VERPLANCKE & PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERPLANCKE & PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.860.716

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.02.2014, NGL 23.04.2014 14095-0415-013
15/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*14300528*

Neergelegd

13-01-2014



Griffie

Ondernemingsnr : 0443.860.716

Benaming (voluit): VERPLANCKE & PARTNERS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8700 Tielt, Tramstraat 49

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Anthony WITTESAELE, te Tielt, op 23 december 2013, met als registratierelaas  Geboekt te Tielt, Registratiekantoor, drie bladen, geen verzendingen, op 30 december 2013, reg 5, boek 441, blad 42, vak 18, ontvangen: vijftig euro (50 EUR), voor de adviseur ai, ea. Inspecteur ai, adm. assistent (getekend) DE BACKER J.P. blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VERPLANCKE & PARTNERS , met unanimiteit besliste :

EERSTE BESLUIT  BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke toekenning van een tussentijds dividend voor een bedrag van driehonderd vijfenzeventigduizend vijfhonderd vijfentachtig euro dertien eurocent (¬ 375.585,13).

De enige vennoot verklaart het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen. Het netto bedrag dat kan worden ingebracht bedraagt bijgevolg driehonderd achtendertigduizend zesentwintig euro tweeënzestig eurocent (¬ 338.026,62).

TWEEDE BESLUIT  EERSTE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de BV CVBA  BDO Bedrijfsrevisoren , vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijner, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

Het besluit van dit verslag gedateerd op 11 december 2013 luidt letterlijk als volgt :

 5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA VERPLANCKE & PARTNERS, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA VERPLANCKE & PARTNERS zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 338.026,62 EUR, voor een inbrengwaarde van 338.026,62 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met

het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet

overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 710 aandelen van de BVBA VERPLANCKE &

PARTNERS, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in

het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA

VERPLANCKE & PARTNERS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 3 december 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig procesverbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist in uitvoering van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd zesenzeventigduizend en een euro negentig eurocent (¬ 176.001,90) om het kapitaal te brengen van éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig eurocent (¬ 61.973,38) op tweehonderd zevenendertigduizend negenhonderd vijfenzeventig euro achtentwintig eurocent (¬ 237.975,28) door de hierna beschreven inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van zevenhonderd en tien (710) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van driehonderd achtendertigduizend zesentwintig euro tweeënzestig eurocent (¬ 338.026,62), waarvan:

- in totaal honderd zesenzeventigduizend en een euro negentig eurocent (¬ 176.001,90) zal geboekt worden als kapitaal;

- en in totaal honderd tweeënzestigduizend vierentwintig euro tweeënzeventig eurocent (¬ 162.024,72) als uitgiftepremie, die wordt geplaatst op een onbeschikbare passiefrekening  uitgiftepremies .

Inbreng

De heer VERPLANCKE Johan, voornoemd, verklaart in uitvoering van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen in de vennootschap een inbreng te doen van de vordering die hij bezit jegens de vennootschap voor een totaal bedrag van driehonderd achtendertigduizend zesentwintig euro tweeënzestig eurocent (¬ 338.026,62).

Voormelde vordering voor een totaal bedrag van driehonderd achtendertigduizend zesentwintig euro tweeënzestig eurocent (¬ 338.026,62) is ontstaan naar aanleiding van de hiervoor vermelde toekenning aan de voormelde vennoot van een tussentijds dividend voor een bruto-bedrag van driehonderd vijfenzeventigduizend vijfhonderd vijfentachtig euro dertien eurocent (¬ 375.585,13).

Na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), met name zevenendertigduizend vijfhonderd achtenvijftig euro eenenvijftig eurocent (¬ 37.558,51), bleef er een netto tussentijds dividend over van driehonderd achtendertigduizend zesentwintig euro tweeënzestig eurocent (¬ 338.026,62).

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt in totaal gewaardeerd op driehonderd achtendertigduizend zesentwintig euro tweeënzestig eurocent (¬ 338.026,62), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng, waarvan:

- in totaal honderd zesenzeventigduizend en een euro negentig eurocent (¬ 176.001,90) zal geboekt worden als kapitaal;

- en in totaal honderd tweeënzestigduizend vierentwintig euro tweeënzeventig eurocent (¬ 162.024,72) als uitgiftepremie, die wordt geplaatst op een onbeschikbare passiefrekening  uitgiftepremies .

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning, aan de heer VERPLANCKE Johan, voornoemd, van zevenhonderd en tien (710) nieuwe kapitaalsaandelen.

Luik B - Vervolg

Deze zevenhonderd en tien (710) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Uitgiftepremie

Het totaal bedrag van de voormelde uitgiftepremies, zijnde honderd tweeënzestigduizend vierentwintig euro tweeënzeventig eurocent (¬ 162.024,72) wordt geplaatst op een onbeschikbare passiefrekening  uitgiftepremies , die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLUIT  TWEEDE KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN UITGIFTEPREMIE

De vergadering beslist vervolgens, eveneens in uitvoering van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met honderd tweeënzestigduizend vierentwintig euro tweeënzeventig eurocent (¬ 162.024,72), om het te brengen van tweehonderd zevenendertigduizend negenhonderd vijfenzeventig euro achtentwintig eurocent (¬ 237.975,28) op vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, door inlijving van de onbeschikbare passiefrekening  uitgiftepremies ten belope van tweeënzestigduizend vierentwintig euro tweeënzeventig eurocent (¬ 162.024,72).

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door negenhonderd zestig (960) aandelen, die elk één / negenhonderd zestigste (1 / 960ste) in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT  OPDRACHT EN VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoering tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 23 december 2013

Verslag van de bedrijfsrevisor

Verslag van de zaakvoerder

Gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.02.2013, NGL 03.04.2013 13080-0363-013
15/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 17.02.2012, NGL 12.03.2012 12059-0424-013
01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.02.2011, NGL 30.03.2011 11071-0456-015
15/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.02.2010, NGL 09.03.2010 10063-0459-015
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.02.2009, NGL 30.03.2009 09096-0282-015
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 15.02.2008, NGL 26.03.2008 08083-0062-013
13/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 16.02.2007, NGL 05.03.2007 07066-4543-014
26/04/2006 : OO047336
28/03/2006 : OO047336
02/05/2005 : OO047336
02/04/2004 : OO047336
03/04/2003 : OO047336
29/03/2002 : OO047336
06/05/1999 : OO047336
08/04/1999 : OO047336

Coordonnées
VERPLANCKE & PARTNERS

Adresse
TRAMSTRAAT 49 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande