VERBEKE-VERSTRAETE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERBEKE-VERSTRAETE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.053.274

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.05.2014, NGL 25.06.2014 14217-0421-010
16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.09.2013, NGL 10.10.2013 13628-0078-010
07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 01.08.2012 12380-0153-009
22/09/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de watste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- titi IIIVIINII~NIII~INII~Y 111

behouden *11143273*

aan het

Belgisch

Staatsbiac

Ondernemingsnr : 0838.053.274

Benaming

(voluit) : Verbeke-Verstraete

ivectergelegd ter griffie Yen ee rechtbank van koophandel Brugge - atdelinç te Oostenae

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Vlinderstraat 2

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap : conclusies verslag bedrijfsrevisor

Uit een akte verleden door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op dertig juni' tweeduizend en elf, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA naar Belgisch recht met de naam "Verbeke-Verstraete" werd opgericht met een kapitaal van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, die volledig onderschreven en volgestort zijn.

Een uitgifte van deze akte werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel Brugge-afdeling: Oostende op 22 juli 2011, samen met het verslag van de bedrijfsrevisor over de opichting door inbreng in: natura.

De te publiceren conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld op 6 juni 2011, overeenkomstig; artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, luidt als volgt :

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & C° Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt , bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de inbreng in natura van het handelsfonds uit de splitsing van BVBA Verbeke , Verstraete Architecten bij de oprichting van: BVBA Verbeke , Verstraete, overeenkomstig artikelen 219 van het Wetboek van Vennootschappen dat:

de verrichting is onderzocht in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren die op inbrengen in natura van toepassing zijn, waarbij het bestuursorgaan evenwel: verantwoordelijk blijft voor de waardering van de ingebrachte deelneming evenals voor de bepaling van het: aantal van de aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgereikt;

de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid en is. van die aard dat ze voorziet in de behoefte aan informatie;

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch. verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de' inbreng in natura niet overgewaardeerd is; als vergoeding voor de inbreng in natura worden 200 aandelen: uitgegeven zonder vermelding van nominale waarde toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA Verbeke , Verstraete Architecten.

De aan ondergetekende toevertrouwde opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de. rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, het huidig controleverslag bevat geen "fairness opinion".

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van: Vennootschappen in het kader van de voorgenomen oprichting door inbreng in natura van BVBA Verbeke ,: Verstraete onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de voile splitsing van BVBA Verbeke,: Verstraete Architecten; het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Nielandt, Franken & C° Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt,

bedrijfsrevisor"

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, bestemd voor bekendmaking.

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

03/08/2011
ÿþ MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :@ 835? , 0 53, 02 7 4 Benaming

(voluit) : Verbeke-Verstraete

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Vlinderstraat 2

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap

Uit een akte verleden door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op dertig juni, tweeduizend en elf, blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA naar Belgisch recht met de naam "Verbeke-Verstraete" werd opgericht met een kapitaal van twintigduizend euro (¬ 20.000,00),: vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, die volledig onderschreven en; volgestort zijn.

Identiteit van de verschijnende partijen

De gesplitste vennootschap "Verbeke, Verstraete Architecten" met maatschappelijke zetel te 8400` s Oostende, Vlinderstraat 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer 0885.592.974. Vennootschap ontbonden zonder vereffening met het oog op splitsing door overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de naamloze vennootschap "Vedesco", met zetel te, 9000 Gent, Achilles Musschestraat 92, met ondernemingsnummer 0436.223.252 en door oprichting van deze vennootschap.

Oprichting

I. De gesplitste vennootschap maakt gebruik van de mogelijkheid van artikelen 675 en 758 van het Wetboek. van Vennootschappen om te splitsen door overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de' verplichtingen, aan een of meer bestaande vennootschappen en aan een of meer door haar op te richten vennootschappen. De vennootschap heeft tot splitsing besloten ingevolge de beslissing van de buitengewone, algemene vergadering, vastgesteld in de notulen, opgesteld door notaris Filip Van der Cruysse, te Lokeren, op dertig juni tweeduizend en elf.

Bijgevolg wordt het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van deze vennootschap: overeenkomstig voornoemd splitsingsvoorstel overgedragen na ontbinding zonder vereffening, dit als volgt:

De onroerende goederen van de vennootschap alsook bepaalde daarmee gerelateerde. vermogenselementen aan de NV "Vedesco", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Achilles Musschestraat 92, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0436.223.252.

De operationele activiteiten van de vennootschap door oprichting van de burgerlijke vennootschap " vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbeke Verstraete" tegen uitreiking aan haar aandeelhouders/vennoten van aandelen van voornoemde overnemende. vennootschap "Vedesco", alsook van deze vennootschap.

Na deze vaststelling heeft de vergadering verklaard de statuten van de vennootschap vast te stellen.

De te publiceren gegevens luiden als volgt:

ARTIKEL 1 : NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap draagt de naam "VERBEKE-VERSTRAETE". ARTIKEL 2  DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter' griffe van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De artikelen 39 ten vijfde en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de. opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 3 : ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Vlinderstraat 2.

De plaats van vestiging van de maatschappelijke zetel kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders worden gewijzigd, binnen het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied.

ARTIKEL-4_: DOEL.. _ .

blz. van Luik f3 vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- IIIIIII1M11),11a1M11111

behouden aan het Belgisch

Staatsbiac

Neaergelega ter griítge ven eue rechtbank van k" " " " -" ; dei Brugge -- " eling te Oocte

°P 2 J U ll N`Griffie

oe grvfl7eº%

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, o.m. door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, binnenhuisinrichting, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,00). Het is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

ARTIKEL 14 : BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen al dan niet vennoot (vennoten).

ARTIKEL 17 : EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

Zolang er één zaakvoerder is, zal deze alleen handelen en de vennootschap kunnen verbinden tegenover derden.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij met minstens twee gezamenlijk handelen en de vennootschap aldus kunnen verbinden tegenover derden.

ARTIKEL 20 : GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand mei om achttien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL 32 : BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) stelt indien wettelijk vereist een jaarverslag op waarin zij hun bestuur verantwoorden.

ARTIKEL 32 : BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van de winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. OVERGANGSBEPALING

Het eerste boekjaar begint uitzonderlijk op de datum van neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brugge van het onderhavige uittreksel en wordt op éénendertig december tweeduizend en twaalf afgesloten.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde vrijdag van mei van het jaar tweeduizend dertien.

BENOEMINGEN

Worden tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap: 1/de heer Verbeke Jacques, wonende te 8400 Oostende, Muscarstraat 34, 2/de heer Verstraete Johan, wonende te 8400 Oostende, Duinhelmstraat 21 en 3/mevrouw De Smet Nele, wonende te 1210 Brussel, Koningsstraat 266.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i

Volmacht werd verleend aan mevrouw Vercauteren Gertrude, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Damstraat 218, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en directe belastingen.

VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE VENNOOTSCHAP

Er werd vastgesteld dat de voornoemde gesplitste vennootschap met ingang vanaf dertig juni tweeduizend en elf ophoudt te bestaan.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, bestemd voor bekendmaking.

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de bedrijfsrevisor over de

oprichting door inbreng in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

07/05/2015
ÿþ"

e" l' lii Motl Word 11.1

11, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ,;.

na neerlegging ter griffie va

1 PPI rei mr3

Griffie Rechtbank Koophandel

s *15064958*Gent Afdepmffàostende

V Ondernemingsnr : 0838.053.274C------  "V

Ce TLJ

C; 'e e

X e

rmDe wl

e

te ` i

iii.+

0 c

.s

04

.9

04

04

el c,e rm

te Tij

e CU Ce

04

Op de laatste

met

Notaris te Vennootschap

genomen met publicatie in

te gaan tot de Wetboek van

van derden

en dat het

onder resterend

heeft bijgevolg

is en met voorwaarden

de Burgerlijke "VERBEKE -

zonder te over te

en keurt thans

per 31

de burgerlijke

"Moore

en passiva,

normen van uit de van andere die op

perso(o)n(en)

Benaming

(voluit) : "VERBEKE - VERSTRAETE"

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : te 8400 Oostende, Vlinderstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING  AFSLUITEN VEREFFENING

eDe

Nalgemene

CUregistreren,

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Frederik Tack, geassocieerd Wachtebeke op 21 april 2015 dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERBEKE - VERSTRAETE", met zetel te 8400 Oostende, Vlinderstraat 2 is bijeengekomen en volgende beslissingen heeft éénparighied van stemmen, overgemaakt ter registratie en waarvan het uittreksel enkel dienstig ter de bijlagen van het Belgisch staatsblad, luidt als volgt:

EERSTE BESLUIT:

vergadering beslist, gezien het feit dat de vennootschap geen activiteiten meer heeft, over vervroegde ontbinding van de vennootschap met toepassing van artikel 184 §5 van het Vennootschappen en spreekt haar definitieve ontbinding uit te rekenen vanaf heden.

zaakvoerders en vennoot hebben verklaard dat er op heden geen schulden zijn ten aanzien zodat geen gelden dienen geconsigneerd te worden.

De vergadering heeft tevens vastgesteld dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang titel in het vermogen van de enige vennoot overgaan, De terugname van het gebeurlijk actief gebeurt derhalve door de vennoten zelf.

De vergadering heeft vastgesteld dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en beslist de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Bijgevolg wordt geen vereffenaar benoemd.

Gelet op voorgaande vaststellingen en op het feit dat de enige vennoot vertegenwoordigd eenparigheid van stemmen heeft besloten, beantwoordt de voorgestelde ontbinding aan de bepaald in artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoot zelf.

Bijgevolg heeft de vergadering de vereffening gesloten verklaard, en heeft zij vastgesteld dat Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VERSTRAETE", definitief heeft opgehouden te bestaan.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering onderzoekt het verslag van de zaakvoerders van 10 april 2015, alhier bijgevoegd dat een toelichting geeft omtrent het besluit om tot de ontbinding van deze vennootschap gaan. De vergadering verklaart kennis te hebben gehad van dit verslag vóór het verlijden dezer dit verslag goed.

De vergadering onderzoekt vervolgens de staat van activa en passiva, alhier aangehecht, afgesloten maart 2015 die gevoegd is bij het verslag van de zaakvoerders en keurt deze staat eveneens goed.

Door de zaakvoerders werd de heer heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, die vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Stephens Verschelden, Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, vertegenwoordigt, aangewezen als bedrijfsrevisor teneinde verslag uit te brengen over de voormelde staat van activa waarvan het slot van het besluit letterlijk luidt als volgt:

"Uit de controtewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele

heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend."

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

DERDE BESLUIT:

De vergadering stelt het ontslag vast van de hierna genoemde zaakvoerders en verleent hen hierbij kwijting

en volledige ontlasting voor de door hen uitgeoefende opdracht, zijnde:

- De heer VERBEKE Jacques, wonende te 8400 Oostende, Muscarstraat 34.

- de heer VERSTRAETE Johan, wonende te 8400 Oostende, Duinhelmstraat 21.

- Mevrouw DE SMET Nele, wonende te 1030 Schaarbeek, Lambermcntlaan 94.

VIERDE BESLUIT:

De algemene vergadering spreekt ineens de afsluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de Burgerlijke

Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERBEKE -

VERSTRAETE" met zetel te met zetel te 8400 Oostende, Vlinderstraat 2 definitief opgehouden heeft te

bestaan.- _

De vergadering beslist tenslotte dat alle documenten en stukken van de vennootschap gedurende vijf jaar

zullen worden bewárard op volgend adres: Te 9180 Moerbeke (Moerbeke-Waas), Damstraat 220.

VIJFDE ENrIÀTSTE BESLUIT:

De algemene i;ergadering verleent bij deze bijzondere volmacht aan: mevrouw Gertrude Vercauteren,

rijksregisternuminer 52.04.04 294-27, wonende te Lokeren, Eekstraat 42, met mogelijkheid tot

indeplaatsstel ing, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondememingstoket en andere

formaliteiten te verrichten welke noodzakelijk zijn ingevolge huidige akte.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Frederik Teck

geassocieerd Notaris



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd: afschrift de dato 21 april 2015, staat van actief en passief, verslag van de zaakvoerder en verslag van de revisor.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERBEKE-VERSTRAETE

Adresse
VLINDERSTRAAT 2 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande