VERHELST FRESH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERHELST FRESH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.026.847

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.08.2014, NGL 20.08.2014 14441-0377-018
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 20.06.2013 13197-0218-016
02/08/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111









111191698

i f

Ondernemingsnr : o(M , ~r~ . ó41- PiemPu~i 70`.~

(voluit) : VERHELST FRESH

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 8920 Langemark - Poelkapelle (Langemark), Provincieweg 7 Onderin 3l:siio : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Luc Ghesquière te leper op 12 juli 2011, dragende volgende melding van registratie: "Geboekt zeven bladen een verzending te leper de 18 juli 2011 boek 176 blad 36 vak 5. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger a.i., (getekend) Jean-Pierre Lemaire.".

BLIJKT

Dat daarbij een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

1. Oprichters  Vennoten.

De heer VERHELST Geert Camiel, geboren te leper op 9 juni 1965, (identiteitskaart nummer 590-760342105 f rijksregister nummer 650609-455-03) en zijn echtgenote mevrouw VANACKER Magda Paula Cornelia, geboren te leper op 1 december 1966, (identiteitskaart nummer 590-7603403-841 rijksregister nummer 661201176-03), samenwonende te 8920 Langemark  Poelkapelle (Langemark), Provincieweg 7.

2. Naam-Rechtsvorm.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "VERHELST FRESH".

3. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8920 Langemark  Poelkapelle (Langemark), Provincieweg 7. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan , mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuurorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetets, filialen, agentschappen en depots in'Beigië en in het buitenland oprichten.

4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten. als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitstuiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

-Het uitbaten van een groot- en kleinhandel in aardappelen : zij mag daartoe de eigen kweek van aardappelen verrichten of laten verrichten, handelen en verdelen van plantgoed, het verstrekken van know-how terzake aan derden, het aankopen en verkopen van goederen, het sorteren, verpakken, schillen, versnijden, voorbakken en klaarmaken voor verwerking en consumptie.

-Nijverheid voor het bereiden van land- en tuinbouwproducten : omvat het schillen, het verwerken en bewaren van aardappelen, ajuinen en andere bolgewassen, alsmede het reinigen van- groenten.

-Groot- en kleinhandel, import en export van aardappelen, ajuin, voorgebakken friet, kroketten, vers of diepgevroren fruit en groenten.

-Tussenpersoon in de handel

-Onderneming voor goederenbehandeling met opslagplaatsen en magazijnen : omvat het laden, het lossen, het wegen, de bewaking, het opslaan en het verpakken van goederen.

-Uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, aanleg en onderhoud van diverse terreinen alsmede de aankoop, de in- en uitvoer, de distributie en verkoop, hetzij rechtstreeks hetzij als tussenpersoon van zaad- en pootgoed, tuingereedschap, omvattende planten en versieringen voor de tuin, meststoffen, phyto-farmaceutische producten, bijhorigheden, nevenproducten, en toebehoren.

Op de lac.tstc blz. van Luik B vermelden : Ftncts Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Ve co . Naam en handtekening.

-De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

-Het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

-Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

-In het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

-Alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

-Het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

-Projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedhandelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële; commerciële, 'financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking erván te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleén

" ~ maar bevorderend zijn'.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren

en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

e 5. Duur.

b " De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen van de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De oprichters hebben verklaard dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 12 juli 2011 en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

ó 6. Kapitaal - Maatschappelijk vermogen - Inbreng.

eqHet maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt VIJFTIG DUIZEND EURO (50.000 Eur). Het

o is vertegenwoordigd door vijftig (50) gelijke aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die

eq ieder één/vijftigste (1/50ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

: Op deze kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven als volgt :

-door de heer Geert Verhelst voornoemd voor vijf en twintig (25) aandelen;

-door mevrouw Magda Vanacker voornoemd voor vijf en twintig (25) aandelen;

r Totaal : vijftig (50) aandelen.

De inschrijvers hebben verklaard en erkend dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven volledig volstort is.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BNP PARIBAS FORTIS, zoalsblijkt uit het door voormelde financiële instelling op 12 juli 2011 afgeleverde attest. Dit wordt door de instrumenterende notaris, aan wie dit attest werd voorgelegd, bevestigd.

7. Bestuur en vertegenwoordiging  Controle - Benoeming van zaakvoerders.

Bestuursorgaan.

:r.73 De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

pq rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders wcrden benoemd door de algemene aandeelhoudersvergadering voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De algemene vergadering mag de zaakvoerders vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen, zowel voor de door hen verrichte prestaties als voor hun reis-, verplaatsingskosten en representatiekosten, welke onder de algemene kosten in rekening zullen gebracht worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd het bestaan van voormelde vergoedingen, eveneens een wedde en aanvullende voordelen in natura worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering zal worden vastgesteld.

Bestuursbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan, afzonderlijk optredend, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, al dan niet vennoot.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. ,Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt indien wettelijk vereist, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling conform artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene aandeelhoudérsvergadering steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechtelijke beslissing. in deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Benoeming, niet  statutaire zaakvoerders.

De oprichters hebben beslist dat de heer Geert Verhelst en mevrouw Magda Vanacker, beiden voornoemd benoemd worden tot eerste niet statutaire zaakvoerders en dit voor onbepaalde duur.

Zij hebben beiden hun mandaat aanvaard. Hun mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

8. Maatschappelijk boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

" 9 . Aanwending van de winst wettelijke reserve.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

10. Jaarvergadering

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni om 11 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering dé eerst onmiddellijk voorafgaande werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

11. Oproepingen - Toelatingsvoorwaarden  uitoefening stemrecht.

a) De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen worden per aangetekende brief, ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris of commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen

waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten. De vervulling van deze formaliteit is evenmin vereist in geval van vertegenwoordiging.

b) Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (eventueel een digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd minstens drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

c) Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

12. Verdeling saldo na vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de aandeelhouders verdeeld worden in verhouding tot hun

respectievelijk aandelenbezit, met dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

13. Volmacht.

De oprichters hebben een bijzondere volmacht gegeven aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm

van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Steyaert Ronny ACCOUNTANTS" te

leper om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de

inschrijving van de vennootschap bij de kruispuntbank voor ondernemingen en voor de aanvraag van een

ondernemingsnummer en een BTW  nummer .

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier ter inlassing in de bijlage tot het

Belgisch Staatsblad.

LUC GHESQUIERE

Notaris te leper

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte;

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : ga . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi; van de perso(o)c(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vera : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.08.2016, NGL 31.08.2016 16536-0156-019

Coordonnées
VERHELST FRESH

Adresse
PROVINCIEWEG 7 8920 LANGEMARK-POELKAPELLE

Code postal : 8920
Localité : Langemark
Commune : LANGEMARK-POELKAPELLE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande