VENTOUX INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VENTOUX INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.023.132

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.03.2014, NGL 04.03.2014 14056-0173-009
08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.03.2013, NGL 06.03.2013 13055-0482-009
26/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.03.2012, NGL 22.03.2012 12066-0191-009
01/02/2011
ÿþ Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

17. 01. 2011

GritaCHTBANK

KOOPHANDEL KORTRIJK



IIII!MYIVWN11V1I111NIII

vi beha

aai

Bel. Staa

Ondernemingsnr : pg33, 013. --432_

Benaming

(voluit) : VENTOUX INVEST

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Hekkeniersstraat, 24, 8791 WAREGEM (BEVEREN-LEIE)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Blijkens akte ontvangen door Notaris Marc DE GOMME te Desselgem (Waregem), de dertiende januari, twee duizend en elf,

heeft de Heer SPEYBROUCK Rik-Roger, wonende te Waregem (Beveren-Leie), Hekkeniersstraat 24, een, burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht met de naam "VENTOUX INVEST'.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8791 Waregem (Beveren-Leie),, Hekkeniersstraat, 24.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintig duizend euro en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door twintig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de twintig aandelen werd door de Heer Rik Speybrouck ingeschreven in geld, aan de prijs van duizend:, euro per aandeel.

Alle en ieder van de aldus ingeschreven aandelen zijn volgestort door storting in geld voorafgaandelijk aan. de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, op een bijzondere rekening: nummer 068-8917778-13 bij Dexia Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 20 december 2010 afgeleverd bankattest, dat aan de akte gehecht is gebleven.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twintig duizend euro. Hel kapitaal is volledig: volgestort.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel:

Het eigen patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig, uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen zowel in roerende als in onroerende goederen.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot hei aankopen,; verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap zal bij middel van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke wijze mogen: deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel: nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk: doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar: maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij: door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de; statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de vennoten, die hun aantal en hun bezoldiging bepalen.

Het aantal zaakvoerders zal mogen verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de voorgeschreven vormen voorzien voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

In dit geval zal de termijn der functie, alsook de bevoegdheid van de nieuwe zaakvoerders bepaald worden. Werd als zaakvoerder aangesteld:

Heer SPEYBROUCK Rik, wonende te Waregem (Beveren-Leie), Hekkeniersstraat, 24.

De duur van zijn ambt is niet beperkt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

I

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Iedere zaakvoerder bezit, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, de meest uitgebreide macht om te handelen in naam van de vennootschap, in alle omstandigheden en om alle daden te stellen en verrichtingen toe te laten die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit werd bepaald bij artikel drie der huidige statuten, en die door de wettelijke voorschriften niet uitsluitend aan de algemene . vergadering worden voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zelfs aan derden zekere machten afvaardigen, op voorwaarde deze uitdrukkelijk te bepalen.

De jaarvergadering wordt uit volle rechte gehouden ten maatschappelijke zetel of in elk ander lokaal in de oproepingsbrieven vermeld, de eerste maandag van de maand maart om vijftien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Elke vennoot kan vertegenwoordigd worden op de vergadering door een gemachtigde, al dan niet vennoot.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gemachtigde, zoals in de statuten is bepaald. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en), de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle maatschappelijke lasten en afschrijvingen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Op deze winst wordt vijf ten honderd afgenomen tot het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer die reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar zij is echter weder nodig tot de algehele herstelling van die reserve, indien op een gegeven ogenblik om welke reden ook, van dit reservefonds werd gebruik gemaakt.

Het overige van de winst zal verdeeld warden volgens de beslissingen van de jaarvergadering.

De jaarvergadering zal eventueel mogen beslissen dat dit saldo in zijn geheel of gedeeltelijk zal besteed worden tot het vormen van een buitengewoon reservefonds of opnieuw zal overgedragen worden.

Evenwel zal bij uitkering rekening dienen gehouden met de wettelijke beperkingen terzake geldend, zoals geregeld bij artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening waargenomen worden door één of meerdere personen die de algemene vergadering zal verkiezen, welke vergadering tevens hun bevoegdheden zal bepalen en hun vergoedingen zal vaststellen. De benoeming van de vereffenaar(s) gebeurt onder voorbehoud of onder opschortende voorwaarde van de bevestiging van deze benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na delging van de schulden, lasten en vereffeningkosten, zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten in verhouding van het aantal aandelen waarvan zij eigenaar zijn.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De enige vennoot heeft, handelend als algemene vergadering de volgende beslissingen genomen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet:

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op één en dertig december twee duizend en elf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste maandag van de maand maart van het jaar twee duizend en twaalf.

Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ANALYTIEK UITTREKSEL.

Notaris Marc De Gomme te Desselgem (Waregem).





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte met aangehecht bankattest.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VENTOUX INVEST

Adresse
HEKKENIERSSTRAAT 24 8791 BEVEREN-LEIE

Code postal : 8791
Localité : Beveren
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande