VERZEKERINGEN VAN EECKHOUTTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZEKERINGEN VAN EECKHOUTTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.970.179

Publication

10/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*15306257*

Neergelegd

08-04-2015

Griffie

0627970179

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Verzekeringen Van

Eeckhoutte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor meester Axelle THIERY, geassocieerd notaris, zaakvoerder in de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een BVBA  THIERY Joseph en Axelle, geassocieerde notarissen , met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Rumbeeksesteenweg 352, 0837.832.946 RPR Gent afdeling Kortrijk op 7 april 2015, ter registratie neergelegd, blijkt dat er door de heer VAN EECKHOUTTE Ivan Daniël Julien, geboren te Roeselare op een september negentienhonderd zesenzestig, wonende te 8800 Roeselare, Blekerijstraat 4, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd met volgende kenmerken:

Artikel 1: Naam

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam Verzekeringen Van Eeckhoutte

Artikel 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, en zal rechtspersoonlijkheid hebben vanaf de neerlegging van het uittreksel der statuten voorgeschreven door de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 3: Zetel

De vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Blekerijstraat 4.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders kan de vennootschap overgaan tot het oprichten, in België en in het buitenland, van bijhuizen, administratieve zetels, filialen, exploitatiezetels, kantoren en agentschappen.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Blekerijstraat 4 8800 Roeselare

Oprichting

Besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

" het bijdragen tot de vestiging en ontwikkeling van ondernemingen in de ruimste zin van het woord, en inzonderheid: makelaar in verzekeringscontracten; beheer van een verzekeringsportefeuille;

1. het management te verzekeren of op te treden als management-consultant en dit voor alle functies of activiteiten van management in en voor bedrijven, instellingen, kantoren, medeeigendommen of zelfstandigen, zowel natuurlijke als rechtspersonen;

2. studies uitvoeren, opleiding en advies geven, projecten opzetten, begeleiden, promoten, uitvoeren en beheren in verband met informatica, bedrijfsbeheer, bedrijfsinformatie, bedrijfsontwikkeling en bedrijfsinplanting (zoals onder andere bedrijvencentra, bedrijvenparken, wetenschapsparken, en dergelijke meer);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

3. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, en instellingen, voornamelijk, doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, communicatie, public relations, administratie en financiën, verkoop, techniek, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen;

4. het verlenen van alle mogelijke diensten in het kader van voormelde activiteiten, ondermeer door het behartigen, ondersteunen en adviseren van zakenbelangen van andere ondernemingen en instellingen;

5. het adviseren bij het opleiden van personeel, aanwerven van personeel en personeelsadministratie;

6. het zelf ontwikkelen, promoten, financieren en realiseren van producten of projecten;

7. de vennootschap kan zelf of als tussenpersoon zich alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en/of in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder(s) en/of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

" het beheer in de ruimste zin van het woord, zowel van onroerende als van roerende goederen, en inzonderheid:

1. het beheer van onroerende goederen en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, zoals ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, het  laten  bouwen/ver- en ombouwen/onderhouden, alsook het ter beschikking stellen van onroerende goederen en activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

2. het beheer van een roerend patrimonium, ondermeer het verwerven en verhandelen op welke wijze ook van roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen; de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen; het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen; het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en/of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies; het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalbestuur;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag bovenvermelde handelingen zelf verrichten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, voor zover de nodige vestigingsgetuigschriften worden bekomen.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle bestaande of nog op te richten ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, economische samenwerkingsverbanden, instellingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, gelijkaardig, soortgelijk, gelijkwaardig, aanvullend, aanverwant of samenhangend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen alsook ten gunste van derden, aandeelhouders en bestuurders/zaakvoerders borg stellen of haar aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger, evenals hen leningen, voorschotten, hypothecaire of andere zekerheden en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Zij kan optreden als bestuurder/zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, financiële, industriële, roerende en/of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met haar doel verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden. Artikel 5: kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD

EURO (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Inbreng in geld:

De heer Van Eeckhoutte Ivan heeft verklaard:

1. Dat het maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is en verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

2. Dat het kapitaal volledig door de heer Ivan Van Eeckhoutte onderschreven is en afbetaald in geld door storting van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) zoals hierna bepaald.

Als vergoeding voor de inbreng werden aan de heer Van Eeckhoutte honderd zesentachtig (186) aandelen toegekend zonder nominale waarde.

3. Dat het genoemde bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening onder nummer BE37 3631 4651 7328 bij ING bank te Roeselare geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op één april tweeduizend vijftien, zoals blijkt uit het bewijs van deponering.

Artikel 8: Zaakvoerders

a) het mandaat van zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer lasthebbers, al dan niet vennoten, benoemd

door de algemene vergadering.

De algemene vergadering stelt hun aantal, hun statuut en het bedrag van hun vergoedingen

vast.

b) Beëindiging van het mandaat.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Indien er slechts één zaakvoerder is kan het vrijwillig aftreden van de zaakvoerder niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders.

c) Bezoldiging- Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Artikel 9: Intern Bestuur

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij, voor wat het intern bestuur betreft, de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden en vermindert in niets de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De zaakvoerder die een belang heeft strijdig met dit van de vennootschap is gehouden zich te gedragen naar de desbetreffende bepalingen van wetboek vennootschappen.

Artikel 10: Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte. Artikel 11: Bijzondere gevolmachtigden

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. Artikel 12: Toezicht

Zolang de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepalingen voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Er moet dus geen commissaris benoemd worden.

Van het feit dat geen commissaris benoemd werd, wordt melding gemaakt op alle uittreksels van akten en stukken die volgens de wet tot de verantwoordelijkheid van de commissarissen behoren. Indien de vennootschap niet meer kan genieten van deze uitzonderingsbepalingen, moet de algemene vergadering binnen de kortst mogelijke tijd overgaan tot het bepalen van het aantal commissarissen en hun benoeming. De commissarissen worden gekozen tussen de leden van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Instituut der bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het bedrag van de vergoedingen der commissarissen, dat te boeken is bij de algemene kosten. De duur van het mandaat is drie jaar, doch de mandaten zijn hernieuwbaar.

Artikel 13: Tijdstip van vergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om acht uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Artikel 17: Meerdere gerechtigden voor één aandeel

De vennootschap erkent slechts een enkele eigenaar per aandeel; mede-eigenaars van een aandeel zijn gehouden zich ten overstaan van de vennootschap te doen vertegenwoordigen door één enkele onder hen of door een mandataris, eveneens vennoot, die ten opzichte van de vennootschap als eigenaar wordt beschouwd; zolang zulke vertegenwoordiging niet werd verwezenlijkt, zal de uitoefening van de aan dergelijke aandelen verbonden rechten geschorst zijn.

De rechten verbonden aan aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens verzet van de naakte eigenaar, in welk geval zij geschorst zijn tot na akkoord van de belanghebbende of rechterlijke uitspraak.

Artikel 19: Einde van het boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande, de inventaris op alsmede de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening, en toelichting, en het jaarverslag.

De commissarissen maken in voorkomend geval het door de wet vereiste controleverslag op. Artikel 20: Winstbestemming

Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, de nodig geachte afschrijvingen en provisies, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Deze winst wordt verdeeld als volgt:

a) vijf procent ervan voor de vorming van de wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

b) het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer dividenden worden uitgekeerd mag dit niet tot gevolg hebben dat, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die niet mogen uitgekeerd worden.

Ontbinding - Vereffening

Artikel 23:

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter

bevestiging worden voorgelegd.

Artikel 24:

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen van het wetboek van

vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders

besluit.

Artikel 25:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige

gelden om die te voldoen, zal het netto-actief door de vereffenaars eerst worden aangewend tot

terugbetaling aan de vennoten van het gestorte bedrag der aandelen, in verhouding tot het aantal

aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet in gelijke mate is gestort, zullen de vereffenaars, alvorens over te gaan

tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met deze ongelijkheid rekening houden en het evenwicht

herstellen door alle aandelen vooraf op volkomen gelijke voet te brengen, hetzij door aanvullende

stortingen te vorderen lastens de aandelen waarop minder volstort werd, hetzij door voorafgaande

terugbetalingen in contanten in voordeel van de aandelen waarop in hogere mate werd gestort.

Het saldo zal onder alle aandelen gelijkelijk, in natura en/of in geld, worden verdeeld.

Artikel 26:

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende

voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen

werden geconsigneerd;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten

met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe

accountant, maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

UITVOERINGS- OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. Eerste maatschappelijk boekjaar

In afwijking van artikel 19 van deze statuten, zal het eerste maatschappelijk boekjaar beginnen te lopen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien. De eerste gewone algemene vergadering gehouden worden in juni tweeduizend zestien.

B. Benoemingen

Wordt benoemd als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur (Onder opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap): - de heer Ivan Van Eeckhoutte, voornoemd, die onmiddellijk verklaard heeft zijn mandaat te aanvaarden.

C. Bekrachtiging

Onder opschortende voorwaarde van uitvoering van de door artikel 68 van het wetboek van vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de verbintenissen door de oprichter aangegaan voor de vennootschap tussen de datum van oprichting en de voormelde openbaarmaking.

D. Volmacht

De oprichter verleent bijzondere volmacht aan  Fiduciaire Coppens , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 8800 Roeselare, Koning Albert I-laan 72/8, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Axelle Thiery

Hierbij neergelegd:

- Expeditie proces-verbaal de dato 7 april 2015

19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 16.12.2016 16701-0161-008

Coordonnées
VERZEKERINGEN VAN EECKHOUTTE

Adresse
BLEKERIJSTRAAT 4 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande