VERZEKERING CARON, AFGEKORT : VERCA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZEKERING CARON, AFGEKORT : VERCA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 418.406.728

Publication

16/05/2014
ÿþOp de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0418.406.728

Benaming

(voluit) : VERZEKERING CARON

(verkort) : VERCA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeedijk 26, 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Fusievoorstel

Fusievoorstel opgesteld in uitvoering en bi toepassing van artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen door de bestuurders van de NV GEHOCO en door de zaakvoerder van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERGA, en gedaan aan de aandeelhouders van de NV GEHOCO en de vennoten van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERGA, die in buitengewone algemene vergadering zullen bijeengeroepen worden teneinde onder meer over dit fusievoorstel te beraadslagen en te beslissen.

1. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen

(4) " NAAM : GEHOCO

" RECHTSVORM : naamloze vennootschap

" ZETEL :Albert I-laan 464 bus 0205, 8620 Nieuwpoort

" INGESCHREVEN in het rechtspersonenregister onder het nummer 0447.625.108

" DOEL

"in gelijk welke plaats van België, alleen of in samenwerking met derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle verrichtingen uit te voeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de exploitatie van hotel, restaurant, bar en crèmerie en slijterij van al of niet alcoholische dranken, De vennootschap heeft verder tot doel het verstrekken van logies, de verkoop of verhuring van kamers en al of niet gemeubelde appartementen, het inrichten van feestmalen, de bereiding van eetmalen voor bestelling aan huis, het uitbaten en verhuren van sportterreinen, het inrichten van alle spel- en sportactiviteiten en het uitbaten van alle desbetreffende inrichtingen. De vennootschap heeft eveneens tot doel het verlenen van concessies voor de uitbating van hotels, restaurants en crèmeries.

De vennootschap kan alle leningen en kredietopeningen aangaan en haar onroerende goederen ln pand geven, zelfs ter waarborg van leningen en kredietopeningen toegestaan aan derden.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze, deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijksoortig of bijhorend doel nastreven.

Dit ailes in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel."

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap".

Hier vertegenwoordigd door de NV MANCA, gedelegeerd-bestuurder, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Bertin Caron, vaste vertegenwoordiger, en door de NV MALECÔN, gedelegeerd-bestuurder, op haar beurt vertegenwoordigd door mevrouw Annick l]ejonghe, gedelegeerd-bestuurder

(2) " NAAM : VERZEKERING CARON, afgekort VERCA

" RECHTSVORM : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" ZETEL ; Zeedijk 26, 8620 Nieuwpoort

" INGESCHREVEN in het rechtspersonenregister onder het nummer 0418.406.728

" DOEL

Mod Word 11.1



mue ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V beh aa Be Sta; IN

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

B MEI 2014

Afdeling' ÎRNE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland volgende verrichtingen te doen :

- optreden als agent van hypotheek, financierings- en verzekeringsmaatschappijen.

- optreden als studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale, sociale en boekhoudkundige aangelegenheden.

- alle onroerende verrichtingen, onder meer promotieverrichtingen, het aankopen en verkopen, het in huur geven en in huur nemen, makelen, ruilen, verkavelen, valoriseren van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen.

- het stellen van daden van mandaat, beheer, zaakwaarneming, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

- het deelnemen of investeren in aile vennootschappen en ondernemingen, het aanwerven door aankocp, onderschrijving of andere wijze en het vervreemden van roerende waarden met uitzondering van de gereglementeerde bedrijvigheden, beheers-, studie- en consultatieverrichtingen in verband met voornoemde activiteiten.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende, commerciële en industriële en burgerlijke verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met hoger vermeld doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij mag zich borgstellen en zakelijke, roerende en onroerende zekerheden verlenen in het voordeel van vennootschappen of ondernemingen, waarin ze rechtstreeks of onrechtstreeks belangen bezit, onder welke vorm ook.

Deze opsomming is slechts aanhalend en niet beperkend."

Zij wordt hierna genoemd "over te nemen vennootschap"

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Bertin Caron.

2. Algemeen

De voorgestelde fusieverrichting karakteriseert zich als een fusie door overneming door de NV GEHOCO van

de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERCA, zoals geregeld door de artikelen 681 tot 704 van het

Wetboek van vennootschappen.

De fusie heeft van rechtswege en gelijktijdig tot gevolg dat :

het gehele vermogen van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERGA, zowel de rechten als

de verplichtingen, op de NV GEHOCO overgaat;

- voortvloeiend uit de ontbinding zonder vereffening van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERCA;

- tegen uitreiking van aandelen in de overnemende vennootschap, de NV GEHOCO, aan de vennoten van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERGA.

Indien het fusievoorstel door de twee buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken

vennootschappen, dit wil zeggen van de NV GEHOCO en van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERCA, op geldige wijze wordt goedgekeurd, treden van rechtswege en gelijktijdig de volgende rechtsgevolgen op:

- de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERGA, za! door deze loutere beslissing zelf, ophouden te bestaan;

- het gehele vermogen van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERGA, zowel de rechten als de verplichtingen, gaat over op de NV GEHOCO;

- de vennoten van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERGA, krijgen nieuwe aandelen van de NV GEHOCO toegekend.

3, De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap, de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERGA, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de NV GEHOCO

De bestuurders van de NV GEHOCO en de zaakvoerder van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERCA, stellen voor om als datum vanaf dewelke de handelingen van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERCA, boekhoudkundig voor rekening van de NV GEHOCO geacht zullen worden te zijn verricht, de 1 ste januari 2014 te nemen.

4. De datum vanaf welke de uitgereikte aandelen in de overnemende vennootschap, de NV GEHOCO, recht geven te delen in de winst van de NV GEHOCO, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht De naar aanleiding van de voormelde voorgestelde fusie aan de vennoten van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERCA, uitgereikte aandelen in de NV GEHOCO zullen dezelfde rechten geven als de bestaande aandelen van de NV GEHOCO.

De naar aanleiding van de voormelde voorgestelde fusie aan de vennoten van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERCA, uitgereikte aandelen in de NV GEHOCO zullen recht geven te delen in de winst van de NV GEHOCO vanaf 1 januari 2014.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

5. Ruilverhouding van de aandelen bij de overgang van het vermogen van de BVBA VERZEKERING CARON,

afgekort VERGA naar de NV GEHOCO - Opleg

Het kapitaal van de NV GEHOCO is verdeeld in 16.905 aandelen.

Het kapitaal van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERCA, is verdeeld in 750 aandelen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bij.lage.n bij het Be.lgisch-Staatsblad 46f0" 5/2Ot4 --Aenex-esdu Moxtitenr-belge-

Aan de enige vennoot van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERCA, wordt, in vergoeding voor de overneming van het vermogen van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERCA, door de NV GEHOCO voor 750 aandelen van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERCA, 934 nieuwe aandelen van de NV GEHOCO uitgereikt.

Er wordt geen oplegsom toegekend.

Na de fusie zal het kapitaal van de NV GEHOCO verdeeld zijn in 17.839 aandelen, hetzij de bestaande 16.905 aandelen + 934 nieuwe aandelen.

De 934 nieuwe aandelen van de NV GEHOCO worden toegekend aan de enige vennoot van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERCA.

6. Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt

Binnen de vier (4) weken na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad nodigt

het bestuur van de overnemende vennootschap de vennoten van de overgenomen vennootschap uit om op

datum als gemeld in de uitnodiging aanwezig te zijn op de zetel van de overnemende vennootschap.

Bij die gelegenheid tekent het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap in het register van aandelen

van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aan:

- de identiteit van de vennoten van de overgenomen vennootschap;

- het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan hen toekomt;

- de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de gedelegeerde namens de overnemende vennootschap en door de vennoot of

zijn gevolmachtigde ondertekend.

7, De bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van de in artikel 695 bedoelde verslagen

Er wordt geen bedrag bepaald voor de bezoldiging die aan de bedrijfsrevisor zou moeten worden toegekend voor het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag, aangezien wordt voorgesteld aan de aandeelhouders van de NV GEHOCO en aan de vennoten van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERCA, om met eenparigheid van stemmen af te zien van dit verslag in

toepassing van artikel 695 §1, laatste alinea van het Wetboek van vennootschappen. "

8. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen Er worden geen bijzondere voordelen toegekend, noch aan de bestuurders van de NV GEHOCO, noch aan de zaakvoerder van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERCA.

9. Rechten die de overnemende vennootschap, de NV GEHOCO, toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERCA, die bijzondere rechten hebben, en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Aangezien er geen vennoten van de over te nemen vennootschap bestaan die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, is de sub. 9 vermelde informatieverstrekking niet van toepassing en zonder voorwerp.

10. Beschrijving van het onroerend goed dat als gevolg van de fusie zal overgaan naar de overnemende

vennootschap, de NV GEHOCO

De over te nemen vennootschap, BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERCA, is eigenaar van volgend

onroerend goed :

Stad Nieuwpoort, 2° afdeling

Een building op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Nieuwpoort, Franslaan 39-41, bekend ten

kadaster, sectie D nummer 88 D, met een oppervlakte van 6 are.

Het bodemattest met betrekking tot het bovenstaand onroerend goed werd door OVAM afgeleverd op 7 april

2014. Het bodemattest heeft de volgende inhoud

"2 inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwalitelt.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,"

Dit fusievoorstel zal worden neergelegd in het vennootschapsdossier van de NV GEHOCO en van de BVBA VERZEKERING CARON, afgekort VERCA, op de griffie van de rechtbank van koophandel te Veurne.

Opgemaakt te Nieuwpoort, op 18 april 2014, in vijf exemplaren."

Opgesteld te Nieuwpoort, op 18 april 2014.

Getekend : Bertin Caron, zaakvoerder

Op dc taaiste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterendo notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.03.2014, NGL 04.04.2014 14089-0088-034
13/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.07.2013, NGL 12.08.2013 13407-0423-030
12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 11.06.2012 12157-0331-030
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 22.06.2011 11184-0417-030
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.07.2010 10360-0102-014
15/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.04.2009, NGL 14.05.2009 09144-0165-014
22/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.05.2008, NGL 18.07.2008 08421-0363-014
13/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 03.07.2007, NGL 10.08.2007 07550-0181-010
22/12/2006 : VE027380
04/08/2006 : VE027380
23/08/2005 : IE027380
29/07/2015
ÿþ Mod WON 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

1 7 JUILi 2015

AfdeTiegURNE

T

u IW





Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

0418.406.728

VERZEKERING CARON VERCA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Zeedijk 26

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Maggy Vancoppemolle te Kortrijk op 6 juli 2015, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat :

- de vennootschap bij wijze van fusie overgenomen werd door de de naamloze vennootschap "GEHOCO", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I-Laan 164 bus 0205, belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0447.625,9 08, rechtspersonenregister Gent - Afdeling Veurne,

- het gehele vermogen zowel de rechten als de verplichtingen, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap.

- de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

- de raad van bestuur van de overnemende vennootschap gemachtigd werd tot uitvoering van al de hiervoor genomen beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppemolle

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte de dato 6 juli 2015,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/07/2004 : IE027380
07/07/2003 : IE027380
26/10/2001 : IE027380
15/08/2001 : IE027380
15/07/2000 : IE027380
17/07/1999 : IE027380
01/01/1993 : IE27380
01/01/1988 : IE27380
01/01/1986 : IE27380

Coordonnées
VERZEKERING CARON, AFGEKORT : VERCA

Adresse
ZEEDIJK 26 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande