VERLIPRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERLIPRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.232.591

Publication

07/01/2014
ÿþ

mai



ttl1kL(tttELl111II1fltt1ttIME1lltI1I1IE

*iaooeza~

Voc behoi aan I Belgi: Staats

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0874.232.591

Benaming

(voluit) : VERLIPRO

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Provenplein 42 8972 Proven/Poperinge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor Meester Bruno Vandenameele, geassocieerd Notaris te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennoot-schap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aan-spral elijkheid "de Sagher & Vandenameele - Geassocieerde Notaris-sen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4; ondememingsnummer 0473.897.260, RPR leper, op 18 december 2013, blijkt

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid "VERLIPRO" met zetel te 8972 Proven (Poperinge), Provenplein 42, ingeschreven in het rechtspersonen-register te leper onder nummer 0874,232.591, met eenparigheid van stemmen beslist heeft

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves, zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergade-ring van de vennootschap, vijfenzeventigduizend negenhonderd tweeenveertig euro vijfenvijftig cent (¬ 75.942,55) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening, goedgekeurd naar aanleiding van de jaarvergadering uit 2012.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbare bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 Wetboek van vennoot-schappen, vijfenzeventigduizend negenhonderd tweeënveertig euro vijfenvijftig cent (¬ 75.942,55) bedraagt.

DERDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het verslag van het bestuursorgaan de dato 11 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividend-uitkering en kapitaalverhoging, overeenkomstig artikel 313 §1 van het Wetboek van Vennootschappen,

De buitengewone algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de integrale voorlezing van dit verslag .

De aandeelhouders, hier allen aanwezig zoals voormeld, verklaren voor-afgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te wensen formuleren. Ze verklaren ondergetekende notaris ervan te ontslaan de tekst van dit verslag hier in extenso over te nemen.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uit-kering van een tussentijds dividend voor een bedrag van vijfenzeventig-duizend achthonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 75.833,33).

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de ven-noten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn aandeel in dit tussentijdse dividend.

an de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering over-eenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het ka-pitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roe-rende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

VIJFDE BESLISSING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfs-revisor met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging, bevat-tende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeen-komstig artikel 313 §1 Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van voormeld verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor.

De aandeelhouders/vennoten, allen aanwezig zoals voormeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te heb-ben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te wensen formuleren. Ze verklaren ondergete-kende notaris ervan te ontslaan de tekst van dit verslag volledig voor te lezen en alhier in extenso over te nemen.

De conclusie van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor de dato 11 de-cember 2013 opgesteld door de Heer Bruno POUSEELE, bedrijfsrevisor bij de BV CVBA "BDO Bedrijfsrevisoren", luidt letterlijk als volgt:

"(...)5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA VERLIPRO, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA VERLIPRO zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussen-tijds dividend van netto 68.250,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 68.250,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussen-tijds dividend en van de opneming van het netto bedrag In het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitge-vaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de be-paling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

o) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 250 aandelen van de BVBA VERLIPRO, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natu-ra bij de kapitaalverhoging in de BVBA VERLIPRO en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 11 december 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE (...)".

Voormeld verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfs-revisor zullen met een uitgifte van dit proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, tot kapitaalverhoging met achtenzestigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 68.250,00) om het te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op drieënnegentigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 93.250,00), door inbreng in natura van vorderingen in rekening-courant ten belope van een totaal bedrag van achtenzestigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 68.250,00) voortvloeiend uit voormeld eer-der uitgekeerd bruto-dividend, onder aftrek van tien procent (10%) roe-rende voorheffing, en dit in twee fasen

-Eerste fase

Kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist tot een eerste verhoging van het kapi-taal, door niet-geldelijke inbreng, ten belope van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), om het van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) te brengen op vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) door uitgifte van twee-honderd vijftig (250) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelf-de rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen.

Op deze tweehonderd vijftig (250) nieuwe aandelen zal in natura wor-den ingeschreven tegen de totale prijs van achtenzestigduizend twee-honderd vijftig euro (¬ 68.250,00) , waarvan

- vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) zal geboekt worden als kapi-taal, zodat het kapitaal bij deze eerste kapitaalverhoging zal stijgen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), om het van vijfentwintigdui-zend euro (¬ 25.000,00) te brengen op vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), en

- drieënveertigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 43.250,00) zal ge-boekt worden als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort in natura ten belope van honderd procent (100%).

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

c e tweehonderd vijftig (250) nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de inbrengers als vergoeding voor de inbreng van de schuldvorde-ring, zijnde de vordering tot een dividenduitkering, die hij/zij lastens de vennootschap bezit.

Inschrijving en storting op de nieuwe aandelen

Zijn vervolgens tussengekomen, alle voormelde aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij elk een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten taste van de ven-nootschap, welke schuldvordering uitvoerig staat beschreven in voor-meld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren de aandeelhouders negentig procent (90%) van hun respectievelijke schuldvordering in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Als vergoeding voor deze Inbreng, waarvan de vergadering erkent volle-dig op de hoogte te zijn, worden aan de aandeelhouders, die aanvaar-den, de tweehonderd vijftig (250) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

aan de Henrik Lierman, voormeld, in ruil voor zijn inbreng in natura van zijn vordering op het netto-dividend ten belope van vierendertigduizend honderd vijfentwintig euro (E 34.125,00): honderd vijfentwintig (125) nieuwe aandelen,

aan Mevrouw VERMEULEN Rita Maria Comelia, geboren te Poperinge op 28 augustus 1964, wonende te 8970 Poperinge, Werf 123, in ruil voor haar inbreng in natura van haar vordering op het netto-dividend ten be-lope van vierendertigduizend honderd vijfentwintig euro (E 34.125,00): honderd vijfentwintig (125) nieuwe aandelen.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven volgestort is en wel als volgt:

.. in kapitaal ten belope van honderd procent (100%), hetzij ten belope van in totaal vijfentwintigduizend euro (E 25.000,00), en

- de daarbij horende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100%) hetzij drieënveertigduizend tweehonderd vijftig euro (E 43.250,00).

Oe vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorgaande boekjaren.

Vaststelling dat de eerste kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van vijfentwintigduizend euro (E 25.000,00) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op vijftigduizend euro (E 50.000,00), ver-tegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/vijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal.

Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening 'uitgif-tepremies'

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal drieënveertigduizend tweehonderd vijftig euro (E 43.250,00) te plaat-sen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de an-dere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen worden verminderd of opgeheven op de wijze vereist door het Wetboek van vennootschappen.

Tweede fase

Kapitaalverhoging

pe vergadering beslist tot een tweede verhoging van het kapitaal, door niet-geldelijke inbreng, ten belope van drieënveertigduizend tweehon-derd vijftig euro (E 43.250,00) om het te brengen van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) op drieënnegentigduizend tweehonderd vijftig euro (E 93.250,00) door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uit-giftepremie ten belope van voormeld bedrag.

Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder creatie van nieuwe aandelen.

Vaststelling dat de tweede kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat voormelde tweede kapitaalverhoging van drieën-veertigduizend tweehonderd vijftig euro (E 43.250,00) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op drieënnegentigduizend tweehonderd Jjftig euro (E 93.250,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/vijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal.

l

Voor-

>houden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast dat  aangezien negentig procent I(9O%).van'voorr eid tussentijds brûIo-dividend onmiddellijk terug werd ingebracht in het kapitaal van de vennootschap door voormelde inbrengen in natura  op dit vlak aan de bepalingen van artikel 537 WIB werd voldaan.

De vergadering erkent voor het overige volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorgaan-de boekjaren.

ZEVENDE BESLISSING

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen :met cie beslissin-gen die. voorafgaan') beslist de algemene vergadering tot wijziging van de tekst van artikel 5 van' de'statuten, hetwelk artikej vooi:taan zal luiden als volgt:

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap be-draagt drieënnegentigduizend tweehonderd vijftig euro (E 93.250,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/vijfhonderdste (11500ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris en de medewerkers van zijn notariskantoor alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te tekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkom-stig de wettelijke bepalingen terzake.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoe-ring van de genomen beslissingen. De vergadering verleent eveneens maohtiging aan het bestuursorgaan tot betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

TIENDE BESLISSING

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan boekhoudkantoor Quar-tus, Casselstraat 55 te 8970 Poperinge, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk op te treden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, inzake de inschrij-ving en wijziging van de vennootschap in de Kruispuntbank van Onder-nemingen en bij de fiscale administraties.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Bruno Vandenameele

Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging

- gecoördineerde statuten

- verslag bedrijfsrevisor

-verslag bestuursorgaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.01.2013, GGK 18.08.2013, NGL 17.09.2013 13584-0373-016
07/12/2011
ÿþr ~ - ~:;, ~ui.~!~t

*11184033*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

25 HM 2011

Ondernemingsnr : 0874.232.591

Benaming

(voluit) : VERLIPRO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Provenplein 42 te 8972 Poperinge/Proven

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING: wijziging boekjaar en datum jaarvergadering

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor Meester BRUNO VANDENAMEELE, geassocieerd Notaris met standplaats te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher & Vandenameele - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4, op 23 november 2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERLIPRO" met zetel te 8972 Poperinge/Proven, Provenplein 42, met eenparigheid van stemmen beslist heeft :

1) het lopend boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op 1 februari en af te sluiten op 31 januari van het daaropvolgend jaar.

De vergadering beslist artikel negenentwintig van de statuten aan te passen, overeenkomstig bovenvermeld besluit.

2) de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de tweede dinsdag van de maand juli om negentien (19) uur.

De vergadering beslist artikel elf van de statuten aan te passen aan bovenvermeld besluit.

3) tot volgende overgangsbepalingen:

1. De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2011, te verlengen tot en af te sluiten op 31 januari 2012.

2. De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 31 januari 2012, zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand juli van het jaar 2012, om negentien uur.

4) aan ondergetekende notaris Bruno Vandenameele alle machten te verlenen om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en in overeenstemming met de genomen besluiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

' "

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester BRUNO VANDENAMEELE

Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal houdende wijziging van statuten; - de gecoördineerde statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,à,

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 13.07.2011 11292-0549-017
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 19.07.2010 10320-0465-017
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 03.07.2009 09362-0382-016
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.07.2008, NGL 17.07.2008 08433-0212-016
25/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 03.07.2007, NGL 17.07.2007 07418-0331-017
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.01.2015, GGK 14.07.2015, NGL 12.08.2015 15420-0353-016
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.01.2016, GGK 12.07.2016, NGL 18.07.2016 16333-0580-016

Coordonnées
VERLIPRO

Adresse
PROVENPLEIN 42 8972 POPERINGE

Code postal : 8972
Localité : Proven
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande