VERMEBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERMEBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.161.569

Publication

07/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 02.01.2014 14001-0155-018
20/11/2014
ÿþ4 1<

111

Mod Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van e-a. e

`i,.Y.1 i40 Oi:

10 NOV. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0826.161.569

Benaming

(voluit) : VERMEBO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Branderstraat 4A, 8908 Vlamertinge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel fusievoorstel d.d. 07/11/2014

FUSIE=VOORSTEL

A, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERMEBO" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8908 Vlamertinge, Kleine Branderstraat 4A.

Vennootschap opgericht onder de naam "VERMEBO" bij akte verleden voor notaris Kristien Puype te Poperinge, op 25 mei 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 04 juni 2010 onder nummer 10080625, behoudens een correctie nadien, geen wijzigingen aan de statuten sedertdien.

Rechtspersonenregister nummer 0826.161.569, RPR Gent afdeling leper, BTW nr. 0826.161.569.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdvijftigduizend euro (250.000,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, volledig volgestort.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door de niet-statutaire zaakvoerder conform de oprichtingsakte:

-De heer Alexander Vermeersch

-Mevrouw Katrien Bouton

Hierna genoemd OVERNEMENDE PARTIJ ENERZIJDS

B. De naamloze vennootschap "IANDUYT', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8690 Alveringem, Lindemolen 3,

Oprichting gepubliceerd op 02 augustus 1990 nummer 712. Bij akte verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op 18 juni 2010 werden volledig nieuwe statuten aangenomen, gepubliceerd in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 juli 2010 onder nummer 07183958.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: 0440.973.480, RPR Gent afdeling Veurne, BTW-plichtig 0440.973.480.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd tweeënnegentigduizend honderd zeventien euro achtenveertig cent (192.117,48 EUR). Het is verdeeld in zevenhonderd vijfenzeventig (775) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch niet een fractiewaarde van één/ zevenhonderd vijfenzeventigste (1/775ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar raad van bestuur in overeenstemming met de benoeming bij bijzondere algemene vergadering op 23 juni 2014, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 juli 2014 onder nummer 14147570:

-de heer Alexander Vermeersch, gedelegeerd bestuurder en voorzitter

-mevrouw Katrien Bouton, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik vermeiden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hierna genoemd OVERGENOMEN (ONTBONDEN) PARTIJ ANDERZIJDS

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De overnemende en overgenomen partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

1.Artikel 676, 1° W. Venn. bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die al houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2.Artikel 682 W. Venn, die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand,

3.0e verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer leggen (artikel 693 Wetboek van Vennootschappen).

De vereiste voorwaarden, opdat er fiscale vrijstelling bij fusie is, zijn:

-de zetel (werkelijke en/ of statutaire) van de inbrengende vennootschap moet in de E.E.G. gelegen zijn.

-de inbreng moet, (eventueel) na aftrek van de op het tijdstip van inbreng door de inbrengende vennootschap verschuldigde sommen, uitsluitend vergoed worden door toekenning van aandelen, die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen, gebeurlijk samen met een vergoeding in geld.

-gans het bezit van de opgeslorpte vennootschap moet worden ingebracht, d.w.z. vergced worden met aandelen (buiten eventueel een kleine vergoeding in geld = hoogstens 1/10 van de nominale waarde van de aandelen)

-er moeten twee of meer vennootschappen bestaan met reeds een eigen activiteit gedurende een zekere tijd, opdat fusie mogelijk is.

-één of meer vennootschappen moeten verdwijnen, op de opslorpende vennootschap na.

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de nv "LANDUYT' overgaat naar de bvba "VERMEBO", voormeld.

Alle aandelen van de nv "LANDUYT" verenigen zich in handen van de bvba "VERMEBO", zoals vastgesteld in tussentijdse staat van activa en passiva per 30.09.2014.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

-de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

-het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

-het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

-in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

-alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypctheek bezwaren.

-het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

-projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedhandelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening ais voor rekening van derden ;

- het verhandelen, opslaan, stockeren, bewaren en vervoeren voor derden van granen, zaden, meststoffen,

veevoeders, kippevoeder, voedingsstoffen en alle landbouwproducten in het algemeen;

- de handel, zowel groot- als kleinhandel, import en export van en in granen en zaden, meststoffen,

veevoeders, kippevoeder, voedingsstoffen en alle landbouwproducten in het algemeen;

vermenging en fabricatie, opslaan, stockeren, bewaren en transport van granen en zaden, meststoffen,

veevoeders, kippevoeder, voedingsstoffen en alle landbouwproducten in het algemeen;

uitbaten van en maalderij en bloemmolens;

- de veeteelt, varkensteelt, zowel kwekerij als vetmesterij.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of

onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en

manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 2: Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap de 100% van de aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding - verslaggeving

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 oktober 2014. Er dient geen verslag overeenkomstig artikel 695 W,Venn. te worden opgemaakt.

Artikel 5: Motivatie

De overgenomen vennootschap heeft een deel van haar activiteiten overgedragen en één van haar active bestuurders heeft zijn mandaat stopgezet. De resterende activiteit leunt volledig aan bij de activiteiten van de ovememende vennootschap. De overnemende vennootschap heeft een kredietaanvraag lopen waarbij de kredietverlener de fusie vereist om het onroerend goed van de overgenomen vennootschap in dezelfde vennootschap als het krediet samen te brengen om als borg aangewend te worden.

Door de creatie van één vastgoedvennootschap ontstaat een optimale kredietwaardige en transparante structuur.

.. ~

Door het verdwijnen van één rechtspersoon worden er kosten bespaard, zijn er meer middelen ter beschikking om het vastgoedproject te realiseren en voorkomt men onderlinge financieringen en aanrekeningen,

Artikel 6: Belastingvrije reserves.

Advies CBN 2012111 d.d. 05/09/2012

In het kader van de fusie schrijft artikel 78, § 8 KB W.Venn. voor dat bij de opname van het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap in de boekhouding van de overnemende vennootschap, rekening moet worden gehouden met de fiscale samenstelling en kwalificatie van de bestanddelen van dit eigen vermogen ten name van de overnemende vennootschap.

Artikel 7: Dividenden.

Er zal naar aanleiding van de fusie geen dividend worden uitgekeerd.

Artikel 8: Aandelen-voordelen.

Er zal naar aanleiding van de fusie geen aandelen uitgegeven worden noch andere of bijzondere voordelen of rechten toegekend warden aan de leden van de bestuursorganen noch aan de vennoten van de overgenomen vennootschap.

Artikel 9: Ovam.

De fusie zal enkel doorgaan indien, voor zover nodig, alle verplichtingen met betrekking tot OVAM nageleefd werden. Voor de onroerende goederen in het Vlaams Gewest worden de vereiste attesten opgevraagd. Beiden vennootschappen bezitten en exploiteren onroerende goederen waarvoor verplichtingen inzake OVAM dienen nageleefd te worden,

De overgenomen vennootschap heeft volgend onroerend goed:

GEMEENTE ALVERINGEM -- eerste afdeling

Een woning en maalderij met magazijnen op en met medegaande grond, gelegen te Alveringem,

Undemolen 3 en +3, gekend volgens titels sectie C, nummers 740/Y/2, 7401X12, 737/H en deel van nummer 739/G, en gekend volgens recent kadastraal uittreksel sectie C, nummers 74016/3, 7401C/3 en 737/H, met een totale oppervlakte van negentig aren zeven en vijftig centiaren (90a 57ca),

Artikel 10: Fiscale uitwerking.

De bestuursorganen van beide vennootschappen verklaren dat het de bedoeling is dat de geplande

geruisloze fusie belastingneutraal verloopt bij toepassing van:

-De artikelen 117 en 120 Wetboek Registratierechten

-Artikel 211 WIB 1992

-Artikel 11 en 18, paragraaf 3 BTW-Wetboek

Het fusievoorstel wordt door de respectievelijke bestuursorganen ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel Gent afdeling leper en Veurne door elk der betrokken vennootschappen neergelegd.

De fusie zal enkel doorgaan indien, voor zover nodig, alle verplichtingen met betrekking tot OVAM nageleefd werden. Beiden vennootschappen bezitten en exploiteren onroerende goederen waarvoor werprichtingen inzake OVAM dienen nageleefd te worden.

Katrien BOUTON,

zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 07/11/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vert egen'.voardcgen

Verso : Naam en handtekening

07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 05.01.2015 15001-0376-018
21/01/2015
ÿþ1.4

Mod Wand 11.1

i4ii-103.11 In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Belgisch 5taatsbiat

Ondernemingsnr : 0826.161.569

Benaming

(voluit) : VERMEBO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8908 leper (Vlamertinge), Kleine Branderstraat 4A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Met fusie gelijkgestelde verrichting door overneming van de naamloze vennootschap LANDUYT

Uit een akte verleden voor notaris Kristien Puype te Poperinge op 29 december 2014, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERMEBO", met maatschappelijke zetel te 8908 leper (Vlamertinge), Kleine Branderstraat 4A, rechtspersonenregister nummer BTW 6E0826.161.569 RPR Gent afdeling leper, opgericht bij akte verleden voor notaris Kristien Puype te Poperinge op 25 mei 2010, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 juni daarna, onder nummer 10080625 en waarvan een rechtzetting werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 juni 2010, onder nummer 10092653, met eenparigheid van stemmen heeft besloten

1)overeenkomstig het fusievoorstel, beslist de algemene vergadering te fuseren door overneming door de huidige vennootschap van de nv "LANDUYT", met maatschappelijke zetel te 8690 Alveringem, Lindemolen 3, overgenomen vennootschap, door overdracht door deze laatste ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de toestand afgesloten op 30 september 2014.

Alle handelingen verricht door de overgenomen vennootschap sedert 1 oktober 2014, zullen worden beschouwd als gedaan voor rekening van de ovememende vennootschap, op last van deze laatste aile schulden te betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van alle vorderingen,

Overeenkomstig artikel 726 § 2 Wetboek Vennootschappen geeft deze overneming geen aanleiding tot enige toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

2) De aanwezige bestuurders en aile leden van de algemene vergadering verzoeken ondergetekende notaris vast te stellen dat, ingevolge de overeenstemmende beslissingen genomen in de betrokken vennootschappen van de fusie, genoemde fusie van zelfde vennootschappen is voltrokken en dat bijgevolg :

-de naamloze vennootschap "LANDUYT" opgehouden heeft te bestaan.

-het geheel vermogen van de naamloze vennootschap "LANDUYT" overgedragen werd naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERMEBO";

3) De algemene vergadering verleent aile bevoegdheden aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de besluiten te nemen omtrent de voorgaande agendapunten en voor het vervullen van de verdere formaliteiten bij de fusie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Kristien PUYPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van het proces-verbaal.

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 02.01.2013 13001-0313-017
13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 04.01.2012 12004-0366-018
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 09.12.2015 15685-0155-022

Coordonnées
VERMEBO

Adresse
KLEINE BRANDERSTRAAT 4A 8908 VLAMERTINGE

Code postal : 8908
Localité : Vlamertinge
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande