VERHAEGHE PIET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERHAEGHE PIET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.518.120

Publication

30/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0543.518.120

Benaming

(voluit) Verhaeghe Piet

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Kloosterhof 5, 8554 Sint-Denijs

(volledig adres)

Onderwerp akte verslag Quasi-Inbreng

Neerlegging verslag quasi-inbreng d.d. 25/03/2014

Piet Verhaeghe

zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd:

bijzonder verslag van de zaakvoerder d.d. _ 25/03/2014

. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

SELGE NEERGELEGD

12 ME! 2014

2014

échtbank van KOOPHANDEL

Gent. afd. KORTRleriffip

ST' ATGal A-

11TEUR

2 -05-

RUE lopl

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/01/2014
ÿþMod2.7

E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Y.O.......-.-

NEERGELEGD

2 0. 12, 2013



RECH4KOOPHANDEL

iR1JK

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr :.7 ` 5( g ,f)

Benaming

(voluit) : Verhaeghe Piet

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : te 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Kloosterhof 5 Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Ellen TURPYN, te Zwevegem, op 18 december 2013, ter! registratie blijkt dat :

A. De heer VERHAEGHE Piet Siegfried, geboren te Zwevegem op 22 januari 1967, echtgenoot van mevrouw Debels Dorine Anna Roberta Agnes, wonende te 8554 Zwevegem (Sint Denijs), Kloosterhof 5.

B. Mevrouw DEBELS Dorine Anna Roberta Agnes, geboren te Waregem op 16 mei 1963 , echtgenote van

de heer VERHAEGHE Piet, wonende te 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Kloosterhof 5.

verklaren een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid op te richten met de naam « Verhaeghe Piet», met maatschappelijke zetel te 8554 Zwevegem

(Sint-Denijs), Kloosterhof 5, en een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro

(18.600,000 verdeeld in honderd zesentachtig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarop zij

in geldspeciën inschrijven tegen de prijs van honderd euro (100,000 per aandeel, volgestort ten belope van

één/derde, en bijgevolg voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00¬ ),

Te weten:

De heer VERHAEGHE Piet, voornoemd, voor drieënnegentig (93) aandelen.

Mevrouw DEBELS Dorine, voornoemd, voor drieënnegentig (93) aandelen.

Hetzij in totaal honderd zesentachtig (186) aandelen, vertegenwoordigend het volledige kapitaal.

De comparanten verklaren en bevestigen :

1) dat de inschrijving volgestort is ten belope van één derde zodat de vennootschap bijgevolg en van nu af: aan een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00¬ ) ter beschikking heeft;

2) dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbreng, vóér de oprichting van de vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting' geopend bij Bank J. Van Breda & C,. Een bewijs van die deponering wordt aan de notaris overhandigd om in: het dossier bewaard te blijven.

Artikel 1.: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Verhaeghe Piet".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de afkorting "B.V.B.A.".

Artikel 2.: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8554 Zwevegem (Sint-Denijs),Kloosterhof 5. De maatschappelijke zetel kan ten allen tijde bij beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden. Artikel 3. . Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, als' tussenpersoon, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

-Aannemer van metsel- en Betonwerken; Algemene bouwwerkzaamheden; Onderneming voor het optrekken van gebouwen, ruwbouw en onder dak zetten; Ruwbouw; Vloerbedekking en muurbekleding, leggen, van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen; Schoorsteen- en ovenbouw, vervaardigen en plaatsen van sierschouwen en andere versieringen van marmer of steen;

-Slopingswerken; Onderneming voor het plaatsen van afsluitingen; Voegwerken, reinigen en opknappen van gevels, bouwen van stellingen; Algemene aanneming van waterbouwkundige werken, van bijzondere grondwerken, van draineringswerken, van andere grondwerken; Algemene aanneming van wegenwerken en bouw van niet-metalen kunstwerken, van leggen van kabels en van diverse leidingen; Aanleg en onderhoud van, diverse terreinen; Verkeerssignalisatie; Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid, Thermische- en geluidsisolatie, waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer; droogmaken van gebouwen,; anders dan met teer en asfalt; Stukadoorswerken; Arduin- en marmerwerken, restauratiewerken, restauratie,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

van monumenten; Timmer- en schrijnwerk en metalen schrijnwerk; Glaswerken, Schilder- en behangwerk; Metaalconstructies en metalen kunstwerken Industriële pijpleidingen

en kanalisatie; Centrale verwarming, sanitair en lood-, koper- en zinkwerk; Speciale installaties, Elektrotechnische installaties; Diverse werkzaamheden;

-Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met het waterdicht en waterwerend maken van bouwwerken en de ontwikkeling, de productie, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het opslaan, de verdeling, de klein- en groothandel van de benodigde producten, materieel en alle accessoires, wisselstukken, onderdelen, componenten, en toebehoren, en alle aanverwante producten,

-Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de assemblage, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het opslaan, de verdeling, de herstelling, het slopen, de klein- en groothandel, het huren en verhuren, het leasen en in leasing geven van alle bouwstoffen, bouwproducten, ijzerwaren, plastiek, hout, afsluitingen, machines, voertuigen en materieel voor de bouwnijverheid en alle accessoires, wisselstukken, onderdelen, componenten, en toebehoren, en alle aanverwante producten, zowel nieuw als tweedehands.

-Het uitvoeren van aile activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de studie, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de overdracht, de verdeling, de organisatie van software, communicatie, informatica, automatisatie, en alle mogelijke internet toepassingen, tekenwerk, technische tekeningen en bouwstudies.

-het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

-het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

-het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vernield zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondémemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4.: Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

TITEL Il, - KAPITAAL- AANDELEN

Artikel 5.: Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Vanaf de oprichting is het bedrag van het kapitaal volstort ten belope van één derde hetzij ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00¬ ).

Artikel 6 : Beperkte aansprakelijkheid van de vennoten

Boven het bedrag waartoe de vennoten zich door de onderschrijving van aandelen verbcnden hebben, zijn deze vennoten niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap,

Artikel 11.: Overdracht van aandelen

Derden kunnen niet intekenen op nieuwe aandelen en de aandelen van een vennoot mogen niet worden overgedragen onder de levenden of niet overgaan wegens overlijden, dan nadat deze eerst aan de medevennoten onder dezelfde voorwaarden en aan de inkoopprijs zoals hierna bepaald aangeboden werden en nadat van dit voorkeurrecht door elk van hen afstand gedaan werd én dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drielvierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Het aanbieden van het voorkeurrecht en deze toestemming zijn eveneens vereist wanneer de aandelen aan de personen voorzien in artikel 249 lid 2 van het Wetboek van vennootschappen, worden afgestaan,

Weigering van toestemming is niet vatbaar voor enig verhaal.

De vennoten die zich verzetten tegen een afstand onder levenden of een overdracht van aandelen wegens overlijden, hebben drie maand tijd, te rekenen vanaf de dag van de weigering, om kopers ervoor te vinden. Bij gebreke hiervan zijn zij verplicht zelf deze aandelen in te kopen ofwel hun verzet in te trekken.

De inkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de laatst opgemaakte jaarrekening waarbij rekening wordt gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt, met de evolutie van het vennootschapsvermogen sedertdien en met het toekomstige rendement.

De prijs is betaalbaar ten laatste binnen het jaar te rekenen vanaf de dag van de inkoop.

In geen geval mag de afstanddoener de ontbinding van de vennootschap eisen.

TITEL Ill, - BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

Artikel 12, : Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen voor bepaalde of onbepaalde termijn en is steeds door haar afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

Artikel 13. Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14.: Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Artikel 15. : Bijzondere volmachten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

TITEL 1V, - CONTROLE

Artikel 18. : Controle van de vennootschap

Voor zover zulks door de vigerende - wetgeving wordt vereist, wordt de controle op de vennootschap

opgedragen aan één commissaris die wordt gekozen uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die

wordt benoemd voor een vemieuwbare termijn van drie jaar.

TITEL V. - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Artikel 19.: Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden de tweede maandag van de maand mei om negentien uur

(19u).

Valt de hierboven bepaalde datum op een zon- of wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur,

Artikel 20, : Oproeping

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet. De wijze van

bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering.

Artikel 21. : Buitengewone Algemene Vergadering

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap

zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal.

vertegenwoordigen.

Artikel 22, : Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in

België, zoals aangeduid in de oproepingen,

Artikel 23. : Bureau

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder.

De voorzitter van de vergadering kan een secretaris en eventueel één of meerdere stemopnemers

aanduiden, die geen van allen vennoten hoeven te zijn.

Artikel 24, : Beraadslaging - Besluiten

a) quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist.

b) besluiten

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet een

bijzondere meerderheid voorziet. De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de

algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 25. : Stemrecht - Stemkracht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Het uitoefenen van het stemrecht mag het voorwerp van overeenkomsten tussen vennoten uitmaken, zoals

bepaald in het Wetboek van vennootschappen

Artikel 26, : Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

e)Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b)Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in

onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle medeëigenaars,

c)Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d)Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

uitgeoefend.

Artikel 27. : Besluiten buiten de agenda

Over niet In de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle

aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste

instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 28. : Notulen

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen worden ondertekend

door de voorzitter, en eventueel door de secretaris en de stemopnemer(s), voorzover ze aangeduid zijn en door

de vennoten die dit wensen,

De notulen worden opgetekend in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

De afschriften of de uittreksels, die in rechte of voor andere instanties voorgelegd worden, moeten door één

zaakvoerder ondertekend worden.

TITEL VI. JAARREKENING - JAARVERSLAG - CONTROLEVERSLAG

Artikel 29. : Boekjaar - Jaarrekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van dat . zelfde jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

Artikel 30.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, liggen ter inzage van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene vergadering. Artikel 31,

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, en keurt al of niet de jaarrekening goed.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de vergadering drie weken uit te stellen. ln die hypothese is artikel 285 Wetboek van vennootschappen van toepassing. Na de goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder (en de commissarisrevisor, indien van toepassing).

Artikel 32.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming Is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de , bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

Artikel 37, : Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de , vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

111. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1) Eerste boekjaar en jaarvergadering Het eerste boekjaar begint op heden om te eindigen op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de tweede maandag van mei 2015 om 19uur.

3) Commissaris Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek van vennootschappen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen.

4) Volmacht Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan de Besloten ; Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ACCOUNTANCY VAN AS, met zetel te 8500 Kortrijk, Morinnestraat 1, of haar afgevaardigde(n) om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals ondememingsloketten, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de directe belastingen, en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, evenals andere formaliteiten zowel wat betreft' onderhavige akte als wat betreft alle latere wijzigingen.

5) Benoeming zaakvoerder En onmiddellijk hebben de comparanten, optredend als buitengewone algemene vergadering, het aantal zaakvoerders vastgesteld op één,

Wordt voor onbepaalde duur tot niet statutaire zaakvoerder benoemd: de heer VERHAEGHE Piet, voornoemd, comparant, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat als zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij er op de Algemene Vergadering anders wordt beslist.

6) Overname verbintenissen Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 oktober 2013 worden, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij voorliggende akte opgerichte vennootschap. Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt.

- VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL-

Bijlage :

- Uitgifte van de oprichtingsakte,

Opgemaakt door Ellen TURPYN, geassocieerd notaris te Zwevegem (Sint-Denijs)

Voor-

behouden

aan het

'Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blo-- van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.05.2016, NGL 15.06.2016 16181-0096-012

Coordonnées
VERHAEGHE PIET

Adresse
KLOOSTERHOF 5 8554 SINT-DENIJS

Code postal : 8554
Localité : Sint-Denijs
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande