, Akademika Pilyugina straat 12, geb. I, ap. 172.

4, De doel van de vennootschap is het scheppen en produceren van de ruimtetoestellen, ruimtematerieel en ruimtetechnologieën, het schepen en de reconstructie van ruimte-infrastructuur in het kader van technische controle, reparaties, herstellingen en technische ondersteuning van systemen voor visuele weergave van de toestand van de buitenomgeving en van hard- en software voor trainingstoestellen gebruikt voor de luchtvaart en ruimtevaart bemanning. Bovendien is de doel van de vennootschap het wettenschappelijke onderzoek en de ontwikkeling in de natuur- en de technische wettenschappen, fabricage van metalen bouwconstructies en afgewerkte producten van metaal, montage en technisch onderhoud van machines, fabricage van toestellen en instrumenten voor meetcontrole, testen, navigatie, beheer in de Iuchtvaart en ruimtevaart, fabricage van luchtballonnen, zeppelins, zweefvliegtuigen en andere vliegtuigen zonder motoren, fabricage van helikopters, vliegtuigen en andere vliegapparaten, diensten i.v.mx montage, onderhoud, reparaties en herstellingen van vliegapparaten en motoren, fabricage van meubelen, algemene bouwwerken, montage van gebouwen, elektriciteitswerken, isolatiewerken, sanitairwerken, stukadoorwerken, montage van technische materieel, timmerweren, vloerbedekking en muurafwerking, schilder- en glaswerken, andere binnenwerken en afwerkingen, agentuur in de groothandel van energieproducten, ertsen, materialen en chemische stoffen, groothandel in niet-voedingsproducten, groothandel in machines en materieel, kleihandel in metaalconstructies, vluchtvracht, verhuur van luchttransport inclusief bemanning, diensten van expeditie, transport en opslag, opslag en warenhuizen, organisatie van transport, financiële bemiddeling, architectuur en ontwerp van industriële ruimten inclusief plaatsing machines en materieel, technische bouwkundige onderzoeken, testen en analyse van natuurkundige eigenschappen van materialen en stoffen, alsmede mechanische en elektrische karakteristieken van afgewerkte producten, andere werkzaamheden i.v.m. technische controles, testen en analyse, het drijven van handel en alle werkzaamheden die zijn verbonden met bedrijfsactiviteiten.

II, OPRICHTING FILIAAL:

1, De enige aandeelhouder van de vennootschap heeft op 1 november 2011 besloten in het kader van de uitbreiding van de samenwerking met een filiaal te openen.

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte NEERLEGGING HISTORIEK EN BESLISSING OPRICHTING BELGISCH FILIAAL

Achteraan is er getekend door de directeur van de vennootschap en het filiaal BELENKIY Alexander

Op de laatste blz. wart Luik B krméldeni. ho. darIgheld iran de instrumenterende notaris,-hetzij van de perso(o)n(en)"'

bavoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verssi : Naam en handla`<ening.

~

LezC - vervolg Mod PDF ~tt

2. Het filiaal draagt een naam: het bedrijfsfiliaa! van de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AVIAKOM", afgekort: het filiaal van "AVIAKOM".

3. De zetel van het filiaal is gevestigd te Luchthavenstraat I bus 9, 8560 Wevelgem, België.

4, Het filiaal begint op de datum van inschrijving ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Kortrijk.

111. BESTUUR

I. Tot bestuurder en wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch filiaal wordt benoemd: BELENK1Y Alexander wonende te Rusland, 1410I4 Moskou regio, Mytischy, Vera Volosjina straat 48, ap. 85,

2. De bestuurder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het te bereiken doel en om het filiaal te vertegenwoordigen en te verbinden in rechte en feite. De bestuurder mag algemene en bijzondere volmachten verlenen met recht van in de plaatsstelling.

IV. DOELSTELLING

Het Belgische filiaal heeft tot doel, in navolging van de moedermaatschappij, handel drijven en alles doen wat gepaard gaat met de uitoefening van die handel en bedrijfsactiviteiten en meer in het bijzonder, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, om het even welke handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

het scheppen en produceren van de ruimtetoestellen, ruimtematerieel en ruimtetechnologieën, het schepen en de reconstructie van ruimte-infrastructuur in het kader van technische controle, reparaties, herstellingen en technische ondersteuning van systemen voor visuele weergave van de toestand van de buitenomgeving en van hard- en software voor trainingstoestellen gebruikt voor de luchtvaart en ruimtevaart bemanning. Bovendien is de doel van de vennootschap het wettenschappelijke onderzoek en de ontwikkeling in de natuur- en de technische wettenschappen, fabricage van metalen bouwconstructies en afgewerkte producten van metaal, montage en technisch onderhoud van machines, fabricage van toestellen en instrumenten voor meetcontrole, testen, navigatie, beheer in de luchtvaart en ruimtevaart, fabricage van luchtballonnen, zeppelins, zweefvliegtuigen en andere vliegtuigen zonder motoren, fabricage van helikopters, vliegtuigen en andere vliegapparaten, diensten i,v.m. montage, onderhoud, reparaties en herstellingen van vliegapparaten en motoren, fabricage van meubelen, algemene bouwwerken, montage van gebouwen, elektriciteitswerken, isolatiewerken, sanitairwerken, stukadoorwerken, montage van technische materieel, timmerweren, vloerbedekking en muurafwerking, schilder- en glaswerken, andere binnenwerken en afwerkingen, agentuur in de groothandel van energieproducten, ertsen, materialen en chemische stoffen, groothandel in niet-voedingsproducten, groothandel in machines en materieel, kleihandel in metaalconstructies, vluchtvracht, verhuur van luchttransport inclusief bemanning, diensten van expeditie, transport en opslag, opslag en warenhuizen, organisatie van transport, financiële bemiddeling, architectuur en ontwerp van industriële ruimten inclusief plaatsing machines en materieel, technische bouwkundige onderzoeken, testen en analyse van natuurkundige eigenschappen van materialen en stoffen, alsmede mechanische en elektrische karakteristieken van afgewerkte producten, andere werkzaamheden i.v.m. technische controles, testen en analyse, het drijven van handel en alle werkzaamheden die zijn verbonden met bedrijfsactiviteiten.

V. BIJZONDERE BEPALINGEN

I. Het filiaal kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijke doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

2. l-let filiaal kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

VI. BOEKJAAR

Het boekjaar van het Belgisch filiaal loopt van 1 januari tot en met 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van inschrijving ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk tot 31 december 2013.

VIL ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt gehouden op laatste donderdag van februari van elk jaar.

VIII. JAARREKENING

De laatste jaarrekening van de vennootschap werd op 31 december 2011 opgesteld, gecontroleerd en

openbaar gemaakt volgens het Russische recht.

Achteraan is er getekend door de directeur van de vennootschap en het filiaal BELENKIY Alexander

4

V or-

41a len

a a het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luit( B versnelden : Recta : Maats~ en hceaanvgheid v,o rie instrumenterende notaris, hetzll van de perso(o)n(en) bevooç,d de rechtspersoon ta^n aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: t'laanl en haneteterung.

Coordonnées
VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID …

Adresse
LUCHTHAVENSTRAAT 1, BUS 9 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande