VERSTRAETE-COOL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERSTRAETE-COOL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.620.893

Publication

24/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-12-2014

Griffie

*14313182*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507620893

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

VERSTRAETE-COOL

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte, verleden voor Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op 22 december 2014, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam "Verstraete-Cool", waarvan de zetel gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Rijselstraat 110, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), gesplitst in honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot en met 100.

Kapitaal

Het kapitaal werd onderschreven als volgt :

a) De heer Olivier Verstraete, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Park de Rode Poort 38, schrijft in op de aandelen nummer 1 tot en met 50, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), volledig volstort.

b) Mevrouw Virginie Cool, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Park de Rode Poort 38, schrijft in op de aandelen nummer 51 tot en met 100, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), volledig volstort.

Hetzij samen het geheel van het kapitaal onderschreven of achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) voor honderd aandelen, volledig volstort.

De gemelde bedragen werden gestort op een speciale bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij de KBC Bank.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden zowel in België als het buitenland:

- De uitbating van brood- en banketbakkerijen, omvattende de productie en de handel in al zijn vormen van haar producten, zoals o.a. brood- en deegwaren, confiserie, chocolade, ijswaren, belegde broodjes, snacks, salades, dranken, zuivelproducten en andere veodingswaren, en van alle producten die door bakkerijen worden verhandeld, alsook het uitbaten van automaten.

- Het produceren en de groot- en kleinhandel in al zijn vormen van alle goederen die in verband staan met boverngenoemde activiteiten.

- De verkoop van frisdranken, charcuterie, zuivelproducten, snoep, chocolade, confiserie, droge voeding, wijnen en geestrijke dranken, koffie, ontbijtkorven en aanverwante producten.

- De vervaardiging en verkoop van belegde broodjes en snacks.

- Kleinhandel in brood en banket.

- De vervaardiging, de verwerking, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van alle artikelen en producten verband houdende met de brood- en banketbakkerij, van chocolade, confiserie, ijs en suikergoed.

- Het uitbaten van een bakkerij, het vervaardigen van en de handel in alle bakkerijproducten, zowel broodbakkerij als banketbakkerij en suikerbakkerij (warme bakker) en alle aanverwante producten en dit in de ruimste zin van het woord.

- Klein- en groothandel, in- en uitvoer van produkten van de broodbakkerij, banketbakkerij en

Onderwerp akte :

Rijselstraat 110 8200 Brugge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

suikerbakkerij (koude bakkerij), en alle aanverwante producten.

- Klein- en groothandel, in- en uitvoer van snoepgoed, alcoholische en niet-alcoholische dranken, algemene etenswaren alsook de grondstoffen ervan, geschenken, koffie- en theeproducten en alle andere goederen op de markt.

- Het optreden als tussenpersoon in de handel door bemiddeling en vertegenwoordiging, evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, onder hun meest verscheiden vormen.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, kleine en middelgrote ondernemingen, verenigingen zonder winstoogmerk, groepspraktijken, zelfstandigen, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van organisatie, administratie, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiders en werknemers.

- Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere.Het optreden als tussenpersoon in de handel door bemiddeling en vertegenwoordiging, evenals alle activiteiten in verband met trading, met betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, onder hun meest verscheiden vormen.

- Consultancy, bijstand en begeleiding hetzij rechtstreeks, hetzij in onderaanneming, van personen en bedrijven betreffende public relations, public affaires, externe en interne communicatie, persrelaties, marketing en publiciteit, en dit alles in de breedst mogelijke zin.

- De organisatie van ondermeer seminaries, opleidingen, studiedagen, conferenties, modeshows, stages, ateliers, webinars, uitwisselingen en ontmoetingen betreffende de onderwerpen vervat in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

- De productie, het opstellen, de redactie, het drukken, de verdeling, het uitgeven, het verspreiden en promoten van publicaties, documenten en informatiedragers betreffende de onderwerpen vervat in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

- Het ter beschikking stellen aan derden van lokalen, materiaal en personeel.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop, de verkoop, het ter beschikking stellen, de bouw, verbouwingen, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkavelingen en, in het algemeen het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten.

- De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtsreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

- De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van het doel. - De vennootschap kan ten gunste van vennootschappen borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan alle om het even welke verrichtingen uitvoeren nodig of nuttig voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen, de aankoop, de verkoop, arbitrage van dergelijke waarden. Bovendien kan zij functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten - ook jaarvergadering genoemd - gaat ieder jaar door op de laatste vrijdag van de maand juni, om 20 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, zelfde plaats en uur.

Bijzondere algemene vergaderingen (zonder dat de statuten gewijzigd worden) en buitengewone algemene vergaderingen (waarbij de statuten wel gewijzigd worden) kunnen ten alle tijde worden bijeengeroepen overeenkomstig de wet.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangeduid in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Bijeenroepingen

De oproeping tot de algemene vergadering wordt, toegezonden aan elke vennoot, houder van certificaten op naam, obligatiehouder, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Behalve in de gevallen door de wet voorzien worden de besluiten genomen met gewone meerderheid van stemmen welke ook het aantal vertegenwoordigde aandelen weze op de vergadering.

Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de stemmen behaalt, zal een herstemming plaats hebben tussen de twee kandidaten die het grootste aantal stemmen hebben behaald.

Indien de stemmen staken bij herkiezing is de oudste kandidaat verkozen.

De aanwezigheidslijst waarop de naam van de vennoten en het aantal van hun aandelen voorkomen, wordt door ieder van hen of hun rechthebbenden ondertekend vóór zij de zitting binnenkomen. Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen. Nochtans mogen de minderjarigen, de onbekwamen, de burgerlijke vennootschappen en de handelsvennootschappen respectievelijk vertegenwoordigd worden door hun wettelijke vertegenwoordigers of conventionele lasthebbers.

De zaakvoerders mogen het model van de volmachten bepalen en in de oproepingsbrief eisen dat zij op de door haar aangeduide plaats worden neergelegd, vijf volle dagen vóór de algemene vergadering.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en de blote eigenaars, de schuldeisers en pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

In het geval de aandelen bezwaard zijn met vruchtgebruik, heeft de vruchtgebruiker het stemrecht van deze met vruchtgebruik bezwaarde aandelen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, zowel per brief of per telefax. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Is er slechts één vennoot, dan oefent hij alle machten van de algemene vergadering uit, zonder deze te kunnen delegeren.

Over personen wordt geheim en schriftelijk gestemd. Over zaken wordt mondeling gestemd, tenzij het bureau of de vergadering beslist een geheime stemming daarover te houden.

Bij inpandgeving van aandelen wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

De verslagen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die zulks vragen.

De afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders.

Verloop van de vergadering

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag, of de agendapunten, voor zover de mededeling van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering

hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Het bestuursorgaan heeft ditzelfde recht, tijdens de zitting van eender welke algemene vergadering, om de beslissing met betrekking tot eender welk agendapunt drie weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer vennoten die ten minste één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen of door de commissarissen.

Het bestuursorgaan moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, met inbegrip van de eventuele neerlegging van volmachten, blijven geldig voor de tweede algemene vergadering. Volmachthouders van vennoten die aan de eerste vergadering niet hebben deelgenomen, worden tot de tweede vergadering toegelaten, mits zij de door de statuten bepaalde formaliteiten hebben vervuld.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij elk afzonderlijk het bestuur voeren.

Zijn er drie zaakvoerders of meer, dan vormen zij een college van zaakvoerders. Zij stellen aan het hoofd daarvan een voorzitter aan en handelen verder zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders of het college van zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap te handelen en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die met het doel van de vennootschap overeenkomen.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering vallen onder hun bevoegdheid.

Het bestuursorgaan dient evenwel over de voorafgaande en schriftelijke machtiging van de

algemene vergadering te beschikken voor de volgende beslissingen:

a) aankoop en verkoop van onroerende goederen voor en van de vennootschap,

b) hypotheekvestiging van deze goederen of het verlenen van mandaten daartoe,

c) het in huur geven van deze goederen voor meer dan negen jaar of handelshuur,

d) het in leasing nemen of geven van deze onroerende goederen.

De zaakvoerders mogen het dagelijks bestuur aan één of meer personen, vennoten of niet, overdragen mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

Bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht. Tegenstrijdigheid van belangen

Het lid van het college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen besluit, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden het Wetboek van vennootschappen na te leven. (thans art. 259 e.v. W.Venn.)

Winstverdeling

Van de nettowinst zal jaarlijks minstens vijf ten honderd worden afgetrokken voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds; deze voorafneming is niet meer verplicht zodra dit fonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo van de winst.

Verdeling van het saldo na vereffening

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten worden verdeeld in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, mits dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

Is dit laatste niet het geval, dan wordt het evenwicht hersteld door de vereffenaars, hetzij door opvraging van bijstortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Benoemingen

Zaakvoerder

Een niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap werd aangesteld en benoemd tot die functie voor de duur van de vennootschap:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- mevrouw Virginie Cool, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij een algemene vergadering daar anders zou over beslissen.

Bekrachtiging

De comparanten hebben verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 01 december 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Notaris Dirk Hendrickx, te Brugge (Sint-Michiels), heeft de comparanten erop gewezen dat de verbintenissen, aangegaan voor rekening van de vennootschap tussen 22 december 2014 en de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie, onderworpen zijn aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dus dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft bekomen (d.i. de voormelde neerlegging op de griffie). Volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van bvba Bofisc VDP, boekhouding en fiscaliteit, te 8850 Ardooie, Polenplein 3, BTW BE 0882.625.566, RPR Gent afdeling Brugge, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in haar naam alle nodige formaliteiten te vervullen voor het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister en latere eventuele wijzigingen en doorhalingen;

evenals voor het bekomen van een B.T.W.-nummer en andere licenties en vergunningen,

daartoe alle stukken en akten te tekenen, woonplaats te kiezen, indeplaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is voor het bekomen van het hierboven gemeld doel.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Dirk Hendrickx, Notaris

02/02/2015
ÿþModWcrdll.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111111101

EERG E LEG

MONITEUR BELGE Griffie Rechtbank Koophandel 23 -01- 2315

1 2 JAN 2015

BELGISCH STAArSBL,

GeGnieffieting Brugge

-------- ----- De-gretier--- - ----------

Onclernemingsnr : 0507.620.893

Benaming

(voluit) : VERSTRAETE-COOL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Rijselstraat 110, 8200 Brugge (Sint-Michiels)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming zaakvoerder

Volgend op de bijzondere algemene vergadering dd 1/01/2015 gehouden ten zetel van de vennootschap werd met éénparigheid van stemmen beslist wat volgt:

Om met onmiddellijke ingang de benoeming tot zaakvoerder te aanvaarden van Verstraete Olivier, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Park de Rode Poort 38. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Mevr. Virginie Cool

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ken aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

18/02/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

hsod word 71,7

D It In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N GELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 4 FEB 2015

Geteljefeling Brug De griffier

Ondernemingsnr : 0507.620.893

Benaming

(voluit) ; VERSTRAETE-COOL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge, Rijselstraat 110

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 12 januari 2015 en van het controleverslag d.d. 12 januari 2015 van de Burg. Vert. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE.

Olivier VERSTRAETE, zaakvoerder

1111141111111,111j1111111111

ag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VERSTRAETE-COOL

Adresse
RIJSELSTRAAT 110 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande