VERMO IMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERMO IMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 445.391.831

Publication

21/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~IIIIIIIIIIIIAII

Ondernemingsnr : 0445.391.831 Benaming

(voluit) : Vermo Immo (verkort) :

i

evezd-z,> gslegtai ter griffie vtl,n rcchtbank van r oophr,rtdr~!

Brugge  afdj Oc~¬ eït ti

oID 0 KT. 2013

Griffie ~fre, r

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oostendestraat 280, 8820 Torhout

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Fusie door overneming

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe De Jonghe te Oostende op 26 september 2013, neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge voor de vervulling van de formaliteit van registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Vermocars met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

(1) De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de Heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, luidend als volgt:

"De inbreng in de naamloze vennootschap "VERMO IMMO", bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabestanddelen van de NV "VERMOCARS" voor een totale nettowaarde van 382.236,10 EUR, In het kader van een fusie door overneming.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de Raad van Bestuur van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode is verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 29 volledig volgestorte aandelen van de naamloze vennootschap "VERMO IMMO" zonder aanduiding van nominale waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheld van de verrichting."

(2) De algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Vermocars en van de naamloze vennootschap Vermo Immo, keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel Brugge, afdeling Oostende.

De algemene vergadering van de overnemende naamloze vennootschap "VERMO IMMO" besluit over te gaan tot de fusie door overneming van het vermogen van de over te nemen naamloze vennootschap "VERMOCARS",

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de overgenomen naamloze vennootschap "VERMOCARS", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende naamloze vennootschap "VERMO IMMO".

De fusie zal plaatsvinden met ingang op zesentwintig september tweeduizend en dertien op basis van de jaarrekening per eenendertig maart tweeduizend en dertien, onder volgende voorwaarden:

1. Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap

Als gevolg van de fusie door overneming, wordt het kapitaal van de overnemende naamloze vennootschap "VERMO IMMO" in toepassing van artikel 78 § 2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

van het Wetboek van vennootschappen verhoogd met achtenvijftigduizend euro (¬ 58.0000,00) om het te brengen van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) op honderd achtenvijftigduizend euro (¬ 158.000,00).

In toepassing van artikel 78 § 4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het WetboeK van vennootschappen wordt, aangezien het bedrag waarmee het kapitaal wordt verhoogd kleiner is dan het kapitaal van de overgenomen vennootschap, het verschil, zijnde driehonderd zeventienduizend euro (¬ 317,000,00), geboekt als uitgiftepremie.

2. Vergoeding  ruilverhouding  bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen

Tengevolge van deze kapitaalverhoging ingevolge de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de naamloze vennootschap "VERMOCARS" worden negenentwintig (29) nieuwe volledig volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap uitgegeven.

Deze nieuwe aandelen zullen in volle eigendom worden toegekend aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, te weten : de burgerlijke maatschap zonder rechtspersoonlijkheid "VERMO", voornoemd.

Er is geen opleg verschuldigd.

Deze negenentwintig (29) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividendgerechtigd vanaf één april tweeduizend en dertien.

De nieuw gecreëerde aandelen bekomen eveneens vanaf nu stemrecht. De begunstigde van de kapitaalverhoging ingevolge fusie, met name de burgerlijke maatschap zonder rechtspersoonlijkheid "VERMO", aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, neemt vervolgens deel aan de verdere beraadslaging en besluitvorming in haar hoedanigheid van aandeelhouder van de overnemende vennootschap.

(3) De algemene vergadering van de overnemende venncotschap besluit het kapitaal te verhogen met een bedrag van driehonderd zeventienduizend euro (¬ 317.000,00) om het kapitaal te brengen van honderd achtenvijftigduizend euro (¬ 158.000,00) op vierhonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 475.000,00) door inlijving van de naar aanleiding van de fusie ontstane uitgiftepremie ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

(4) De vergadering van de overnemende vennootschap stelt vast dat ingevolge voormelde beslissingen, de kapitaalverhogingen in de overnemende vennootschap verwezenlijkt werden, zodat het kapitaal van de overnemende vennootschap vierhonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 475.000,00) bedraagt en vertegenwoordigd is door negenenzeventig (79) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering besluit dienovereenkomstig de huidige tekst van de eerste zin van artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 475.000,00) en is verdeeld in negenenzeventig (79) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk éénlnegenenzeventigste (1)79ste) van het kapitaal vertegenwoordigen?

(5) De vergadering van de overnemende vennootschap besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "VERMO".

De vergadering besluit dienovereenkomstig de huidige tekst van artikel één van de statuten te vervangen door volgende tekst

"De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "VERMO".

(6) De vergadering van de overnemende vennootschap besluit de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap te wijzigen zodat de vennootschap geldig vertegenwoordigd wordt door één gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend.

De vergadering besluit dienovereenkomstig de huidige tekst van de eerste zin van artikel zestien van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"Onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzien onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moet leveren?

(7) De vergadering van de overnemende vennootschap besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op

één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopende boekjaar begonnen op één april

tweeduizend en dertien te verlengen tot eenendertig december tweeduizend en veertien.

De vergadering besluit dienovereenkomstig de huidige tekst van artikel drieëntwintig van de statuten te

vervangen door volgende tekst

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar."

(8) De vergadering van de overnemende vennootschap besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigde boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in de maand juni van het jaar tweeduizend en vijftien.

De vergadering besluit dienovereenkomstig de huidige tekst van de eerste zin van artikel achttien van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur in de gemeente van de zetel van de vennootschap?

(9) De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten van de overnemende vennootschap ingevolge de recente wijzigingen aan het Wetboek van vennootschappen en dit ais volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Aanpassing van de huidige tekst onder de titel "bijeenroeping" in artikel achttien van de statuten door vervanging door volgende tekst

"Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit,"

- Aanpassing van de huidige tekst onder de titel "vraagrecht" in artikel tweeëntwintig van de statuten door vervanging door volgende tekst

"Vraagrecht

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de algemene vergadering ontvangen."

- Aanpassing van de statuten inzake de ontbinding en vereffening door vervanging van de huidige tekst van artikel vijfentwintig van de statuten door volgende tekst

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dienen door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het venncotschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder ai de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden; 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

(10) De vergadering stelt, ingevolge de fusie, het ontslag vast van het voltallige bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap. De goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap, voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één april tweeduizend en dertien en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

(11) De vergadering besluit over te gaan tot de (her)benoeming tot bestuurders, voor een termijn, ingaand op heden om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend negentien van ;

- De Heer Luc André VERHAEGHE, geboren te Roeselare op éénendertig maart negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 8820 Torhout, Oostendestraat 280.

- Mevrouw Rita Agnes MORTIER, geboren te Oostende op zesentwintig april negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 8820 Torhout, Oostendestraat 280.

- Mevrouw Wendy Alexia Maria VERHAEGHE, geboren te Oostende op negentien juni negentienhonderd éénentachtig, wonende te 8800 Roeselare, Verbrandhofstraat 45.

- De Heer Davy Victor Robert VERHAEGHE, geboren te Oostende op twee mei negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 8480 Ichtegem, Industriestraat 16.

VOLMACHT.

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde

1 Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161

- de Heer Alois Monsieu rs_

- Mevrouw Eveline Christiaens,

- Mevrouw Ana Hemeryck,

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk na de algemene vergadering is de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap

"VERMO" bijeengekomen met de bedoeling de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerd

bestuurder(s) te (her)benoemen en zij (her)benoemen met eenparigheid van stemmen:

1/ de Heer Lue VERHAEGHE, tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder, die

aanvaardt.

2/ Mevrouw Rita MORTIER, tot gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging: expeditie f bijzonder verslag van de raad van bestuur in toepassing van artike 602

Wb. Venn. + Bedrijfsrevisoraat verslag inzake de verkrijging van vermogensbestanddelen bij inbreng in natura +

gecoördineerde statuten.

Notaris Philippe De Jonghe.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 27.09.2013 13606-0313-015
22/08/2013
ÿþMoawad tt.t

tittiI. _~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr . 0445.391.831

Benaming

(voluit) : VERMO IMMO

(verkort) :

Niostve4eyl ter griffes van lilt

reohtbank Van kOwr13alidill

Virt,wa - afdeling te OOSTEWf3E

driftre.: , AÛ gallef~

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8820 TORHOUT, OOSTENDESTRAAT 280

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DD. 6 AUGUSTUS 2013 OPGEMAAKT DOOR DE; BESTUURSORGANEN VAN NV "VERMOCARS" EN NV "VERMO IMMO"%

Op 6 augustus 2012 zijn de bestuursorganen van de NV "VERMOCARS en NV "VERMO IMMO", nagenoemd, in gemeen overleg, overgegaan tot het opstellen van het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overnemende vennootschap :

De naamloze vennootschap "VERMO IMMO", met zetel 8820 Torhout, Oostendestraat 280, heeft volgens, artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft als doel:

1. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Il. Algemene activiteiten

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,

Co de laatste biz van Luik 3 vermeiden Recto Naam an hoedanigheid var da instrumenterende notaris he zil van de oersolo in(en; bevoegd de i?w:^i3pe 300n ,w^ aanz:er On de-oer e.e 1er.ager`flocrd'ge

Verso Naam en nandteKening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

BI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

fll, Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

2. De overgenomen vennootschap

De naamloze vennootschap "VERMOCARS", met zetel te 8820 Torhout, Oostendestraat 280, heeft volgens

artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft ais doel

I. Voor eigen rekening en voor rekening van derden

Het aankopen, verkopen, de vertegenwoordiging, het invoeren en uitvoeren, huren en verhuren, herstellen van alle motorvoertuigen, landbouwmateriaal en landbouwmachines en ander vervoermaterieel, materieel voor burgerlijke bouwkunde, tractoren, hef- en transporttoestellen, aanhangwagens, alsmede van aile toebehoren en onderdelen ervan, aile koetswerken en tuinbouwmateriaal, de groot- en kleinhandel in brandstoffen en smeermiddelen, oliën en vetten en alle andere garagebedrijvigheden.

Alle activiteiten verbandhoudende met garage, reparatie, constructie en plaatslagerij in de meest uitgebreide zin en vorm van alle voertuigen en werktuigen, beweegbare of andere, vertegenwoordiging, aankoop, verkoop, ruilen, opdoen, uitrusten, huren, verhuren, vervreemden, slopen en plaatsen alleen of in participatie, van alle merken van werktuigen, auto's, landbouwmachines, scheepsmotoren en pleziervaartuigen, huishoudelijke apparaten van aile aard en onderdelen of wisselstukken ervan.

11. Voor eigen rekening

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkleing van rechtspersonen en ondernemingen zoals :

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen.

t

t á

1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

IV, Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten."

Gelet op de reëel uitgeoefende activiteit van de overgenomen vennootschap, met name vermogensbeheer, is het deel van de overnemende vennootschap voldoende omvangrijk om de huidige activiteiten van de overgenomen vennootschap te omvatten.

B. RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

1. Huidige situatie

a. De naamloze vennootschap "VERMO IMMO" heeft een kapitaal van honderdduizend euro (¬ 100.000,00), vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder éénvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

b. De naamloze vennootschap nVERMOCARS" heeft een kapitaal van driehonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 375.000,00), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen aan toonder zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

2. Ruilverhouding

Voor het bepalen van de ruilverhouding werd uitgegaan van het gemiddelde van de waarde op basis het boekhoudkundig eigen vermogen van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap per 31 maart 2013 enerzijds en het gecorrigeerd eigen vermogen (eigen vermogen verhoogd met de afschrijvingen en waardeverminderingen op de onroerende goederen) van de overgenomen en de overnemende vennootschap per 31 maart 2013 anderzijds.

Overnemende vennootschap

Waarde op basis van boekhoudkundig eigen vermogen.

Het boekhoudkundig eigen vermogen van de overnemende vennootschap bedraagt vijfhonderd

drieëntwintigduizend driehonderd achtenvijftig euro achtentachtig cent (¬ 523.358,88).

Waarde op basis van het gecorrigeerd eigen vermogen (eigen vermogen verhoogd met de afschrijvingen en waardeverminderingen op de onroerende goederen),

Het gecorrigeerd eigen vermogen van de overnemende vennootschap bedraagt één miljoen zeshonderd zevenennegentigduizend honderd achtennegentig euro negenenvijftig cent (¬ 1.697.198,59),

Voor het bepalen van de ruilverhouding werd de waarde van de overnemende vennootschap aldus bepaald op één miljoen honderd en tienduizend tweehonderd achtenzeventig euro vierenzeventig cent (¬ 1.110.278,74).

De waarde van één aandeel van de overnemende vennootschap wordt aldus met oog op onderhavige fusie bepaald op tweeëntwintigduizend tweehonderd en vijf euro zevenenvijftig cent (¬ 22.205,57).

Overgenomen vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Waarde op basis van boekhoudkundig eigen vermogen.

Het boekhoudkundig eigen vermogen van de overgenomen vennootschap bedraagt driehonderd

tweeëntachtigduizend tweehonderd zesendertig euro tien cent (¬ 382.236,10).

Waarde op basis van het gecorrigeerd eigen vermogen (eigen vermogen verhoogd met de afschrijvingen op de onroerende goederen).

Het gecorrigeerd eigen vermogen van de overgenomen vennootschap bedraagt negenhonderd dertienduizend driehonderd negenenveertig euro zevenenzestig cent (¬ 913.349,67),

Voor het bepalen van de ruilverhouding werd de waarde van de overgenomen vennootschap aldus bepaald op zeshonderd zevenenveertigduizend zevenhonderd tweeënnegentig euro negenentachtig cent (¬ 647.792,89).

De waarde van één aandeel van de overgenomen vennootschap wordt aldus met oog op onderhavige fusie bepaald op afgerond tweeduizend honderd eenendertig cent (¬ 2.159,31).

Ter vergoeding van de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de naamloze vennootschap "VERMOCARS", worden aan de aandeelhouders van deze laatste vennootschap derhalve negenentwintig (29) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap toegekend.

De verdeling van deze negenentwintig (29) aandelen tussen voormelde aandeelhouders zal geschieden a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de over te nemen naamloze vennootschap "VERMOCARS".

Er is geen opleg verschuldigd.

C. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De negenentwintig (29) nieuw te creëren kapitaalsaandelen van de ovememende vennootschap die aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap worden toegekend in ruil voor hun kapitaalaandelen van de over te nemen vennootschap, worden als volgt uitgereikt:

Binnen de drie maanden na de publicatie van het fusiebesluit in de elektronische Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad, tekent de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de

overnemende vennootschap de volgende gegevens aan:

-identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap;

-het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan deze aandeelhouders toekomt;

-de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de raad van bestuur namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouders of hun gevolmachtigde ondertekend.

Tegelijkertijd zal de raad van bestuur van de overnemende vennootschap de fusieverrichting in het register van aandelen van de over te nemen vennootschap inschrijven.

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN HET RESULTAAT

De negenentwintig (29) nieuwe aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de fusie, zullen deelnemen in de resultaten vanaf één april tweeduizend en dertien.

E. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten ais verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 maart 2013 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 april 2013 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

F. DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN.

De aandeelhouders van de over te nemen vennootschap hebben geen bijzondere rechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De over te nemen vennootschap heeft geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen.

De nieuwe kapitaalsaandelen die ingevolge de fusie worden uitgegeven door de overnemende vennootschap, zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande kapitaalsaandelen van de ovememende vennootschap.

G. BIJZONDERE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE BEDRIJFSREVISOR BELAST MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 W. VENN. BEDOELDE VERSLAG.

De bestuursorganen van de over te nemen vennootschappen respectievelijk de overnemende vennootschap hebben besloten om aan hun algemene vergadering van aandeelhouders voor te stellen om afstand te doen van het revisoraal verslag in toepassing van artikel 695 §1 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen zodat er dientengevolge geen bijzondere bezoldiging zal verschuldigd zijn aan de bedrijfsrevisor voor de redactie van dit verslag.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "V.R.C. BEDRIJFSREVISOREN", waarvan de zetel gevestigd is te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 391A, hier vertegenwoordigd door de Heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151/A, bus 42, zal het verslag opmaken in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

H, IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE BESTUURDERS VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend,

I. WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

In de statuten van de overnemende vennootschap zullen ondermeer volgende artikelen gewijzigd worden: -het artikel met betrekking tot het kapitaal en aandelen zal aangepast worden om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhogingen en uitgifte van nieuwe aandelen;

-andere wijzigingen van de statuten kunnen geschieden op voorstel van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap.

J. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMSANERINGSDECREET

De voorgestelde fusie houdt een overdracht in van volgende onroerend goederen, thans eigendom van de over te nemen naamloze vennootschap "VERMOCARS":

OOSTENDE, negende afdeling Stene

- Een parking gelegen aan de Torhoutsesteenweg, ten kadaster bekend onder de sectie A nummer 328/D

voor een oppervlakte van negenentwintig aren zeventig centiaren (29a 70ca).

-Een grootwarenhuis, Torhoutsesteenweg 690, ten kadaster bekend onder de sectie A nummer 3281E voor

een oppervlakte van vijf aren drieënveertig centiaren (5a 43ca).

-Een grootwarenhuis, Torhoutsesteenweg 692, ten kadaster bekend onder de sectie A nummer 3281E voor

een oppervlakte van vijf aren achtentachtig centiaren (5a 88ca).

-Een woning, Torhoutsesteenweg 694, ten kadaster bekend onder de sectie A nummer 328/G voor een

oppervlakte van vijftien centiaren (15ca).

-Een parking, gelgen Torhoutsesteenweg, ten kadaster bekend onder de sectie A nummer 3258/1-1 voor een

oppervlakte van twintig aren vierenveertig centiaren (20a 44ca).

Voor voormelde goederen werden bodemattesten afgeleverd door de OVAM op 16 juli 2013.

De inhoud van de bodemattesten voor de percelen nummers 3281H, 328/G, 328/F en 3281E luiden als volgt:

2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen warden uitgevoerd.

2.1.1. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze gronde

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 22.01.2010, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.1.2. Nieuwe verontreiniging

It

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 22.01.2010, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grand.

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1. Historische verontreiniging

DATUM : 02.02.2001

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL ; Oriënterend bodemonderzoek. Terrein gelegen aan de Torhoutsesteenweg 7n te Oostende

(00N3479).

AUTEUR : Laboratorium Van Vooren NV

DATUM : 21.09.2006

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek, Terrein gelegen aan de Torhoutsesteenweg 692 te Oostende 

Tec06/R0284.

AUTEUR : Terra Engineering & Consultancy NV

DATUM : 22.01.2010

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Actualisatie Oriënterend bodemonderzoek Eco-09-10-03 Auto Terminus Torhoutsesteenweg 692 te

Oostende

AUTEUR : Saneco BVBA

2.2.2. Nieuwe verontreiniging

DATUM : 21.09.2006

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek, Terrein gelegen aan de Torhoutsesteenweg 692 te Oostende 

Tec06/R0284.

AUTEUR : Terra Engineering & Consultancy NV

DATUM : 22.01.2010

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Actualisatie Oriënterend bodemonderzoek Eco-09-10-03 Auto Terminus Torhoutsesteenweg 692 te

Oostende

AUTEUR : Saneco BVBA

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen warden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar vertrekte gegevens.

5. Voor inzage van de bovenstaande documenten : www.ovam.berinzage"

De inhoud van het bodemattest voor het perceel nummer 3281D luidt als volgt:

2 Inhoud van het bodemattest

Deze grand is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1. Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1. Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 21.09.2006, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.1.2. Nieuwe verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 21.09.2006, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2. Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1. Historische verontreiniging

DATUM : 02.02.2001

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek. Terrein gelegen aan de Torhoutsesteenweg 7n te Oostende

(00A/3479).

AUTEUR : Laboratorium Van Vooren NV

DATUM : 21.09.2006

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek, Terrein gelegen aan de Torhoutsesteenweg 692 te Oostende

Tec06/R0284,

AUTEUR : Terra Engineering 8( Consultancy NV

2.2.2, Nieuwe verontreiniging

DATUM : 21.09.2006

TYPE : Oriënterend bodemonderzoek

TITEL : Oriënterend bodemonderzoek, Terrein gelegen aan de Torhoutsesteenweg 692 te Oostende 

Tec06/R0284.

AUTEUR : Terra Engineering & Consultancy NV

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar vertrekte gegevens.

5. Voor inzage van de bovenstaande documenten : www.ovam.beînzage"

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de raden van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in de vennootschappenwet en de statuten,

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet geschonden worden,

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile in origineel overgemaakte bescheiden die haar aan belangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 31 oktober 2013.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting warden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap, voor eensluidend uittreksel

Een gedelegeerd bestuurder

Voor NV VERMOCARS

Luc Verhaeghe

gedelegeerd bestuurder-vaste vertegenwoordiger

Oo de iaacste ólz vsr ? ,ik S ferrrerden Recto Naam en loedanigheid 1an de instrumenterende notarrs, hetziÉ van de perso(o)n(en) ce,#oagc de. " eclt,oerscor .er aarmer ren aerder te veftegen,voord;gÿn

Verso Naam en nandteken+ng

12/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iveuergeiegd ter griffie van Île

rechtbank van koo.hanrip Brugge -- af. - ins te Oostenae

°P a l K11 2012

Griffie griffier

I 1H11 iiI 1 I II II 1I

*iaiesoea*

Er

s

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ° 0445.391.831

Benaming

(voluit) : Vermo Immo

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oostendestraat 280, 8820 Torhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging boekjaar -wijziging jaarvergadering - omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe De Jonghe te Oostende, op 27 september 2012, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap Vermo Immo, met eenparigheid van stemmen heeft beslist:

1. het maatschappelijk boekjaar te wijzigen als volgt: de begindatum wordt voortaan 01 april van ieder jaar en de einddatum 31 maart van het daarop volgende jaar.

2, het huidig maatschappelijk boekjaar te verlengen tot 31 maart 2013.

3. de datum van de jaarvergadering te wijzigen als volgt deze zal voortaan doorgaan op de derde vrijdag van de maand september om 10 uur. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag (exclusief de zaterdag) op hetzelfde uur gehouden.

4. dat de volgende jaarvergadering zal plaatshebben op 20 september 2013.

5. tot wijziging van artikel 8 van de statuten overeenkomstig de Notulen van Raad van Bestuur de dato 05 oktober 2010 door volgende tekst:

"Alle aandelen zijn en blijven op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de aandeelhouders een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

6, tot wijziging van artikel 25 van de statuten door volgende tekst:

"Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders ais vereffenaars beschouwd, De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden. De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen."

7. de statuten te wijzigen als volgt, om deze in overeenstemming te brengen met de hiervoren genomen beslissingen:

1; Artikel 8 wordt integraal gewijzigd als volgt:

"ARTIKEL ACHT VORM VAN DE AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

Aile aandelen zijn en blijven op naam, Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de aandeelhouders een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd, Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

2,- de eerste alinea van artikel 18 wordt vervangen door volgende tekst:

Op de laatste biz van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen.roordigen

Verso ' Naam en handtekening

"De jaarvergadering komt van reschtswege elk jaar samen de derde vrijdag van de maand september op 10 uur, in de gemeente van de zetel van de vennootschap."

3.- Artikel 23 wordt integraal gewijzigd ais volgt:

"ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op 01 april en wordt op 31 maart van het daarop volgende jaar afgesloten."

4.- Artikel 25 wordt integraal gewijzigd als volgt:

"ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, Is daaromtrent

niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. De vereffenaar(s)

beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden. De algemene vergadering kan

evenwel ten alle tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de

bevestiging van zijn (hun) benoeming.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen."

7. de hierna genoemde personen aan te stellen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen

optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten

inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen

alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook

alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde

instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die

woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 ;

- de Heer Alois Monsieurs.

- Mevrouw Ann Hemeryck.

- Mevrouw Eveline Christiaens,

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : expeditie en gecoordineerde statuten

Notaris Philippe De Jonghe

+t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik E vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(ern bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening

19/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 13.02.2012, NGL 12.03.2012 12061-0385-014
17/03/2011
ÿþ Mud 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- 1111t1lAlli11111,1111111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

1

Ondernemingsnr : 0445.391.831 Benaming

(voluit) : VERMO IMMO

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : OOSTENDESTRAAT 280, 8820 TORHOUT

Onderwerp akte : HERBENOEMING (GEDELEGEERDE) BESTUURDER(S) - VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR - MACHTEN

Uit de notulen van de jaarvergadering en van de daaropvolgende raad van bestuur de dato 14 februari 2011. blijkt de herbenoeming met ingang van 14 februari 2011 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van' 2017, van:

- de NV Vermocars, met zetel te 8820 Torhout, Oostendestraat 280, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Luc Verhaeghe, wonende te 8820 Torhout, Oostendestraat 280, als bestuurder,: gedelegeerd bestuurder en voorzitter raad van bestuur;

- mevrouw Rita Mortier, wonende te 8820 Torhout, Oostendestraat 280, als bestuurder en gedelegeerd: bestuurder;

- mevrouw Wendy Verhaeghe, wonende te 8800 Roeselare, Verbrand hofstraat 45, als bestuurder.

In deze hoedanigheid zullen de gedelegeerde bestuurders, ieder afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 16 van de statuten.

De gedelegeerde bestuurders, ieder afzonderlijk optredend, zullen in deze hoedanigheid eveneens: beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het: dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit: ondermeer dat de gedelegeerde bestuurders, ieder afzonderlijk optredend, alle rekeningen kunnen openen bij: de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen: en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen ongeacht het bedrag. Elke gedelegeerd;

" bestuurder, afzonderlijk optredend, zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen: bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit,

" water en andere. "

"

Een gedelegeerd bestuurder

Voor de NV Vermocars

Luc Verhaeghe - gedelegeerd bestuurderlvaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Fiedenjelee ter gele van de

rechtbank van koophendel

te Br atdel " 3 !STENCr

rp 7 MW cF1ffier

Griffie

10/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 14.02.2011, NGL 04.03.2011 11052-0293-013
15/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 08.02.2010, NGL 08.03.2010 10063-0332-014
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 09.02.2009, NGL 24.02.2009 09057-0337-016
14/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 11.02.2008, NGL 11.03.2008 08069-0299-017
02/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 12.02.2007, NGL 23.02.2007 07057-0506-018
08/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 13.02.2006, NGL 06.03.2006 06065-1622-017
18/01/2006 : OO047910
15/03/2005 : OO047910
24/06/2004 : OO047910
12/02/2004 : OO047910
13/01/2004 : OO047910
13/01/2004 : OO047910
24/03/2003 : OO047910
25/03/2002 : OO047910
16/03/2001 : OO047910
25/02/1999 : OO047910
21/11/1997 : OO47910
01/01/1997 : OO47910
01/01/1993 : OO47910
31/10/1991 : OO47910
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 15.07.2016 16337-0508-016

Coordonnées
VERMO IMMO

Adresse
TORHOUTSESTEENWEG 690 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande