VERZEKERINGEN VANDENBERGHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZEKERINGEN VANDENBERGHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.898.067

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 24.06.2014 14215-0306-015
08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.02.2013, NGL 29.04.2013 13111-0506-014
27/02/2013
ÿþ Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

VC

bette

aar

Beiç

Staal



NEERGELEGD

13. 02. 2013

TE e i K KOOPHANDEL~,~..~, ..

Ondernemingsrir : Benaming

(voluit) .

Rechtsvorm

0827.898.067

Verzekeringen Vandenberghe

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heülselaan 4 te 8540 Deerlijk

Onderwerp akte : Ontslag niet-statutair zaakvoerders en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 8 februari 2013 blijkt

11 het ontslag van dhr. Vandenberghe Marc en mevrouw Lecluyse Berenice, samenwonende te 8540' Deerlijk, Heulselaan 4 als niet-statutair zaakvoerders dit met ingang vanaf 8 februari 2013.

21 de benoeming van dhr. Kerkhof Jan, wonende te 8500 Kortrijk, Tinellaan 55 als niet-statutair zaakvoerder, dit met ingang vanaf 8 februari 2013

Getek.

Kerkhof Jan

zaakvoerder

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.08.2012, NGL 31.08.2012 12540-0059-010
18/02/2015
ÿþmod a1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 1 JAN. 2015

Rechtbank van KOOK HANDEL

die afd. KORTRIJK

MONITE

10 -0

LLGiSCH

JR BELGE

2- 2015

STAATSBLAD



Luik B



5026994* 111

i

Ondememingsnr : 0827.898.067

Benaming (voluit) : VERZEKERINGEN VANDENBERGHE

P.

ir

Onderwerp akte :Statutenwijziging

ci

Uittreksel uit:

een akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie op 29 december 2014, afgegeven vbbr registratie, enkel ter neerlegging op de griffie. De buitengewone algemene vergadering der vennoten heeft onder meer beslist:

1. Het doel wordt uitgebreid als volgt:

-de tweede en derde alinea van het huidig doel (artikel 3 van de statuten) zullen worden voorafgegaan door het Romeinse cijfer I;

-de daarop volgende overige alinea's worden vervangen door volgende tekst:

"11. Het waarnemen van alle bestuurs- of analoge opdrachten en functies in andere vennootschappen, het directievoeren over ondernemingen.

Consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van i3 vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen.

Het verwerven en hef beheren van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de cotirdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals onder meer en niet beperkend opgenoemd, het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimtes, secretariaatsdiensten, telesecretariaat en onthaal,

;b Het aanwerven van personeel, hef inrichten en beheren van kantoren.

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie,

:! raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management,

il engineering en consulting.

;F Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van marketing, verkoop, productie, computerservices en algemeen bestuur.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand, diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

il De vennootschap kan alle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en alle bestuursopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of

Ë; vertegenwoordiger.

De vennootschap kan in hef bijzonder de interne boekhouding voeren voor andere vennootschappen uit de groep.

;c De vennootschap kan optreden als bestuurder/zaakvoerder, vertegenwoordiger en vereffenaar in

andere vennootschappen en kan hiervoor vergoedingen ontvangen.

lil. Relatie-aanbrenger verzekeringen en bank

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heulselaan 4

8540 Deerlijk

o. mod 11.1



Voorbehouden

aan liet

Belgisch Staatslllad



IV. Juridisch advies.

V. Belastingadvies aan particulieren in kader van optimalisatie.

VI. Financiële en vermogensplanning.

V!!. De uitvoering van het beroep van zelfstandig bankagent en van aile opdrachten betreffende de banksector in de meest ruime zin (zoals alle activiteiten van spaarkas-, krediet- en financieringsonderneming); alle activiteiten verband houdend met geldleningen, financieringen en financiële verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; het geven van financieel advies inzake beleggingen en kredieten.

VIIi. Het patrimonium, waaronder onroerende goederen kunnen voorkomen, te behouden, en in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Het beheer, het verwerven, het instandhouden van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, het valoriseren, de verbouwing, de bebouwing, de ontwikkeling, de verfraaiing, het in huur nemen en de verhuring van deze goederen alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Tevens za! de vennootschap zich kunnen inlaten met aile vormen van beheer en van beleggingen in effecten en roerende goederen.

Het beheer, het verwerven, het instandhouden van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doe! verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag geen handelingen stellen waarvoor de wet een machtiging of erkenning vereist, tenzij zij aan de terzake geldende voorwaarden zou voldoen."

2. De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "EsMar".

3. De maatschappelijke zetel wordt met ingang van heden verplaatst naar 8540 Deerlijk, Harelbekestraat 38/0001.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontiedend uittreksel:

Notaris J. DEEYSER

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift akte,

-gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.08.2011, NGL 31.08.2011 11516-0549-010

Coordonnées
VERZEKERINGEN VANDENBERGHE

Adresse
HEULSELAAN 4 8540 DEERLIJK

Code postal : 8540
Localité : DEERLIJK
Commune : DEERLIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande