VERZEKERINGEN KARL DE BRABANDERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZEKERINGEN KARL DE BRABANDERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.794.369

Publication

07/07/2014
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

30 -06B LGISCH ST

BELGL NEERGELEGD

2014 10 JUNI zef

AATSBLA Rechtbank van KOOPHANDEL

D Gent, afd. KORTRIJK

Oncfememingsnr : 0 554 'Ç31- 33

Benaming

(voluit) : Verzekeringen Karl De Brabandere

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: te 8530 Harelbeke, Gentsestraat 16

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Stan Devos, geassocieerd notaris te Zwevegem (Sint-Denijs), op 5 juni 2014, ter registratie, blijkt dat:

De heer DE BRABANDERE Karl Jozef Jan, geboren te Kortrijk op 15 maart 1974, wonende te 8880 Ledegem, Kapelstraat 57,

verklaart een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten met de naam « Verzekeringen Karl De Brabandere», met maatschappelijke zetel te 8530 Harelbeke, Gentsestraat 16, en een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro, (18.600,00¬ ) verdeeld in honderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarop hij in geldspeciën inschrijft tegen de prijs van honderdvierentwintig euro (124,00E) per aandeel, volledig volgestort.

De comparant verklaart en bevestigt:

1) dat de inschrijving volledig volgestort is zodat de vennootschap bijgevolg en van nu af aan een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00E) ter beschikking heeft;

2) dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbreng, ver& de oprichting van de vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC op naam van de vennootschap in oprichting. Een bewijs van die deponering wordt aan de notaris overhandigd om in het dossier bewaard te blijven.

Uittreksel uit de statuten:

Artikel 1.: Rechtsvorm  Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam « Verzekeringen Karl De Brabandere ».

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8530 Harelbeke, Gentsestraat 16. De maatschappelijke zetel kan ten allen tijde bij beslissing van de zaakvcerder verplaatst worden. De wijziging van de zetel van de, vennootschap dient vooraf ter goedkeuring aan KBC verzekeringen meegedeeld te worden.

Artikel 3.: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Het beheer van een verzekeringsportefeuille van de naamloze vennootschap KBC Verzekeringen met zetel in Leuven en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houe

het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel 'Me eigen rekening of in deelneming met derden.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

- het verlenen van adviezen inzake het beheer van het persoonlijk financieel vermogen alsmede het beschikbaar vermogen van ondernemingen. Zij kan optreden als bemiddelaar en beleggingsadviseur.

- Het verlenen van adviezen inzake effectenwaarden en het uitvoeren van het beheer van effecten.

- het beheer, het verwerven, 1e instandhouding en valorisatie van een onroerend vermom, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals de aan- en verkoop, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten;

Op da laatste blz. van Lurk B vermelden . 'Recto : Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, ln het kort; tussenpersoon in de handel.

- De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende en onroerende goederen, mag roerende en onroerende goederen aankopen, bouwen, verbouwen, huren en verhuren zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen.

-De vennootschap mag zo in België als in het buitenland, samenwerken met anderen of belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden of een ander samenwerkingsverband, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

-De vennootschap kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

-De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

-De vennootschap mag in België en in het buitenland, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen,rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende, financiële, commerciële, industriële of diverse handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doet of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, onder meer het bemiddelen inzake kredieten, effecten, deposito's of verzekeringen ten behoeve van KBC Bank met zetel te Brussel.

-Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Veizekeringenen meegedeeld,

Artikel 4. Duur

De vennootschap heeft een onbeperkte duur.

Artikel 5, Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

Artikel 12: Overdracht van aandelen

Derden kunnen niet intekenen op nieuwe aandelen en de aandelen van een vennoot mogen niet worden overgedragen onder de levenden of niet overgaan wegens overlijden, dan nadat deze eerst aan de medevennoten onder dezelfde voorwaarden en aan de inkoopprijs zoals hierna bepaald aangeboden werden en nadat van dit voorkeurrecht door elk van hen afstand gedaan werd én dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Het aanbieden van het voorkeurrecht en deze toestemming zijn eveneens vereist wanneer de aandelen aan de personen voorzien in artikel 249 lid 2 van het Wetboek van vennootschappen, worden afgestaan.

Weigering van toestemming is niet vatbaar voor enig verhaal.

De vennoten die zich verzetten tegen een afstand onder levenden of een overdracht van aandelen wegens overlijden, hebben drie maand tijd, te rekenen vanaf de dag van de weigering, om kopers ervoor te vinden. Bij gebreke hiervan zijn zij verplicht zelf deze aandelen in te kopen ofwel hun verzet in te trekken.

De inkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de laatst opgemaakte jaarrekening waarbij rekening wordt gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt, met de evolutie van het vennootschapsvermogen sedertdien en met het toekomstige rendement.

De prijs is betaalbaar ten laatste binnen het jaar te rekenen vanaf de dag van de inkoop.

In geen geval mag de afstanddoener de ontbinding van de vennootschap eisen.

Artikel 13 : Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen voor bepaalde of onbepaalde termijn en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerders moeten samen rechtstreeks of onrechtstreeks steeds minimum vijfenzeventig (75) procent van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd benoemd:

De Heer DE BRABANDERE, Karl Jozef Jan, geboren te Kortrijk op 15 maart 1974, met woonplaats te 8880 Ledegem, Kapeistraat 57.

In geval van zijn overlijden, ontslag of bestendige onbekwaamheid van de statutair zaakvoerder, wordt mevrouw Ferlin Sylvia geboren te Izegem op 22 december 1977, wonende te 8880 Ledegem, Kapelstraat 57, vanaf die dag benoemd als zaakvoerder zonder beperking van duur.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij er op de algemene vergadering anders wordt beslist.

Artikel 14: Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De effectieve leiding van het KBC-agentschap dient in handen te zijn van de heer Karl De Brabandere, voornoemd. Voor de overdracht van de effectieve leiding van de vennootschap of voor vervanging van de zaakvoerder dient KBC Verzekeringen vooraf ingelicht te worden.

Artikel 15 : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. Artikel 16: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 20: Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden de derde dinsdag van de maand maart om achttien uur (18u). Valt de hierboven bepaalde datum op een zon- of wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op heizelfde uur.

Artikel 23: Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Artikel 25: Beraadslaging  Besluiten

a) quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist,

b) besluiten

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet een

bijzondere meerderheid voorziet. De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de

algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 26 z Stemrecht Stemkracht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Het uitoefenen van het stemrecht mag het voorwerp van overeenkomsten tussen vennoten uitmaken, zoals

bepaald in het Wetboek van vennootschappen

Artikel 27 : Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen  Vruchtgebruik

a)Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b)Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in

onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door aile medeëigenaars.

c)Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d)Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pend zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

uitgeoefend.

Artikel 30: Boekjaar Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de

jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

Artikel 33

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd

voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de

bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

Artikel 38 : Verdeling

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de

vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien

niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over

te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door

opvragingen van bijkomende stortingen ten leste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, heizij

door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte

werden volgestort!

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

De verdeling of de overdracht van het beheer van de verzekeringsportefeuille van KBC Verzekeringen dient

te gebeuren in overleg met en na goedkeuring door de NV KBC Verzekeringen.

III. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1) Het eerste boekjaar gaat in de dag vin de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

wordt afgesloten op 30 september 2015.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde dinsdag van de maand maart om achttien uur (18u) in het jaar 2016.

2) De comparant verklaart dat het totale bedrag van de aktekosten, die voor rekening van de vennootschap komen wegens deze oprichtingsakte, duizend en drieënzeventig euro vierenvijftig eurocent (1.073,54E) zal bedragen.

3) Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vernield in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek van vennootschappen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen.

4) Overname verbintenissen

De vennootschap neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, met ingang van de dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, de verbintenissen aangegaan sinds 1 april 2014 voor haar rekening die in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan door DE BRABANDERE Karl Jozef Jan, voornoemd. Van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van het begin af door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

NOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt door Stan Devos

Bijlage: uitgife van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOO r"

behouden

%an het

Selgisch

. Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden go:ReNaam en hoedanigheid van de instrumenterende noaris, hetzil van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.. Naam an handtekening

Coordonnées
VERZEKERINGEN KARL DE BRABANDERE

Adresse
GENTSESTRAAT 16 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande