VERHELST WOUTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERHELST WOUTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.912.728

Publication

02/12/2013
ÿþ~ ! Nioa worg s1.t

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

i

1

" 131 201*

Ondernemingsnr : 0524912728 Benaming

(voluit) : VERHELST WOUTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8210 Zedelgem, Koning Albertstraat 131

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verslagen met betrekking tot Quasi Inbreng

Controleverslag van Ruben Van lmpe, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de overdracht van vermogensbestanddelen aan de BVBA 'Verhelst Wouter' - quasi inbreng d.d. 15 mei 2013.

1H11

NacMrgelegd ter griffie van de rechtbank ven koophandel Brugge  afde 'º%' " ~ r .. . op 2 0 N 2e.

Griffie

P ryrr~np

Bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen d.d. 15 april 2013.

(get.) Verhelst Wouter, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302051*

Neergelegd

28-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524912728

Benaming (voluit): VERHELST WOUTER (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8210 Zedelgem, Koning Albertstraat 131

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Paul Lommée te Zedelgem op vijfentwintig maart tweeduizend dertien, eerstdaags te registreren, blijkt de oprichting der BVBA "VERHELST WOUTER" 1.VENNOTEN : De Heer VERHELST Wouter Hilaire, geboren te Torhout op vier september duizend negenhonderdachtenzestig, wonende te 8210 Zedelgem, Koning Albertstraat 131. Hij heeft rijksregisternummer 680904-209-95

2.NAAM en VORM: "VERHELST WOUTER", BVBA;

3.ZETEL: te Zedelgem (Veldegem), Koning Albertstraat 131

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

- Zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden, in België alsook in het buitenland, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, in aanneming, onderaanneming of in deelneming met derden alle handelingen of daden te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met alle bouwactiviteiten, alle aannemingswerken in de bouw en in het bijzonder alle stukadoorswerken, onder andere maar niet uitsluitend de vervaardiging van cement, van producten van vezelcement en van andere bouwmaterialen, de activiteiten van aannemer plafonneerder  cementwerker, van aannemer stukadoor, cementeer- en dekvloeractiviteiten, alle isolatiewerkzaamheden en stukadoorswerk, het aanbrengen van chape, het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk, het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten en het toezien op de bouwwerkzaamheden, alsook de handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel in hout en bouwmaterialen.

- De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderend zijn.

- De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

- Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg stellen voor derden, aandeelhouders en bestuurders, en hun voorschotten, leningen en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen ter zake.

- Het patrimonium gevormd door inbrengsten en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

- In België of in het buitenland, voor haar rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobiliaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing of valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

De vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen.

Zij mag op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies aangaan met gelijk welke andere handelsvennootschap of onderneming.

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branches van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijke doel te verwezenlijken.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR),volstort bij de oprichting ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) en verdeeld in 100 gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde

7.SAMENSTELLING : Inbreng door De Heer VERHELST Wouter, van ¬ 18.600,00 -, volstort ten belope van ¬ 12.400,00,-, vergoed door 100 aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot 100. 8.BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd : De heer Wouter Verhelst, wonende te 8210 Zedelgem (Veldegem), Koning Albertstraat 131, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. De statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Het mandaat is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bij ontslag of overlijden zal hij vervangen worden door mevrouw Lore Michèle Verhelst, geboren te Torhout op 7 juli 1979, wonende te 8210 Zedelgem (Veldegem) Kastanjedreef 1, die vanaf heden aangesteld wordt als opvolgend statutair zaakvoerder tot uiterlijk 15 december 2029, hier tussenkomend en die dit uitdrukkelijk aanvaard heeft.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de eerste eerste zaterdag van de maand mei om 15.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand mei van het jaar tweeduizend en vijftien om 15.00 uur.

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf één april tweeduizend dertien tot eenendertig december tweeduizend veertien.

Luik B - Vervolg

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 25 maart 2013, eensluidend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.05.2015, NGL 17.06.2015 15183-0510-011

Coordonnées
VERHELST WOUTER

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 131 8210 VELDEGEM

Code postal : 8210
Localité : Veldegem
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande