VERONIQUE PEDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERONIQUE PEDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.292.644

Publication

31/12/2013
ÿþ mcid 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

17. 12. 2013



REcetirveHANDEL

Voor- IIIII1M111j111111101

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblar

Ondernemingsnr : 0834.292.644

Benaming (voluit) :Véronique Pede

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Smokkelpotstraat, 38

8510 Kortrijk (Marke)

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Maggy! Vancoppernolle te Kortrijk op 10 december 2013, die eerstdaags zal :geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat dei :,buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap 'onder de vorm van een besloten vennootschap met beperktei

aansprakelijkheid "Véronique Pede" onder meer de volgendei

fibeslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag !van drieëntachtigduizend achthonderdtachtig euro (83.880,00 EUR),I om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00! i:!EUR), op honderdentweeduizend vierhonderdtachtig euro (102.480,00i EUR), volledig te volstorten in geld, mits creatie en uitgifte vani i:405 nieuwe aandelen zonder nominale waarde die dezelfde rechten en! '1!plichten zullen hebben als de bestaande aandelen en die zullen '!deelnemen in de winst van het lopend boekjaar, prorata temporis.

Op deze aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld,i !!voor een globaal bedrag van drieëntachtigduizend achthonderdtachtig! euro (83.880,00 EUR) en zij zullen volledig volgestort worden bij !de inschrijving.

Bankattest

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van: ;drieëntachtigduizend achthonderdtachtig euro (83.880,00 EURH ivoorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging overeenkomstig artikeij 311 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de BNP Fortis zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op negen december 2013 afgeleverd

.,:attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier! 0

:!bewaard zal blijven.

: TWEEDE BESLISSING. ,

:1

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissing :

- Artikel 5 : de tekst van dit artikel wordt vervangen door de !volgende tekst:

..

:. "Het geplaatst kapitaal bedraagt honderdentweeduizend

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

a mod 11.1



Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

vierhonderdtachtig euro (102.480,00 EUR) vertegenwoordigd door vierhonderdvijfennegentig (495) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vierhonderdvijfennegentigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen."

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 10 december 2013; gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.03.2013, NGL 30.08.2013 13541-0348-009
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12552-0255-009
08/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301655*

Neergelegd

04-03-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Véronique Pede

0834292644

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 8510 Kortrijk, Smokkelpotstraat(Mar) 38

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op drie maart tweeduizend elf, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk.

Dat er door:

Mevrouw Pede, Véronique Yvonne Paule Nicole, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Smokkelpotstraat, 38.

Een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd  Véronique Pede en met zetel te 8510 Kortrijk (Marke), Smokkelpotstraat 38.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles in overeenstemming met de deontologie van het beroep van advocaat.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen en/of rechten zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap kan roerende goederen, onroerende goederen en/of zakelijke rechten op onroerende goederen verwerven om deze als vorm van bezoldiging ter beschiking te stellen aan zij die de zaakvoering van de vennootschap voor hun rekening nemen.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de deontologie terzake en met uitsluiting van iedere handelsactiviteit, daarnaast nog alleen of met anderen alle mogelijke financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten met betrekking tot het vennootschapsvermogen binnen het kader van een normaal beheer als goed huisvader, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, kredieten en leningen toestaan, en kan persoonlijke of zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, met uitsluiting van activiteiten die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen.

De vennootschap mag deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekeningvan derden, in de meest uitgebreide zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht op 3 maart 2011 voor een onbeperkte duur.

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door negentig (90) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/negentigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen, in geld onderschreven en volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Mevrouw Véronique Pede verklaart dat zij op alle negentig (90) aandelen heeft ingeschreven en volgestort ten belope van twee/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg vanaf heden over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 001-6369297-62 bij de BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 2 maart 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

Werd benoemd als statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, mevrouw Pede Véronique.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijke worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door de zaakvoerder. De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste zaterdag van de maand juni om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend en twaalf.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging van de stukken op de griffie en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend elf.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Aanvaarding mandaat statutaire zaakvoerder(s)

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De statutaire zaakvoerder, te weten mevrouw PEDE Véronique, voornoemd, bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en verklaart de opdracht te aanvaarden.

Haar mandaat is bezoldigd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 3 maart 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2015
ÿþOndernemingsnr ; 0834.292.644

Benaming (voluit) : VERONIQUE PEDE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Smokkelpotstraat 38

8510 Kortrijk (Marke)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op 22 juni 2015, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel ver registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERONIQUE PEDE", gevestigd te 8510 Kortrijk (Marke), Smokkelpotstraat 38, BTW-nummer BE 0834.292.644, RPR Gent, afdeling Kortrijk, de volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT: VERVANGING VAN HET DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

Hiervoor werd door de zaakvoerder het verslag de dato 02 juni 2015 opgemaakt in uitvoering van het artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, met als bijlage een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 31 maart 2015, hetzij minder dan drie maanden ver de datum van dit verslag. Dit verslag zal samen met voormelde akte neergelegd worden op de bevoegde Rechtbank van Koophandel. TWEEDE BESLUIT; STATUTENWIJZIGING

Om ze in overeenstemming te brengen met het hiervoor genomen besluit zal artikel 3 van de statuten voortaan luiden als volgt

"De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag, in acht genomen de deontologische beperkingen van de plichtenleer eigen aan het >, beroep van advocaat, samenwerken met of deelnemen in andere professionele vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met hetzelfde of met een aanvullend karakter aan haar doel, alsook deelnemen in andere (inter)professionele samenwerkingsverbanden of vennootschappen, voor zover deze werkzaamheden niet onverenigbaarziijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van advocaat en zonder " dat zij een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles in overeenstemming met de deontologie van het beroep van advocaat.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen en/of rechten zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap kan roerende goederen, onroerende goederen en/of zakelijke rechten op onroerende goederen verwerven, al dan niet beleend.

De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de deontologie terzake en met uitsluiting van iedere handelsactiviteit, daarnaast nog alleen of met anderen alle mogelijke financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten met betrekking tot het vennootschapsvermogen binnen het kader van een normaal beheer als goed huisvader, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, kredieten en leningen toestaan, een onroerend vermogen opbouwen, en kan persoonlijke of zakelijke zekerheden stellen ten

' behoeve van derden, met uitsluiting van activiteiten die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen. Zij kan binnen het kader van een normaal beheer als goede huisvader roerende goederen, onroerende goederen en zakelijke rechten op onroerende goederen verwerven, overdragen, verhuren, huren, verbouwen, renoveren, zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap mag deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

0 3 -07- 2015

ELGISCH STAATSB(.A

15 9283

b

911

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

DERDE BESLUIT: MACHTIGING

De zaakvoerder werd gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

Bijzondere volmacht werd verleend aan "Esperto Accountants", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren,

Tegelijk hiermee neergelegd :

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

" verslag van de zaakvoerder dd. 02 juni 2015

Dirk Hendrickx, Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERONIQUE PEDE

Adresse
SMOKKELPOTSTRAAT 38 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande