VERCRUYSSE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERCRUYSSE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.586.256

Publication

22/04/2014
ÿþMod 2.0

it( ! ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~.. ,T;,r~

+'~~ ~.~_~i rt~ ~~,~~' d:"; i, ;-r y,

R av,~.~:E3~11; dj':. Tïs~.zt,+ i:4 02:?: íe.z:r;1Y.,

 9 APR. 201T

.

.-irbsifhtl ~



Ondernemingsnr : 0.431.586.256.

Benaming

(voluit) : VERCRUYSSE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Te 8630 Veurne, leperse Steenweg 16.

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 31 maart 2014 en geregistreerd als volgt: "Geregistreerd op het 1° hypotheekkantoor Veurne op 04 APR. 2014 - Bladen zes verzendingen: geen - Register 5 boek 444 blad 79 vak 6 Ontvangen registratierechten: Vijfitg euro (50 @) - De ontvanger - getekend - Rudy RYCX, geakteerd door notaris Frank Heyvaert te Veurne, dat volgende beslissingen telkens met eenparigheid van stemmen werden genomen:

1. De vergadering neemt kennis van en bespreekt de hierna vermelde stukken in' verband met de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura:

a) het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO BEDRÜFSREViSOREN", te Roeselare, vertegenwoordigd door de heer Bruno POUSEELE, bedrijfsrevisor, conform aan artikel 602 Wetboek van Vennootschappen, de dato 29 maart 2014;

b) het verslag van het bestuursorgaan de dato 29 maart 2014, conform aan artikel 602 Wetboek van. Vennootschappen, waarbij het bestuursorgaan voorstelt om gebruik te maken van de tijdelijke regeling opgenomen in artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen, dat voorziet in een verlaagd tarief van tien: procent (10 %) inzake roerende voorheffing van toepassing op in het kapitaal geincorporeerde dividenden.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"6. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV VERCRUYSSE, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de NV VERCRUYSSE verkregen hebben, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 180.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 180.000,00 EUR.

Bij het beeindigen van onze controlewerkzaamheid zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekenening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de factiewaarde en met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 820 aandelen van de NV VERCRUYSSE, zonder vermelding van de nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artitkel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader; van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging In de NV VERCRUYSSE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 29 maart 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE."

Beide verslagen worden niet aan deze akte gehecht, maar worden samen met afschrift dezer neergelegd op, de griffie van de rechtbank van koophandel

2. In toepassing van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen ingevoerd krachtens artikel 6 van de' Programmawet van 28 juni 2013, beslist de vergadering  in uitvoering van de beslissing van de bijzonder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111111)1,1,1,111111111111157

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering van 31 december 2013 -- tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng natura van het vorderingsrecht op het netto-dividend ten belope van honderd tachtig duizend euro (E

--4 180.000,00), waarbij een eerste maal het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met zevenenzestig duizend

zevenhonderd negenentachtig euro veertig eurocent (¬ 67.789,40) en een tweede maal met honderd twaalf

duizend tweehonderd tien euro zestig eurocent (E 112.210,60) door incorporatie van de uitgiftepremie.

3. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal voor een eerste maal te verhogen met zevenenzestig duizend zevenhonderd negenentachtig euro veertig eurocent (E 67,789,40) om het te brengen van tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00) naar honderd vierentwintig duizend zevenhonderd negenentachtig euro veertig eurocent (¬ 124.789,40) door creatie van achthonderd twintig (820) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, welke proportioneel worden toegewezen aan de bestaande aandeelhouders.

Deze nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande, en zullen in de winst delen vanaf de datum van de kapitaalverhoging, berekend pro rata voor het lopende boekjaar.

Deze eerste kapitaalverhoging geschiedt door inbreng in natura van het vorderingsrecht op het nettodividend ten belope van zevenenzesFig duizend zevenhonderd negenentachtig euro veertig eurocent (E 67.789,40) in de hiervoor vermelde verhouding, mits een globale uitgiftepremie van honderd twaalf duizend tweehonderd tien euro zestig eurocent (E 112.210,60).

4. Vaststelling van de realisatie van de eerste kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Beide aandeelhouders verklaren in te schrijven, op de achthonderd twintig (820) aandelen op naam in der hiervoor vermelde verhouding (of éénieder vierhonderd tien (410) aandelen) zonder nominale waarde en deze te volstorten door inbreng in natura van het vorderingsrecht op het netto-dividend ten belope van zevenenzestig duizend zevenhonderd negenentachtig euro veertig eurocent (¬ 67.789,40), mits de voormelde globale uitgiftepremie van honderd twaalf duizend tweehonderd tien euro zestig eurocent (E 112.210,60).

Het hierboven vermelde wordt door de algemene vergadering aanvaard en goedgekeurd.

De inschrijvers verklaren dat voorschreven vorderingsrecht op het netto-dividend niet het voorwerp uitmaakt van enig pand, betwisting, overdracht of inbeslagname.

5. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal voor een tweede maal te verhogen door incorporatie van de uitgiftepremie ten belope van honderd twaalf duizend tweehonderd tien euro zestig eurocent (E 112.210,60) om het kapitaal te brengen van honderd vierentwintig duizend zevenhonderd negenentachtig euro veertig eurocent (¬ 124.789,40) naar tweehonderd zevenendertig duizend euro (E 237.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

6. De vergadering stelt de realisatie vast van de tweede kapitaalverhoging ten belope van honderd twaalf duizend tweehonderd tien euro zestig eurocent (¬ 112.210,60) door incorporelle van de bestaande uitgiftepremie.

7. De vergadering past het artikel aan met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal, als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd zevenendertig duizend euro (¬

237.000,00) en is verdeeld in duizend vijfhonderd zeventig (1.570) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/duizend vijfhonderd zeventigste (111.570ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en volstort."

8. De vergadering verzoekt mij notaris bij proces-verbaal vast te leggen dat de Raad van Bestuur bij beslissing van 28 december 2011 heeft beslist om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam. Deze beslissing wordt bevestigd door deze vergadering.

Dientengevolge dient artikel 9, van haar statuten te worden aangepast alsvolgt:

"Op de zetel van de vennootschap wordt een register van de aandelen gehouden. De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving kunnen op vraag van de aandeelhouders certificaten worden afgegeven worden. De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van de inschrijving in het register van aandelen."

9. De vergadering beslist om het ontslag van Mevrouw BREMEESCH Hilda te aanvaarden. Bijgevolg kan zij ook haar mandaat ais gedelegeerd bestuurder niet meer uitoefenen. Er wordt haar volledige kwijting gegeven voor haar mandaten, welke eindigen op heden.

De vergadering beslist vervolgens de heer VERCRUYSSE Patrick te herbencemen als bestuurder.

Tevens beslist de vergadering tot bestuurder te benoemen: De heer VAN BELLINGHEN, Peter Florent, geboren te Veurne op twintig november negentienhonderd achtenzeventig, rijksregistemummer 78.11.20 12520, ongehuwd en bevestigend een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 8630 Veurne, Valkenstraat 5.

Zijn mandaat zal aanvang nemen op 1 april 2014.

Beide mandaten zullen eindigen in 2020.

10. De algemene vergadering verleent machtiging aan het bestuursorgaan voor uitvoering van de genomen beslissingen en voor de coördinatie van de statuten.

11. De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de BVBA KANTOOR VERCRUYSSE, te Veurne, leperse Steenweg 16, tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

SAMENKOMST RAAD VAN BESTUUR

Vervolgens beslist de voormelde Raad van Bestuur om samen te komen, waarbij ze beslist om de heer VERCRUYSSE, Patrick te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap. Zij verzoeken ondergetekende notaris om deze beslissing mee te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad.

" Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd door notaris Heyvaert te~Veurne op ongezegeld papier

om in het Belgisch Staatsblad ingelast te worden,

Frank Heyvaert

notaris

Hiermee tegelijkertijd neergelegd

- expeditie

- lijst met publicatiedata (artikel 75, 2' wetboek vennootschappen)

- gecoördineerde tekst der statuten

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van het bestuursorgaan

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2014 : VE030480
30/07/2012 : VE030480
04/10/2011 : VE030480
02/08/2010 : VE030480
08/07/2009 : VE030480
26/05/2009 : VE030480
29/07/2008 : VE030480
14/08/2006 : VE030480
25/01/2006 : VE030480
05/10/2005 : VE030480
03/08/2015 : VE030480
07/07/2004 : VE030480
25/06/2003 : VE030480
04/10/2002 : VE030480
18/04/2002 : VE030480
29/12/2001 : VE030480
18/02/1997 : VE30480
09/01/1997 : VE30480
30/06/1990 : VE30480
06/09/2016 : VE030480

Coordonnées
VERCRUYSSE

Adresse
IEPERSE STEENWEG 16 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande