VEREENOOGHE-VANHULLEBUS

Divers


Dénomination : VEREENOOGHE-VANHULLEBUS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 534.874.430

Publication

12/06/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.t

"

ly t0l~~

.VeCferge#3gu ta( tri vile. rechtbank van tcoopha-rldat

Brugge -- afdeiino CrUs%eTtcte

IN1111~iui1308 89*umu~~imm~~

*

Ondememingsnr : 05 3 T 84y- 17L 3© Benaming (voluit) : L.V. Vereenooghe-Vanhullebus

MW 2013

GriffieriFa ryrf{rít+"

(verkort) :

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Brugse Heirweg 81

8211 Zedelgem (Aartrjjke)

Onderwerp akte : Landbouwvennootschap: oprichting

,. Er blijkt uit een akte opgemaakt door Notaris Stefaan Buylaert te Torhout op 23 mei 2013, neergelegd op dee Rechtbank van Koophandel vôôr registratie. Dat:

1) Er daar:

1. De heer VANHULLEBUS, Johan Luc, geboren te Varsenare op 30 november 1964, thans ongehuwd, wonende te 8211 Zedelgem (Aartrijke), Biesbeekstraat 9,

2. Mevrouw VEREENOOGHE, Inge Griet, geboren te Roeselare op 11 juli 1975, weduwe, wonende te 8211,: Zedelgem (Aartrijke), Brugse Heirweg 81,

= Een landbouwvennootschap werd opgericht.

2) Naam: L.V. Vereenooghe-Vanhullebus

3) Zetel: 8211 Zedelgem (Aartrijke), Brugse Heirweg 81

4) Doel:

Het doel van de vennootschap is:

- de exploitatie van een landbouwbedrijf te 8211 Zedelgem (Aartrijke), Biesbeekstraat 9, dat aan de heer' Johan Vanhullebus, voornoemd, in volte eigendom toebehoort en de exploitatie van een landbouwbedrijf te i' 8211 Zedelgem (Aartrijke), Brugse Heirweg 81 dat aan mevrouw Inge Vereenooghe, voornoemd, in volle eigendom toebehoort, alsmede de gronden welke in eigendom toebehoren aan ofwel één of meerdere vennoten ofwel aan de landbouwvennootschap zelf, alsmede de gronden welke de vennootschap of één of meerdere: vennoten pachten;

- Het uitvoeren van activiteiten en diensten verwant aan de landbouw;

- Het uitvoeren van loonwerken.

5) Duur: onbeperkt

6) Kapitaal: twintigduizend euro (¬ 20.000,00) vertegenwoordigd door achthonderd (800) gelijke aandelen! zonder aanduiding van nominale waarde.

ï Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in geld en dit ais volgt:

1) De heer Johan Vanhullebus, voornoemd, schrijft in op vierhonderd (400) aandelen, dewelke hij volledig' volstort door inbreng van een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00).

2) Mevrouw Vereenooghe Inge, voornoemd, schrijft in op vierhonderd (400) aandelen, dewelke zij volledig' volstort door inbreng van een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00).

7) Externe vertegenwoordiging

De beherende vennoten zijn ais college bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden

en in rechte.

8) Boekjaar:

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste; boekjaar vangt aan zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen om te eindigen op;. éénendertig december tweeduizend dertien.

9) De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste dinsdag van mei om negentien uur en voor het eerst tweeduizend en veertien.

10) Verdeling van de bedrijfsresultaten

De verdeling van de bedrijfsresultaten geschiedt ais volgt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblai

mod 11.1

Voor-bohiuden aan hot Belgisch Staatsblad

1. Met goedkeuring van de beherende vennoten kan de algemene vergadering besluiten het batig saldo, na toewijzing van de beloning aan de beherende vennoten volgens artikel 11 van deze statuten, geheel of gedeeltelijk reserveren.

2. Ingeval het batig saldo niet geheel wordt gereserveerd overeenkomstig het voorgaand lid, wordt het aan de aandelen toebedeeld tot beloop van ten hoogste de wettelijke intrest op het gestort kapitaal.

3. De rest wordt in voorkomend geval aan de beherende vennoten ter vergoeding van hun arbeid en aan de aandelen toebedeeld in een verhouding van hun arbeid

11) Vereffening

In geval van ontbinding om welke reden dan ook zijn de beherende vennoten die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering van de beherende en stille vennoten anders besluit.

De algemene vergadering van de beherende en stille vennoten kan te allen tijde een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan bij gewone meerderheid van stemmen. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk dan wel in college de vennootschap vertegenwoordigen, evenwel rekening houdende met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen inzake de benoeming van vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars en de wijze waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen, wordt openbaar gemaakt door voorlegging van een origineel van de akte en een uittreksel ervan, en bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

De vereffenaars hebben van rechtswege alle bevoegdheden van de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering van de beherende en stille vennoten anders besluit.

Zij dienen verder te handelen overeenkomstig de overige bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen omtrent de wijze en sluiting van de vereffening.

12) Deponering van het gestorte kapitaal: ondergetekende notaris bevestigt dat de som van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Landbouwkrediet.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 23 mei 2013

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VEREENOOGHE-VANHULLEBUS

Adresse
BRUGSE HEIRWEG 81 8211 AARTRIJKE

Code postal : 8211
Localité : Aartrijke
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande