VERTORIMMO

Divers


Dénomination : VERTORIMMO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 427.183.743

Publication

10/06/2014
ÿþ4r

Mod Word 11.1

í;< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na heerlegging ter griffie va

1111 111111111uwii~~~uu~i

*lAll 95*

Vs behs

aar

8e11 Staal

Gri;fie Rechtbank Koophandel

Ondernemingsnr : 0427.183.743 Benaming

(voluit) : VERTORIMMO (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 8820 Torhout, Kwaplasstraat 73

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kennisname overlijden bestuurder 1 Vaststelling einde mandaat voorzitter van de raad van bestuur I (Her)benoeming bestuurder(s) - gedelegeerd bestuurder(s) - voorzitter raad van bestuur - machten

Uit de notulen van de jaarvergadering van 29 maart 2013 blijkt de vaststelling van de beëindiging van het mandaat per 22 september 2012 van de heer Luc VERSCHAEVE, laatst wonende te 8820 Torhout, Zuidstraat 17-19/3A, als bestuurder en dit ingevolge zijn overlijden op 22 september 2012.

Uit de notulen van de jaarvergadering de dato 7 maart 2014 en de onmiddellijk daaropvolgende raad van bestuur de dato 7 maart 2014 blijkt:

I. de herbenoeming als bestuurder, voor een periode ingaand op 7 maart 2014 en eindigend onmiddellijk na

de jaarvergadering van 2020, van:

- de heer Dirk VERSCHAEVE, wonende te Impasse das Covas, 4 Apto 3D, 9370-048 Arco Da Calheta,

Portugal;

- mevrouw Georgine BLOMME, wonende te Kwaplasstraat 73, 8820 Torhout, België.

IL de vaststelling dat het mandaat van voorzitter van de raad van bestuur van mevrouw Georgine BIOMME, voornoemd, beëindigd is na voormelde jaarvergadering van 7 maart 2014.

de herbenoeming als gedelegeerd bestuurder van mevrouw Georgine BLOMME, wonende te Kwaplasstraat 73, 8820 Torhout, en dit voor een periode ingaand op 7 maart 2014 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020.

IV. de benoeming als gedelegeerd bestuurder en als voorzitter van de raad van bestuur van de heer Dirk VERSCHAEVE, wonende te Impasse das Covas, 4 Apto 3D, 9370-048 Arco Da Calheta, Portugal en dit voor een periode ingaand op 7 maart 2014 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020.

Het mandaat als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur van de heer Dirk VERSCHAEVE en het mandaat als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van mevrouw Georgine BLOMME zullen onbezoldigd uitgoefend worden.

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt:

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in rechte en tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden hetzij door de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, hetzij door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend indien er slechts één gedelegeerd bestuurder is, hetzij door twee gedelegeerde bestuurders samen optredend indien er meerdere gedelegeerde bestuurders zijn.

Dagelijks bestuur

Elke gedelegeerd bestuurder, alleen optredend, zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle

machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elke gedelegeerd bestuurder, alleen optredend, kan namelijk alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen. Elke gedelegeerd bestuurder zal eveneens, alleen optredend, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

Een gedelegeerd bestuurder

Dirk VERSCHAEVE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/04/2014 : OOT000023
28/11/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

19 NOV 2014

ent Afdeling r°astende

-----_.__ -De -gl.ifflër _..._

~rl

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsbla

Onderneminganr : 0427.183.743

Benaming

(voluit) : VERTORIMMO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap Zetel : 8820 Torhout, Kwaplasstraat 73

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 12 november 2014, neergelegd vóár registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "VERTORIMMO", gevestigd te 8820 Torhout, Kwaplasstraat 73, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge), met ondernemingsnummer 0427,183.743.

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

1. Vaststelling dat de aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam op 29 mei 2010.

2. Wijziging van de externe vertegenwoordigingsmacht zodat voortaan ten aanzien van derden steeds één gedelegeerd bestuurder kan optreden, alleen handelend.

3. Integrale vervanging van de statuten, aangepast aan de hiervoor vermelde agendapunten, aan de "corporate governance" Wet en aan het Wetboek van Vennootschappen en aanvaarding aan deze nieuwe statuten, waarbij ondermeer het volgende ongewijzigd blijft: de rechtsvorm, de naam, de duur, het doel, het kapitaal, de datum van de jaarvergadering en het boekjaar,

Deze nieuwe statuten luiden als volgt:

RECHTSVORM-BENAMING

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "VERTORIMMO".

ZETEL

8820 Torhout, Kwaplasstraat 73.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1/ het beheer van een onroerend vermogen alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden£ hebben van deze onroerende goederen.

2/ het beheer van een roerend vermogen door het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen: rekening, van aandelen, obligaties, kasbons en dergelijke meer,

evenals alle verrichtingen van onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap zal zich onthouden van alle handelsactiviteiten die haar haar burgerlijk karakter zouden doen verliezen.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vierhonderd vierenzestig duizend euro (1.464.000,00 EUR), Het is verdeeld in duizend honderd tweeëntachtig (1.182) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer. evenwel op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : _Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurders in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht op voorlopig in de vacature te voorzien, In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

DAGELIJKS BESTUUR-DIRECTIECOMITE

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al of niet buiten zijn leden benoemd, die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college optreden.

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand maart om 10.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste 3 werkdagen vóôr de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste 3 werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Elke aandeelhouder kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gemachtigde de voorgeschreven formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkel persoon schriftelijk is aangewezen als vertegenwoordiger van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruiker(s) worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s),

Elk aandeel geeft recht op één stem,

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 septembervan ieder jaar,

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de i

vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij

overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Z

fezatee

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift der akte statutenwijziging en gecoördineerde tekst der statuten.

 1, }~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

06/05/2013 : OOT000023
20/07/2012 : OOT000023
25/05/2012 : OOT000023
17/05/2011 : OOT000023
28/04/2010 : OOT000023
10/04/2009 : OOT000023
26/06/2008 : OOT000023
09/04/2008 : OOT000023
31/03/2006 : OOT000023
29/03/2005 : OOT000023
05/07/2004 : OOT000023
15/03/2004 : OOT000023
27/08/1997 : OOT23
27/08/1997 : OOT23
01/01/1997 : OOT23
01/01/1993 : OOT23
01/01/1992 : OOT23
04/01/1991 : OOT23
01/01/1989 : OOT23
23/03/1988 : OOT23
01/01/1988 : OOT23
01/01/1986 : OOT23
20/12/1985 : OOT23

Coordonnées
VERTORIMMO

Adresse
KWAPLASSTRAAT 73 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande