VERENIGING TOT BEHOUD VAN DE STEDENBOUWKUNDIGE EIGENHEID VAN HET ZOUTE

Association sans but lucratif


Dénomination : VERENIGING TOT BEHOUD VAN DE STEDENBOUWKUNDIGE EIGENHEID VAN HET ZOUTE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 878.164.655

Publication

01/07/2014
ÿþ*14127175*

MON ITEUF

21 -06-

ISCH SI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, NEERGELEGD

BELGE Griffie Rechtbank Koophandel 1 8 «MN 2üill

2014 Gent Aelthe Brugge

MTSBLAD ne g rtffi ps



Benaming : Vereniging tot Behoud van de Stedenbouwkundige Eigenheid van het Zoute

Rechtsvorm: Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel lerspad 5

8300 Knokke-Heist

Ondernemingsnr: 0878.164.655

Voorwerp akte: Ontbinding en sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Sebastiaan Verbe te Antwerpen, vervangende zijn ambtgenoot Jan Boekens te Antwerpen, wettelijk belet, op 18 april 2014, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1/ Goedkeuring van de rekeningen van de vereffening afgesloten op 18/4/2014, en beslissing om de vereniging te ontbinden, nu het doel van deze vereniging zonder voorwerp is geworden en geen activiteiten in de vereniging werden uitgeoefend.

2/ Kennisneming van het ontslag van de bestuurders ingevolge de beslissing tot ontbinding, te weten:

1. de heer STOCKMANS Peter, wonende te 8300 Knokke-Heist, Fernand Séverinpad 16,

2. de heer BOEYKENS Jan, wonende te 9SW2SP London (UK), Warwick Avenue 7,

en beslissing om hen kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat zonder enig voorbehoud.

8/ Beslissing om tot vereffenaar te benoemen, met ingang van 18/4/2014: de heer BOEYKENS Jan voornoemd. Het mandaat van de vereffenaar zal onbezoldigd zijn.

4/ Toekenning aan de vereffenaar van de meest uitgebreide macht voor de uitoefening van zijn mandaat, zonder dat enige voorafgaande machtiging van de algemene vergadering zal vereist zijn; hij zal de vereniging in vereffening geldig vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, zonder tegenover derden zijn machten te moeten verantwoorden.

5/ Kennisneming van het verslag van de vereffenaar waaruit blijkt dat geen enkel financiële transactie in de vereniging heeft plaatsgehad en er geen schulden aan derden aanwezig zijn, en beslissing om over te gaan tot onmiddellijke sluiting van de vereffening.

6/ Vaststelling dat in het vermogen van de vereniging evenmin enig actief aanwezig is, zodat geen bestemming aan het vermogen moet worden gegeven.

7/ Ondergetekende notaris heeft de vergadering gewezen op de toepassing van artikel 25, tweede lid van de V&S-wet, dat bepaalt dat de vordering van schuldeisers verjaart na het verstrijken van vijf (5) jaar na de datum van bekendmaking van onderhavige beslissing aangaande de bestemming van het vermogen,

8/ Vaststelling dat Ingevolge de sluiting van de vereffening aan het mandaat van de vereffenaar terstond een einde is gekomen; beslissing om kwijting te verlenen aan de vereffenaar, voomoemde heer Boeykens Jan, voor de uitoefening van zijn mandaat, zonder enig voorbehoud.

9/ Machtiging van de heer Boeykens Jan, voornoemd, om de vereniging te vertegenwoordigen bij de Kruis-puntbank van Ondernemingen, ter griffie en bij het Ondernemingsloket.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Sebastiaan Verbed

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERENIGING TOT BEHOUD VAN DE STEDENBOUWKUNDI…

Adresse
IERSPAD 5 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande