VEREECKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VEREECKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.596.789

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 29.04.2014 14104-0051-016
15/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.03.2013, NGL 12.03.2013 13060-0600-014
25/01/2012
ÿþ4 Mec! worais.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN J11112 1111

0836.596.789 VEREECKE

iveoErge:c-gd ter griffie ven Ce rechtbank van koop,h,u , rt:`~

Brugge  i;>ag

°p 3 JAN. 2012

e prr>~f4ir

n.s, _~ r~ : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

i.:,;;'i 8400 Oostende, Pottenbakkerstraat, 11 bus D1

. i c i; i ddr ^si

lee. " Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op 26.05.2011, blijkt dat er in de pubicatie in het Belgisch Staatsblad van het uittreksel van deze oprichtingsakte op 09.06.2011, onder het nummer 11086033, een element van de oprichtingsakte niet gepubliceerd werd, namelijk dat het eerste boekjaar zal lopen tot en met 30 september 2012, en dat de eerste jaarvergadering aldus in 2013 zal gehouden worden.

Voor eensluidend analytisch uittreksel ----

(getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck)

" e vdeta ' Naam er 'rrtr., ~.'," , (en)

tievce:,d de . . _ .

sI~ ra 1 .;aarn ûn ha; ~. .% .

09/06/2011
ÿþ.

ilU mini jill ~i iu" 110033"

Mcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui

,veaergeiegd ter griffie van Ge

rechtbank van koc

Brugge - af ttig te Oosten

~p2 7 M 2011 Griffie Oe r]rvf>vpr

. ..

Ondernemingsnr

Benaming

{voluit) : VEREECKE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostende, Pottenbakkerstraat 11 bus Dl

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Ondergetekende Meester Pierre DE MAESSCHALCK, geassocieerd notaris ter standplaats Oostende, deel uitmakende van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een b.v.b.a., op 26 mei 2011, welke eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de heer Vereecke Michael, wonende, te Bredene, Oude Kreekweg 5, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht met de: naam "VEREECKE" met zetel te 8400 Oostende, Pottenbakkerstraat 11 bus Dl.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

De vennootschap heeft tot doel :

- De uitbating van alle vervoersdiensten in al zijn vormen, zowel van zaken, als van personen, zowel, nationaal als internationaal, met motorvoertuigen of andere, zowel langs land-, zee- en luchtwegen, voor. rekening van de vennootschap of voor rekening van derden, tegen vergoeding en in het algemeen alle hoegenaamde vervoerdiensten onder welke vorm dan ook, alsmede alle handel die met dit maatschappelijk doel verwant is, het vervoer over de weg en in al zijn andere vormen van allerhande goederen en producten, het huren, verhuren en bevrachten van rollend-en alle andere materieel en alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks berekking hebben op vervoerondernemingen en  aannemingen.

- Het stockeren van goederen.

- Het organiseren als agent, bemiddelaar, makelaar, comissionair, concessionaris en promotor inzake alle: mogelijke handelsverrichtingen en meer in het bijzonder inzake goederenvervoer en verhuizingen. Dit alles in: de meest uitgebreide zin.

- Alle verrichtingen met betrekking tot het goederen-of containervervoer langs de weg. - Alle verrichtingen en activiteiten van een verhuisonderneming.

- Alle verrichtingen en activiteitén van een koerierdienst.

- De organisatie van het vervoer en vervoerondersteunende activiteiten, het stouwerbedrijf en de goederen-

en containerbehandeling in het algemeen en namelijk het lossen, wegen , meten, stapelen, bewaken,

ontvangen, afleveren, bewerken, opslaan en verpakken van alle goederen.

- De vrachtbehandeling.

- De handel onder al zijn vormen.

- De aan-en verkoop evenals de in-en uitvoer en verhuur van om het even welke voertuigen, goederen, materialen, evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, roerende

"

vermogen.

- Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkunidg uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in roerende goederen, met uitsluiting van de handelen van vastgoedmakelaar.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel lin België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar-maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken, zij kan leningen of schulden aangaan bij derden en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig acht of wenselijk acht.

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur opgericht vanaf haar oprichting.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 20.000,00 ¬ , vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Lu;k B verrne den : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- behouden aan het Belgisch i Staatsblad

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort door de oprichter bij KBC op rekeningnummer: 738-0330832-84. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, aandeelhouders of niet, te benoemen

door de algemenevergadering der vennoten, deze bekrachtigt eveneens hun bezoldiging.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht van bestuur en beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen betrekkelijk het doel van de vennootschap. Zijn er meer dan één zaakvoerders dan heeft elk van hen de meest uitgebreide bevoegdheid zoals hiervoor bepaald..

Alles wat niet uitdrukkelijk door de wet of de onderhavige statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden behoort tot hun bevoegdheid.

De zaakvoerders mogen alle akten en daden stellen betreffende het dagelijks bestuur.

Zij mogen en zonder dat de volgende opsomming van beperkende aard weze:

Alle verdragen, overeenkomsten en alle akte aangaan voor het uitvoeren van alle ondernemingen en verrichtingen die de vennootschap aanbefangen, alle roerende en onroerende goederen in huur nemen of geven, aanwerven, afstaan en ruilen, geld lenen op lange of korte termijn bij wijze van kredietopening of anderzins, uitgenomen door obligatie - uitgifte, alle leningen en zakelijke rechten toestaan, alle hypothecaire en . andere waarborgen, zelfs met bepaling van dadelijke uitwinning toestaan en aannemen; verzaken aan alle voorrechten, hypotheekrechten en alle zakelijke rechten in het algemeen, handlichting met of zonder betaling geven alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen bevelen,onderschrijvingen, besiagnemingen, verzet of alle andere beletselen; ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen; alle rangafstanden te doen; de vennootschap tegenover derden beheren en besturen, vertegenwoordigen, de rechterlijke akten zowel als aanlegger dan verweerder, in naam van de vennootschap vervolgen; alle beslissingen, vonnissen, arresten, oordelen bekomen of ze doen uitvoeren, alle eisen inwilligen, dadingen erf compromissen aangaan over alle belangen van de vennootschap.

Bestemming winst - reserves.

Het boekjaar begint de eerste oktober en eindigt de dertigste september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van het verkrijgen door de vennootschap van de "

rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie der rechtbank van koophandel.

Op het einde van ieder dienstjaar zal het bestuur de inventarissen, de balans en de resultatenrekeningen

opmaken. De balans zal in het bijzonder en bij naam de schulden der vennoten jegens de vennoten vermelden. De balans wordt binnen de vijftien dagen na haar goedkeuring neergelegd ter griffie van de rechtbank van

" Koophandel van de zetel van de vennootschap waar elke belanghebbende ervan inzage zal kunnen nemen. Het Batig overschot van de balans, na aftrek van alle lasten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap.

Op deze nettowinst wordt jaarlijks vijf ten honderd voor de wettelijke reserve afgenomen. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het vennootschapskapitaal bedraagt.

Het saldo zal na aftrek voor de wettelijke reserve onder al de aandelen gelijkmatig worden verdeeld.

" De vennoten zullen nochtans in algemene vergadering mogen beslissen dat al of een deel van dit saldo zal besteed worden tot de vorming van een buitengewone reservefonds of op het volgend boekjaar zal overgedragen worden.

De beslissingen der vennoten worden in algemene vergadering met meerderheid van stemmen genomen.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de vennootschapsbelangen het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten vertegenwoordigde minstens één/vijfde van het vennootschapskapitaal.

Iedere zaakvoerder kan een algemene vergadering bijeenroepen, gericht aan de vennoten vijftien dagen voor de datum met aanduiding van de agenda door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Het opzenden van de bijeenroepingen moet niet bewezen worden indien al de vennoten aanwezig zijn.

De jaarvergadering zal plaats grijpen de eerste maandag van de maand maart om 10h en voor de eerste maal in het jaar 2012.

Zij zal plaats hebben in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aan te duiden in de bij een roeili ng sbrieven.

Benoeming:

Als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld de heer Vereecke Michael, voornoemd VOOR ONTLEDEND AFSCHRIFT.

P. De Maesschalck - Notaris te Oostende.

TERZELFDERTIJD HIERMEDE NEERGELEGD : GELIJKVORMIG AFSCHRIFT DER AKTE .

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : biaam en hoedanigheid van de instrumenterende notar=s: Netzij van de perso;oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vertzgenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
VEREECKE

Adresse
POTTENBAKKERSTRAAT 11, BUS D1 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande