VERSTAPPEN FILIP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERSTAPPEN FILIP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.514.697

Publication

04/10/2011
ÿþ MOd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRiFF!E der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tt=

BRUGGE (Afdeling 8r ugge)

op:

2 2 SEPuZ.Çrifer,

!ni

bel

ai

Be Sta

ia

Ondernemingsnr : 0894514697

Benaming

(voluit) : VERSTAPPEN FILIP

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 6310 Brugge (Assebroek),Koeiendreef 1

Onderwerp akte : ONTBINDING - AANSTELLING VAN EEN VEREFFENAAR - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Philippe VANLATUM, te Oedelem, thans Beernem op vijf september tweeduizend en elf, "geregistreerd te Brugge 4, op 7 september 2011, drie bladen één verzending, boek 222, blad 45, vak 12, ontvangen : 25,00 Euro, de ea inspecteur, (getekend) LAGA E.G.", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VERSTAPPEN FILIP, met vennootschapszetel te 8310 Brugge (Assebroek), Koeiendreef 1.

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Jean-Pierre Demeyer, te Brugge, op twintig december tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van acht januari tweeduizend en acht, referte: 08005785.

Waarvan de statuten nadien niet meer gewijzigd werden.

Ondernemingsnummer : 0894 514 697

BTW- nummer : 0894 514 697

Volgende beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

1/ De voorzitter wordt ontslaan van het voorlezen van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, de dato dertig juni tweeduizend en elf, dat handelt over de voorgestelde ontbinding van de vennootschap.

Bij dit verslag is een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, afgesloten op dertig juni tweeduizend en elf.

De vennoten erkennen een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

2/De voorzitter wordt ontslaan van het voorlezen van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de dato zeventien augustus tweeduizend en elf, dat handelt over de geplande ontbinding van de vennootschap, aangezien de aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de "BVBA CLEPPE, KEUNEN EN PARTNERS", bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 19 bus 1, vertegenwoordigd door de Heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor,

luiden als volgt :

« 4. CONCLUSIE.

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap BVBA "Verstappen Filip", Koeiendreef 1, 8310 Brugge, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30/06/2011 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 147.409,97 EURO en een netto-actief van 60.204,82 EURO.

Deze staat geeft de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met betrekking tot de vereffening met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud dat ik mij niet kan uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Brugge, 17 augustus 2011,

BVBA CLEPPE, KEUNEN EN PARTNERS, bedrijfsrevisoren

(getekend)

PETER VANDEWALLE, zaakvoerder."

De vergadering stelt vast dat er op voormelde verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten. Zij besluiten zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

3/ De vergadering besluit lot ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERSTAPPEN FILIP en besluit de vennootschap in vereffening te stellen te rekenen vanaf heden, zodat zij vanaf heden enkel nog zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

+ Noor- { behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

41 De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de bevoegde rechtbank van koophandel : De Heer VERSTAPPEN Filip, voornoemd.

Hier aanwezig, en verklaart die opdracht te aanvaarden.

De vergadering machtigt de Heer Filip Verstappen, voornoemd, als lasthebber ad hoc, om het verzoekschrift namens de vennootschap te ondertekenen en in te dienen bij de bevoegde rechtbank, tot bevestiging van het mandaat van vereffenaar.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

5/ De vergadering beslist een plaatsvervangende vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van de Heer Filip Verstappen, voornoemd, door de rechtbank van koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd.

De plaatsvervangende vereffenaar is :

Mevrouw Marleen TURPYN, voornoemd.

De vergadering beslist dat de vereffenaar haar mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Deze vereffenaar treedt slechts in functie onder de dubbele opschortende voorwaarde van de niet-bevestiging of homologatie van de benoeming als vereffenaar van de Heer Filip Verstappen, voornoemd, door de rechtbank van koophandel en van de bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel van haar benoeming als vereffenaar .

6/ De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing, verlenen met of zonder vertaling van alle voorrechten of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar.

7/Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen :

-Vervanging van artikel 1 door de volgende tekst: "De vennootschap bestaat onder de vorm van een BVBA en is in vereffening.

De vennootschap bestaat met ingang van heden, enkel nog voor haar vereffening."

8/ De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het vrijwillig aangeboden ontslag van de Heer Filip Verstappen, voornoemd, als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap te aanvaarden en verleent hem décharge over zijn bestuur, onder voorbehoud van hetgeen uit het verslag van de vereffenaar zou blijken, met ingang op heden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

NOTARIS PHILIPPE VANLATUM TE BEERNEM (OEDELEM)

Hierbij neergelegd : afschrift akte, verslag zaakvoerder, verslag over de staat van activa en passiva door

een bedrijfsrevisor, kopie bevestiging benoeming vereffenaar.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.06.2011, NGL 18.07.2011 11285-0089-015
10/03/2015
ÿþMod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r f-CERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2.6 FEB 2015

Genttng Brugge

c griffier

Ondememingsnr : 0894.514.697

Benaming

(voluit) : Verstappen Filip, in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Koeiendreef 1, 8310 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Bil beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Brugge van 0910212012 werd het vereffeningsplan goedgekeurd.

Alle handelsdocumenten en boeken zullen gedurende een periode van tien jaar bewaard worden in de woonplaats van de vereffenaar Dhr. Verstappen Filip, Koeiendreef 1 te 8310 Brugge.

Er werd kwijting verleend aan de vereffenaar. De vereffening is bij deze definitief gesloten vanaf 31/01/2014. Tegelijk hierbij neergelegd: Beschikking Rechtbank van Koophandel Brugge.

Verstappen Filip,

Vereffenaar

111111R

50370 11111

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.06.2009, NGL 20.07.2009 09398-0277-014

Coordonnées
VERSTAPPEN FILIP

Adresse
KOEIENDREEF 1 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande