VERVAEKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERVAEKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.736.164

Publication

10/01/2014
ÿþfood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.Gi.fJIJfJ,.~.~.l.~d

3t DEC. 2013

leiffin13

Ondernemingsnr : 0436.736.164

Voor-

behoudi aan he Belgisc

Staatshl

r..

ei

Benaming (voluit) : Vervaeke

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Palinghoekstraat 9

8630 Veurne (Eggewaartskapelle)

' Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Maere te Diksmuide op 1.2/12/2013, dat:

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERVAEKE", tot volgende beslissingen is overgegaan:

EERSTE BESLUIT: VERSLAG ZAAKVOERDERS

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 05/12/2013, met betrekking tot de dividenduitkering en kapitaalsverhoging, welk verslag aan huidige akte gehecht zal blijven.

TWEEDE BESLUIT: DIVIDENDUITKERING

De vergadering stelt vast dat het dividend voor bruto-bedrag van tweehonderd vierenveertigduizend euro (¬ 244.000,00) werd uitgekeerd aan de vennoten.

Verminderd met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde vierentwintigduizend vierhonderd euro (E 24.400,00), Ievert dit een totaal op van tweehonderd negentienduizend zeshonderd euro (E 219.600,00) netto-dividend,

DERDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING

1/ BESLISSING

Op basis van voornoemd verslag beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met; tweehonderd negentienduizend zeshonderd euro (£ 219.600,00), zonder de uitgifte van nieuwe aandelen, om' het kapitaal in totaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op tweehondere achtendertigduizend tweehonderd euro (E 238.200,00) door incorporatie van voormeld netto dividendbedrag; van tweehonderd negentienduizend zeshonderd euro (£ 219.500,00) door mevrouw VERVAEKE HILDE,;' voornoemd.

Mevrouw Vervaeke Hilde verklaart dat zij de totaliteit van voormeld netto-dividend, hetzij tweehonderd negentienduizend zeshonderd euro (¬ 219.600,00) heeft volstort.

De genoemde bedragen zijn bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE38 0017 1382 2672, geopend ten name van de de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vervaeke" bij de naamloze vennootschap "BNP Paribas Fortis" met zetel te Brussel, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 09/12/2013, dat mij is overhandigd om na ondertekening "ne varietur" hi het dossier bewaard te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Nadat de optredende notaris aan voornoemde financiële instelling die het geld hi deposito heeft genomen, bericht heeft gegeven van het verlijden van deze akte en de neerlegging, zal over die rekening alleen kunnen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden.

2/ VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

Alle inschrijvers hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "VERVAEKE".

3/ VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten de kapitaalverhoging definitief is.

VIERDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij hetB-e1g1stir Stiutsb1ad -1n101/2014 - Annexes du lifoniteür bè gë

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om de statuten als volgt te wijzigen: .

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd achtendertigduizend tweehonderd euro (¬ 238.200,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénzevenhonderd vuigste (1/750) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT: SCHRAPPING STATUTAIR BENOEMDE OPVOLGER

De vergadering beslist met algemene stemmen om het artikel 11 van de statuten te wijzigen, teneinde hierin de bepaling met betrekking tot de aanstelling van de heer Nuyttens Luc als statutair zaakvoerder-opvolger te schrappen.

Er wordt niet voorzien in de aanstelling van een nieuwe statutaire zaakvoerder-opvolger.

Het artikel elf luidt vanaf heden dan ook als volgt:

"Artikel 11 Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet ' vennoten.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: mevrouw Hilde Vervaeke, die verklaart de opdracht te aanvaarden met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet,

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.''

ZESDE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GEWIJZIGDE WETGEVING. De vergadering beslist met algemene stemmen volgende wijzigingen aan de statuten van de vennootschap te brengen:

* Titel G `Ontbinding-vereffening' luidt voortaan als volgt:

G. ONTBINDING - VEREFFENING,

Artikel 30:

De vennootschap is niet ontbonden door de onbekwaamverklaring, de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

Indien het netto-actief van de vennootschap ten gevolge van geleden verliezen niet langer de helft van het kapitaal bedraagt, moet de zaakvoering de vraag of vennootschap zal worden ontbonden, in voorkomend geval samen met voorstellen tot sanering, voorleggen aan een buitengewone algemene vergadering. Deze moet worden gehouden ten overstaan van een notaris en beraadslagen en besluiten overeenkomstig de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Deze algemene vergadering moet gehouden worden binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld.

Is het netto-actief van de vennootschap ten gevolge van geleden verlies gedaald tot minder dan één/vierde van het kapitaal, dan kan de buitengewone algemene vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel terzake wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

Is het netto-actief van de vennootschap tengevolge van geleden verlies gedaald tot beneden het bedrag van het minimaal te volstorten kapitaal zoals voorzien in de vennootschappenwet, dan kan ieder belanghebbende de ontbinding van de vennootschap vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, kennelijk onvermogen of overlijden van één der vennoten.

Artikel 31: Vereffenaars.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd.

Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, evenwel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar volstaat één staat per jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

" behouden aan het

' Belgisch Staatsblad

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aandelenbezit.

Artikel 32: Verdelinz

Het netto-actief wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

* Titel H `Keuze van woonplaats' wordt vervangen door `Diverse bepalingen', mits invoering van een artikel 33 `Keuze van woonst' en 34 `Verwijzing':

H. DIVERS BEPALINGEN.

Artikel 33: Keuze van woonst.

Voor de uitvoering van onderhavige statuten, wordt elke zaakvoerder en vereffenaar die in België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, geacht woonst verkozen te hebben op de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen, hem geldig kunnen worden gedaan, zonder andere verplichting voor de vennootschap dan deze documenten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

Artikel 34: Verwijzing.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

De bepalingen van de tegenwoordige statuten die op ongeoorloofde wijze afbreuk doen aan dwingende wettelijke bepalingen, worden voor niet geschreven gehouden.

ZEVENDE BESLUIT: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan "Ronny Steyaert Accontants" te 8900 leper, Westkaai 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor eensluidend uittreksel,

Pierre Maere, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie wijzigingsakte Coördinatie en historiek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.08.2012, NGL 12.09.2012 12561-0597-016
27/07/2012
ÿþ Moa word 11.1

11_-1!, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor- IIII 1111(1111111 ff11 ff11111 1111 II III

behouden " iai33z~3K

aan het

Belgisch Staatsblac

1





Ondememingsnr : 0436736/64

Benaming

(voluit) : VERVAEKE

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PALINGHOEKSTRAAT 9 - 8630 EGGEWAARTSKAPELLE (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 1/6/2012 blijkt dat dhr. Danny HOUQUET wonende te 8630 Eggewaartskapelle, Palinghoekstraat 9, ontslagen wordt als zaakvoerder en dit met Ingang;

vanaf heden. ,

Hilde VERVAEKE

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Lulja3 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2011 : IE032085
29/08/2011 : IE032085
27/07/2009 : IE032085
25/07/2008 : IE032085
23/07/2007 : IE032085
11/12/2006 : IE032085
27/07/2006 : IE032085
02/01/2006 : IE032085
27/06/2005 : IE032085
29/06/2004 : IE032085
25/03/2004 : IE032085
16/07/2003 : IE032085
10/07/2001 : IE032085
09/07/1999 : IE032085
08/03/1989 : IE32085
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.08.2016, NGL 29.08.2016 16505-0209-016

Coordonnées
VERVAEKE

Adresse
PALINGHOEKSTRAAT 9 8630 EGGEWAARTSKAPELLE

Code postal : 8630
Localité : Eggewaartskapelle
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande