VERBEKE JEFFREY

Divers


Dénomination : VERBEKE JEFFREY
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 847.105.849

Publication

08/10/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

x

Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ili i



I

i

II

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 9 SEP 2014

Gent Afd911-1

-" -- " -0e,griffiier--

i

g o

Ondernemingsnr : 0847.105.849

Benaming

(voluit) : VERBEKE JEFFREY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8480 Ichtegem, Engelstraat 105

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding-vereffening in één akte

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 22 september 2014, neergelegd voor registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERBEKE JEFFREY", gevestigd te 8480 lchtegem, Engelstraat 105, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Oostende), met ondernemingsnummer 0847.105.849.

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

1.1. Bijzonder verslag van het bestuursorgaan over het voorstel tot ontbinding en vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERBEKE JEFFREY" in één akte, met daaraan gehecht de staat van activa en passiva van de vennootschap per 17 september 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 181 §1, alinea 1 van het Wetboek van vennootschappen.

1.2. Verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor over de staat van activa en passiva van de vennootschap per 17 september 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 181 §1 alinea 3 van het Wetboek van vennootschappen.

2. Gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de besloten vennootschap met beperkte ! aansprakelijkheid "VERBEKE JEFFREY" en de eenvoud van de vereffening, toepassing van de mogelijkheid; geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 en de wet van 25 april 2014 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat dej vereffeningsprocedure betreft, en beslissing op heden tot ontbinding en vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERBEKE JEFFREY" in één akte.

Na vaststelling dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, beslissing tot de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERBEKE JEFFREY" met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

3, Na de rekeningen van de vereffening goed te hebben gekeurd, na kwijting te hebben verleend aan de, zaakvoerders zonder enig voorbehoud en na het verdelingsplan goed te hebben gekeurd inhoudende de; berekening van de in te houden roerende voorheffing en de berekening van het netto-aandeel van de vennoot; in de vereffening, beslissing, gezien het voorgaande, tot onmiddellijke sluiting van de vereffening, naar; aanleiding waarvan het resterend actief van rechtswege overgaat op de enige vennoot en vaststelling dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERBEKE JEFFREY" definitief opgehouden heeft te bestaan.

4. Neerlegging en bewaring van de boeken en bescheiden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERBEKE JEFFREY" gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: 8480 Ichtegem, Engelstraat 105.

Vaststelling dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

Volmacht op de bankrekening(en) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERBEKE JEFFREY" aan de heer COOLMAN Frederic, wonende te 8870 Izegem, Burgemeester: Vandenbogaerdelaan 41, teneinde desgevallend de roerende voorheffing te betalen en het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoot.

5. Bijzondere volmacht aan de heer COOLMAN Frederic, wonende te 8870 Izegem, Burgemeester vandenbogaerdelaan 41, teneinde alle formaliteiten inzake wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en, andere openbare diensten te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle;

benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/07/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*M*

8

1

r

Voor,

behouder

aan het

Belgisch

5taatsbiat

OE

Neperelegd ter grena van ce

rechtbank van koophandel Brugge 

op U ti 2412

Griffie

e grrft7er

' Ondernemingsnr F3 S i , 44, j e1jg Benaming

(voluit) VERBEKE JEFFREY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8480 Ichtegem, Engelstraat 105

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare, op 20 juni 2012, ter registratie op het registratiekantoor te Torhout aangeboden, dat er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door

De heer VERBEKE Jeffrey André Roger, geboren te Torhout op 5 juli 1977, rijksregisternummer

77.07.05-029.32, nummer identiteitskaart 591-5170313-24, ongehuwd en verklarende geen,

verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 8480 Ichtegem, Engelstraat' 105.

-- De vennootschap draagt de naam "VERBEKE JEFFREY",

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA te worden toegevoegd.

-r De zetel is gevestigd te 8480 Ichtegem, Engelstraat 105.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap: toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren; oprichten.

 De vennootschap heeft tot doel:

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

A. De uitbating van aile vervoer in al zijn vormen, zowel van zaken als van personen, zowel nationaal als internationaal, met motorvoertuigen of andere, zowel langs land-, zee- en luchtwegen, voor rekening van de vennootschap of voor rekening van derden, tegen vergoeding en in het algemeen alle hoegenaamde vervoerdiensten onder welke vorm dan ook, alsmede alle handel die met dit maatschappelijk doel verwant is. Het vervoer over de weg en in al zijn andere vormen van allerhande goederen en producten, het huren, verhuren en bevrachten van rollend- en alle andere materieel en alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op vervoerondernemingen en -aannemingen. Het stockeren van goederen en de behandeling van vrachten.

Alle activiteiten van taxichauffeur en personenvervoer, zonder enige uitzondering.

Uitbating van tankstations en de aan- en verkoop, in- en uitvoer van petroleumprodukten en hun synthetische equivalenten.

Het organiseren als agent bemiddelaar, makelaar, commissionair, concessionaris en promotor inzake alle; mogelijke handelsverrichtingen en meer in het bijzonder inzake goederenvervoer en verhuizingen. Dit alles in de meest uitgebreide zin.

B. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

C. Met toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest minimale zin, aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

D. Met verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

E. Net waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

F. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

G. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, verhuur, leasing, onderhoud en herstelling van voertuigen, zowel gemotoriseerde als niet-gemotoriseerde in alle mogelijke vormen en hun toebehoren zonder enige uitzondering.

H. Vervaardiging, transformatie, distributie, aan- en verkoop van voedingsmiddelen en dranken.

{, Vervaardiging, transformatie, distributie, aan- en verkoop van textiel, metaal, hout, bouwmaterialen en hun toebehoren in de meest ruime zin.

J. Vervaardiging, transformatie, distributie, aan- en verkoop van juwelen, sieraden, edelstenen en edelmetalen.

K. Recuperatie, transformatie, aan- en verkoop van recycleerbare materialen.

L. Het verrichten van alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de afbraak, het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing, de modernisering en de bouw van alle soorten onroerende goederen en kunstwerken. Het leveren van aannemingswerken zoals plafonnerings- en schilderwerken , timmer- en schrijnwerken, glaswerken, ruwbouwwerken, zink-, lood- en dakwerken, sanitaire werken, afbraakwerken, grondverzet, ruimen van bouwterreinen, bouwen van funderingen, optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, gevelwerken, plaatsen van vloer- en wandtegels, bevloeringswerken, elektriciteitswerken (inclusief werken als frigorist), plaatsen van zonnepanelen en warmtepompen, werken aan verwarmingsinstallaties en onderhoud, installeren van centrale verwarming en verwarming met gas, stukadoorswerken, activiteiten die tot de eindafwerking behoren en algemeen aannemer.

M. Uitbating van superettes en supermarkten.

N. Organisatie van markten en exploitatie van marktkramen en kermisattracties.

O. Uitbating van wasserijen voor particulieren en bedrijven, zowel voor wat betreft droogkuis, natte was, kledij en industrieel goed.

p. de verwezelijking van alle commerciële activiteiten zowel in het groot als in het klein van roerende en onroerende aard die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met horeca-uitbating, de catering, de inrichting van feestelijkheden, volksspelen, musea, tentoonstellingen en demonstraties ter bevordering van sport, cultuur en vrije tijd, het verzorgen en uitgeven van publicaties, de sponsering en het verstrekken van administratieve prestaties.

11. Voor eigen rekening:

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook; zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

-- De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voorde wijziging der statuten zijn gesteld;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

 Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vijftienduizend honderd éénentwintig (15.121) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vijftienduizend honderd eenentwintigste (1115.121518) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De Heer Jeffrey VERBEKE, voornoemd, schrijft in op vijftienduizend honderd éénentwintig (15.121) aandelen, door storting van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400.00

Eu~ ;

Alle aandelen zijn aldus volstort te belope van het wettelijk minimum.

Ais vergoeding voor de inbreng, worden de vijftienduizend honderd éénentwintig (15.121) aandelen, valstort zoals voormeld, toegekend aan de Heer Jeffrey VERBEKE,

 De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De heer Jeffrev VERBEKE, wordt aangesteld ais statutair zaakvoerder van de vennootschap. De Heer COOLNIAN Frederic Robert Fernand, geboren te Izegem op 1 augustus 1982, nationaal nummer 820801-17125, nummer identiteitskaart 590-9851185-85, wonende te 8870 Izegem, Burg. Vandenbogaerdelaan 41, wordt aangesteld ais tweede niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken warden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard, Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Interne bestuursbevoegdheid

iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een

0 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot hetABelgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

 Het boekjaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar,

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen,

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 30 juni 2014.

 De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand december om twintig uur (20h).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de tweede zaterdag van de maand december 2014. Overname verbintenissen

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

voor analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekeláre

Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERBEKE JEFFREY

Adresse
Zetel : 8480 Ichtegem, Engelstraat 105

Code postal : 8480
Localité : ICHTEGEM
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande