VERBOUWKANTOOR K

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERBOUWKANTOOR K
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.967.221

Publication

26/08/2011
ÿþLuik B i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

IMIVII Il 11111 U lii UI 11111I

*11131076*

Ondernemingsnr : 0475.967.221

Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

EL

3ISCH STA

18 -08--

DIRECT'

nESTLll.

'.J,LlaC DNNEERGELEGD



!011 20. [7, 2',":

4TSBLAD

IR

Rá=CF, F3Ar,. KC.irHA',1DEI. l'da:fûi7.=. I.; K



VERBOUWKANTOOR K

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Generaal Deprezstraat 145/1 - 8530 Harelbeke

FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 30 juni 2011, geregistreerd te Kortrijk, 1° Registratiekantoor, op 1 juli 2011, vijf bladen geen renvooien, Boek 949 blad 98 vak 11, Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a.Inspecteur (get) L.Vanheuverzwijn, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERBOUWKANTOOR K" met zetel te 8530 Harelbeke, Generaal Deprezstraat 145 bus 1, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de overnemende vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van de vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K" vooraf het volgende vast :

a) De zaakvoerders van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy" en "Verbouwkantoor K" hebben op 22 maart 2011 een fusievoorstel opgemaakt.

Dit fusievoorstel werd voor beide vennootschappen neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 28 april 2011 en deze neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 mei 2011, onder nummers 11070121 en 11070122.

b) Vervolgens heeft op datum van 11 juni 2011 de zaakvoerder van deze vennootschap een omstandig verslag opgesteld, waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake in artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen.

c) De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "bvba Piet Dujardin", zelf vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, heeft een schriftelijk verslag opgesteld op datum van 13 juni 2011, zoals bepaald in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag voor de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K" luiden als volgt :

" 7. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de fusie door overneming van de BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

VERBOUWKANTOOR K door de BVBA LINGERIE KATHY, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kan ik besluiten dat

1. Op basis van een waardering gebaseerd op een eigen vermogensbenaderende waarde zoals deze blijkt uit de tussentijdse staat van actief en passief per 31 december 2010 voor de BVBA LINGERIE KATHY en op basis van anderzijds een eigen vermogensbenaderende waarde op basis van een staat van actief en passief per 31 december 2010 voor wat betreft de BVBA VERBOUWKANTOOR K, een waarde per aandeel wordt bekomen van respectievelijk 10,6250 EUR en 85,00 EUR. Op basis van de voormelde waarden wordt navolgende ruilverhouding voorgesteld : 8 aandelen van de BVBA LINGERIE KATHY voor 1 aandeel van de BVBA VERBOUWKANTOOR K.

De gehanteerde waarden voor de bestaande aandelen van de betrokken vennootschappen zijn niet gesteund op bedrijfseconomisch aanvaardbare waarderingsmethoden, aangezien enerzijds voor wat betreft de BVBA LINGERIE KATHY rekening houdend met de aanschafwaarde van het onroerend goed, de geboekte afschrijvingen en de evolutie van de vast goedprijzen heel waarschijnlijk een latente meerwaarde rust op het inbegrepen onroerend goed en anderzijds voor wat betreft de BVBA VERBOUWKANTOOR K rekening houdend met de aanschafwaarde van het materieel vast actief de geboekte afschrijvingen en rekening houdende met een normale levensduur en een restwaarde rusten er heel waarschijnlijk latente meerwaarden op het materieel vast actief Ik dien verder een voorbehoud te formuleren nopens een niet geboekte inningsrisico voor oude vorderingen bij de BVBA VERBOUWKANTOOR K dat kan geraamd worden op 4.000,00 EUR. Aangezien de eigendomsstructuur van de beide bij de verrichting

betrokken vennootschappen gelijklopend is, zodat de respectievelijke rechten van de aandeelhouders niet materieel worden beinvloed en gelet op de goedkeuring van alle aandeelhouders van de betrokken vennootschappen, kan ik mij wel akkoord verklaren met de toegepaste waarderingsmethoden.

2. Er geen bijzondere problemen zijn geweest bij de waardering.

3. De overige inlichtingen die het fusievoorstel bevat, bevestigd werden door de

ingewonnen inlichtingen.

Wevelgem, 13 juni 2011

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

Vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin

Vertegenwoordigd door Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

d) De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K" heeft er zich van heeft vergewist dat, sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering, zich in de activa en passiva van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K" geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

De zaakvoerder van de overnemende besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Lingerie Kathy" heeft de zaakvoerder van deze vennootschap erover ingelicht dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy" sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en heden.

e) Het fusievoorstel en de verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor van beide bij de fusie betrokken vennootschappen werden in de agenda van de

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering vermeld, alsook de mogelijkheid voor de vennoten om deze stukken kosteloos te verkrijgen op de zetel van de vennootschap.

Nadat deze uiteenzettingen door de voorzitter voor waar en echtverklaard zijn door de vergadering, die zich als geldig samengesteld beschouwd en bekwaam om te beraadslagen nopens de bovenvermelde punten van de dagorde, neemt de vergadering, na beraadslaging, met eenparigheid van stemmen achtereenvolgens de volgende

besluiten : .

1. Na voorlezing door de voorzitter van het fusievoorstel en van de aanvullende verslagen, zoals hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K", door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy", bespreekt de vergadering deze documenten.

2. De algemene vergadering beslist de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, onder de opschortende voorwaarde dat de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy" eveneens besluit tot voornoemde fusie.

3. Bijgevolg zal, overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, geheel het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K", met alle rechten en plichten, overgaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy".

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2011 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy".

- Er zullen aan de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K" duizend zeshonderd (1.600) nieuwe aandelen in de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy" uitgereikt worden, naar verhouding van acht (8) nieuwe aandelen tegen en (1) oud aandeel van de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K" .

- De vergadering besluit dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de

vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie zal gelden als kwijting (bij afzonderlijke stemming) voor het bmandaat van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 januari 2011 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

- De vergadering besluit dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van het aanvaarden van het fusievoorstel door de andere betrokken vennootschap.

- De vergadering besluit de zaakvoerder van de overnemende besloten Vennoot-

schap met beperkte aansprakelijkheid "Lingerie Kathy" te machtigen om de formaliteiten in verband met de fusie te vervullen.

- De ondergetekende notaris stelt vast dat als gevolg van hetgeen hierboven uiteengezet en besloten werd, de fusie door overneming verwezenlijkt is en dat de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verbouwkantoor K"

opgehouden heeft te bestaan.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan

" Gevimar, Ruitersweg 76 te 8500 Kuurne, om alle formaliteiten inzake wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd : afschrift akte, verslagen.

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 07.06.2011 11152-0527-017
10/05/2011
ÿþ Mal 2.0

~ ó In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

z 8. 04. 2011

TRÊDHTBANK K ~ N~!

ràgM-~ i i@ ~~

Ondernemingsnr : 0475967221

Benaming

(voluit) : VERBOUWKANTOOR K

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Generaal Deprezstraat 145 bus 1 te 8530 Harelbeke Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het voorstel tot fusie door overneming van de BVBA VERBOUWKANTOOR K door de BVBA LINGERIE KATHY in het kader van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wim Dmeyere

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 01.06.2010 10143-0062-017
04/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 27.05.2009 09170-0088-015
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 12.06.2008 08226-0401-009
19/02/2008 : KO152808
07/09/2007 : KO152808
01/08/2006 : KO152808
29/09/2005 : KO152808
28/10/2004 : KO152808
21/11/2003 : KO152808
03/10/2003 : KO152808
25/07/2002 : BG095447

Coordonnées
VERBOUWKANTOOR K

Adresse
GENERAAL DEPREZSTRAAT 145, BUS 1 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande