VEREECKE KENNY

Société en commandite simple


Dénomination : VEREECKE KENNY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.119.093

Publication

16/06/2014
ÿþ Mod Wud 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

IVI i Y 1111

*141171 6*

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

JUNI 2014

Griffie

fdoling VEURNE

Ondernemingsnr : 0849.119.093

Benaming

(voluit) : Vereecke Kenny

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Koekelarestraat 50 te 8610 Kortemark

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benaming - adreswijziging

Uit de notuelen van de buitengewone algemene vergadering dd 01/05/2014 blijkt dat er met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

- Naamswijziging van de vennootschap in "Adviesburo Vereecke"

De maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen van 8610 Kortemark, Koekelarestraat 50 naar 8820 Torhout, Vredelaan 29 en dit vanaf 1 mei 2014.

Kenny Vereecke Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/10/2012
ÿþ-7

.-~,_-_-~-----=--"

~dwara 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

riEBROBLEO D TEE GRIS; BECETBANE: VAN KOOPHANDEL

2 8 SEP, 2012 NE

Voor-

behoude

aan het

Belgisci

Staatsbic

1Ii*IIiaIR1111e ea



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

,..~.~ ~,.._.

Ondememingsnr . ( , "I/t9 , c 3

Benaming

(voluit) : VEREECKE Kenny

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Koekelarestraat 50 te 8610 Kortemark

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte opsteld te Kortemark op 18/09/2012 dat

1, Een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht door.

1. De heer Vereecke Kenny, geboren te Torhout op 23/05/1985, nationaal nummer 85.05.23-329-25. 2.Mevrouw Versiyppe (ngríd, geboren te Diksmuide op 2611011958, nationaal nummer 58.10,26-340-71.

2. De vennootschap de naam 'Vereecke Kenny" draagt.

3, De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

4, De zetel gevestigd is te 8610 Kortemark, Koekelarestraat 50,

5, De vennootschap tot doel heeft:

De verzekeringsbemiddeling en het verstrekken van advies voor rekening van derden, in het bijzonder het

optreden als raadgever, verzekeringstussenpersoon of verzekeringssubagent, voor

verzekeringsmaatschappijen, bij geldplaatsingen, bij ontleningen en bij het afsluiten van verzekeringen van aile aard.

De verrichtingen omvattend daarnaast ook het opstellen van studies, het verrichten van arbitrage en dispatching, de expertise en de schaderegeling, en ook de aankoop, de verkoop en het beheren van verzekeringsportefeuilles,

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het verlenen van advies, administratieve prestaties, computerservices en andere zakelijke dienstverlening.

Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder, en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere.

Het beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, overeenkomstig de van kracht zijnde wetgeving en de van toepassing zijnde beroepsnormen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet

6. Het vermogen van de vennootschap 2.500,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen, onderschreven en volstort door voornoemde oprichters als volgt: de heer Vereecke Kenny 2.475,00 EUR en de mevrouw Verslyppe 25,00 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



7. De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn. Tot zaakvoerder-beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Vereecke Kenny. Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

8, Elk jaar op de laatste vrijdag van september om 20.00 u wordt de algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2014.

9. Het eerste boekjaar vangt aan vanaf het ogenblik dat de vennootschap begint te werken, zoals bepaald hiervoor en eindigt op eenendertig maart tweeduizend en veertien, Aile verrichtingen sedert één juli tweeduizend en twaalf worden in het eerste boekjaar opgenomen. De eerste Algemene Vergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien. Alle verbintenissen, en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, alsmede alle activiteiten ondernomen sinds één juli tweeduizend en twaalf door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.







Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 Armnes. iMoxdteur_.belge. Vereecke Kenny

Zaakvoerder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VEREECKE KENNY

Adresse
KOEKELARESTRAAT 50 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande