VERHAEGHE SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERHAEGHE SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.994.533

Publication

19/06/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD Griffie Rechtbank Koophandel

1 0 JUN 2014

Gent Afdeecifeeugge

De gfiffier

Ondernemingsnr : 0508.994.533

Benaming

(voluit) : VERHAEGHE SOLUTIONS

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: POSTERULAAN 23, 8740 PITTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte: benoeming vaste vertegenwoordiger - ontslag/benoeming zaakvoerder

uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 2/6/2014

Benoeming van een vaste vertegenwoordiger in de betekenis van artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoot van de BVBA VERHAEGHE PIETER besluit met éénparigheid van stemmen tot de benoeming van de Heer Pieter Verhaeghe, wonende te 8670 Koksijde, Tennislaan 64/201 in de functie van "vaste vertegenwoordiger in de betekenis van artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen, teneinde het bestuursmandaat als zaakvoerder van de BVBA VERHAEGHE PIETER in de BVBA VERHAEGHE SOLUTIONS met maatschappelijke zetel te 8740 Pittem, Posterijlaan 23  Ondernemingsnummer 0508,994,5m waar te nemen en dit met ingang vanaf 2 juni 2014.

De vaste vertegenwoordiger is persoonlijk aansprakelijk voor de wijze van uitoefening van het' bestuurdersmandaat alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen.' De BVBA VERHAEGHE SOLUTIONS wordt gevraagd het nodige te doen aangaande de wettelijke publicatie.

De Heer Pieter Verhaeghe komt hier tussen en verklaart zijn mandaat van vaste vertegenwoordiger t& aanvaarden.

" De bijzonder algemene vergadering beslist om Pieter Verhaeghe, wonende te Tennislaan 64 bus 201,

8670 Koksijde, te ontslaan als zaakvoerder met ingang vanaf heden.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

De bijzonder algemene vergadering beslist om BVBA Verhaeghe Pieter (ON 0548.789.475), met maatschappelijke zetel te Tennislaan 64 bus 201, 8670 Koksijde, vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder ' Pieter Verhaeghe, te benoemen ais zaakvoerder met ingang vanaf heden.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

BVBA Verhaeghe Pieter, zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door

Pieter Verhaeghe

. ... ,......... ... ,..... . .. ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

men

26/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.03.2014, NGL 19.03.2014 14069-0308-010
10/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300223*

Neergelegd

08-01-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508994533

Benaming (voluit): VERHAEGHE SOLUTIONS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8740 Pittem, Posterijlaan 23

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op zeven

januari tweeduizend dertien dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichter:

De heer VERHAEGHE Pieter Achiel, geboren te Tielt op 15 november 1985, niet gehuwd, wonende te 8670

Koksijde, Tennislaan(Kok) 64 bus 201.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming:  VERHAEGHE SOLUTIONS .

Zetel: Posterijlaan 23 te 8740 Pittem.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Het verstrekken van informaticadiensten met betrekking tot webhosting, domeinnamen, websites, servers, e-commerce, SSL-certificaten, betaalplatformen; alsook alles wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

- Analyse, ontwikkeling en commercialisering van iedere vorm van software.

- Aanbieden van advertentieruimtes in websites en softwaretoepassingen.

- Groot- en kleinhandel in computers, randapparatuur en software, standaardprogrammatie.

- Groot- en kleinhandel in textielartikelen en confectie van textielwaren.

- Markering (bedrukken en borduren) van textielwaren.

- Groot- en kleinhandel in bedden, boxsprings, matrassen, lattenbodems, meubelen, bedtextiel, donsdekens en andere dekens en alle andere slaapcomfortartikelen.

- Groot- en kleinhandel in poetslappen, vliesdoeken, poets- en onderhoudsproducten, poetspapier, toiletpapier.

- Groot- en kleinhandel in verpakkingsmaterieel, zoals verhuis- en verpakkingsdekens, bindlinten en elastieken, sjorbanden, meubelkarretjes, verhuishoezen, - dozen en allerhande verhuismaterieel.

Deze handel kan zowel rechtstreeks, per postorder of online via internet gebeuren.

Handelsbemiddeling in al deze bovengenoemde activiteiten.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel te realiseren of de realisatie hiervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks haar onderneming uitbreiden of bevorderen.

Zij kan octrooien, brevetten en licenties aanwerven, verkopen, alsmede handelsmerken en fabrieksmerken rechtstreeks of onrechtstreeks uitbaten of participeren in vennootschappen met gelijkaardig doel.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volledig volgestort in geld. Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij KBC Bank.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de tweede zaterdag van de maand juni om veertien uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2013.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichter verklaart in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerder: De heer VERHAEGHE Pieter, voornoemd, is benoemd als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Volmacht:

De oprichter stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, die afzonderlijk kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de volmacht verleend wordt om alle formaliteiten op het gebied van inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen evenals bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren tegenover de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, namelijk de medewerkers van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Accountantskantoor D. Masschelein-Vandecandelaere , te Lendelede, en de heer Daniël Masschelein en mevrouw Lieve Vandecandelaere, beiden wonende te 8860 Lendelede, Groenstraat 1.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. zeven januari tweeduizend dertien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VERHAEGHE SOLUTIONS

Adresse
POSTERIJLAAN 23 8740 PITTEM

Code postal : 8740
Localité : PITTEM
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande