VERVENNE TEGELHUIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERVENNE TEGELHUIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.569.710

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.07.2014, NGL 21.08.2014 14453-0538-012
10/01/2014
ÿþ, Y 1

Voor-. behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

*14011884*

Ondernemingsnr : 0864.569.710 Benaming

(voluit) : VERVENNE TEGELHUIS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Werviksestraat 44

8902 IEPER (ZILLEBEKE)

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING.

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jan Vandenweghe te Zonnebeke op 18 december 2013: blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "VERVENNE TEGELHUIS", met maatschappelijke zetel te 8902 IEPER (ZILLEBEKE), Werviksestraat 44, eenparig onder meer de volgende besluiten genomen heeft:

1/ Vaststelling van de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de, algemene vergadering van de vennootschap.

2! Vaststelling dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het' Wetboek van vennootschappen, tweehonderd zeventienduizend honderd en twee euro, vierentwintig cent. (217.102,24 EUR) bedraagt.

31 Beslissing tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds bruto dividend voor een bedrag van tweehop-' derd zeventienduizend honderd en twee euro, vierentwintig cent (217.102,24 EUR). Vaststelling dat ingevolge deze beslissing de vennoten een schuldvordering hebben op de vennootschap ten belope van het tussentijdse bruto dividend, welke overeenkomstig artikel 537 W1B92 onmiddellijk zal worden ingebracht in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse bruto dividend, zijnde eenentwintigduizend zevenhonderd en tien euro, tweeëntwintig cent (21.710,22 EUR), zodat het uit te keren netto dividend honderd vijfennegentigduizend driehonderd: tweeënnegentig euro, twee cent (195.392,02 EUR) bedraagt.

4/ a) Kennisname van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan de dato 28 november 2013 over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van het Bedrijfsrevisorenkantoor, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de Heer Bruno: Pouseele, bedrijfsrevisor, met kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, Accent Business Park, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als: tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 28 november 2013 luiden letterlijk als volgt: "BESLUIT

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA VERVENNE TEGELHUIS, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA VERVENNE TEGELHUIS zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend, van netto 195.392,02 EUR, voor een inbrengwaarde van 195.392,02 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van: een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de. Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is: voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap: uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseco nomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden,

Op de laatste blz, van Luik B veermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en niet het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2246 aandelen van de BVBA VERVENNE TEGELHUIS, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA VERVENNE TEGELHUIS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

b) Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, een eerste verhoging van het kapitaal met

zevenenzestigduizend driehonderd tachtig euro (67.380,00 EUR) om het kapitaal te brengen van negentienduizend vijfhonderd euro (19,500,00 EUR) op zesentachtigduizend achthonderd tachtig euro (86.880,00 EUR) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van tweeduizend tweehonderd zesenveertig (2246) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven tegen de globale prijs van honderd vijfennegentigduizend driehonderd tweeënnegentig euro, twee cent (195.392,02 EUR), inbegrepen een globale uitgiftepremie van honderd achtentwintigduizend en twaalf euro, twee cent (128.012,02 EUR).

Deze tweeduizend tweehonderd zesenveertig (2.246) nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en zullen in de winsten delen pro rata tempora vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB92.

De globale uitgiftepremie ad honderd achtentwintigduizend en twaalf euro, twee cent (128.012,02 EUR) wordt geboekt op een bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Beslissing dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng door de vennoten van de netto dividendvordering ten belope van honderd vijfennegentigduizend driehonderd tweeënnegentig euro, twee cent (195.392,02 EUR), welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor, de Heer Bruno Pouseele voornoemd.

Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Deze dividendvordering ten belope van honderd vijfennegentigduizend driehonderd tweeënnegentig euro, twee cent (195.392,02 EUR) werd ingebracht in de vennootschap, hetzij:

inbreng door de Heer Christian Vervenne, wonende te 8902 Ieper (Zillebeke), Werviksestraat 44, van zijn vordering ten bedrage van zevenennegentigduizend negenhonderd zesennegentig euro, eenenzestig cent (97.996,61 EUR);

- inbreng door de Heer Dieter Vervenne, wonende te 8902 leper (Zillebeke), Werviksestraat 35, van zijn vordering ten bedrage van zevenennegentigduizend driehonderd vijfennegentig euro, eenenveertig cent (97.395,41 EUR).

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, werden aan alle vennoten de tweeduizend tweehonderd zesenveertig (2.246) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

- aan de Heer Christian Vervenne: duizend honderd zesentwintig (1.126) aandelen; aan de Heer Dieter Vervenne: duizend honderd twintig (1.120) aandelen,

5/ Een tweede kapitaalverhoging met honderd achtentwintigduizend en twaalf euro, twee cent (128.012,02 EUR) om het kapitaal te brengen van zesentachtigduizend achthonderd tachtig euro (86.880,00 EUR) op tweehonderd veertienduizend achthonderd tweeënnegentig euro, twee cent (214.892,02 EUR) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

6/ Vaststelling dat de kapitaalverhogingen verwezenlijkt zijn, zodat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd veertienduizend achthonderd tweeënnegentig euro, twee cent (214.892,02 EUR),

" vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd zesennegentig (2.896) aandelen zonder aanduiding van:

nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

7/ Wijziging van artikel vijf van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaal-

, toestand, door vervanging met de volgende tekst:

"Artikel 5.- Kapitaal.

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd veertienduizend achthonderd tweeënnegentig euro,

twee cent (214.892,02 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend achthonderd zesennegentig (2.896) aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

' 8/ De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslis-

singen en volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Meester Jan VANDENWEGHE, Notaris te Zonnebeke

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en de gecoördineerde tekst van de statuten, verslag van het bestuursorgaan en verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.09.2012, NGL 28.09.2012 12602-0588-012
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.08.2011, NGL 31.08.2011 11505-0439-011
23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.07.2010, NGL 16.08.2010 10418-0276-012
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.09.2009, NGL 30.09.2009 09793-0007-012
18/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.07.2008, NGL 11.08.2008 08557-0310-012
19/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.12.2007, NGL 13.12.2007 07830-0336-012
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 12.11.2006, NGL 18.12.2006 06914-1321-012
07/12/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 15.10.2005, NGL 02.12.2005 05884-0293-012
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.07.2015, NGL 17.08.2015 15438-0483-012
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.08.2016, NGL 26.08.2016 16486-0085-012

Coordonnées
VERVENNE TEGELHUIS

Adresse
WERVIKSESTRAAT 44 8902 ZILLEBEKE

Code postal : 8902
Localité : Zillebeke
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande