VERGOBOEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERGOBOEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.070.647

Publication

25/04/2014
ÿþmad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

17 -04-

LGISCH ST1A

@.ÊRGELE:..

014 09. 04. 2014

RE

NK KOOPHANDEL

eLlRTRtJK...GjiLfie..

111111 lH II III 1IU I Ii

*14088740*

li B



lll

Ondememingsnr 0466.070.647

; etenaming (voluit) VE e G-0 f3 DEI<

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Gentstraat 179

8760 Meulebeke

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

BEVESTIGINGZETELVERPLAATSING - REGIME ARTIKEL 537 WIE192 KAPITAALS VERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - ACTUALISERING VAN DE STATUTEN AAN DE VIGERENDE WETGEVING - STATUTENWIJZIGINGEN

ER BLUKT UIT een proces-verbaal opgemaakt door Bart CLUYSE, notaris te PITTEM, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd 'Notaris Bart Cluyse', met zetel: te Pittem, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0502.854.532 op 27 maart 2014 geregistreerd te Geboekt te' Tielt, Registratiekantoor, zes bladen, geen verwijzingen, op 27 maart 2014. Reg.: boek: 441 blad: 90 vak: 2. Ontvangen: vijftig euro (50 EUR). Voor de adviseur ai, E.A. Inspecteur ai (getekend) De Backer 3.P., adm. Assistent, dat door de buitengewone: algemene vergadering van de enige vennoot van de Besloten Vennootschap me Beperkte Aansprakelijkheid VERGOBOEK,met zetel te 8760 Meulebeke, Gentstraat 179: ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummeri 0466070647, en BTW-nummer: 8E-4660707647, met eenparigheid van stemmeni volgende besluiten werden genomen.

EERSTE BESLUIT

De enige vennoot bevestigt dat de maatschappelijke zetel van de_vennootschap verplaatst is sinds 20 november 2003 van 8760 Meulebeke, Pittemstraat 32 naar 8760 Meulebeke, Gentstraat 179 blijkens beslissing van de algemene vergadering de dato 20i november 2003, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4, december 2003, onder nummer 03128105.

De vergadering besluit dat dienovereenkomstig artikel 2 van de statuten tevens:, dient te worden aangepast.

TWEEDE BESLUIT  KENNISNAME DIVIDENDUITKERING

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van he voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 20; december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van vijfennegentigduizend euro (95.000,00 EUR), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij negenduizend vijfhonderd eurol (9.500,00 EUR).

DERDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING CONFER ARTIKEL 537 WIB92 DOOR INBRENG IN NATURA

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld':

: door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Ftecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

inbreng in nature van de netto dividend-schuldvordering en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De vennoot heeft voorlezing van de besluiten van de bedrijfsrevisor:

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 20 maart 2014 opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN', te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet DUJARDIN luiden letterlijk als volgt:

6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA VER GOBOEK door inbreng in nature van een vordering die werd toegekend aan de heer Johan VERGOTE naar aanleiding van de doorgevoerde dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uftwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezig percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 85.500,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld. Wevelgem op 20 maart 2014, BVBA Bedrerevisorenkantoor Dujardin,Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van koophandel.

VIERDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING CONFER ARTIKEL 537WIB92

De enige vennoot besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het toegekende tussentijdse dividend, zijnde vijfentachtigduizend vijfhonderd euro (85.500,00 EUR) om het van negentienduizend euro .(19.00Q,00 EUR) . te brengen op honderd en vierduizend vijfhonderd euro

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 111

J

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

(104.500,00 EUR) door inbreng in natura van gemelde vordering op de vennootschap ingevolge het toegekende tussentijds dividend en dit zonder de uitgifte of creatie van nieuwe aandelen, met dien verstande dat de later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB92.

De enige vennoot beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds brutodividend, die hij heeft ten leste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIJFDE BESLUIT

Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is alhier opgetreden, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering zijnde een vordering van vijfentachtigduizend vijfhonderd euro (85.500,00 EUR) in de Vennootschap in te Brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort naar de bevoegde fiscale diensten.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime van zoals voorzien in artikel 537 WIB92, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzicht van de 5 voorbije boekjaren.

ZESDE BESLUIT: Vaststelling dat de kapitaalverhoging gerealiseerd is

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfentachtigduizend vijfhonderd euro (85.500,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd en vierduizend vijfhonderd euro (104.500,00 EUR) vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen op naam, zonder vermelding van de nominale waarde, die ieder één/tweehonderdvijftigste (1/250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLUIT - AANPASSING STATUTEN INGEVOLGE VOORMELDE BESLUITEN

De enige vennoot besluit dat rekening houdend met voormelde genomen besluiten de bestaande statuten als volgt dienen te worden aangepast.

Artikel 3, eerste lid van de statuten wordt volledig vervangen en zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 3 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8760 Meulebeke, Gentstraat 179."

Artikel 5, wordt volledig vervangen en zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 5 - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en vierduizend vijfhonderd euro

(104.500,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen op naam, zonder vermelding van de nominale waarde, die ieder één/tweehonderdvijftigste (1/2505te) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLUIT - Aan_passing en actualisering volgens de vigerende wetgeving

De vergadering besluit ingevolge de coördinatie van de vennootschapsrechtelijke bepalingen, de terminologie en de verwijzingen naar (de artikelen) van de Vennootschappenwet te schrappen in de statuten en te vervangen door de verwijzingen, de terminologie van het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en in het algemeen elle overbodig geworden bepalingen te schrappen en de statuten te wijzigen en te actualiseren volgens de vigerende wetgeving en dit alles zoals hierna bepaald:

1.) In artikel 1. van de statuten:

a) toevoeging in de derde zin van de woorden "het ondernemingsnummer", na de woorden "zetel der vennootschap,";

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

b) schrapping in de derde en laatste zin van de woorden "handelsregister" of de initialen "H.R." en vervanging ervan door de volgende woorden "rechtspersonenregister" of afgekort "RPR".

c) schrapping in de derde en laatste zin van de woorden ",gevolgd door het inschrijvingsnummer."

2) Artikel 3, eerste lid van de statuten wordt volledig vervangen en zal

voortaan luiden als volgt:

"Artikel 3 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8760 Meulebeke, Gentstraat 179."

3) Artikel 5 wordt volledig vervangen en zal voortaan luiden ais volgt:

"Artikel 5 - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en vierduizend vijfhonderd euro

(104.500,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen op naam,

zonder vermelding van de nominale waarde, die ieder één/tweehonderdvijftigste

(1/250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

4) In artikel 7, van de statuten:

a) schrapping in punt 1) van de tweede alinea van de woorden: "de bepalingen der gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen terzake" en vervanging ervan door de volgende woorden: "de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen";

b) schrapping in punt 2) van de tweede alinea van de woorden: "bij aangetekende brief", en vervanging door de woorden: "hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager"

c) schrapping in punt 2) van de tweede alinea van de woorden: "in artikel 126, tweede lid der gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" en vervanging ervan door de woorden "in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen";

5) In artikel 9. van de statuten:

Schrapping in de voorlaatste en laatste alinea van de woorden: "bij aangetekende brief", en vervanging door de woorden: "hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager"

6) Invoegen in artikel 14. van de statuten:

"Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

7) Toevoeging van een artikel 19bis van de statuten, inhoudende:

"Artikel 19 bis - Schriftelijke besluitvormina

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten warden verleden.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s), een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet 2enomen te zijn. Hetzelfde geldt,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

to. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4 ' " mod 11.1



... Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de één parige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties, alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

8) In artikel 20. van de statuten:

a) schrapping in de laatste alinea van de volgende woorden: "tenminste acht dagen" en vervanging ervan door de woorden: "tenminste vijftien dagen".

b) na de laatste zin de hierna vermelde bepalingen toevoegen:

"Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering."

9) In artikel 21. van de statuten: schrapping in de derde zin van de woorden "artikels 124bis en 48 der gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" en vervanging ervan door de volgende woorden "de artikelen 240 en 241 van het Wetboek van Vennootschappen".

10) In artikel 25. van de statuten: schrapping in de laatste zin van de woorden "de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen" en vervanging ervan door de volgende woorden "de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen".

11) In artikel 26. toevoeging in de derde alinea van de woorden "of opgevraagde" na de woorden "het bedrag van het gestorte".

12) Vervanging van de tekst van artikel 28. van de statuten door volgende tekst:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door cie voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient/dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten leste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten."

NEGENDE BESLUIT: MACHTIGING ZAAKVOERDER

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om voorgaande beslissingen uit te voeren.

TIENDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE

De enige vennoot geeft de notaris de opdracht tot de coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en verleent hierbij aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2011 : KO146308
06/09/2010 : KO146308
15/07/2009 : KO146308
03/07/2008 : KO146308
25/07/2007 : KO146308
27/07/2006 : KO146308
12/07/2005 : KO146308
12/07/2004 : KO146308
04/12/2003 : KO146308
16/07/2003 : KO146308
04/04/2003 : KO146308
01/09/2015 : KO146308
06/09/2016 : KO146308

Coordonnées
VERGOBOEK

Adresse
GENTSTRAAT 179 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande