VERVAEKE-BELAVI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERVAEKE-BELAVI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 806.726.828

Publication

01/08/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

%riffje Rechtbank Koophandel

1 1 JUL 2014

LAD

Gent AfengeBruggA

-De-griffier

Ondememingsnr : 0806.726.828

Benaming

(voluit) : VERVAEKE-BELAVI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Oude Kapellestraat 65 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte : doelwijziging - statutenwijzigingen - ontslag - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden op dertig juni tweeduizend en veertien door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke houdende een buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders der naamloze vennootschap "VERVAEKE-BELAVI", waarvan de zetel gevestigd is te 8700 Tielt, Oude Kapellestraat nr 65; ondernemingsnr 0806.726.828 RPR Kortrijk; B.T.W. nr BE806.726.828; dat de volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen en met naleving van de wettelijke of statutaire beperkingen aan het stemrecht:

11 De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur houdend een omstandige verantwoording van haar voorgestelde wijziging van het doel der vennootschap -aan welk verslag een samenvattende staat gevoegd is over de actieve en passieve toestand der vennootschap, afgesloten per éénendertig maart laatst.

2/ De vergadering beslist het doel der vennootschap uit te breiden, door inlassing van volgende tekst in artikel 3 der statuten, na de woorden "bureau voor bedrijfsconsulting":

"- zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, hetzij door eigen middelen als door bemiddeling van alle andere ondernemingen of onderaannemers, de exploitatie van alle personen- en goederenvervoer en het huren of verhuren van gelijk welk voertuig en rollend materieel, met of zonder bestuurder, en alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermede verband houden;".

3/ De vergadering beslist in artikel 12 der statuten de woorden "in aandelen aan toonder of te schrappen.

41 De vergadering beslist in artikel 34 der statuten de woorden "hun effecten aan toonder of' te schrappen. 51 De vergadering beslist in fine van artikel 35 der statuten volgende tekst toe te voegen:

"De aandeelhouders of de houders van winstbewijzen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven (rekening houdend met de hun toegekende rechten) kunnen ook op afstand deelnemen aan de algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. De raad van bestuur bepaalt de wijzen waarop de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, worden gecontroleerd en gewaarborgd, en hoe wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd. Het elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen."

61 De vergadering beslist volgende tekst toe te voegen aan artikel 40 der statuten:

"Iedere aandeelhouder kan op afstand stemmen v66r de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier; de raad van bestuur bepaalt de wijzen waarop de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die op afstand wenst te stemmen, worden gecontroleerd en gewaarborgd. De vennootschap moet het formulier voor de stemming per brief ontvangen uiterlijk op de zesde dag váór de datum van de algemene vergadering."

7/ De vergadering beslist artikel 48 der statuten aan te passen aan de huidige wetsbepalingen in verband met de procedure van vereffening, door vervanging van de tekst ervan door volgende tekst:

"Bij ontbinding der vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars; bij ont-stentenis van dergelijke benoeming zal de vereffening gebeuren door de zorgen der leden der raad van bestuur alsdan in functie. Te dien einde hebben de vereffenaars de meest uitgebreide macht die hen wordt toegekend door artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, De algemene vergadering stelt de vergoedingen der vereffenaars vast.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i i

*19146353'

2 5 -07 20111AAT., BELGISCH S"^ c

MONITEUR BEL

J

'

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft, Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten der vennootschap of na afhouding van provisie voor deze, zal het saldo eerst aangewend worden om in geld of effecten het afbetaald bedrag der kapitaalsaandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, houden de vereffenaars voor de verdeling rekening met deze ongelijkheid, en herstellen zij het evenwicht door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het overschot zal door de vereffenaars ofwel onverdeeld in natura afgegeven worden aan al de aandeelhouders elk in verhouding van zijn aandelen, ofwel door hun zorgen verdeeld worden, hetzij in natura, hetzij door en na realisatie der resterende goederen, Indien verdeling in natura onmogelijk blijkt zal tot realisatie overgegaan worden.

In afwijking van het voorgaande en onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de ontbinding en vereffening in één akte gebeuren mits naleving van de door het Wetboek van vennootschappen gestelde voorwaarden."

81 De vergadering aanvaardt het ontslag met ingang van heden ingediend door alle drie de huidige bestuurders: 1) Heer Vervaeke, Steven Gerard Frans, rijksregister nr 73.11.12-019.67, identiteitskaart nr 5913259850-73, geboren te Telt op twaalf november negentien honderd drieënzeventig, wonend te 8700 Tielt, Oude Kapellestraat nr 65, 2) 2)Heer van Kesteren, Daniel Joseph Renée Corneille, rijksregister nr 640118327.96, geboren te Brecht (tweede district) op achttien januari negentien honderd vierenzestig, wonend te 2070 Zwijndrecht, Dorpstraat nr 20, en 3)Mevrouw Vervaeke, Nathalie Gerarda Maria, rijksregister nr 70.02.14068.26, geboren te Tielt op veertien februari negentien honderd zeventig, wonend te 8510 Kortrijk (Bellegem), Leuzestraat nr 91, en beslist dat over de décharge over hun mandaat tot heden zal worden beslist op de eerstvolgende jaarvergadering.

91 De vergadering benoemt als nieuwe bestuurders, voor een periode van zes jaar vanaf heden: 1)Heer Vervaeke, Steven, 2)Heer van Kesteren, Daniel en 3)Mevrouw Vervaeke, Nathalie alle voornoemd.

En onmiddellijk daarna zijn de aangestelde bestuurders Heer Vervaeke, Steven en Heer van Kesteren, Daniel, vertegenwoordigd ais voormeld, in raad van bestuur samengekomen (zodat minstens de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is) en hebben met éénparig-+heid van stemmen beslist dat Heer Vervaeke, Steven aangesteld is als voorzitter der raad van bestuur én als gedelegeerde bestuurder, hetgeen door hem is aanvaard.

10/ De vergadering verleent aan de raad van bestuur alle machten om voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijzigingen en de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voer-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.10.2013, NGL 09.10.2013 13631-0037-015
09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.10.2012, NGL 29.10.2012 12631-0021-015
06/10/2011
ÿþ klad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t~1í;EFt" GE.L.t=.~:,L:~ e:::-.1,

~ Jr" HAr4DEL 4Rt=cr+TeAr~r `'A#dering Bruggei

BRUGGE

op

Grif i6DWieeeell

111

'11150]16*

Vo i

beho

aan

Belç

Staat





Rijlagen bina Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0806726828

Benaming

(voluit) : VERVAEKE - BELAVI

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : OUDE KAPELLESTRAAT 65, 8700 TIELT

Onderwerp akte : Ontslag en benoemingen

Blijkens het verslag van de Bijzonder Algemene Vergadering gehouden op 30.12.2010 :

(ged.)

Neemt op 31.12.2010 ontslag als bestuurder NV IMMO INCUBO, met als vaste

vertegenwoordiger Steven Vervaeke.

Wordt benoemd als bestuurder vanaf 01.01.2011 Mevr. Nathalie Vervaeke

Tijdens de daaropvolgende intern gehouden Raad van Bestuur per 30.12.2010, wordt Dhr Steven Vervaeke

benoemd als gedelegeerd bestuurder vanaf 01.01.2011.

Getekend,

Steven Vervaeke

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.09.2011, NGL 28.09.2011 11564-0323-015
23/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.09.2010, NGL 19.11.2010 10608-0485-014
08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 14.09.2015, NGL 30.11.2015 15679-0142-015

Coordonnées
VERVAEKE-BELAVI

Adresse
OUDE KAPELLESTRAAT 65 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande