VERHELLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERHELLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.211.655

Publication

19/05/2014
ÿþ Mcd Word 11.1

rl~áilJ11 x - s..~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;MO

yNEERGELEGD

NiTEUR BE~~

0 9 -05- 201k

SCH STAr-à

28. 04. 2014

sB - v-~º% ~BAÓRTRI~Ke~~~l- a~e ~I~Z

I11N~~IIMN~I~I~I~INW~M

*14101 92*

BELG

Ondernemingsnr : 0427.211.655

Benaming

(voluit) : VERHELLE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hogeweg 85, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN -OMZETTING KAPITAAL IN EURO  KAPITAALVERHOGING (art. 537 WIB) - AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Lodewijk VERMEULEN te Menen op 17 april 2014, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERHELLE", met zetel te 8930 Menen, Hogeweg 85, onder meer volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT  SCHRAPPING VAN DE ZETEL UIT DE STATUTEN.

De vergadering besliste de zetel van de vennootschap niet meer in de statuten te vermelden,

Artikel twee van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De zetel mag verplaatst worden in België, zowel binnen het Vlaamse als het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij beslissing van de zaakvoerder, die in de bijlage van het Belgisch Staatsblad moet worden bekend gemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België ais in het buitenland, bestuurs- en uitbatingzetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder."

TWEEDE BESLUIT AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE

De nominale waarde van de aandelen werd afgeschaft, zodat de vennootschap vanaf 17 april 2014 beschikt over honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, ieder aandeel één/honderdste (1/100) vertegenwoordigend van het kapitaal.

DERDE BESLUIT VASTSTELLING VAN HET KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP IN EURO.

De vergadering stelde vast en bevestigde dat het kapitaal van de vennootschap vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (24.789,35 ¬ ) bedraagt.

VIERDE BESLUIT- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD.

De vergadering besliste het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeshonderd dertigduizend euro (¬ 630.000,00) om het kapitaal te brengen van vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 24.789,35) naar zeshonderd vierenvijftigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 654.789,35).

De vergadering besliste dat deze kapitaalverhoging verwezenlijkt werd door inbreng in geld en dat zij gepaard ging zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT INSCHRIJVING OP DE KAPITAALVERHOGING.

Op de kapitaalverhoging werd ingeschreven door Heren Ronald en Patrick VERHELLE, voor zeshonderd dertigduizend euro (¬ 630.000,00).

De inbrengers verduidelijkten dat voornoemd ingebracht bedrag verkregen werd ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van drie april tweeduizend veertien,

Ingevolge onderhavige inbreng werd het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering, onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, nadat het geblokkeerd werd op een bijzondere rekening op naam van;

de vennootschap. "

ZESDE BESLUIT VASTSTELLING KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelde vast dat de voormelde kapitaalverhoging van zeshonderd dertigduizend euro (¬ ` 630.000,00), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal gebracht werd op zeshonderd vierenvijftigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 654.789,35), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Op de laatste biz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

x el De vergadering beslist artikel vijf van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge "Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd vierenvijftigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (g 654.789,35), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, ieder aandeel een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigende."

ZEVENDE BESLUIT AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besliste volledig nieuwe statuten aan te nemen waarvan de belangrijkste bepalingen luiden als volgt.

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "VERHELLE".

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

Het fabriceren, het vervaardigen, de groot- en kleinhandel, de import en export, de verhuring, het monteren, plaatsen en herstellen en onderhouden, de vertegenwoordiging en de agentschappen van elektrische machines, toestellen en toebehoren voor handels- en nijverheidsdoeleinden met inbegrip van het plaatsen van verlichting en drijfkracht; pneumatische en hydraulische toestellen, werktuigmachines voor metaalbewerking, installaties voor klimaatregeling en ventilatie, warmteluchtapparaten, en luchtconditionering, landbouwmachines en toebehoren, materieel voor burgerlijke bouwkunde, hef- en transporttoestellen, herstellen van elektrisch materieel en motoren voor de nijverheid.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle roerende, onroerende, bank, handels, nijverheids, en financiële verrichtingen mogen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, of die nuttig zijn tot de uitbreiding van haar bedrijvigheden. Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die eenzelfde of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan.

De vennootschap kan functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur sinds zes mei negentienhonderd vijfentachtig. KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd vierenvijftigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 654,789,35), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel één/honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwcordigende.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De opdracht van een zaakvoerder kan steeds herroepen worden door de algemene vergadering,

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle hande-+lingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Iedere zaakvoerder moet tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder enkel zijn hoedanigheid van zaakvoerder bewijzen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste maandag van de maand september van ieder jaar, om zestien uur.

Vertegenwoordiging - Stemrecht

ledere vennoot mag stemmen in persoon of bij volmacht.

leder aandeel heeft recht op één stem.

iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op één mei van leder jaar en eindigt op dertig april van het daaropvolgende jaar,

WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, onkosten en afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt voorafgenomen :

- vijf procent bestemd tot het vormen van een wettelijk reservefonds.

Deze voorafname houdt op verplichtend te zijn van wanneer dit fonds tien procent van het kapitaal van de

vennootschap bereikt heeft.

Over de aanwending van het overige zal jaarlijks door de algemene vergade-'ring beslist worden,

De wettelijke bepalingen terzake zullen moeten nageleefd worden. Zij worden thans geregeld door onder

meer de artikelen driehonderd negentien en volgende van het wetboek van vennootschappen.

VEREFFENING

Bij de ontbinding van de vennootschap, door om het even welke reden, zal de vereffening verzekerd worden

door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), ten ware de algemene vergadering van de vennoten te dien

einde één of meervereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag van de schulden aan derden zal het batig saldo verdeeld

warden onder de vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel een gelijk

recht gevende.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(ondertekend door notaris Lodewijk Vermeulen te Menen)

Tegelijk hiermee neergelegd :

-Expeditie van de akte statutenwijziging;

-De gecoördineerde tekst der statuten.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/12/2013 : KO107887
06/12/2012 : KO107887
22/12/2011 : KO107887
29/12/2010 : KO107887
24/12/2009 : KO107887
29/12/2008 : KO107887
28/12/2007 : KO107887
27/12/2006 : KO107887
21/12/2005 : KO107887
03/01/2005 : KO107887
24/12/2003 : KO107887
27/12/2002 : KO107887
19/12/2001 : KO107887
11/01/2000 : KO107887
01/01/1997 : KO107887
01/01/1995 : KO107887
01/01/1989 : KO107887
01/01/1988 : KO107887

Coordonnées
VERHELLE

Adresse
HOGEWEG 85 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande