VERCLAU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERCLAU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.147.646

Publication

11/07/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mal Waal 11.1

Voor. behoud aan he Belgtsc Staatsbl.

11\1191191

Griffie Rechtbank Koophandel

, Ondernemingsnr : 0844.147.646 Benaming

(voluit) VERCLAU

(verkort):

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Achterstraat 15 - 8480 Eemegem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming en ontslag zaakvoerder

Volgens bespreking van de buitengewone algemene vergadering wordt Geldhof Claude, Achterstraat 15, 8480 Eernegem benoemd tot zaakvoerder vanaf 01/01/2014.

He onslag van zaakvoerder Vandewiele Veronique vanaf 01/0512014 en het onslag van zaakvoerder Inge Smith vanaf 01/06/2014 worden aanvaard. Er wordt decharge verleent aan de uitgeoefende mandaten.

Zaakvoerder Inge Smith

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lie B vermelden " Recto Naam en hoeclanigneIcf van de instrumenterende notaris, nekij van de peiso(o)n(en) bevoegd de recht4orscon ton vanzlen van derden te verteenwoordigen

Verso Naam en bandtekening

06/06/2013
ÿþi

Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III III III III I II

*13085417*

i

111

meaelgele-12,ti te eït ita vt;in rechtbank vcn tecc9p.'enncla!

Grugge ,. ' " :t"3

7' 2 El 20130rïffie

¬ ?ndernemingsnr : 0844.147.646

Benaming

(voluit) : VERCLAU

(verkort) _

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Achterstraat 15 - 8480 Ichtegem (Eernegem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming onbezoldigd zaakvoerder

Volgens bespreking van de algemene vergadering wordt Inge Smith, Markt 7, 8480 Ichtegem, benoemd tot onbezoldigd zaakvoerder, dit vanaf 01/05/2013.

Vandewiele Veronique

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto ; Naam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/03/2012
ÿþmod 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergal-se ter gririk van d* rechtbank vaan koophandel Brugge - afdeling te OO8TF..NDE

°P 5 MARï ~~~

Ondernemingsnr : O "f Ç/ /I g < 6 fG

Benaming (voluit) : VERCLAU

Onderwerp akte :Oprichting - Vaststelling statuten - Benoeming statutaire zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joris Boedts met standplaats te Ichtegem (Eernegem) op 29 februari 2012, ter registratie neer te leggen op het kantoor der registratie Torhout;

dat door 1) de heer GELDHOF Claude Nestor, thans cngehuwd, geboren te Torhout op twee november negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te 8480 lchtegem (Eemegem), Achterstraat 15 en 2) Mevrouw VANDEWIELE Veronique Marguerite, thans ongehuwd, geboren te Torhout op negenentwintig april negentienhonderd eenenzestig, wonende te 8480 Ichtegem (Eemegem), Achterstraat 15, werd opgericht en vastgesteld de statuten van de volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

Rechtsvorm en naam; de handelsvennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en draagt de naam "Verclau".

Zetel: 8480 Ichtegem (Eernegem), Achterstraat í5.

Doel: de vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel;

- het uitbaten van een koerierdienst;

het verhuur van stallingen voor paarden en pony's, het verzorgen van deze dieren en het onderhoud van deze stallingen;

de organisatie van feestelijkheden en het verzorgen van animatie;

het voor eigen rekening aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

het voor eigen rekening aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen aankopen, huren en beheren teneinde hun doelstellingen te kunnen verwezenlijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag zowel In binnen- als in buitenland alle handelingen en verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, rcerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, samensmelting, inschrijving of op elke : andere wijze van samenwerking, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een : gedeelte van haar maatschappel jk doel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Achterstraat 15

8480 Ichtegem (Eernegem)

mod 11.1.



r Voorbehouden aan het

yd Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder in andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag zich voor deze vennootschap of derden borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt, De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunningfattest nodig is of waarvoor aan nog andere voorschriften of formaliteiten moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of nadat aan de desbetreffende voorschriften of formaliteiten zal zijn voldaan.

Duur: de vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Het maatschappelijk kapitaal: bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Op al deze aandelen wordt volledig in geld ingeschreven en wel als volgt

door de heer Claude Geldhof, voornoemd, ten belope van honderd vijfentachtig euro vijftig cent (185,50 EUR), waarvoor hij vergoed werd met één (1) aandeel;

door mevrouw Veronique Vandewiele, voornoemd, ten belope van achttienduizend driehonderd vierenzestig euro vijftig cent (18.364,50 EUR), waarvoor zij vergoed werd met negenennegentig (99) aandelen,

Zodat op alle honderd (100) aandelen werd ingeschreven.

Deze inbreng werd volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), hetzij op elk aandeel voor een gelijk deel, zodat de vennootschap op heden over een volstort bedrag beschikt van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) door storting van dit bedrag op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de KBC Bank, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2, vertegenwoordigd door haar kantoor te Ichtegem (Eernegem), Stationsstraat 75A, met rekeningnummer BE04 7310 2333 4131, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 29 februari 2012 afgeleverd bankattest.

Bestuur -- Bevoegdheden zaakvoerder  Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Mevrouw Veronique Vandewiele, geboren te Torhout op 29 april 1961, wonende te 8480 Ichtegem (Eernegem), Achterstraat 15, werd als statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd.

Zij verklaarde haar opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar mandaat.

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid,

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval er meerdere zaakvoerders zijn is evenwel de handtekening van twee zaakvoerders vereist voor de hierna vermelde akten

- alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen, zowel betreffende het huren als verhuren, en betreffende handelsfondsen;

- aile akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleend.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, ' van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

De jaarvergadering: zal elk jaar gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, op hetzelfde tijdstip.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, of op een andere plaats in dezelfde gemeente of stad aangeduid in de oproeping.

De algemene vergadering: De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel, hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproeping.

Aan de houders van aandelen en obligaties op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen wordt vijftien dagen voor de vergadering een per post aangetekende oproepingsbrief verzonden. De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten. Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld. Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene' vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet en in huidige statuten voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Elke op de algemene vergadering aanwezige vennoot of gevolmachtigde mag slechts drager zijn van één volmacht. De zaakvoerder kan de vorm en wijze van neerlegging van de volmacht vastleggen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief, de fax of de e-mail met wettige elektronische handtekening, waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening, Het instrumentum waarop de stem wordt uitgebracht moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden.

Het boekjaar: begint telkens op eenendertig december en eindigt op dertig december van het daaropvolgende jaar om 24.00 uur

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Verdeling liquidatiesaldo na vereffening: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten,

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, genomen met gewone meerderheid van stemmen, worden de andere goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet/moeten de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Eerste boekjaar: neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op dertig december tweeduizend en dertien om 24.00 uur,

Eerste jaarvergadering: zal plaatsvinden op de eerste zaterdag van de maand juni 2014 om 10.00 uur.

Voor ontledend uittreksel  notaris Joris Boedts te Ichtegem (Eernegem).

Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naah en randtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

19/07/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VERCLAU

Adresse
ACHTERSTRAAT 15 8480 EERNEGEM

Code postal : 8480
Localité : Eernegem
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande