VERVOERONDERNEMING VULSTEKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERVOERONDERNEMING VULSTEKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 416.548.286

Publication

05/08/2014
ÿþ AMI Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na heerlegging ter griffie van de akte





25 1Ut12014

Griffie

IIN

4 ber

aa Be Sta.

*19199 8*

~V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0416.548.286

Benaming

(voluit) : VERVOERONDERNEMING VULSTEKE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8840 Steden, Sint Jansstraat 124

(volledig adres)

Onderwerp akte : DIVERSE WIJZIGINGEN - ARTIKEL 537 WIB92  KAPITAALVERHOGING STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 10 maart 2014, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten unaniem de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot de bevestiging over te gaan van de impliciete afschaffing van de nominale waarde van de aandelen en beslist om het maatschappelijk kapitaal uit te drukken in euro.

TWEEDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 13 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van achthonderdduizend euro nul cent (800.000,00 EUR), waarop tien procent(10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij tachtigduizend euro nul cent (80.000,00 EUR), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves. De dividenden werden toegekend aan de enige vennoct. Dit dividend werd betaalbaar gesteld, door boeking als vorderingsrecht van de respectievelijke vennoot,

DERDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cc5peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met kantoor te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, vertegenwoordigd door de Heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 28 februari 2014, dat handelt over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapport werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt; "5. Besluit. De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA VERVOERONDERNEMING VULSTEKE, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot van de BVBA VERVOERONDERNEMING VULSTEKE verkregen heeft, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 720.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 720.000,00 EUR. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd. door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 192 aandelen van de BVBA VERVOERONDERNEMING VULSTEKE, zonder vermelding van nominale waarde. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA VERVOERONDERNEMING VULSTEKE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Roeselare, 28 februari 2014 (get) BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE" De aanwezige vennoot erkent immers een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Dit verslag zal neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan op 28 februari 2014, dat handelt over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapport werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. De aanwezige vennoot erkent immers een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, Dit verslag zal neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal,

VIJFDE BESLUIT

De vergadering keurt, na beraadslaging, de voormelde verslagen integraal goed. De vergadering beslist met unanimiteit van de stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zevenhonderd twintigduizend euro nul cent (720.000,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (18.592,01 EUR) op zevenhonderd achtendertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (738.592,01 EUR), door de inbreng in natura van één vorderingsrecht gecreëerd door de uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten bedrage van achthonderdduizend euro nul cent (800.000,00 EUR), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing, ten bedrage van tachtigduizend euro nul cent (80.000,00 EUR), hetzij aldus netto zevenhonderd twintigduizend euro nul cent (720.000,00 EUR), en dit in twee fasen: (...) De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van honderd tweeënnegentig (192) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden. (...) Deze nieuwe -- volledig volstortte  aandelen worden toegewezen aan de enige vennoot, als vergoeding voor de gedane inbreng; Vaststelling kapitaalverhoging De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot tweeëndertigduizend achthonderd eenenzeventig euro vijf cent (32.871,05 EUR). Uitgiftepremie. De vergadering beslist de uitgiftepremie ten belope van zevenhonderd en vijfduizend zevenhonderd twintig euro zesennegentig cent (705.720,96 EUR) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" te plaatsen. (...) Vaststelling van de tweede kapitaalverhoging. De vergadering stelt vast dat de voormelde tweede kapitaalverhoging verwezenlijkt werd en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot zevenhonderd achtendertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (738.592,01 EUR).

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen tot de integrale herwerking van de statuten en tot de integrale goedkeuring van de nieuwe tekst van de statuten, aangepast aan het Wetboek van vennootschappen, aan de "corporate governance" Wet, aan de europrogrammawet en aan het hiervoor vermelde agendapunt en aanvaarding van deze nieuwe statuten, waarvan een uittreksel luidt als volgt:

NAAM,

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt. "VERVOERONDERNEMING VULSTEKE",

ZETEL.

8840 Staden, Sint Jansstraat 124.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel: De vennootschap heeft tot doel de uitbating van aile vervoer, zowel van goederen, voorwerpen en dieren, zo levende als geslachte, als van personen met alle materiële middelen, te land, te water of in de lucht, evenals wat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op dit doel. Verder zal de vennootschap handel mogen drijven in allerhande goederen, die moeten vervoerd worden, en die aldus de vervoersactiviteit kunnen bevorderen. Alsmede zal de vennootschap tot doel hebben het uitvoeren van gronden niveleringswerken. De vennootschap mag deelnemen op aile mogelijke manieren in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen die een analoog, gelijkaardig of verband houdend doel hebben of die van aard zijn de ontplooiing van zijn onderneming te bevorderen, of hem grondstoffen te verschaffen of de afzet van zijn produkten te vergemakelijken.

KAPITAAL- AANDELEN.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd achtendertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (738.592,01 EUR).Het is volledig geplaatst en verdeeld in vierhonderd tweeënveertig (442) aandelen zonder nominale waarde elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend van één/vierhonderd tweeënveertigste (11442ste).

BESTUUR - ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.Hij kan in de statuten benoemd worden ofwel bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering.Als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd bij de oprichting van de vennootschap benoemd de Heer Vulsteke Martin, voornoemd.De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.lndien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.ln geval er slechts één vennoot is

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

kan de derde statutaire zaakvoerder steeds ontslagen worden.ledere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ïn en buiten rechte en treedt namens haar op.ingeval er meerdere zaakvoerders zijn beschikken zij ieder afzonderlijk over alle machten en bevoegdheden voorzien door de wettelijke bepalingen terzake.De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doe! overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.De zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.De functie van zaakvoerder wordt behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering cnbezoldigd uitgeoefend.Aan de zaakvoerder(s) kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend.

ALGEMENE VERGADERINGEN.

Jaarlijks op de eerste zaterdag van de maand mei om 10.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.ls deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping de eerst volgende werkdag.De bijeenroepingen geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of op de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen te and ertekenen,Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kunnen vennoten die verhinderd zijn zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij schriftelijke of per telefax volmacht verlenen, en die slechts houder mag zijn van één enkele volmacht.Schriftelijk stemmen is toegelaten. in dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; er kan ook op dezelfde wijze bij fax of bij E mail worden gestemd. hij wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.De algemene vergadering kan alleen beraadslagen over de onderwerpen op de agenda vermeld, tenzij aile vennoten op de vergadering aanwezig zijn en ermede instemmen over andere punten te beraadslagen. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent, De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.Elk aandeel geeft recht op één stem.Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de aanwezige vennoten. Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, zullen de afschriften of uittreksels in recht of aan derden af te leveren, worden ondertekend door de personen die de vennootschap kunnen verbinden, ongeacht of zij aan de vergadering hebben deelgenomen.De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat

op de zetel van de vennootschap wordt bewaardis de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten van bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

BOEKJAAR - WINSTVERDELING.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat. De neftowinst zoals die blijkt uit de

resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING - VEREFFENING.

De vennootschap is niet ontbonden door de onbekwaamverklaring, de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief Is ' gedaald tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor' een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.lndien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het wetboek van vennootschappen.Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding van de vennootschap plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.Behoudens de bij de wet voorziene redenen, wordt de vennootschap ontbonden tengevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumvereisten en overeenkomstig artikel 181 en volgende van het wetboek van vennootschappen.Het voorstel tot ontbinding van een vennootschap wordt voorafgegaan door een verslag van de zaakvoerder(s), waarbij een staat van activa en passiva van ten hoogste drie maanden oud wordt gevoegd. Deze staat wordt door een bedrijfsrevisor of een externe accountant gecontroleerd.De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder tenzij de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen, dit overeenkomstig de procedure voorzien in het wetboek van vennootschappen.Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen.Tenzij de algemene vergadering, overeenkomstig het bepaalde in het Wetboek van Vennootschappen, er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien in deze statuten.

ZEVENDE BESLUIT

De algemene vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen het bestuursorgaan om aile handelingen te stellen die vereist zijn voor de uitvoering van de beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering.De algemene vergadering delegeert alle machten aan de heer Vulsteke Martin, voornoemd, met de mogelijkheid van in de plaats stelling, teneinde de gegevens van de vennootschap te wijzigen bij het Ondememingsioket, bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, voor zover als nodig, en te dien einde alle administratieve formaliteiten te verrichten en de vereiste documenten te ondertekenen.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de ondergetekende notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de beslissingen hiervoor genomen.Na rondvraag beslist de vergadering de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean Pierre Lesage

samen neergelegd expeditie van de akte, verslag revisor en bestuursorgaan met staat van actief en passief

en coördinatie

, r y

Voor-

behouden

aan hej

pelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 29.08.2012 12478-0391-018
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 25.07.2011 11323-0087-014
06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 03.08.2010 10385-0508-015
21/04/2010 : VE032988
26/08/2009 : VE032988
13/08/2008 : VE032988
31/08/2007 : VE032988
04/09/2006 : VE032988
30/09/2005 : OO032988
24/09/2004 : OO032988
02/09/2003 : OO032988
07/08/2002 : OO032988
10/08/1999 : OO032988
01/01/1993 : OO32988
01/01/1992 : OO32988
17/01/1990 : OO32988
01/01/1986 : OO32988
26/01/1985 : OO32988
26/01/1985 : OO32988

Coordonnées
VERVOERONDERNEMING VULSTEKE

Adresse
SINT JANSSTRAAT 124 8840 STADEN

Code postal : 8840
Localité : STADEN
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande